ıkya, dr.unla konuştuktan sonra epidural normal hk.söylediklerini bizimle paylaşırsan sevinirim.merak ediyorum bende.
Bu arada herkese hayırlı ramazanlar bu sene borçlu geçicek ramazan orucumuzu tutamıycaz,bizde bol bol dua edelim,Kur an okuyalım. hamileyken okuncak dualrı bilen var mı acaba aranızda mübarek günlerde Rabbim kabul etsin hepimizin dualarını inşallah...
nehircim bencede ikeayada bi bak en azindan fikir olsun...ben ordan aldim sifonyerle dolabini..
yigenimin karyolasini aldik beyazdi ona uygun sifonyerle dolabida ikeadan cok uygun fiyata aldik..cokta icime sindi...ayrica yatak odasi icinde sallananlardan aldim yanimda yaticagi icin ilk zamanlar ama odasida hazir kuzumun...:ecrin_bebek:
nehirciğim evet annemden uzağım 13 yıldır üstelik aynı senin gibi sulugözün biriyim, durup durup ağlıyorum bende... annem anne olunca geçer beni değil oğlunu özlersin diyo ama bilemiyorum bakıp göreceğiz artık....
kızlar iç ve dış zıbınlar özellikle bebeğin göbeği dururken giydirilmek içinmiş, bodyler yukarıdan kastırdığında bebeğin göbeği durduğu için canını acıtabiliyormuş, bu nedenle bikaç parça olması gerekiyormuş bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?