şubatta hamile kalanlar

5subatta transferım yapılmıştı ugurböcegi fakat hesaplamalarımız farklıyaa salı günü tam 8 hafta doluyo sanrım karısık bır durum nette n bakıyorum bende dr.nevraya girersen görebilirsin gelişimleri hafta hafta kendinize ii bakın şu sıralar fazla giremiyorum

merhaba arkadaşlar
bende birazdan ilk kontrolüme gidicem internetteki hesaplara göre tam 7+0 haftalık oldu
bana dua edin lütfen

hayırlı haberlerle dün ikizler inş. bebeişlerin kalp atıslarını duyup sevinçten aglarsın buraya yaz emi dr gelince

hayırlı haberlerle dün ikizler inş. bebeişlerin kalp atıslarını duyup sevinçten aglarsın buraya yaz emi dr gelince

evettt bebişimin kesesini gördük çok şükür
kalp atışlarını dinletmedi doktorum ama şeklinden anlaşılıyordu ateş böceği gibi yanıp yanıp sönüyordu:))
3 hafta sonra 2 kontrolümüz var
Allah evlat hasreti çeken herkese hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı (kucağına almayı diyorum çünkü ilk bebeğimi kucağıma alamadım)nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Arkadaşlar hamilelerin duası kabul olur derler ya bebeğine kavuşmak üzere olan yada kavuşan herkes dua etsin nolur

amin canım çok sevındım küçücük kalp nekadarlık olmuş şimdi dr.un hesabına göre bebiş güzel haberler beklıyorz

Ah şu kalp atışını duyanlar ne kadar şanslısınız. Allah bizlere de nasip etsin o duyguyu. Ödüm patlıyor gidip de elim boş döneceğim diye.

canım tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin insallah.benimde ilk kontrolum yarın.test günümden daha cok heyecanlıyım.

tülay24 çok sağol doktorun hesabına göre 7+3 haftalık olmuş
ugurbocei canım inşallah Allah herkese nasip eder ve tamamına erdirir aslında doktorum kalp atışını dinletmedi ama ultrasonda ateşböceği gibi yanıp sönen bi ışık var işte o kalp atışı:) bazı doktorlar kalp atışını dinletmiyor zararlı diye
orbisscim sendende güzel haberler bekliyoruz arkadaşım:)

Allahım çoook heyecenlıyım. Günler geçmek bilmiyor. Bende Cuma günü hem keseleri görmeye hemde kalp atışlarını duymaya gideceğim. Okadar heyecanlıyım ki içimdekileri anlatamam.... Bir an önce Cuma olsada bebişimi-bebişlerimi görsem yaaaaa

benimde cuma günü kalp atışını dinlemek ve kesenin içindeki meleğimi görmek için randevum var geçen gittiğimde keseyi ve kalp atışını gördük böle balık ağzı oynatır gibi yada bi ışık yanar söner gibiydi süper bişidi bu hafta inşallah dinleticek sesini meleğimin cd filan vercek çok heycanlıyım bazen olumsuz düşündüğümde benim akıllı bebeğim kasıklarıma ağrı filan sokuo sizdede oluyomu yani hissedemezsiniz dio doktorlar bu aylarda ama gerçekten ya acaba bişi olurmu die karamsar olduğumda ah die yani o kadar sancıyla kramp girio eşimde bak alındı çocuk dio tesadür olamaz çünkü çok denedim merak ettim sizdede oluyomu

herkeze günaydınn.Çok mutluyum sonunda dün bebişimi gördüm arkadaslar pıtpıt atıyordu kalbi.bir ses bu kadarmı güzel olur.hep elim bos döneceğim korusu vardı .Allah insallah hepimizin gebeliğini tamamına erdiriri.bebişlerimiz zamanında gelir.

orbisscim senin adına çok sevindim.inşallah hayırlısıyla tamamına erer.benimde bugün 2. kontrolüm var.ilkinde 2 kese vardı ve kalp atışlarınıda gördüm.ama biri okadar belirgin değildi.bakalım bugün ne olacak.ayrıca diş ağrısındanda ölüyorum onuda sorayım bugün dayanamıyorum artık.

canım nasıl bebişlerin kontrolun nasıl geçti?merak ettim

canım nasıl bebişlerin kontrolun nasıl geçti?merak ettim

canım pek iyi değildi.bebeğimin biri gelişmemiş kese küçülmüş sönmüş.şu an tek bebişim benimle.kalp atışlarını tekrar gördük.doktor bi sorun yok dedi.ama ben yinede korkuyorum ya onada bişey olursa diye.doktor genetik bi problem vardır doğsaydı sakat olabilrdi vücut o yüzden sonlandırmıştır dedi.

canım bencede herseyde bir hayır vardır.sen stres yapma.bebeğini düşün.bak doktor bir problem yok demiş.olsaydı söylerdi.

mrb.kızlar uzun zmandr gremedım nslsnz görüşmeyeli gelişmeler varmı? dr.gıdenler beklıyoz haberlerinizi buarada bu sayfayı bırakmayalım yaa bebişlerimizin özellklerını bılgılerı paylasırız kendınıze iii bakın...

aynı durumu bende yaşadım...önce iki kese göründü.....sonra birinin kalp atışını duyamadık....daha sonraki kontrolde ise kesenin içinde bir şey yoktu.....Allahıma yine de şükürler olsun biriciğim hala benimle....kalp atışlarını duydum ..1.67 cm olmuş.....

herşeyde vardır bir hayır arkadaşlar Rabbim o biriciğinizi sizlere bağışlasın tek yada çift inanın yürekten söylüyorumki Mevlam hayırlısını nasip ettikten sonra hiç önemi yok yeterki hayırlısıyla kucaklarımıza almamız nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…