Şubatta hamile kalanlar buraya..

benim dr.umda ağustos sonunda idrar tahlili yaptır görüşelim dedi.birde sanırım.30.haftada ayrıntılı ultrasyon bakılacak.onun haricinde yapılacak tahlil yok dedi.

kızlar çok saolun valla iiiki varsınız benim ailem gibi oldunuz artık doğumdan sonrada kaybetmeyelim birbirimizi nolur... eşim ve ailesine gelince bencilliklerinin doruğunda yaşayan insanlar oldukları için hayatta tek önemli şey kendileri onlar için, başkasını umursamıyolar malesef, bu daha doğmamış torunları bile olsa... Allaha havale ediyorum onları, kendimede tahammül gücü istiyorum rabbimden....

tsiraa haklısın canım evde kalıncada kendimi işe vuruyorum bende oda yoruyo ve yıpratıyo beni ama ev hanımlarınada çok imreniyorum orası ayrı mesele valla....

ıkyacığım benim drum bebişimin şu an doğum pozisyonunda olduğunu söledi bu nedenle 28 haftalıkken ciğer geliştirici iğne yapacağını söledi birde 28 haftada nstye bağlanmam gerektiğini ve bbundan sonrada her iki haftada bir nstye gireceğimi söledi... İnşallah kuzum erkenden gelmez....

nazelacım sıkma canını bosver.gelip geciyor hersey gerci o anda uzulmeden edemiyosun da...benden de idrar testi kan sayımı istedi doktorum yaptırdım hafif bi enfeksiyon cıktı bir kac gun agrı yaptı ama su anda iyiyim.kasıklarım cook agrıdı oda hamilelik nedeniyle oluyormus.kalsiyum demir oranım en üst düzeye yakın hap kullanıyorum 4.aydan beri.hepimiz adına hersey iyi gider umarım.gorusuruz hamişlerrrrrr

bu konuyu ben acmıstım ama 1 nisanda bebegimi aldılar.....gelişmedi çünkii...

Nilsucuğum çok geçmiş olsun canım bende seni çok merak ediyordum ama anlamıştım başına talihsiz bişilerin geldiğini canım üzülme demek kolay ama üzülmemeye çalış, rabbim tez zamanda yeni bir evlat nasip etsin inşallah sana, benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı tam bir yıl sonra tedaviyle gebe kalabildim oğluma inşallah sen benim kadar uzun beklemezsin canım....

tez zamanda aramıza yeniden katılman dileğiyle.....

günaydın, iyi haftalar sevgili hamiş arkadaşlarım..inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir.bu haftalarda daha fazla kalsiyum almamız ve iyi uyumamız gerekiyormuş(bu sıcaklarda nasıl uyuyacaksak artık).
haftasonu oğluşumun beşiğini ve şifonyerini aldık.ağustosun 25 inde teslim edecekler..çok yoğunlarmış..pazar günü bebe mağazaları hamişlerle doluydu:)) şöyle bi baktımda sanki en irice ben gibi geldim:)) :icecream:

merhaba kızlar...5 günlük dinlenmeden sonra işe başladım. ama hala sıcak ve pitosun da dediği gibi uymak ne mümkün. gece en az 10 kere uyanıyorum. bi atlatsaydık şu sıcakları.

pitoscum canım hayırlı olsun bebişinin eşyaları.. Allah huzurla uyutmasını nasip eder inşallah. bizde bu hafta duvar kağıdıyla perdesini yaptıralım diye düşünüyoruz. biraz da kıyafet almam gerekiyor. hem ona hem kendime. bu arada bişey sorucam. hastane için kendimize gecelik mi pijama mı almalıyız. ben gecelik sevmiyorum.ama normal doğumda isteniyormuş diye duydum. zorunlu mu acaba.

bu arada akşamları yürüyüşe çıktığımızda en az 10 hamişle karşılaşıyorum.insan tabi meraklanıyor. acaba kaç aylık diye. ben de kendimi epey göbüşlü görüyorum çünkü.apartmanda benden 2 hafta büyük hamiş birisi var. ama onun karnı hiç yok gibi. geçen eşim bile dedi. seninki kocaman duruyor yanında diye. iyi mi kötü mü bilemiyorum.

kizlar artik yavas yavas yolun sonuna dogru geliyoruz...cogu gitti azi kaldi ama bana hala bitmicekmis gibi geliyo..opuyorumnanaktan
bu arada hafta sonu bizde nerdeyse herseyini aldik bebisimizin rabbim kucagimizada almamizi nasip eder insallah hicbirimizin hevesini yarim birakmaz:Saruboceq:
tabi bebis esyalari daha pahali valla bizimkilerden kaydirigubbakcemile3aman iyi olsunlarda para falan hic onemli deil sadece takiliyom esime sen bana dua et ben bisey istemedim senden ama kizin daha gelmeden aratiyo beni die oda aman o gelsinde canimi istesin dio galiba benden cok onu sevcek :2:kaydirigubbakcemile3
simdi odamizin perdeleriyle boyasi kaldi ama boyami yaptirsak duvar kagidimi karar veremedim sizede sormak istedim sizce napalim??

