Şubatta hamile kalanlar buraya..

bende bugün tam 6 haftalık oldum..dün keseyi gördük... aysuncum bendede mantar var.. ama doktor sadece krem kullanabilirsin dedi.. fitili 5 aylık olmadan veremem herhangi bi kanama riskini göze alamam dedi.. 2 tane krem yazdı bunlarla idare et dedi..

merhaba, benimde sat 1 şubat, ben takvimden sayıyorum 7 hafta çıkıyor, ama hesaplayıcıda 6 çıkıyor. melcan ben cuma günü dr.a gidecem kalp atışı duyabilirim senin yazdığına göre..

ben işe gitmediğim sürece eşofman ama artık kotlarım filan karınımı sıkılıyor baskı hissediyorum

ben de birden kilo aldım sanırım 1-2 kilo, bütün pantolonlarım dar geliyor. bahara giyecek birşeyim yok..çünkü gömleklerimi hep tam bedenime göre almıştım ilk haftalarda ne kadar kilo alınmalı acaba??

merhaba, benimde sat 1 şubat, ben takvimden sayıyorum 7 hafta çıkıyor, ama hesaplayıcıda 6 çıkıyor. melcan ben cuma günü dr.a gidecem kalp atışı duyabilirim senin yazdığına göre..

evet duyabilirsin ama bazen geç duyulabiliyomuş:teytey:

bende rahat bişeyler giymek istiyorum hamileliğimizin 1. ayında hamile kıyafeti alcas sanırım

MELıSDENıZ teşekkür derim canım.Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımızı almaya nasip eder inşallah.sevgiler

pitos canım normalde 3 aya kadar hiç kilo alınmaması tavsiye ediliyor.ama genelde 1 2 kilo alınıyor.

elmascım, 2 gündür bende sanki votkayı fazla kaçırmışta kussa rahatlar gibiyim :) ama kusma falan yok yalnız geğirdikce acı acı midem yukarı çıkıyor. yine şükür daha kötü olanları biliyorum ama bundan daha kötü olurmuyum o belli olmaz. eşime göre etrafta hiç midem bulanmıyor diye çok konuşmuşum nazar deymiş. her akşam meyve suyumu elleriyle sıkıyor, ay nasıl yere göge sığmaz bişeymişim meğer
ben daha progestana başlamadım, cuma gideceğim dr a, sanırım o zaman verir.
bu arada gazdan mı bilmem, benimde pantalonların beli sıkıyor, şişmesi için erken değil mi acaba? CADIARZU

merhaba joys nasılsın.bir şey soracaktım sen keseyi gördüğünde doktor vajinal ultrasyonlamı yoksa abdominal ultrasyonlamı bakmıştı.birde tam olarak ne kadardı canım

merhaba joys nasılsın.bir şey soracaktım sen keseyi gördüğünde doktor vajinal ultrasyonlamı yoksa abdominal ultrasyonlamı bakmıştı.birde tam olarak ne kadardı canım

merhaba canan
doktor vajinal bakmadı, karnımdan baktı, kese baya küçüktü. çıktıda 3.5MH diye bişey yazıyor, omu ölçüsü bilmiyorum. heyecandan soramamıştım bilmiyorumkismile

sağol canım benimki 5 hafta 2 günlük oldu ama görünmez diye doktora gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorumda o yüzden sondum.ben kese göründüğünde bebiş kaç haftalık onu merak etmiştim.zemuszemus

gayet iyi, son iki gündür bulantılarım var, onun dışında bir problem yok, umarımda olmaz
cuma dra gideceğim o zaman inşallah kalp atışınıda duyacağız bebişimizin. yeni bir ilaç verir mi, napar mutlaka burda yazacağım. bu arada hafta hafta takipleri sende oku, mesela bu ay sivilceleriniz çıkabilir demişti, suratımda 3 tane devasa sivilce var. valla neredeyse birebir uyuyor :) umarım seninde hamileliğin sorunsuz ve rahat geçer :) galiba seninde ilk bebiş

inşallah hamileleğin hep güzel gider canım.benim ikinci ama ilkte o kadar tecrübesizdimki şimdi ilk defa yaşıyor gibiyim.şimdi o hamileliğinde yaptıklarımı düşünüyorumda nasıl yapmışım diye kendime hayret ediyorum.cahil cesareti varmış demekki

Slm coys Sat tarihlerimiz yakın olduğundan seni kendime yakın görüyorum İnş sorunsuz bir hamileliğimz geçer 6+5 günlük hamileyim bende. bugün doktora gittim düzenli kullanmam için Folik Asit yazdı Mide bulantısı için Dramamine ağrı kesici için minoset yazdı hani bulantın ağrın olursa kullanırsın diye..5 tane test verdi 10 gün sonra tekrar gidcez inş.....Hamilelik belirtisi olarak yüzümde iki tane sivilce çıktı Bide üşüme ve uyku hissi geliyor ara ara. .Bulantılarım hafif hafif başladı.o yüzden fırsatınız varken bol bol balık yiyin derim sonra kokusuna bile gelemiyorsunuz.Şimdilik beslenmem iyi gidiyor 3 ana öğün aralarda elma fındık badem atıştırıyorum.İlk hamileliğimde çok bilinçsizdim şimdi daha çok dikkat ediyorum

işin kötü yanı alacan ben kendimi bildim bileli hiç düzenli beslenmedim
evlenmeden öncede yalnız yşıyordum öyle kafama esecekte hazırlayacamda yiyecem. tek başına olmuyor. ki o zaman kalkarkalkmaz neskafemi yapar sigara mı yakar kultuğa yayılır bi yerlerimi büyütmenin zevkini yaşardım :) şimdi (ocaktan beri çalışmıyorum) 11-12 arası uyanıyor, zar zor kendime 2 dilim ekmek hazırlayıp yiyorum bebişim için. normalde yemezdim. saat 4 gibi midem kazınmaya başlıyor, yine aparatifle geçiriyorum. 7,5-8 gibi eşim geliyor o zaman akşam yemeği yeniyor. aralarda hiç bişey yemiyorum çünkü öyle bir alışkanlığım yok, midem sanki almıyor. neyseki akşam eşim sayesinde meyve yada meyvesuyu ile vitamin depoluyorum. bak aklıma geldi, kendime zevklice kahve hazırlamayı özledim :)
bu arada evde hayvan besleyeniniz var mı? bende üç balık bir kedi birde köpek var da mirmirmirmir

cnm bende 2-3 dr sordum fitili kullanabilirsin dedi fakat flucan diye bi ilaç var onu kullanma dedi biri, diğeri kullan demişti bende içtim çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…