Şubatta hamile kalanlar buraya..

nehirday, haftaya gidecem hastaneye kan serumu için.sen bugün sandın galiba..araştırdım hala serumun nasıl birşey olduğunu öğrenemedim..
bu arada kan testi yaptırıyormusunuz arkadaşlar önemliymiş baksanıza serumlar falan..

hımm anladım canım ben gittin geldin sandım o yüzden sordum...evet benim doktorum şeker yüklemesine gittiğimde istemişti 26.haftada yaptırmıştım normal çıkmıştı benim sonuçlarım...
pekmez falan içsen doğal yollarlada desteklesen faydasını görürsün bence ben daha önce faydasını görmüştüm pekmezin ve kara üzümün...

günaydın kızlar...
umarım keyifler iyidir...
bebişler iyidir..
nazela nerdesin canım..yoksun kaçgündür!!! meraklanmaya başladım iyice..

günaydın..
keyifler iyi bestene..benim oğluş gece hareketinden pek uyutmadı:))
nazela girer belki birazdan..ulaşamamak ne kötü de mi.

pitos inanır mısın benim oğluş da aynı. bu gece kıpır kıpırdı.habire hareketlerini hissettim.
evet nazelanın her sabah girip yazmasına alışkınız.bi kaçgündür olmayınca kötü oldu. erken doğum riski vardı ya umarım öyle bişey olmamıştır.

günaydın kızLar a.s.
maşallah bebişlerinize
sabah burun kanamasıyla uyandım ara ara oluyordu gebelikte normalmiş ama bu defaki biraz daha uzun sürdü işe geldim yine kanadı deli olcam yha neden herşey beni buluyo sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
günaydın tsiraa, geçmiş olsun. hepimizde bişeyler çıkıyor valla.sıkma canını.şükür diyelim bebişleri üzmeyelim:))

günaydın arkadaşlar sizleri merakta bıraktığım için üzgünüm, ama hayatımın en kötü 4-5 gününü geçiriyorum. salı sabahı sağ tarafımda bi ağrıyla uyandım çok umursamadım ama ogün öğleye kadar zor çalıştım, ağrım şiddetlenince druma sordum tahlil, tetkik derken idrarımın böbreğimde biriktiğini söylediler (zaten bikaç gündür idrar çıkışım azalmıştı ama aşırı terlediğim için çok umursamamıştım ben.) bikaç ağrı kesici antibiyotik falan verdiler eve döndüm ama gece ağrımın şiddetinden çıldırdım başka bi hastaneye gittik eşimle yapılacak bişey yok gebe olduğu için deyip geri postaladılar bizi. ertesi gün ağrılarım dayanılmaz olunca kendi çalıştığım hastaneye geldim serum takıldı o gece hastanede kaldım biraz hafiflemişti sancım eve çıktım ama akşama doğru sancılarım yine başladı bu kez idrar kanalında taş var denildi üniversite hastanesine sevk edildim, dünde oradaydım tahliler vs. hala acı çekiyorum malesef yapılacak bişey yok diyolar çekeceksin.... salı günü sonuçlarım çıkacak eğer ogüne kadar taş düşmezse ve idrar çıkışım düzelmezse böbreğime kateter takılıp boşaltılacak ama hem benim için hemde oğluşum için çok riskli bir girişim bu.... şimdilik acı çekmeye devam ediyorum ..... tek korktuğum şey şiddetli sancılar doğumu tetikleyebiliyor malesef, inşallah oğluşum erkenden gelmez diye dua ediyorum....drum şimdilik oğluşumun iii olduğunu söyledi ama dikkatli ol diyede uyardı tabi....

bu arada tsiraa sanada geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonlar ciddi riskler oluşturailiyor malesef, bir önceki hafta bende monurol kullanmıştım ama gördüğün gibi sonrasında başıma neler geldi bence hemen iç ilacını....

pitosum sana da çok geçmiş olsun kansızlıkta özellikle doumda sorunlara yol açabiliyor... ama tam olarak anlamadım ne yapılacağını... ağrıdan algılamamda bozuldu sanırım... kuvvetle muhtemel sana kan verecekler canım veya kanın serum kısmınıı ayırıp onu verecekler ama korkma damar yolu ile verilir birkaç saate işin biter tabi tek doz uygulanacaksa eğer... bazen hemogramı çok kötü hastalara hastaneye alınıp bikaç gün kan takviyesi yapılabiliyor... inşallah öyle değildir seninki.... bence fe ilacını ikiye çıkart ve mutlaka ilaçlarını taze sıkılmış meyve suyu veya meyve ile birlikte al tatlım.... dut pekmezininde faydasını görürsün nasılsa şekerin yok senin...

