kızlar çok saolun valla iiiki varsınız benim ailem gibi oldunuz artık doğumdan sonrada kaybetmeyelim birbirimizi nolur... eşim ve ailesine gelince bencilliklerinin doruğunda yaşayan insanlar oldukları için hayatta tek önemli şey kendileri onlar için, başkasını umursamıyolar malesef, bu daha doğmamış torunları bile olsa... Allaha havale ediyorum onları, kendimede tahammül gücü istiyorum rabbimden....
tsiraa haklısın canım evde kalıncada kendimi işe vuruyorum bende oda yoruyo ve yıpratıyo beni ama ev hanımlarınada çok imreniyorum orası ayrı mesele valla....
ıkyacığım benim drum bebişimin şu an doğum pozisyonunda olduğunu söledi bu nedenle 28 haftalıkken ciğer geliştirici iğne yapacağını söledi birde 28 haftada nstye bağlanmam gerektiğini ve bbundan sonrada her iki haftada bir nstye gireceğimi söledi... İnşallah kuzum erkenden gelmez....
bu konuyu ben acmıstım ama 1 nisanda bebegimi aldılar.....gelişmedi çünkii...
merhaba kızlar...5 günlük dinlenmeden sonra işe başladım. ama hala sıcak ve pitosun da dediği gibi uymak ne mümkün. gece en az 10 kere uyanıyorum. bi atlatsaydık şu sıcakları.
pitoscum canım hayırlı olsun bebişinin eşyaları.. Allah huzurla uyutmasını nasip eder inşallah. bizde bu hafta duvar kağıdıyla perdesini yaptıralım diye düşünüyoruz. biraz da kıyafet almam gerekiyor. hem ona hem kendime. bu arada bişey sorucam. hastane için kendimize gecelik mi pijama mı almalıyız. ben gecelik sevmiyorum.ama normal doğumda isteniyormuş diye duydum. zorunlu mu acaba.
bu arada akşamları yürüyüşe çıktığımızda en az 10 hamişle karşılaşıyorum.insan tabi meraklanıyor. acaba kaç aylık diye. ben de kendimi epey göbüşlü görüyorum çünkü.apartmanda benden 2 hafta büyük hamiş birisi var. ama onun karnı hiç yok gibi. geçen eşim bile dedi. seninki kocaman duruyor yanında diye. iyi mi kötü mü bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?