Şubatta hamile kalanlar buraya..

evet canım allahtan tedavisi kolaymış...aslında senin gibi 4 doktoru olan birisinasıl sormadan denize gider? sen de seçenek bol...

gerek duymadım canım ne bileyim açıkçası 2-3 saatlik yola çıkacaktık hayır derler diye korktum kaydirigubbakcemile3 hiç konusunu bile açmadım doktorlara kaydirigubbakcemile3
zaten hava o kadar sıcaktı ve su o kadar güzeldi ki hayır deseler bile sahil oturmak yerine dayanamayıp atıverirdim kendimi suya kaydirigubbakcemile3
%90 havuzdan kapmışsındır dedi dün gitttiğim doktorda. gittiğim havuzu dava edeyimmi dedim güldü ciddi birşey değil allahtan dedi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben iyi sayılırım canım ya.. ara sıra tansiyonum düşüyor ve perişanlıyorum. bi de değişik ağrılar olunca korkuyorum ya erken doğum sinyalleri ise diye.
aklıma gelmişken doğum için tarih belirledin mi? nasılsa planlı sezeryan olacak seninki.

aman tansiyona dikkat a.s. gerçi sıcaklardandır yaa! geçtiğimiz haftalara göre daha iyi olsa da...
bir türlü serinleyemedi havalar
ağrılara da alışıyorsun canım yaa ağrın olmadımı anormal gibi geliyor bi süre sonra kaydirigubbakcemile3

doğum, eğer oğlum kafasına göre takılıp erken gelmezse 1o.1o.2o1o da inşallah canım ama hangi doktorda doğum yapacağıma karar veremedim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benim ki tam vakti zamanında gelirse senin oğlunla arasında tam 1 ay olucak.SAT a göre beklenen doğum 10.11.2010 gözüküyor. ama senin oğlanın doğum tarihide acayip fiyakalı olur canım.

benim ki tam vakti zamanında gelirse senin oğlunla arasında tam 1 ay olucak.SAT a göre beklenen doğum 10.11.2010 gözüküyor. ama senin oğlanın doğum tarihide acayip fiyakalı olur canım.

canım benim SAT a göre 22.10.2010 du ama 13.10.2010 a indi gelişimi iyiymiş ondan bende 3 günden bişey olmaz diye 1o.1o.1o olsun istedim kaydirigubbakcemile3

erken gelirsede o8.o9.1o olsun yoksa doğurmam walla bekler 1o.1o.1o u kaydirigubbakcemile3

aranızda ilk önce ben doğum yapıcam sanırım sempatiksalakcinni

08.09.10 da erken bir tarih canım. o zamanda gelmesin. ben hep bebişimle konuşurken 37 den önce gelme diyorum. bütün gelişimi tamamlansın öyle gelsin.

inşallah nazelada bebiş de iyidir.

selam kızlarrrr

tsiraa geçmiş olsun canım o havuzdan olmuştur kesin bende hiç denizden çıkmadım hatta doktorum bol bol yüz demişti bana ama havuzu yasaklamıştı...

pitos sanada geçmiş olsun canım benimde pek bir bilgim yok bu konuda gelince öğreniriz senden...

kızlaar ağustos anneleri topiğinde 60 anne doğum yapmış sadece 9 tanesi normal doğum düşünebiliyor musunuz?Bu ne yaa patladı resmen sezeryan,bu 51 tane annenin bebeğide mi tersti yada bebek kiloluydu yada kanala girmedi ay allahım sen büyüksün hayırlısı ne diyelim tabiki gerekliyse olacak ama bu kadar çok olması insanı düşündürüyor...boshayallersmile

a.s. teşekkür ederim canım...

sende benim normalden korktuğum gibi sezeryandan mı korkuyorsun kaydirigubbakcemile3

istatistik çıkarmışsın remen kaydirigubbakcemile3

bunları düşünüp stres yapma şimdiden kendine bebekler sağlıklı olsunda gerisinin önemi yok :1hug:

haklısın nehircim, bu kadar sezeryan olması beni de çok korkutuyor...çünkü ben de eğer bebek ters değilse hep normal doğum taraftarıyım. benim annem 11 tane doğum yapmış. ablamlar falan hep aynı. hatta ablamın biri tek başına doğurmuş. zaman geçiyor yediğimiz içtiğimiz mi bebeklerimizi sezeryana yöneltiyor anlayamıyorum. hakkımızda hayırlısı bakalım.

stres yapmıyorum tatlım ben,sadece neden normali var iken sezeryan olsun diyorum sezeryandan korktuğumdan değil sonuçta ikiside doğum ikiside bizim için yeni bir tecrübe sencede şaşırtıcı değil mi yani aradaki fark o dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim arada uçurum var yani...tabikide önemli olan bebeğimin sağlığı doktorumada söyledim benim ne düşündüğüm önemli değil siz karar vericeksiniz eğer herşey normal ise tabikide normal isterim 35.haftadan sonraki şartlar göstericek hepimiz için hayırlısı...

evet canım bende onu anlayamadım annelerimiz teyzelerimiz herkes normalmiş eskiden şimdi nasıl bu kadar türedi sezeryan...annem beni suni sancıyla doğurmuş ve üç gün sürmüş tabikide çok zor olmuş öyle bir doğumu kimse istemez ama şimdi epidural var veriyorlar sana suni sancıyı duymuyorsun bile..nasip kısmet tatlım hayırlısı tabikide
eşimin kuzenin eşi aynı benim doktorumda geçen kasımda doğum yaptı kızın herşeyi normaldi doktor bir hafta sonra gelebilir demiş o gece sancıları başlamış hafif suyu gelmiş hastaneye gittiklerinde o kadar heyecan yapmışki kız yataktan zıplıyormuş resmen epiduralda yapamamışlar genel anestesiyle doğum yaptı yani herşey normal iken sezeryan oldu belli olmaz bu işler allahım en hayırlısını versin hepimize...:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…