hayırlı haberlerle dün ikizler inş. bebeişlerin kalp atıslarını duyup sevinçten aglarsın buraya yaz emi dr gelince
evettt bebişimin kesesini gördük çok şükür
kalp atışlarını dinletmedi doktorum ama şeklinden anlaşılıyordu ateş böceği gibi yanıp yanıp sönüyordu:))
3 hafta sonra 2 kontrolümüz var
Allah evlat hasreti çeken herkese hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı (kucağına almayı diyorum çünkü ilk bebeğimi kucağıma alamadım)nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Arkadaşlar hamilelerin duası kabul olur derler ya bebeğine kavuşmak üzere olan yada kavuşan herkes dua etsin nolur
herkeze günaydınn.Çok mutluyum sonunda dün bebişimi gördüm arkadaslar pıtpıt atıyordu kalbi.bir ses bu kadarmı güzel olur.hep elim bos döneceğim korusu vardı .Allah insallah hepimizin gebeliğini tamamına erdiriri.bebişlerimiz zamanında gelir.
orbisscim senin adına çok sevindim.inşallah hayırlısıyla tamamına erer.benimde bugün 2. kontrolüm var.ilkinde 2 kese vardı ve kalp atışlarınıda gördüm.ama biri okadar belirgin değildi.bakalım bugün ne olacak.ayrıca diş ağrısındanda ölüyorum onuda sorayım bugün dayanamıyorum artık.
canım nasıl bebişlerin kontrolun nasıl geçti?merak ettim
canım pek iyi değildi.bebeğimin biri gelişmemiş kese küçülmüş sönmüş.şu an tek bebişim benimle.kalp atışlarını tekrar gördük.doktor bi sorun yok dedi.ama ben yinede korkuyorum ya onada bişey olursa diye.doktor genetik bi problem vardır doğsaydı sakat olabilrdi vücut o yüzden sonlandırmıştır dedi.
canım pek iyi değildi.bebeğimin biri gelişmemiş kese küçülmüş sönmüş.şu an tek bebişim benimle.kalp atışlarını tekrar gördük.doktor bi sorun yok dedi.ama ben yinede korkuyorum ya onada bişey olursa diye.doktor genetik bi problem vardır doğsaydı sakat olabilrdi vücut o yüzden sonlandırmıştır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?