şubatta hamile kalanlar

Yaa kızlar keseleri görenler sizde bir değişiklik var mı? Ben öyle aman aman bişey hissetmiyorum.

ben de pek bir şey hissetmiyorum..sadece kullandığım ilaçlar iğnelerden dolayı göbeğim şiş.....pantolonlarım olmuyor elbise giyiyorum.....onun dışında akşamları çok çabuk uykum geliyor.......bazen kasıklarımda hafif sancılar hissediyorum.....
offfffff ne bileyim........yarın kalp atışlarını duyacağım Allahın izniyle......bekli o zaman daha farklı olur........

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim cümlemizin melekleride Rabbime emanet yalnız bende 4 gün önce başlayan ve gün geçtikçe artan mide bulantılarım var ve bugün 5.gün düşününki 5 günde arta arta dayanılmayacak hale geldi ki bende sizler gibi hiçbirşey hissetmeyenlerdendim şimdi hiç ama hiçbirşey yiyemiyor afedersiniz çıkaramıyor öyle devamlı bir mide bulantısıyla yaşıyorum vucudum yorgun düştü böyle giderse ne olacak onuda bilmiyorum kimisi daha yeni başlıyor gitgide artacak diyorlar ( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun birde üstüne üstlük üşütmüşüm boğazlarım şişti ve başım feci çatlıyor ilaçta alamıyorum tahmin edebiliyorsunuzdur halimi
Allah hepimizin yardımcısı olsun dilerim hafif atlatırsınız bu dönemleri ben atlatacağa benzemiyorum ((

çok geçmiş olsun.kendimize herzamankinden dahada çok dikkat etmemiz gerekiyor budönemde.insallah çabucak iyilesirsin.benimde midemde sürekli bir hazımsızlık hissi var.özellikle yemek yedikten sonra artıyor.normalde çokta istahlı olduğum halde canım hiçbirsey yemek istemiyor.

bende senin kadar şiddetli mide bulantısı yok...ben de tatlılardan tiksinir oldum haftalardır tatli bir şey ağzıma koymadım....
mide bulantın için benim doktorumujn verdiği tavsiyeyi sana söyleyeyim...sabahları yataktan kalkmadan tuzlu biskuvi ye...sonra yavaş yavaş kalk....gün içinde miden bulandığında ta yine aynı şeyi yap....çubuk kreker bu konuda bana çok yardımcı oldu.

ben bir sey sormak istiyorum arkadaslar.ben babyprin 80 mg kullanıyordum aspirin olarak.elimde daha önceki tedavilerden kalmıstı.şimdi eczanede bulamıyorum.siz ne kullanıyorsunuz aspirin olarak.bilgi verirseniz sevinirim .

canım ben ecoprin 100 mg kullanıyorum

canım coraspirinin mg mını hatırlıyormusun eczaneden almam lazımda.yanlıs birsey vermesin

canım ya bugün mide bulantısı ve baş ağrısından çıldırcam da o yüzden giremedim nete 100mg kusura bakma canım ya vitamin olarakta elevit alıyorum doktorum içinde her türlü vitaminin olduğunu söledi demir folik asit filan başka bi doktor arkadaşımıda gösterdim dopru demiş içinde sana yeticek herşey var dedi o vitamini de alabilirsin

Sevgili Turser ve diğer mide bulantısı çekenler. Kaçıncı haftada başladı bulantılarınız. Ben şu anda 5+5'im ama bulantı falan yok, daha erken mi acaba?

geçmiş olsun canımm.doktoruda aradım coraspirin 100 mg kullanabilirsin dedi.

uğur böcei canım ben bugün 6+3 oldum benim 6. haftamda başladı canım fakat kişiden kişiye değişiyormuş bende neden bende hiç belirti yok diyordum sadece halsizlik ve uyku eğilimi vardı o kadar şimdi tam anlamıyla gösterdi kendini bana 7-8. haftalarda başlar demişlerdi ama sanırım benim ikiz olduğu için olsa gerek erken başladı demekki bakalım sende ne zaman başlayacak gerçi seninkide ikizdi dimi gelecek hafta sende görürsün o zaman :)))

Evet canım benim de ikiz ama keselerden biri çok küçüktü doktor büyük ihtimalle tek devam eder dedi.
Yani bu durumda günümü görmem için biraz daha zamanım var anlaşılan:)))))

kzılar mrb.nasıslınz görüşmeyeli giremedim epey bi yenı eklenenler olmuş sevndm kızlar beslenme düzennız nsl.standart mı? yoksa menunuz varmı? paylasrsanz sevnrm benım menum yok güzel bir haftalık menuye ihtiyacım var kılo verıyorum çünkü 10günde 600 gr.vermşim biray olsa 2kiloya ykn olcak

Evet canım benim de ikiz ama keselerden biri çok küçüktü doktor büyük ihtimalle tek devam eder dedi.
Yani bu durumda günümü görmem için biraz daha zamanım var anlaşılan:)))))

mrb.benımde öyleydi ama çok şükür gwelişti embriyom şimdiilk kalp atısıda var artık netleştı ama ilerleyen zamnlarda nsl olr bılmem çünkü ikizlerde belirli aydan snra gelişmeye biliyormuş tekı banada öyle söylemşti dr.um

Aaa bu çok güzel haber Tülay'cım. Ümidimi yitirmeyim yani diğer embroyla ilgili. ıçinde yolk sac da vardı zaten. O iyi bir belirti biliyorsun. ınşallah ikizlerimiz sonuna kadar devam eder:))
Sen şu anda ne kadarlıksın?

eğer içinde yolk sacıda varsa tabiiki umutlanabilirsin canım aralarında tutunma farkı olabiliyormuş inşallah hayırlısıysa o bebişinde ssana tutunsun hayırlısı neyse o olsun evet Tülayında dediği gibi ikiz gebelik çoğullarda en sağlıklı olanı ama ilerki zamanlardda sorun çıkma olasılığıda olan bi gebelik oluyor Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah hepimiz sağsalim kucaklarımıza alırız yavru yada yavrularımızı

canlarım nasılsınız bebişleriniz nasıl anneleri ben hiç bişey yiyemiyorum acım ama midem kaldırmıyo söyle eskisi gibi doyadoka olamamıyorum sizlerdemi öylesiniz........

dün doktor randevum vardı...bebişlerin kalp atışlarını görmek için.....biri 16mm diğeri 15 mm olmuş...öndekinin kalp atışını duyduk arkadakini duyamadık....doktor merak edilecek bir şey olmadığını eğer problem olsaydı kese gelişmezdi ama içim içimi yiyor......doktorumla görüştüm cumartesi diğerinin kalp atışlarını duymak için randevu aldım...Allahım inşallah duyarım......
bu arada bende öyle fazla mide bulantısı olmadı ama kokulara karşı çok duyarlı oldum...çok halsizim....bir an önce eve gideyim yatayım istiyorum......iştahım da yok ama bebeklerimi düşünüp yemeye çalışıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…