Şubatta hamile kalanlar buraya..

merhaba kızlar

pek sessiz buraları kimse yok,elif ne yaptı acaba umarım taş kendiliğinden düşmüştür...

dida dişciye gidebilirsin hamile iken içebileceğimiz ilaçlarla diş problemi çözülüyor ben doktoruma sormuştum dolgum vardı yaptırabilirsin demişti sonra vezgeçmiştim gerçi acelesi yok diye...

bestene benimde birkaç gündür kasıklarım ağrıyor gibi hafif hafif adet sancısı gibi mi desem hani idrarını tutarsın sonra kasıkların ağrır öyle mi desem sonra geçiyor yine oluyor bir ağırlık hissi var gibi rahim büyüdüğü için normal deniliyor aman sancı falan olmasında,bir kaç kişiden duydum ama bu haftalarda oluyor demekki...

slm nehirday kaç haftalık seninki?bende şuan 32 haftalığım.sağlıklı bir şekilde son haftalarıda geçiririz inşallah.ve bebeklerimize kavuşuruz.bugün gittim doktora 3 hafta sonra gel dedi.çatı muayenesi olcakmış sanırım.hayırlısı cümlemize..

kızlar bende bugün doktordaydım 15 gün sonra gel dedi,nst ye başlıycakmışız,aranızda başlayan var mı kalp atışları dinlencekmiş bebeğin
bu arada didacım geçmiş olsun hamileyken ilk 3 ayla son 3 ay hariç,(düşük ve erken doğum riski olduğu için )diğer aylar her işlem yapılabiliyor ben dişimi çektirdim 4,5 aylıkken,,doktorum herhangi bir sorun olmaz demişti sende gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin tatlım:))

Günaydın kızlar....
umarım iyisinizdir.
elifcim en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.
kızlar bende oğluşumu cuma günü göreceğim. ve doktora artık 2 haftada bir geleyim diyeceğim. vakit azaldıkça heyecan artıyor...hem de nasıl olacak merakı artıyor..

gunaydin kizlarrr...uzun zaman sonra bgn usuyerek uyandim super bi duyguzemuszemus
siz neler yapiyoosunuz bi problem yoktur umarim elifcim gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin...

Günaydın KızLarrr a.s.

canım çok geçmiş olsun bebek sende ki kalsiyumu kullandığından hamileyken dişlerimizi kaybedebileceğimizi okumuştum korkudan günde 1 litreye yakın ayran 2-3 soda her fırsatta yoğurt yemeye başladım çok şükür şimdilik öyle bir sorunum yok kaydirigubbakcemile3
ama sen, bence mutlaka bir doktora git hamileler için illaki bir tedavi yöntemi vardır.
Allah korusunda :Saruboceq: diş çürüklerinin neden olduğu nice hastalıklar var en azından başından müdahele etmiş olacaksın a.s.

- - - - -

Ayh çok heyecanlı bana da 34. haftada başlayacağız dedi doktor ama bugün randevum var nst ye girmeden gitmem buradan dicem kaydirigubbakcemile3

- - - - -

gunaydin kizlarrr...uzun zaman sonra bgn usuyerek uyandim super bi duyguzemuszemus
siz neler yapiyoosunuz bi problem yoktur umarim elifcim gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin...

günayydın canım a.s.
evet yha sonunda serinledi havalar çok şükür hatta dün hava durumu haberlerinde burada yağmur beklendiğini söylediler. hihoyyyt
haftasonu da camları silmiştim ama neysee sempatiksalakcinni

günaydın kızlarr

angela45 merhaba canım benim 30.haftam bitiyor hayırlısıyla,hep beraber sağlıkla tamamlayalım canım dokuz ayımızı...

Ikya doktorum bana 33.haftada gel dedi girermiyim nst'ye bilmiyorum bebeğin hareketlerinde yavaşlama oldu mu giriyorsun birde son haftalarında diye biliyorum...

nuraycım merhaba gözükmüyorsun ne zamandır,ben akşam sıcaktan zor uyudum sabah üşüyerek kalktım süper bir duyguyduuu...çok şükür yarabbim sonbahar bugün itibariyle başladı sıcaklar hiç geçmeyecek sandım...

merhaba kızlar...
ben de sizler gibi havaların soğumasını isteyenlerdenim.. sıcaklar gitsin ki ayaklarımın şişliği bir an önce inmeye başlasın.