elifcim canım çok geçmiş olsun bizde neden uğramıyor acaba diye merak ettik seni,dilerim kendiliğinden düşer taş bazı insanlar sancıyla falan atıyorlar sende fazla bir sancı olmadan bebişine bir zararı olmadan atarsın inşallah canım yaa dualarım seninle tatlım...moralini bozma bebeğinden güç al allahın izniyle
düşer o taş bol bol dua edeceğim senin için bizide haberdar etmeyi unutma.a.s.

merhaba kızlar...
nazelacım çok geçmiş olsun...umarım taş kendiliğinden düşer de başka bir duruma gerek kalmaz. gerçekten sen olmayınca çok merak ettik. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun da oğluşunda rahat eder canım.
dikkat et kendine...

merhaba annecikler;
çok geçmiş olsun nazelacım bebeğine birşey olmadan atlatırsın inşaallah bol bol dua et,sana da çok geçmiş olsun tsiraacım ama senin doğum tarihin erken gibi geldi bana10 10 2010 ,benim 5 kasımda bitiyor günüm sezeryan istediğin için mi erken tarihli acaba aramızda 1,5 hafta var sanırım ben 31. haftya giriyorum yanılmıyorsam sen 32.haftandasın kafam karıştı,hayırlısı olsun inşallah hakkımzda doğum şekilrimiz yeter ki sağlıkla bebeklerimize kavuşalım:))))

canım yha çok geçmiş olsun çok üzüldüm, keşke elimizden birşey gelse mafoldumben :1hug:
Allah acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:
bende içtim ilacı ama ishal oldum üfff bitse artık daha çekmesek

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnma.s.
çizelgene göre 2 hafta var aramızda benim SAT a göre 22.10.2010 du doğum tarihi bebek iyi gidince 13.10.2010 a düştü doktorlarda bebeğin gelişimi bu şekilde giderse 10.10.2010 da olabileceğini söylüyor sen 31. haftaya girerken ben 33. haftaya giriyorum ondan kafan karıştı sanırım dediğin gibi hakkımızda hayırlısı inşallah opuyorumnanaktan

merhaba nazela, senden haber var mı diye neti açtım, gerçekyten merak ettik..inşallah daha iyi olursun.Bu ramazan günlerinde dua edelim kendimiz , birbirimiz ve bebişlerimiz için..
soruma cvp vermişsin saol canım..dr.serumla verelim dedi bende anlamadım neyi verecek? salı günü arayıp öğreneceğim eğer kan verirse almak istemiyorum.hastalıklı kan olabilir Allah korusun..
tekrar geçmiş olsun..bizi habersiz bırakmaolumunekankayizsmile

arkadaslar merhaba.pitos ve tsiraa cok gecmis olsun.aman dikkat edin kendinize ve bebislere.

nazela Allah yardimcin olsun canim.tas cok zor bisey.dayim da yillarca dusurdu.insallah biranonce duserde rahatlarsin.yoksa o aciya katlanmak dayanilmaz.insallah bebisin icinde tehlikeli bir durum olusmaz.dualarim seninle.kizlar hamile dualari kabul olurmus.hadi hep birlikte dua edelim...

arkadaslar gecmiş olsun hepinize.sonlara dogru yaklasırken umarım hepimiz adına iyi gider hersey!!!bizde gitmeye korktugumuz tatilimize sonunda da olsa gittik.bir kerecikte olsa denize girdim insan hakkaten rahatlıyor.sonunda uzulmem insallah simdilik bi sorun yok ama.3 eylulde bebişimi gormeye gidicem.annemleride gordum kuzuma battaniye ormus annanesi pembeli beyazlı...guzel olmus.heyecanla bekliyoruz bakalım hep beraber.iyi aksamlar herkese

slm kizlar.dun geceden beri acayip disim agriyo benim de.sabaha kadar oldurdu beni agri.hamile kalmadan once 1 tane bile curugum yoktu.2 disim birden curumus bugun farkettim.sizlerde de oldumu boyle bisey.herhangi bisey yapilabilir mi acaba.doktora gitmek istemiyorum.hamile oldugum icin ilac falan veremiycek diye.off off...

günaydın kızlar...
didacım geçmiş olsun canım. diş ağrısı çok zor. hamile olunca dediğin gibi ilaç da zor olduğundan. Allah yardımcın olsun.

fahriyecim, ne iyi olmuştur tatil. iyice dinlenebilmişsindir umarım.
bende şimdilik bir sorun yok. ara sıra gelen ve ne olduğunu anlayamadığım ağrılar var. ama sanırsam henüz doğum sancısı değildir. benim içime hep erken doğurcakmışım gibi geliyor ya. ne alaka ise doktorumda öyle bişey söylemedi.
nazelacım ne alemdesin... umarım düzelmişsindir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…