herkese günaydın iyi haftalar kızlar...
tsiraa alemsin yani oylamana bittim demir hapıyla ilgilikaydirigubbakcemile3hangi doktora doğum yaptıracağına nasıl karar vericeksin zor olmayacak mı senin için...
bebek arabanız hayırlı olsun canım sağlıkla kullansın bebişin fiyatı ne kadar uygunmuş benim baktığım arabalar ucuyor resmen şimdilik rafa kaldırdım zaten...
ben bebek odasını halletmeye çalışıyorum iki tane beğendim netten ikiside güzel fiyat olarak aralarında çok fark var biri daha uygun hangisini alacağıma o yüzden karar veremiyorum annem hediye alacak gerçi ama olsun o kadar para verceğimize başka bir eksiğini alırız sizler ne yaptınız kızlar odasını alan yok mu bir nazela aldı sanırım koysanıza resimlerini bize fikir olsun..
ben beğendiğim iki takımı ekliyorum bakıp bana fikirlerinizi söyler misiniz birisi stylewood birisi çilekten,stylewood çok pahalı çilek uygun fikirlerinizi yazın lütfen....
stylewood cana bebek odası:STYLEWOOD
çilek sevimli bebek odası:Çilek Odası
a.s. Teşekür ederim canım...
Seçmeyi başarabilirsen sanada odanız hayırlı olsun demek isterim kaydirigubbakcemile3
bu odaların ikiside birbirinden güzel ama sırf etikete markaya para vermeyin derim ben aynı kalitede hatta dahada kaliteli ama bu kadar reklam ve isim yapmayan markalar bunların neredeyse yarı fiyatına satılıyor... çıkın şöyle bir çarşı pazar dolaşın canım yaa...
----------
tsiraacım, arabanız hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullansın bebişin.
amin canım teşekkür ederim .... a.s.
----------
pitosum çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende zaman zaman düşüyorum ama yapacak bişey yok elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. ben 2 aydır fe ilacını 2 tane alıyorum malesef bi artış yok hemoglobinimde sanırım şekerlerim yüzünden diyet yaptığım için yeterince beslenemiyorum. zaten totalde sadece 3 kg aldım, göğüslerim bile büyümedi ya gebelik öncesi 51 kg dım yani zayırftım bide nasıl sütüm olacak diye telaşlanır oldum galiba emziremeyeceğim ben bu gidişle...
tsiraa alemsin canım ya artık yazı tura ile karar verirsin bu gidişle dr konusunda. şaka bir tarafa sen niye sezeryana kaydın tatlım merak ettim doğrusu? benim eşim doğurabilse bile doğurmaz ehli keyfdir biraz, zaten bende bu hevesle ona bırakmam ikinciyide:CüvCüv: çünkü şimdiden üzülüyorum az zaman kaldı diye hayret bişeyim ben yakafamçokkarıştı. bu arada arabanız hayırlı olsun kuzum iii günlerde güzel gezmelerde kullanın inşallah...
bestene kışın canım erişte çekerse sendeyim haberin olsun şimdi diyet nedeniyle yasak ama doğumdan sonra ankaraya kayınvalidemlere gelince uğrar yerim artıkkaydirigubbakcemile3....
Öcelikle teşekkür ederim canım a.s.
Sen neyi kafaya takacağını şaşırdın he bu kadar düşünme
Emzirirsin inşallah tatlım yaa süt yapıcı çayları milupanın çok işe yarıyormuş en kötü ihtimal çaya dayanırız. Bende 8 kg. aldım toplamda ama göğüslerim büyümedi (gerçi büyümesinler de kaydirigubbakcemile3) halaa süt müt geldiği de yok internette bakınıyorumda öyle 2-3 aylık kürtaj yaptıranlardan bile süt geldiği oluyormuş bende tık yok sempatiksalakcinni
Birde, ne meraklıymışsın kuzum sen öyle Allah sana deil 2.yi 3. 4. yüde nasip eder inşallah sempatiksalakcinni
Sezeryana kaymadım aslında başından beri fikrim buydu çok korkuyorum çünkü sempatiksalakcinni
----------
olur canım, beklerim ne demek..bu haftada tarhanaya niyetliyim. kış boyunca çok ihtiyaç duyacağım çünkü.bakalım artık.
nehircim, oda takımlarına baktım stylewoodun takımı çok daha güzel gözüküyor. bu arada ben daha öncede yazmıştım. oda takımı yapmıycam diye. evde 3 kapılı gardrop vardı. ben kendime almıştım ama pek kullanamadım. bide 4 lü şifonyer. bir de tek kişilik bazalı yatak. 6 ay kadar kullanabildim sadece. sadece bebek karyolası alacaktık. onuda eşimin teyzesi göndermiş. kendi kızınınkini. krem- yeşil renkte. çok eskimemiş. çizik bile yok diyebilirim. ben de başka almaya gerek yok diye düşündüm. bu konuda ablam tarafından strese girdim. anlatınca canım sıkılıyor diye bi de burda anlatmak istemedim. en büyük ablam bebekle ilgili hiç birşey sormaz bana. geçenlerde "başkasının eskisiyle ne uğraşıyosun daha ilk bebeğiniz yeni bir takım alsanıza " falan diye çıkışmaya başladı. ben de bozuldum. ben zaten oda takımı almaya hevesli değildim açıkçası. onlara harcayacağım parayla ücretsiz izin kullanırım diye düşünüyorum. neyse ben de onun üzerine bütün takımı beyaza boyatmaya karar verdim. çekmece kulplarını ve dolap kulplarını da değişik aksesuarlarla renklendireceğim. çeşitli yapıştırmalar falan.yani varolanı baştan yaratacağım. duvar kağıdını seçtim. onu yaptıracağım. bitirince fotosunu eklerim.
Canım sen masraf etmicem derken daha çok masrafa gireceksin sen öz ablan bile olsa içine sindikten sonra kimsenin lafına bakma bence! sonuçta önemli olan temiz olması!
sonuçta bebek için kullanacaksın ona göre boya seçeceksin ws. boya masrafıda az çıkmıcak! bizim bir duvar ünitemiz var taşınırken bi tarafı hafif çizilmiş ben de taktım kafaya boyatalım diye 900 TL fiyat çektiler yenisiyle aynı fiyat neredeyse! bende aldım elime siyah ojeyi boyası atan yeri boyadım şimdi belli bile olmuyo! 900 TL de cebimize kaldı kaydirigubbakcemile3
nazela ya kesinlikle katılıyorum teyzesi madem o kadar biliyo alıversin bi oda takımı kaydirigubbakcemile3
off ne çok dırdır eden ne çok akıl veren var etrafımızda ben hepsine tıkadım kulaklarımı ne deseler he he diyorum bildiğimi okuyorum sempatiksalakcinni
Son düzenleme: