günaydın kızlarrr
sabaha kadar tuvalete taşındım benim veletin ayağı kasıklarımdaa hareket ettikçe ben tuvalete:))doktorumda söyledi poposu aşağıda idrar kaçırabilirsin dedi hapşurunca kaçırıyorum zaten dedim...akşam annecim çık yukarı uyutmadın beni ne işin var orada diye konuşuyorum onunla eşimde bir zıpladı ne oluyor diyor
oğluşuma ciciler aldım kızlar,çıtçıtlı badiler tişörtler penye battaniye bir de uni baby ıslak pamuk indirimdeymiş ondan stokladım ne güzel birşeymiş oo hem alkolsüz katkısız kesinlikle alın derim...bebek arabası baktım fiyatlar uçuyor maclaren,maxi cosi,bebe confort,chicco en ucuzu chiccoydu bebe confortta hoşuma gitti 850 dedi maxi cosiler dümdüz yatmıyormuş birde 1500tl yuhhh yani şimdilik öyle baktık zaten ilk etapta hiç almayada bilirim ama arkadaşım ana kucağının hastane çıkışında ve evde kullandık çok rahat ettik diyor bakalım sizler baktınız mı?
hoşgeldin dida aramıza...ben zaten hep soluma yatarım bir yerde okumuştum bebeğin en iyi o pozisyonda oksijen aldığını ve annenin daha rahat yattığını son aylarda bacak arana yastıkta koyuyorsun...ben tuzu tamamiyle kesmedim sadece tuzluğu elime alıp ekmiyorum yoksa yemeklere falan koyuyorum yani gün içinde de dinlendiriyorum o yüzden hiç şişkinliğim yok şükür...şeker yüklemesinde de hem 50gr'lık hem 100gr'lık içtim hiç öyle içilmicek gibi değil stres yapma boşuna canım bende yapmıştım hiç gerek yokmuş sonuçlarında iyi çıkar inşallah...
bana doktorum bebeğin hareketlerini gün içinde takip et hiç hareket etmediğini düşündüğün anda birşeyler yee ve sırt üstü uzan kırk dakika takip et dedi hareket etmesi lazım dedi bende öyle yapıyordum çok daha sakindi çünkü önceden şimdi daha hareketli belirli saatlerde hep hissediyorum,allahım kolay doğumlar sağlıklı,hayırlı evlatlar versin hepimize yarabbim:Saruboceq:
nazela şimdiden ikinciyi nasip etsin diyorsun süpersin vallahi ben şu an ikinciyi hiç düşünemiyorum bakalım bunu bir kucağımıza alalım nasip kısmet tabikide iki çocuk en güzeli ama zor bu zamanda allah bebişlerimize uzun sağlıklı ömürler versin ama kocam doğurabilseydi kesin olurdu :))))