Slm arkadaşlar şeker yüklemesi sonucum yüksek çıktı moralim çok bozuk.Öyle tatlıyla aram yok ama buara sıcaklrdan şeftali armut üzüm türü şeyleri çok tüketiyorum acaba bunun etkisi varmıdır.Netten araştırdığım kadarıyla anne ve bebek için cidii sorunlar doğurabiliyormuş.sizlerde sonuç ne çıktı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin

alacan, dr.un mutlaka sana yol gösterecektir, diyet önerebilir. hamileleğinde şeker çıkan arkadaşlarım oldu bu şekilde dikkat ederek yani sağlıklı bebeler dünyaya getirdiler. dediğin gibi yaz meyvelerinden üzüm, kavun, karpuz, armut hepsi şeker deposu aslında belli sayıda yemekte fayda var, diğer besinlerle ilgili dr.un bilgi verir sana.sanırım yürüyüşte iyi geliyormuş..

tşk bestene,, biz oda yapmadık yani takımın bir tek dolabını almadık, 70x130 cm boyutlarında ahşap beşik ve şifonyer aldık, bizim odamıza koyacağız, odasını ayırdığımızda -sanırım 2 yaşında- dolabını, halısını vs almayı düşünüyoruz. ben hastane çantası hazırladım, çünkü ablam erken doğum yaptı (Allah hepimizden uzak tutsun). ama bende pijama mı gecelik mi kararsızım, birkaç yere baktım bizim doğum yapacağımız mevsime uygun kalınlıkta pijamalar yok.biraz daha bekleyeceğim.altı beli sıkmayacak pijama ve üstüde önden düğmeli olur herhalde emzirme için..bu arada ben gittikçe normal doğumdan uzaklaşıyorum gibi.pijama seçimim de bu yüzden.
benimde karnım kocaman.ince bi hamiş değilim yani.napalım herkesin vucut yapısı farklı az kaldı zaten:CüvCüv:

günaydın kızlar....
haklısın pitoscum oda yapmayacaksan sadece beşik bile yeterli olur. bizim odamız soğuk olduğundan ben sanırsam onun odasında kalıcam. benim tek kişilik oda takımım vardı yanına bi de beşik koyucaz. bi de sanırsam duvar rafından alıcam.tamam işte... bu arada neden normal doğumdan uzaklaşıyorsun? bir sıkıntı mı oluştu acaba?

nazelacım dün yoktun? bir sıkıntı yoktur inşallah?

elif ve nuray bebişlerinizin cicileri hayırlı olsun canlarım rabbim inşallah hayırlısı ile kullanmayı nasip eder hepimize.....

elif çok haklısın valla sıcaklardan uyku falan kalmadı bende 1,5 aydır günlük 1-2 saat uyku ile işe gidip geliyorum çok yorgunum çok....

alacanım benimde şekerlerim yüksek 3 haftadaır diyet yapıyorum ama diyetle bile düşmedi gibi yarın hocamla görüşüp insüline başlayacağım büyükm ihtimalle... inşallah seninki diyetle yolun agirer. şekerlerin yüksek olması anne ve bebek açısından büyük riskler taşıyabiliyor. rabbim yardımcımız olsun inşallah....

Kızlar ben kendime bir takım pijama aldım cicikomun yazlık kısa kollu altı hamile pantolunu gibi beli lastikli indirime girmişti 80 küsürlük bi fiyatı vardı 34,50 tlye aldım.... özellikle kısa kollu aldım serum falan takılması kolay olsun diye... üstelik hastaneler çok sıcak oluyo kalın bişiler almayın derim ben. sadece sabahlığımı polar aldım üşürsem üstüme onu giyerim diye... Birde çeyizimden kalma gecelik takımım vardı gecelik sevmediğim için giymemiştim hiç onuda yanıma laıcam nolur nolmaz diye....

kızlar bu arada ben sadece 4 kg almıştım diyetle yarım kiloda vermişim kaldı geriye 3,5 kg... artık diyet yaptığım içinde kilo alacağımı sanmıyorum, benim sütüm nasıl olacak zaten gebelik öncesi kilomda 51 di. yani zayıftım offff offfff....

besteneciğim bu aralar ramazan öncesi diye heralde hastane çok yoğun nete girme şansım olmadı hiç akşamda misafirlerim vardı uğrayamadım canım. iiiz çok şükür....

