bende bugün tam 6 haftalık oldum..dün keseyi gördük... aysuncum bendede mantar var.. ama doktor sadece krem kullanabilirsin dedi.. fitili 5 aylık olmadan veremem herhangi bi kanama riskini göze alamam dedi.. 2 tane krem yazdı bunlarla idare et dedi..mrb arkadaşlar ben klube yeni üye oldum yardımlarınızı beklıyorum..bende cok yeni hamileyim 2 haftalık henüz beklemedeyim malesef mantar oldum ilaç ve fitil kullanmak zorundan oldum bi sorun olur mu cevaplarınızı bekliyorum
Arkadaşlar siz dışarı cıkarken neler giyiyorsunuz?
Kıyafetleriniz oluyormu hala?
Yoksa bendemi bir sorun var opuyorumnanaktan
ben işe gitmediğim sürece eşofman ama artık kotlarım filan karınımı sıkılıyor baskı hissediyorum
merhaba, benimde sat 1 şubat, ben takvimden sayıyorum 7 hafta çıkıyor, ama hesaplayıcıda 6 çıkıyor. melcan ben cuma günü dr.a gidecem kalp atışı duyabilirim senin yazdığına göre..
ben de birden kilo aldım sanırım 1-2 kilo, bütün pantolonlarım dar geliyor. bahara giyecek birşeyim yok..çünkü gömleklerimi hep tam bedenime göre almıştımilk haftalarda ne kadar kilo alınmalı acaba??
kızlarr benim mide bulantılarım başladı hiç bişiiim yoktuu..progestana başladıktan sonraa şimdi anlıyorum hamiş oldugumu ...joyss, nazela captanınkarısı sizde de böle şeyler başladı mı bizim sat aynı ...çok midem bulanıyo ..açken bişi yokk bi parça bişi atiiim agzıma geberiiorumm.....kusmuyorumm ama cok fena oluyorum bide çok uykuya düştüm bu aralarr....ilaçlardan galibaa...ayy neler yedirmiye çalışıo aşkım bana yaaa uçtu sewincinden ...al sen dogur desem. yapabilse kıyamazz dogurur walla :))))
merhaba joys nasılsın.bir şey soracaktım sen keseyi gördüğünde doktor vajinal ultrasyonlamı yoksa abdominal ultrasyonlamı bakmıştı.birde tam olarak ne kadardı canım
gayet iyi, son iki gündür bulantılarım var, onun dışında bir problem yok, umarımda olmaz
cuma dra gideceğim o zaman inşallah kalp atışınıda duyacağız bebişimizin. yeni bir ilaç verir mi, napar mutlaka burda yazacağım. bu arada hafta hafta takipleri sende oku, mesela bu ay sivilceleriniz çıkabilir demişti, suratımda 3 tane devasa sivilce var. valla neredeyse birebir uyuyor :) umarım seninde hamileliğin sorunsuz ve rahat geçer :) galiba seninde ilk bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?