şubatta hamile kalanlar

Amin arkadaşım inşallah en güzel haberleri paylaşmak nasip olur hepimize:CüvCüv:

merhaba kızlar sizlerı takıp edıyorum o listede bende olmayı çok ısterdım sızler gıbı bende ekım annesı olacaktım ama nasip değilmiş kalp atışlarını ve keselerını gören arkadaşlar hayırlı olsun allahım hayırlı sağlıklı şekılde kucağınıza da almayı nasıp etsın kızlar ara vermeden dr hemen dodurulmuş transferı yapacak acım taze 10 gun önce bebeğimi kaybettım ama hemen transferım olacak sanırım bugün ilk randevum var dualarınıza ıhtıyacım var ınsallah bebeğim kardeşlerını göndermeye gitmiştir

sedacım yeni tedavin hayırlı olsun insallah busefer sende kavusacaksın bebişlerine.dondurulmuslarına güven .bak bende 6.denememde dondurulmuslarımla basardım.bende senin gibi en son tedavimde kimyasal gebelik yasamıstım.olumsuz sonuctan hemen sonra adet olur olmaz 2.gün tedaviye basladım.senin için dua edeceğim.
insallah güzel sonuclar alırsın insallah .Allah bu sefer tamamına erdirir arkadaşım hepimizi.

canım cok sağol senı takıp edıyorum zaten aslında sen bana bır umut oldun canım bende hemen reglımın 3. gunu yanı bugun tedavıme baslıyorum canım allahım sağlıkla bebişini kucağına versin insaşşallah arkanızdan geliyorum :dance: bekleyın benı kafam çok rahat pozitif düşünüyorum basarmak ıstıyorum canım ınsallah senhın gıbı bende 6. denememde basarıcam

arkadaşlar turser de bu gün ilk kontrolünü olacaktı....ben bir yerlerde göremedim....ondan haberi olan var mı?
bu arada kontrol olupta keseleri ve kalp atışlarını gören arkadaşları tebrik ediyorum.......şimdiden hayırlı olsun.....

merhaba canım,
bende tedavime bebeğimin doğması gereken günde başlamıştım yani hastaneye gittiğim gün doğumda olmam gerekiyordu ama 5 aylık bebeğimi 4 ay önce kaybetmiştim
şimdi hamileyim ama güçlü olmasaydım bebeğimin bana tutunacağını sanmıyordum,o yüzden pozitif ol ve lütfen güzel şeyler düşün
ekim olmasada 2009da anne olacağına inanıyorum arkadaşım dualarım seninle...

kızlarr bende bugün keselerimi evet iki keseyi gördümde geldim :))) yüreğim tekten yanaydı ama Rabbime hayırlısı yönünde tevekkül ederek bekledim hamdolsunki bunu hhakkımda hayırlı kıldı darısı keselerini görmeyen diğer arkadaşlarımın başına

prenses canım içine doğmuştu yüreğin temizmiş merakın içinde sağol canım

rrose..........................ilk kontrolde tek kese görüldü-6 mart ikinci kontrol
özlenözlem ................20 mart ilk kontrol
tuğbaa........................21 mart ilk kontrol
uğur böceği ................7 martta ilk kontrol ikiz keseler görüldü
turser.........................ikiz kese görüldü 18 mart ikinci kontrol
tülay...........................24şubat ilk kontrol ikiz keseler görüldü.
prenses2020...............4 martta ilk kontrol ikiz kese görüldü-11 martta ikinci kontrol
asu
bebiş istiyoruz............2 martta ikiz kese görüldü
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese-10 mart ikinci kontrol
esrarengiz..................7 mart ilk kontrol
ffk..............................5 mart ilk kontrol ikiz kese görüldü
orbıss........................17 mart ilk kontrol
angel...baby...............6 mart ilk kontrol ikiz kese görüldü-16 mart ikinci kontrol

hayırlısı olsun arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah
bu arada ben liste vardım ama güncellendikten sonra silinmişim:))
13 mart ilk kontrol:CüvCüv:

canım benim cok sevindim hayırlı olsun masallah sübhanallah allahım hepimizi korusun amin amin :Saruboceq::Saruboceq:

canım çok tebrik ederim insallah hayırlısıyla bebişlerini kucağına aldığın günüde müjdeleyeceksin bizlere

ben bir sey sormak istiyorum arkadaslar.ben babyprin 80 mg kullanıyordum aspirin olarak.elimde daha önceki tedavilerden kalmıstı.şimdi eczanede bulamıyorum.siz ne kullanıyorsunuz aspirin olarak.bilgi verirseniz sevinirim .

ben coraspin alıyorum hemde uzun zamandır doktorum verdi tedaviye başlamadan önceden beri yaklaşık 4 aydır içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…