kızlar bu arada tchibo markasının bu hafta bebek reyonunda indirim varmış netten bakın derim ben bişiler aldım kuzuma ordan.. body seti, üçlü takım, pijama seti, bide uyku tulumu aldım belki sizlerinde hoşuna gider....

bestene, bir sıkıntı yok çok şükür, ben normal doğumla ilgili bugünlerde hep sıkıntılı haberler duyuyorum.doğum esnasında olan bu yüzden soğudum iyice.
nazela, tşk canım, tchibo nun sitesine baktım, eve yakın AVM de var bakacam akşam, gerçekten body setlerinin fiyatı uygun, uzun kolluları da var mı acaba, kısa kolluları sanırım 9 aylık boyutunda falan almamız lazım de mi? birde erkek bebekler için biraz daha büyük almamız gerekiyormuş, hem bezleri de dikkate almalıymışız.ben mothercare e baktım geçende onda da indirimde 7 li body setleri çok uygundu.sanırım 30 TL idi.ama indirim yazlık ürünlerde idi.bizim bebişlere yaz için alışveriş yapmak isterseniz diye yazdım.dediğim gibi 9 aylık body lerin boyutlarını biraz küçük yapmışlardı.

elifciğim ürünleri ben netten aldım ama sanırım uzun kolluları yok, zaten ben bu bodyleri atlet niyetine aldım uzun kollu olmasına gerek yok bence, üzerine tulum , yelek vs. de giydirince yeter diye düşünüyorum...ben tchibodan 6 - 12 aylık bedenlerini aldım tüm ürünlerin zaten yenidoğan için baya bi kıyafeti var oğluşumun. bide drumuz benim oğluşumun iri bir bebek olacağını söylediği için artık hep büyük alıyorum ben kıyafetleri...

herkese merhaba kızlar

Şeker yüklemem ve doktor için geldim...maşallah alışverişler başlamış ben hala oturuyorum...İzmir o kadar sıcak ki bir süre daha dışarı çıkamam...100'lük şeker yüklememi yaptırdım doktorum iyi bir sorun yok dedi çok şükür yarabbim çok korkmuştum çünkü,cumartesi günüde kontrole gidicem anneme geldim şimdi iki gün burada kalacağım hasret gideriyoruz evlerimiz yakın ama ben kayınvalidemle yazlıkta kalınca uzak kaldım anneciğime...

nazelacım şeker için üzülme diyetle kontrol altında tutarsın insilün olsa bile gebelik şekeri bu sonrasında geçiyor canım...
Sanırım pitos sormuştu bebek odası takımı nereden bakacaksın diye hiç bilmiyorum şimdilik bir tane netten beğendim belki onu yaotırırım karabağlarda tanıdık bir mobilyacıya karar vermedik,eşimde 7.ayı bitir hem sıcaklar geçsin hepsini bir alırız diyor bakalım artık...

Hepinizi öpüyorum buralardayım a.s.

hoşgeldin nehirday, geçtiğimiz pazar aldık mobilyalarımızı.karabağlardan.yoğunluktan biraz geç getiriyorlar.benimki ağustos sonu gelecek.şekerinin normal çıkmasına sevindim.
bu arada neden izmirde hamilelere idari izin vermiyor valilik çok merak ediyorum.nem ile birlikte dayanılmaz bir hava var.şimdi almayacaklarda bu kararı ne zaman alacaklar..

merhaba güzel annecikler nasılsınız görüşmeyeli,artık 7.aylardayız yavaş yavaş doğum şeklini düşünme vakti geldi ben antalyada araştırmaya başladım hastane doktor filan buradaki doktorum ayrıldı hastaneden bende başka doktor araştırıyorum şimdi,galiba buldum 1 tane inşallah rast gelirde doğumu ona yaptırırım,pazartesi günü epidural normal doğum hakkında yeni doktorumla konuşucam hayırlısı diyorum artık bakalım,siz neler düşünüyorsunuz doğum şekliyle ilgili??

merhaba kızlar,
nehircim hoşgeldin..şekerinin normal çıkmasına sevindim canım..umarım herşey yolunda gider.

evet kızlar bende netten tchibo sayfasına baktım. güzel görünüyor ürünler. ama gidip avm den alma taraftarıyım. bir de ben hiç 0-3 almayı düşünmüyorum. 3-6 ve 6-9. wenice den aldım ikili uzun kollu body. 3-6 bedeninde. ama kaç tane uzun kollu alayım. kaç tane kısa kollu alayım bilemedim açıkçası.

ıkyacım, ben doktoruma doğumla ilgili bişey sorsam şimdi: "şimdi konuşulacak şeyler değil" diyecektir eminim. sadece normal doğuma da giriyor musunuz diye sordum. herşekliyle doğum yaptırıyoruz demişti..anestezi ayarlanırsz ben epidural normal doğum istiyorum. bakalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…