şubatta hamile kalanlar

günaydın kızlar nasılsınız bişey sorcam benım dr.um 11 nisanda gttim benı 9 mayısda cagrdı kontrole ama çok merak ediyorum boyutlarını cınsıyetını önümüzdekı hafta yakınlarda bir dr.a gidip göbeğimden ultrasonla baktrmayı düşünüyorum sizce zararı olurmu? baktırmanın bebişlerime

bi zararı olacağını düşünmüyorum tülaycım.bazı dr lar 2 haftada bir çağırıyorlar kontrole zararı olsa çağırmazlar. brad pitt ve angelina jolie evlerine ultrason almışlardı bebeklerini hergün izlemek için:))))))))

delikafaduldendelikafadulden haklısın endişe işde sürekli diken üstünde oldugumuzdan ister istemez endişeleniyo insan benı 1 ayda cagırdı ne yapıyım merak ediyorum )))

bende ilk kontrolüme gittiğimde 1 ay sonra gel dedi.şimdikinde ise 15 gün sonra çünkü rahim ağzına dikiş atılacak ilk bebeğimi 19 haftalıkken kaybettiğim için bunda önlem almak istiyor.14. haftamda serklaj yapılacak bakalım......

sevindim hadi bakalım rahım ağzına nezamn dikiş atılcak senın o işlem nasıl yapılıyo uyuşturuyo sanırım dimi benım dr.umda bahsetmişti ama 6.ay için olabılır demışti sankı bilgilendır bizleri durumdan kendine bebiğine iii bak..

kızlar bu arada 13.hafta itibariyle çatlaklarımızda oluşmaya baslayabılıyomuş bu durum için önlem alan var mı??

büyük bi ihtimalle 14. haftada atılacak dikiş genel anestezi altında yapılıyormuş dikiş deniyor ama dikiş atılmıyormuş rahim ağzı torba gibi büzülüp bağlanıyormuş.bende bukadarını biliyorum.sana neden 6. ay dendi bilemiyorum:uhm: dikiş için çok geç bi ay bu aylarda atılan dikiş doğuma neden olabiliyormuş diye duydum bi araştır derim ben ama dr güveniyorsan herşeyi ona bırakyerimseniben

evet çatlatlar oluşmaya başlıyormuş bu haftadan sonra ben bebe yağı kullanmayı düşünüyorum birde kakao yağını çok duydum

günaydın kızlar nasılsınız dün dr.a gttm usg ile baktırmaya bebişlerşn biri 13+3 boyu 7,33 diğeri 14+1 ve 8,13 biri kesin kız diğeri içinde netlık vermemekle erkek dedi durumları iyiymiş gayet şimdilik bakalm kendi dr.gidince nasıl olcaklar...

hihoyyythihoyyythihoyyyt çok sevindim canım ya

teşekkür ederim canım hepimiz işallah güle güle büyütürüz..Kızlar yazmıyosunuz hiç yaa gelişmeleri..

siteye girdiğimde açtığın linke bakıyorum canım ama dediğin gibi gelişmeler artık yazılmadığı için bende yazmadım ama sen yazmışsın bende yazayım şuanda 12+4 günlüğüm bebişlerimin cinsiyetini daha öğrenmedim gelecek ay ya kontrolümde göreceğiz göstermezsede yine gelecek ay dopler usg yapılacak onda kesin anlaşılacak senide tebrik ederim kızın kesinleşmiş inşallah diğeride erkek olurda hayırlısıyla kucağına alırsın canım

birde şunu paylaşmak istiyorum geçen hafta kanamam oldu benim halada azar azar devam ediyor hamdolsun bebişlerim sağlıklı bunu paylaştım çünkü tüp bebekte kanama herkes için olası bir durummuş ama her kanama tehlikeli olmayabiliyormuş bilginiz olsun mesela benimki yavrularımın birinin eşi rahme yakınmış o kanamaya neden olmuş bu haftalarda lası görülen bir durummuş sizlerdede olursa paniklemeden direk doktorunuza gidin gerçi o durumda kanamayı görünce paniklememek elde değil ama dediğim gibi her kanamada tehlike içermeyebiliyormuş bilginiz olsun sizlerinde

umarım diğer arkadaşlarımızda iyilerdir gelişmeleri yazmaları çok iyi olurdu merak ettiğim arkadaşlarım var ama sanırım ekim ve kasım annelerine takılıyor olmalılar ki burada paylaşımda bulunmuyorlar neyse kendine iyi bak arkadaşım görüşmek üzere girdikçe gelişmeleri paylaşırım

merhabalar arkadaşlar......bende bebeğimle ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmak istdim.13+1 olduk Allahın izniyle.....bu ayın 18'inde kontrolüm vardı...bebişim 5 cm olmuş....elleri kolları burnu ağzı heryeri belliydi......kalbi 160 atıyordu....ense kalınlığına da baktı .doktorum herşey yolunda dedi.....inşallah sonuna kadar da böye devam eder....1 hafta sonra crinan jel'i ve progeston'u bırakabileceğimi söyledi.ama clexan'a devam edecekmişimBu ilaçlar beni bayağı yoruyor...göbeğim mosmor,kalçam mosmor ve ödem yaptı.Akşamları eşim alkol uyguluyor ödemler insin diye....Bu arada demir ilaçlarına başlattı doktorum.ayın 30'unda ikili testim var...Allahım, Tüm anne adaylarının hamileliği sorunsuz geçer inşallah....hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...sağlıcakla...

ya kızlar ben şaşırmışım...13+1 değil...12+1

hayırlı olsun canım bizlere test yapılmıyo ıkızlere ayrıntılı usg mız var mayısda insan zaman çabuk gecsın ıstıyo ne olsun kendine bebişne iii bak..

hayırlı olsun canım bizlere test yapılmıyo ıkızlere ayrıntılı usg mız var mayısda insan zaman çabuk gecsın ıstıyo ne olsun kendine bebişne iii bak..

ikizlere neden test yapılmıyormuş merak ettim şimdi.tek gebeliğe göre farklı olduğunu duymuştum ama :uhm:

çünkü çoğul gebeliklerde 2li ve 3lü testler yanıltıcı olabiliyormuş ondan gerçi ben bunu doktorumdan duymadan yaptırmak istemediğimi söylemiştim Rabbimin verdiğine boynum kıldan ince tabii bu benim fikrim gerçi doplerde yani ayrıntılı usg dede öğreniliyor çünkü kaburgasından midesine parmaklarına her yerine en incesine kadar bakılıyor hayırlısı olsun hepimiz için

ikizlere neden test yapılmıyormuş merak ettim şimdi.tek gebeliğe göre farklı olduğunu duymuştum ama :uhm:

tek bebekde annenıın kanına bebeğin kanı atılıyo özellıklerı saptanıyo çoğul gebelıklerde 1 den fazla bebek kanı atıldıgı için sonuçlar zaten bozuk cıkıyo dedı dr.um senın 2li 3lü taramalar nezman buarada

canım nasılsın görüşemiyoruz nasıl bebeciklerin iyidir inşallah profilindeki resim senin bebeişlerinmi güzelim çok net değil ama albüm yapsanda koysan profiline görsek öpüyorum bebeciklerle seni

canım benim ikili taramam yapıldı şonuç iyi çıktı bi problem yok çok şükür.üçlü tarama için bişey demedi ama 16 ile 18. haftallar arası yapılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…