4 marttaki ilk kontrolümde ikiz kese göründü..........tek diye yazmışsınız beni...bakın bebişlerimden biri küser ona göre:) 11 martta da keseleri görmeye gideğim hayırlısıyla......rrose..........................6 mart ikinci kontrol kese gözüktü ilk kontrolde
özlenözlem ................20 mart ilk kontrol
tuğbaa........................21 mart ilk kontrol
uğur böceği ................7 martta ilk kontrol
turser.........................9 martta ilk kontrol
tülay...........................24şubat ilk kontrol ikiz keseler görüldü.
prenses2020...............4 martta ilk kontrol tek kese
asu
bebiş istiyoruz............10 mart ilk kontrol
ikizler 17....................13 mart ilk kontrol
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese 10 mart ikinci kontrol
esrarengiz..................7 mart ilk kontrol
ffk..............................7 mart ilk kontrol
orbıss........................17 mart ilk kontrol
kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim
uğur böceği bu gün ilk kontrolün varmış..bizleri merakta bırakma...doktordan gelince mutlaka kaç kese gördüğünü yaz olur mu?
rrose..........................ilk kontrolde tek kese görüldü-6 mart ikinci kontrol
özlenözlem ................20 mart ilk kontrol
tuğbaa........................21 mart ilk kontrol
uğur böceği ................7 martta ilk kontrol
turser.........................9 martta ilk kontrol
tülay...........................24şubat ilk kontrol ikiz keseler görüldü.-7mart 2.kontrol kalp atımı dınlendı 7.3 ve 7.1 mm.boyutlarında
prenses2020...............4 martta ilk kontrol ikiz kese görüldü-11 martta ikinci kontrol
asu
bebiş istiyoruz............2 martta ikiz kese görüldü
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese-10 mart ikinci kontrol
esrarengiz..................7 mart ilk kontrol
ffk..............................5 mart ilk kontrol ikiz kese görüldü
orbıss........................17 mart ilk kontrol
angel...baby...............6 mart ilk kontrol ikiz kese görüldü-16 mart ikinci kontrol
slm kızlar kac gündür giremedm nete nasılsınız benım bebişler bugun 7.haftalarına girmişler biri 7.3 diğeri 7.1 mm oldu nasıl sizce büyükluklrı nisanda yenıden gtcez cinsiyetleri belli olurmu sizce 10.hafta sonlarına denk gelıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?