valla kızlar serini hissetmek harika bi duygu agustos sıcakları hiç bitmeyecek sandım.simdi ne kadar guzel hava!hep boyle olsunnnn tam hamilelere gorekaydirigubbakcemile5

tesekkur ederim kizlar.ama sanirim bu dislerim icin yapilacak pek bisey yok gibi.dogumdan sonra bakcam artik caresine.cuma gunu kontrolum var.doktoruma sorcam yinede..6 aya kadar hic sut icemedim.ara sira ayran ictim ama pek etkili olmadi.simdi yeni yeni sut icebiliyorum artik ama cok gec malesef...
havalarin serinlemesine sizin adiniza cok sevindim.cok zor oluyo.anlayabiliorum sizi.gerci belcika cok soguk suan.kislik kazaklarla dolascaz nerdeyse.gece yorgan ustune birde battaniye alarak yatiyoruz.iyiki soguk yoksa nasil dayanirdim bilmiyorum.cunku buranin sicagi da bi baska kotu.1.5 ay kadar once bunaltici sicaklar vardi.sabah camasirimda bi islaklik hissederek uyandim.normal bi akinti diye dusundum.deistirmek icin camasirimi ayaga kalkar kalkmaz bacagimdan asagi ayni sut gibi bi su bosaldi.son aylarim olsaydi heralde dogum suyu diyecektim.acile gittik hemen.kanama gecirmisim asiri sicaklardan.vucutta beyaz kan varmis ilk defa duymustum.az daha bebegimi kaybedecektim.buna sevgili kayinvalidemin yorumu da cok guzel olmustu.ben aksama kadar bahcede ugrasiyorum bisey olmadida sana ne oluyo.dusunebiliyomusunuz.neyse moralimi bozmiycam lmaz:
neyse siz atlattiniz artik o sicaklari....
kizlar bu cati dedikleri sey nedir?

merhaba güzel hamişler...
bugün nasılsınız bakalım...ben dün gece rüyamda oğluşumu kucağımda gördüm. tesadüfe bakar mısınız annemde aynı şekilde bebeğimin olduğunu görmüş. dedim ne oluyor. yoksa ben doğuracakmıyım... rüyamda bile olsa onu kollarıma almak müthiş bir duygu...ahhh oğluşumu çok özlüyorum ya... bir an önce zaman geçse de yanımıza gelse.

didacım, son haftalarda normal doğuma uygun olup olmadığı çatı muayenesi ile bakılıyormuş. eğer çatın dar ise normal doğum riskli oluyormuş. ben sadece bu kadar biliyorum.

merhaba, modemimiz arızalı olduğundan birkaç gün giremedim.bugün hastaneye gittim.venofer kan serumu taktılar.içinde 5ampul var..3 ünü bugün, 2 sini yarın alacağım.yani yine hast.yolları görünüyor.
onun haricinde iyiyim..inşallah hepiniz iyisinizdir..nazela yine yok..iyi haberlerini alırız inş..

günaydın kızlar..
pitoscum, serumlar işe yarar da değerlerin normalleri döner inşallah..
nazela nerdesin canım.. umarım iyisindir...
ben de bugün gittim dr.a.1750 gram olmuş kuzum. Ayın 15 ine NST verdi. ve çalışabilir raporu alıcam. bugün doktorum doğum şekli konusunda ne istiyorsun diye sordu. şu anda dedi normal doğum için herşey uygun. baş gelişmiş.
ben aslında çok fazla normal doğum istiyorum. ama ya kuzuma bişey olursa diye de korkuyorum. ben yapabilirim doğumu ama. Allah korusun ya bişeyler ters giderse bebişime zarar gelirse. tek tedirginliğim o. doğum konusunda kafam hala karışık.

demir ilacına devam edecekmişim. sol yana yat dedi. sırt üstü ve sağ tarafa yatmak yasak dedi.şimdilik böyle.

slm arkadaşlar günlerdir hastanede yatıyorum malesef, bbrek ağrılarım doğum sancılarımı başlattığı için doğumu ertelemek adına yatırdı drum. sürekli serum ve ilaç tedavisi görüyorum . şimdilik taşım ve ağrılarım duruyor, bayram dönüşüne kadar izin aldım evde dinlenicem bayram snrasında da doğum iznine ayrılmak zorundayım. bebişim her an doğabilir malesef. (inşallah 5 - 6 hafta daha dayanırsa diye dua ediyorum, sizlerinde duasını bekliyorum) çok şükür sizlerde herşey yolunda bebişlerinize ve kendinize iyi bakın oldumu. dida sende dikkatli ol canım, ağır işlerden uzak dur bol bol yat, dinlen ve şu kadını kafaya takma tatlım....

bestene canım benim oğluşum 1600 g ve drum bu hafat için fazla kilolu olduğunu normal doğuramayacağımı söylüyor bende senin druna mı gitsem acaba diye düşündüm valla.....canım hiç korkma her doğum senin ve bebişin için risktir aslında allah hangisini yazmışsa onu görücez ama adı bile üstünde normal doğum bu.....

