benim ki tam vakti zamanında gelirse senin oğlunla arasında tam 1 ay olucak.SAT a göre beklenen doğum 10.11.2010 gözüküyor. ama senin oğlanın doğum tarihide acayip fiyakalı olur canım.
evet iki gündür nazela yok. işleri yoğundur belki ondan girememiştir.
kızlaar ağustos anneleri topiğinde 60 anne doğum yapmış sadece 9 tanesi normal doğum düşünebiliyor musunuz?Bu ne yaa patladı resmen sezeryan,bu 51 tane annenin bebeğide mi tersti yada bebek kiloluydu yada kanala girmedi ay allahım sen büyüksün hayırlısı ne diyelim tabiki gerekliyse olacak ama bu kadar çok olması insanı düşündürüyor...boshayallersmile
a.s. teşekkür ederim canım...
sende benim normalden korktuğum gibi sezeryandan mı korkuyorsun kaydirigubbakcemile3
istatistik çıkarmışsın remen kaydirigubbakcemile3
bunları düşünüp stres yapma şimdiden kendine bebekler sağlıklı olsunda gerisinin önemi yok :1hug:
haklısın nehircim, bu kadar sezeryan olması beni de çok korkutuyor...çünkü ben de eğer bebek ters değilse hep normal doğum taraftarıyım. benim annem 11 tane doğum yapmış. ablamlar falan hep aynı. hatta ablamın biri tek başına doğurmuş. zaman geçiyor yediğimiz içtiğimiz mi bebeklerimizi sezeryana yöneltiyor anlayamıyorum. hakkımızda hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?