kızlar mrb.nasılsınız ben pek iii değilim hiç olmayan kasık agrılarım basladı endişelenıyorum dr.umda doğal diyo bakalım acaba yenıden gtsemmı? kontrolu erken tarıhe alıp sizlerin varmı böyle problemleri..
özge canım özelin açık değilmiş oraya yazacaktım ama kısaca buraya yazayım bari şimdilik ilaçlarını almaya devam et ama son anda baktınki düzelen birşey yok eşin hala istemiyor durumda o zaman gizli yapman doğru olmaz kanısındayım sakın yanlış anlama dost acı söyler bende seni dostum olarak gördüğüm için bunu söylemek durumundayım içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum ve bu psikolojide iken eşinin seni yalnız bırakması destek olmaması gerçekten üzücü ama her ailede olur böyle şeyler belkide bu süreçten kaynaklanan bi tatsızlıktır geçer düzelir transfewre kadar o yüzden evet ilaçlarına o zamana kadar gizlide olsa almaya devam etki boza zamnın gitmiş olmasın ama son andada hala aynı tavır ve düşüncedeyse eşin ondan gizli yapman doğru olmaz canım dinimizcede uygun değil bu karar senin umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda ve gireceğinede inanıyorum dediğim gibi hangi evde olmuyorkiher zaman yanındayım arkadaşım
biri 1.7 diğeri 0.8 çıktı ölçüldüğünde 11+4 günlüklerdi şuan 12+3 günümüzdeyiz ikiz oldugu için kantestleri yapılmıyor renkli usg giricem 17 haftalık olunca bakalım hayırlısı sağlıklı sıhatlı olsunlarda hayırlısıyla transferin kaçında yapılmıştı canan senın benım kı 5 şubattı
kızlar bende cnt gittim.bende ense kalınlıkları falan ölçüldü 2 sininde 0.7 çıktı. 11+5 haftalıktı şimdi 12+3 ve cinsiyetleri dr erkek dedi allahıma şükür sağlıklıkar o bize yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?