şubatta hamile kalanlar

hayırlısı hangisiyse o olsun prenses sağol tatlım bu arada listedeki güncel bilgini iki kese görüldü diye değişsene birbirimizden liste sayesinde haberdar olmuş oluruz bugün rrose de kalp atışlarını duyacak hayırlıs haberlerle döner inşallah

özlem özlem bende Allah kısmet ederse 17 martta keseleri görmeye gideceğim.ilk kontrol hihoyyyt

rrose..........................6 mart ikinci kontrol kese gözüktü ilk kontrolde
özlenözlem ................20 mart ilk kontrol
tuğbaa........................21 mart ilk kontrol
uğur böceği ................7 martta ilk kontrol
turser.........................9 martta ilk kontrol
tülay...........................24şubat ilk kontrol ikiz keseler görüldü.
prenses2020...............4 martta ilk kontrol
asu
bebiş istiyoruz............10 mart ilk kontrol
ikizler 17....................13 mart ilk kontrol
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese 10 mart ikinci kontrol
esrarengiz..................7 mart ilk kontrol
ffk..............................7 mart ilk kontrol
orbıss........................17 mart ilk kontrol

rrose..........................6 mart ikinci kontrol kese gözüktü ilk kontrolde
prenses2020...............4 martta ilk kontrol tek kese
asu
bebiş istiyoruz............10 mart ilk kontrol
ikizler 17....................13 mart ilk kontrol
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese 10 mart ikinci kontrol
ffk..............................7 mart ilk kontrol

kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim

4 marttaki ilk kontrolümde ikiz kese göründü..........tek diye yazmışsınız beni...bakın bebişlerimden biri küser ona göre:) 11 martta da keseleri görmeye gideğim hayırlısıyla......

merhaba benim kontrol 7 mart idi o güne randevu vermediler 5 mart yani dün randevu verdiler.dün gittik.bendede 2 kese gözüktü hemde kalp atışlarınıda duyduk.çok mutluyum 6 haftalıkken kalp atışlarını duydum.

rrose..........................ilk kontrolde tek kese görüldü-6 mart ikinci kontrol
prenses2020...............4 martta ilk kontrol ikiz kese görüldü-11 martta ikinci kontrol
asu
bebiş istiyoruz............2 martta ikiz kese görüldü
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese-10 mart ikinci kontrol
ffk..............................5 mart ilk kontrol ikiz kese görüldü
angel...baby...............6 mart ilk kontrol ikiz kese görüldü-16 mart ikinci kontrol

ffk canım çok sevindim inşallah bende aynı anda hem keseleri hemde kalp atışını duyarım doktora gittiğim gün 6+1 olacağım tabii netteki hesaplayıcılara göre inşşallah aynı anda iki mutluluğuda yaşarım

kızlar gayet ii geçti doktor dediki daha küçük ultrason çok yüksek frekans verio bi zararı olur die dinletmicem dedi o yüzden bidaki gelişinize dinletcem dedi ama gördüm kalbinin nasıl attığını meleğimin balık ağzı gibi açılıp kapanıo çok güzeldi hiç kalkmak istemedim ya 15 gün sonra bidaki kontrolüm 6+1 olmuşum bu arada ikizlere bayıldım bende isterdim ama olsun annesinin biriciği olcak bu

uğur böceği bu gün ilk kontrolün varmış..bizleri merakta bırakma...doktordan gelince mutlaka kaç kese gördüğünü yaz olur mu?

canım öncelikle hayırlısı olsun
eğer doktorundan memnunsan çok yer gezip kafannı karıştırma
ama şüphen varsa medicana international selman beyi tavsiye ederim başarı oranı çok yüksek ve iyi bi doktor
inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız

rrose hadi gözün aydın canım evet doktorun doğru demiş kimi ultrason aletlerinin frekansları çok yüksek oluyor işte o zamanküçükken bebiş sadece gösteriyorlar kalp atışını darısı bizlere canım tek çift önemli olan eli ayağı düzgün hayırlı evlat olması canım

uğur böceği bu gün ilk kontrolün varmış..bizleri merakta bırakma...doktordan gelince mutlaka kaç kese gördüğünü yaz olur mu?

Günaydın kızlar. Evet dün ilk kontrolüm vardı. 2 kese gördük. Ama bir tanesi çok küçük. Doktor içinde yolk sac var onun için devam edebilir ama büyük ihtimalle tek keseyle devam eder dedi.
Var mı bu konuda bigisi olan?
Bu arada şu anda 5 haftalığım. 23 Mart'ta kalp atışlarını duymaya gideceğiz.

slm kızlar kac gündür giremedm nete nasılsınız benım bebişler bugun 7.haftalarına girmişler biri 7.3 diğeri 7.1 mm oldu nasıl sizce büyükluklrı nisanda yenıden gtcez cinsiyetleri belli olurmu sizce 10.hafta sonlarına denk gelıyor.

maşallah canım
demekki iyi besliyosun bebişlerini:))
inşallah güzel haberlerini almaya devam ederiz arkadaşım:CüvCüv:

rrose..........................ilk kontrolde tek kese görüldü-6 mart ikinci kontrol
uğur böceği ................7 martta ilk kontrol ikiz keseler görüldü
prenses2020...............4 martta ilk kontrol ikiz kese görüldü-11 martta ikinci kontrol
asu
bebiş istiyoruz............2 martta ikiz kese görüldü
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese-10 mart ikinci kontrol
ffk..............................5 mart ilk kontrol ikiz kese görüldü
angel...baby...............6 mart ilk kontrol ikiz kese görüldü-16 mart ikinci kontrol

Arkadaşlar,
Hepinizin Mevlüt Kandili mübarek olsun. Allahım bebişlerimizi sağlıcakla ve uzun ömürlü kucağımıza almayı nasip etsin ve diğer bütün isteyen arkadaşlarımızında biran nce mutlu haberlerini almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…