8 hafta önce 8 hafta sonra toplam izin. ben 37 ye kadar çalışırsam doğum sonrasına 13 hafta kalıyor. böyle düşünüyorum.
besteneciğim valla ben 300 tane yetermi diye düşünüyorum açıkçası, hastaneye gelenler olacak ki bütün hastane arkadaşımsonrasındada hem annem hem kayınvalidem mevlüt yapacaklar bebişe yani 3 ayrı yerde dağıtılacağı için benim çok yaptırmam gerekecek galiba...
pitoscuğum valla yemek konusuna gelince benimde öle aman aman iştahım yok yani zaten diyetteyim ama nerde öle 2 porsiyon yemekler, 1 ekmekler mümkün deil nefes alamıyorum sonrasında...
kızlar bu arada doğum raporunu ilk kez duydum ben sizden bebek doğduğunda raporun düzenlenir ama bu doğum sonrasındaki 8 haftalık izninin raporudur. yani onun dışında drdan alacağın başka bir rapor olmaz ancak doğum izni sonrası tanıdık bir kadın doğumcudan beleşe rapor alınabilir tabi.... ancak o 5 - 6 aylık izinler çalıştığınız kurumla anlaşıp süt izinlerinizi toptan kullandığınızda mümkün olabilir kızlar ama bunada her kurum olumlu yaklaşmıyor açıkcası....
gunaydin kislar nasilsiniz bugun bi burukluk var icimde nedenini bilmiyorum...bilmiyorumkismile
halbuki mutlu olmam lasim dogum gunum cunku ama sanirim artik kizimla kutlamak istiyorum onun icin bugun pek bisey ifade etmiyo bana:umursamaz:
gunaydin kislar nasilsiniz bugun bi burukluk var icimde nedenini bilmiyorum...bilmiyorumkismile
halbuki mutlu olmam lasim dogum gunum cunku ama sanirim artik kizimla kutlamak istiyorum onun icin bugun pek bisey ifade etmiyo bana:umursamaz:
günaydın kızlarrrr
canım mutlu senelereee benimde cumartesi günü doğum günüm...bazen oluyor insan öyle ama buruk olma tatlım bu bizim en güzel doğum günümüz içimizde yavrumuzla, eşimde üç kişi olacağız bu doğumgününde de ne güzel nehir diyor bana eşimin doğum gününüde üç kişi kutlamıştık o zaman 3,5aylıktım...
Ne alcan bana diyorum hayatının en güzel doğum günü hediyesini verdim ben sana diyor şapşallkaydirigubbakcemile3
Sağlıkla güzelliklerle al bebişini kucağına canım nice doğum günlerine eşinle kızınla öpüyorum senia.s.Şeniz
nice mutlu yıllara canım, kızınla eşinle geçireceğin sağlıklı, huzurlu yıllar seninle olsun.
doğum günün kutlu olsun c_n..bebişinle nice doğum günleri kutlarsınız inşallah.benim doğum günüm 16 kasım..oğluşum gelmiş olacak.sanki o hengamede kutlayamayız gibi geliyor.muhtemelen alt değiştiriyor veya emziriyor olurum bütün güneyvahedigeldismile
merhaba kızlar sağlık ocağında kan testi yaptırmıştım.değerlerim düşük çıktı.dr.um ferrum fort -demir hapı- yetersiz kalıyor, hastanede serum halinde verelim dedi..2- 3 saat kalacam galiba hastanede.bilgisi olan var mı demir hapının sıvısı mı var tam anlamadım??
tsiraa cim daha neyini anlattim ki.sizleride bunaltmak istemiyorum kendi sorunlarimla ama durumlar hicte ic acici deil.kendi oglunada yapio bi bana deil.sanki esim onun oglu deil.cocuklari arasinda inanilmaz derecede ayrim yapan bi kadin.insan bi cocugunu digerinden nasil ayirabilir inanin hayretler icerisinde izliyorum.
evet esim ve ben ev tutcaz.biz ondan kacmaya calisiyoruz birde onu mu alalim yanimizakaydirigubbakcemile3
canim igne meselesine gelince o dedigin yerlerde yasamiyorum.belcikadayim ama yinede buranin doktorlarina guvenmiyorum.yeri geliyo turkiyenin hastanelerini ariyorum.mecbur kalmadigim surecede yaptirmayi dusunmuyorum.cevremde cok o igneden yaptiran.ama gercekten cok pismanlar.tabi herkeste ayni etkiyi gosterecek diye bi kural yok.
kontrollerde bi kiyafetli bi kiyafetsiz tartilmak benimde cok sinirime dokunuyo.ne kadar kilo aldigimi anlayamiyorumki.cok sacma.ben hala 34beden pantolonlarimi giyinebiliyorum.vucudumda pek bi deisiklik yok ama 1 beden gogsum buyudu.80 beden giyiniyodum artik kucuk geliyo.karnimda cok kucuk.ic karnim bayagi genismis.2 hafta oldu karnim cikali.herkes sokta.yeni yeni hamile oldugumu anlamaya basladilar.ama 2 aylik falan zannediyolarkaydirigubbakcemile3.o nedenle karnimda simdilik catlak falan da olusmadi.kasinma falan da yok.insallah catlak olmaz.
tarhana meselesine gelince ben uydurmadim canim.bestene kislik tarhana yapmayi dusunuyorum yazmis ya ondan dedim.
nazelacim tesekkur ederim dusunmen yeterli.bi ara canim istemisti sonradan anneme soylemistim benden gizli gondermeye kalkmis.ama icinde el yapimi malzeme oldugu soylenerek buyukelcilikten geri donmus.kabul etmiyolar.yinede cok tesekkur ederim.
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım...c_n, nasıl geçti doğum günün eşinin süprizleri varmıydı?
tsiraacım, geçmiş olsun. ben de vallahi sırf bu sebepten gitmiyorum tatile.mikrop falan kaparım diye.pimpirikliyim ya gelir beni bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?