kızlar yanımda olduğunuz için çok şanslıyım, evde nete girmem çok zor eşim izin vermiyor ama kaçamaklar yapmaya çalışırım yinede.... şimdiden hepinize iyi bayramlar canlarım.... dualarınızı bekliyoruz oğluşumla....

nazelacım, senden haber almak rahatlattı vallahi beni..çünkü çok meraklanmıştım senin için. inşallah şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur. bebişin 5-6 hafta daha dayansın, sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
canım tabiki yanında olucaz...kötü bir tabir olucak ama burda kader arkadaşı sayılırız. hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz...sen moralini bozma yeterki. bu arada bence anneni çağır yanına ki sana bakabilsin.

elifcim dahada iyi olursun insallah bebisimizde 5 hafta bekleyiversin canim yeri rahat nasilsa erken gelip napcak demi amazemuszemus

elifcim geçmiş olsun canım dualarımız seninle dayanacaktır merak etme allahın izniyle zamanında gelsin canım bebişin ne zaman aklıma gelsen dua ediyorum hepimiz için ediyorum vakti zamanında su gibi doğumlar yapalım sağlıcakla alalım bebişlerimizi kollarımıza diye:Saruboceq:güzel haberlerini bekliyoruz canım görüşemezsek sanada iyi bayramlar...a.s.

merhaba kizlar.bugun kontrolum vardi benimde.yine kiyafetle tartti.1800 gr almisim.kilon cok iyi hersey cok iyi gidiyo dedi.esime ozellikle bebegin boyunu kilosunu sordurdum.birdahaki kontrolde ultrasonla soyleyebilecegini soyledi.karnima soyle bi dokundu.1 kg rahat var dedi.ya inanin cok uzuluyorum.bebegimin ne boyunu biliyorum ne kilosunu.birdahaki kontrolde ogrenebilcem.31 haftalikken yani.ve son ultrason kontrolum olcak o.ne sacma bi sistem bu anlamadimki ya.

bugun ayrica test icin o siviyi ictim.bayagi hosuma gitti tadi.dediginiz gibi korkulacak biseyi yokmus ama sonra cok acayip midem bulandi.basim dondu.hala da etkisi suruyo.

size gecen gun gecirdigim kanamadan bahsetmistim(beyaz kan).acile gittigimizde metal bi aletle rahmime bakmislardi.icime yarlestirdiler ve actilar.cati muayenesinin normal dogum mu yoksa sezeryan mi oldugunu anlamalari icin bakildigini biliyorum.ama nasil bi yontem oldugunu bilmedigim icin bileniniz varsa diye sormustum.acaba bana yaptiklari bu sey cati muayenesi denilen sey mi oluyo onu anlamaya calisiyorum.eger cati dedikleri sey buysa ben normal dogum yaparim heralde.cunku gorumcemede bu aletle baktiklarinda gunlerce yurume zorlugu cekiyodu ve kanamasi oluyodu.onun cok dar ve sezeryanla yapti dogumlarini.ama ben hicbisey hissetmedim bile.insallah oyledir ve normal dogum yaparim.

bu arada dil okuluna basladim.daha once 1.5 ay gitmistim.o zorunluydu.ama simdiki istege bagli.2ay surcek bu da.bir ust siniftan devam ediyorum.doguma kadar bunuda bitirmeyi dusunuyorum.hastaneden gelirken defter vs aldim.ne kadar iyi geldi okulun acilmasi anlatamam size.en azindan oyalanacak bi ugrasim var artikzemuszemus

nazelacim cok gecmis olsun.butum kalbimle dua ediyorum canim insallah bebisin vaktinden once gelmez.Rabbim acil sifalar versin.sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin...
pitos insallah en kisa zamanda degerlerin normale doner canim.

bestene masallah bebegine canim.Allah hayirli dogumlar versin.(hepimize insallah)hangi dogum sekli hakkinda hayirliysa o olsun canim.daha var dogumuna o vakte kadar karar verirsin...

kızlar sizler napıyorsunuz nasıl gidiyor bitti mi alışverişler,biz yarın eşimle mobilya mağazalarını gezicez benim daha bir sürü eksiğim var...eşim herşeye bayramdan sonra bakarız alırız diyor annemler kayınvaldemler de öyle ben ise çok sabırsızım yetişmicek gibi geliyor bakalım artık beklicem onları..

gunaydın arkadaslar...bende dun gittim bebişi gormeye 1540 gr olmus hersey yolunda dedi doktorum.17 eylulde izne ayrılcam dogum oncesi iznımın hepsini kullanıcam yanı.dogum artık ne zaman nasip olursa hayırlısıyla olur insallah hepimizinki.

bizde kıyafet falan aldık ama diğer seylere daha baslamdık alırız diyoruz eylülde havalarda serinleyecek ya rahat rahat gezeriz hem...herkese iyi hafta sonları!!!!!!:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…