merhaba kızlar.havalar ne kadar guzel oldu yaaa..sanki sonabahar geldi o sıcaklardan sonra o kadar coook rahatlıyor ki insan...bundan bile mutlu oluyorum 2 gundur soyle deli gibi yagmurda yagsa daha da cok sevinicem.:CüvCüv:hepmizin adına tabiki....doktora gore 28+2 deyim bugun artık gunlerimizde azalıyor ne guzel gorucez meleklerimizi......
merhaba bayanlar merak ettim hepimiz hemen hemen aynı haftalardayız siz şuanda hangi ilaçlara devam ediyorsunuz?ben elevit ve gynoferon demir ilacı kullanıyorum...
31ine randevum var inşaallah herşey yolundadır özledim beebğimi 1 aydır göremiyorum güzel kızmı
tsiraa allah iyiliğini versin canım ya ben bukadar ayrı dra gitsem kafam karışır allahtan senin karışmıyor ne diyeyim. maşallah kuzuna kocaman olmuş, hakikaten geçse bi dert geçmese bi dert bu günler ama doğduklarında dafarklı bişiler yaşayacağız tabiki eminim oda çok güzeldir...
benim drum erken doğum riski olmasa bile yaptırıyor bu iğneleri bir zararı yok belki faydası olur mantığıyla heralde... tabiki her drun düşüncesi birbirinden farklı olabiliyor...
ikincileride böyle yapma fikri hoşuma gitmedi arkadaşım ya ayyy çok çirkin hem benim kocam iki gün sonra sıkılır ve gidip aldıralım bebeği der haeralde gelemez sıkıntıya paşam benim...
ben o muhteşem duyguyu yine kendim yaşamak isterim hemde biraz bencilce oldu ama olsun.
aaa evet dida glikozlu sunun tadı çok kötü değil dünyanın heryerinde aynı şekilde ve tadda oluyor merak etme ama ben burda biraz hile yapıp içine küçük bir limon sıktım izin verirlerse sende limon sıkabilirsin canım. o zaman daha limonata gibi olduğu için kolay içilebilir hale geliyor....
merhaba bayanlar merak ettim hepimiz hemen hemen aynı haftalardayız siz şuanda hangi ilaçlara devam ediyorsunuz?ben elevit ve gynoferon demir ilacı kullanıyorum...
31ine randevum var inşaallah herşey yolundadır özledim beebğimi 1 aydır göremiyorum güzel kızmı
günaydın, 3 gündür giremediğim için yazdıklarınızı birer birer okudum..klima çarptı malesef beni arkadaşlar.önce boğazımda başladı, sonra burun akıntısı vücudumda kırıklık falan derken bugün daha iyi olarak işe geldim.
izin dilekçemi verdim..haftaya izne çıkıyorum, inşallah doğuma kadar evde olacağım artık.
o kadar çok şey okudumki, en son aklımda kalan içtiğim hapları yazayım bende, sadece demir hapı ve elevit içiyorum.eleviti kahvaltıdan sonra, demir hapını yatarken içiyorum..sağlık ocağında hemoglobin ölçtüler baya düşük çıktı, aile hekimi günde 2 ye çıkar dedi demir hapını ama ben kendi dr.uma sormadan arttırmayayım dedim..2 tane içeniniz var mı günde??
herkese sağlıklı haftalar dilerim..
günaydın kızlar,
döktürmüşsünüz valla hafta sonu. ben cumartesi malum erişte kestiğimden dolayı, pazar da bilgisayarımda sorun olduğundan dolayı giremedim nete.
hepiniz gayet keyifli ve iyi geldiniz yazdıklarınızdan anladığım.
dida hoşgeldin aramıza. pitos geçmiş olsun canım. umarım normal sağlığına kavuşursun tez zamanda.
nehircim, bebişin sağlıkla giysin yeni cicilerini. huzurla mutlulukla...
didacım, arkadaşların da dediği gibi sen ne kadar stresli olursan bebeğinde o kadar etkilenir. aklına güzel şeyler getir. derin derin nefes almak çok iyi geliyor. ayrıca glukozu bende limon katarak içtim. öyle herkesinde dediği kadar kötü değil.
tsiraacım, vallahi doktorları iyi karıştırmıyorsun.. ben bazen kendi doktorumun bile dediğini karıştırıyorum. maşallah kuzuna..
Ikyacım, insan özlüyor gerçekten. bende 20 gündür göremiyorum minik kuzumu. daha da 2 hafta göremiycem.
ilaçlarıma gelince ben sadece demir ilacını sabahları aç karnına alıyorum. eleviti nerdeyse 2 aydır kullanmıyorum. ama bu ara iştah sorunum var umarım kuzuma yetecek kadar besin alabiliyorumdur. 1 kilo vermişim.
bestene kışın canım erişte çekerse sendeyim haberin olsun şimdi diyet nedeniyle yasak ama doğumdan sonra ankaraya kayınvalidemlere gelince uğrar yerim artıkkaydirigubbakcemile3
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?