Yaa kızlar keseleri görenler sizde bir değişiklik var mı? Ben öyle aman aman bişey hissetmiyorum.
canım coraspirinin mg mını hatırlıyormusun eczaneden almam lazımda.yanlıs birsey vermesin
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim cümlemizin melekleride Rabbime emanet yalnız bende 4 gün önce başlayan ve gün geçtikçe artan mide bulantılarım var ve bugün 5.gün düşününki 5 günde arta arta dayanılmayacak hale geldi ki bende sizler gibi hiçbirşey hissetmeyenlerdendim şimdi hiç ama hiçbirşey yiyemiyor afedersiniz çıkaramıyor öyle devamlı bir mide bulantısıyla yaşıyorum vucudum yorgun düştü böyle giderse ne olacak onuda bilmiyorum kimisi daha yeni başlıyor gitgide artacak diyorlar( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun birde üstüne üstlük üşütmüşüm boğazlarım şişti ve başım feci çatlıyor ilaçta alamıyorum tahmin edebiliyorsunuzdur halimi
Allah hepimizin yardımcısı olsun dilerim hafif atlatırsınız bu dönemleri ben atlatacağa benzemiyorum((
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim cümlemizin melekleride Rabbime emanet yalnız bende 4 gün önce başlayan ve gün geçtikçe artan mide bulantılarım var ve bugün 5.gün düşününki 5 günde arta arta dayanılmayacak hale geldi ki bende sizler gibi hiçbirşey hissetmeyenlerdendim şimdi hiç ama hiçbirşey yiyemiyor afedersiniz çıkaramıyor öyle devamlı bir mide bulantısıyla yaşıyorum vucudum yorgun düştü böyle giderse ne olacak onuda bilmiyorum kimisi daha yeni başlıyor gitgide artacak diyorlar( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun birde üstüne üstlük üşütmüşüm boğazlarım şişti ve başım feci çatlıyor ilaçta alamıyorum tahmin edebiliyorsunuzdur halimi
Allah hepimizin yardımcısı olsun dilerim hafif atlatırsınız bu dönemleri ben atlatacağa benzemiyorum((
ben bir sey sormak istiyorum arkadaslar.ben babyprin 80 mg kullanıyordum aspirin olarak.elimde daha önceki tedavilerden kalmıstı.şimdi eczanede bulamıyorum.siz ne kullanıyorsunuz aspirin olarak.bilgi verirseniz sevinirim .
canım coraspirinin mg mını hatırlıyormusun eczaneden almam lazımda.yanlıs birsey vermesin
canım ya bugün mide bulantısı ve baş ağrısından çıldırcam da o yüzden giremedim nete 100mg kusura bakma canım ya vitamin olarakta elevit alıyorum doktorum içinde her türlü vitaminin olduğunu söledi demir folik asit filan başka bi doktor arkadaşımıda gösterdim dopru demiş içinde sana yeticek herşey var dedi o vitamini de alabilirsin
Evet canım benim de ikiz ama keselerden biri çok küçüktü doktor büyük ihtimalle tek devam eder dedi.
Yani bu durumda günümü görmem için biraz daha zamanım var anlaşılan:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?