günaydın kızlar nasılsınız dün dr.a gttm usg ile baktırmaya bebişlerşn biri 13+3 boyu 7,33 diğeri 14+1 ve 8,13 biri kesin kız diğeri içinde netlık vermemekle erkek dedi durumları iyiymiş gayet şimdilik bakalm kendi dr.gidince nasıl olcaklar...
merhabalar arkadaşlar......bende bebeğimle ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmak istdim.13+1 olduk Allahın izniyle.....bu ayın 18'inde kontrolüm vardı...bebişim 5 cm olmuş....elleri kolları burnu ağzı heryeri belliydi......kalbi 160 atıyordu....ense kalınlığına da baktı .doktorum herşey yolunda dedi.....inşallah sonuna kadar da böye devam eder....1 hafta sonra crinan jel'i ve progeston'u bırakabileceğimi söyledi.ama clexan'a devam edecekmişimBu ilaçlar beni bayağı yoruyor...göbeğim mosmor,kalçam mosmor ve ödem yaptı.Akşamları eşim alkol uyguluyor ödemler insin diye....Bu arada demir ilaçlarına başlattı doktorum.ayın 30'unda ikili testim var...Allahım, Tüm anne adaylarının hamileliği sorunsuz geçer inşallah....hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...sağlıcakla...
hayırlı olsun canım bizlere test yapılmıyo ıkızlere ayrıntılı usg mız var mayısda insan zaman çabuk gecsın ıstıyo ne olsun kendine bebişne iii bak..
ikizlere neden test yapılmıyormuş merak ettim şimdi.tek gebeliğe göre farklı olduğunu duymuştum ama :uhm:
tek bebekde annenıın kanına bebeğin kanı atılıyo özellıklerı saptanıyo çoğul gebelıklerde 1 den fazla bebek kanı atıldıgı için sonuçlar zaten bozuk cıkıyo dedı dr.um senın 2li 3lü taramalar nezman buarada
tek bebekde annenıın kanına bebeğin kanı atılıyo özellıklerı saptanıyo çoğul gebelıklerde 1 den fazla bebek kanı atıldıgı için sonuçlar zaten bozuk cıkıyo dedı dr.um senın 2li 3lü taramalar nezman buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?