- 22 Temmuz 2022
- 37
- 17
- 18
- Konu Sahibi youarehighAF
-
Kendisi aslında mühendislik okudu ama subay olmak çok istiyordu. Yaklaşık 7 aydır birlikteyiz.Ne kdr zamandır birliktesiniz?
Su an eğitimi mesleği nedir? Yaşınız kaç hepsi konuyu şekillendirecek ayrintilar
Polis eşiyim ben de istanbulda yaşıyordum.Güzel bir mesleğim ve kazancım vardı.2yıl önce doğuya şarka gittik.İşi bırakmam şehir değiştirmem biraz zor oldu.Ama eşimle iyi bir iletişimimiz olduğu için nerede olduğumu unutuyorum çoğu zaman.Kardeşimde asker onlarda 3 defa şehir değiştirdi.Zor taşınmak düzen kurmak.Hayatınızdaki adamdan eminseniz bu zorluklar ve fedakarlıklar gözardı edilebiliyor.Ama değmeyecek biriyse büyük bir pişmanlık yaratabilir.Çok iyi düşünün ve tartın buna değer mi?Merhabalar. Sevgilim subay olmak için basvurdu ve kazandı mülakatı olacak. Eğer subay olursa sürekli şehir değiştirmesi gerekecek. Ben Doğumdan beri İstanbul da yaşıyorum. Eğer evlenirsem sürekli farklı şehirlerde olmam gerekecek ve bu beni çok korkutuyor. Kendi işim var burda iyi bir kazancım da var tüm çevrem de burda. Pek bir bilgim yok ama kazandığı bölüm öyle çatışan tarzda değil normal bir memur gibi 8/5 çalışan olacak ve sadece merkezi yerlerde görev alacak. Yani daha çok kagit işleri masabasi iş tarzi. Ben bu konuda endiselerimi belirttiğimde biraz tartışma oldu aynı durumda olanlar var mı burda? Yardımcı olursanız sevinirim..
O istediği mesleği yaparken,siz memur değilseniz şehir şehir gezerken çalışma hayatınız olmayacak.Böyle bir karar verirken size sordu mu?Yada gelecek için planlarının arasında siz de var mısınız?Kendisi aslında mühendislik okudu ama subay olmak çok istiyordu. Yaklaşık 7 aydır birlikteyiz.
Bana mı sordunuz ?
Şehirden Şehire gidip adapte olmak herkesin uyum sağlayacağı bir şey değil. Hiç bir şehir de İstanbul standardını sağlayamaz başka şehir deneyiminiz yoksa başta bunu bilin. 20-30 milyonluk fabrika ticaret tarih turizm döngüsü olan şehir ile 1-2 milyonluk bir il aynı fırsatları sağlamaz. Bunu başta kabul etmek gerekiyor. Sizin meslek tayin istenebilir bir iş mi Özel sektörde mi her ilde çalışabilir misiniz ekonomik özgürlük değişecekse bunu da bir değerlendirmek lazım.Merhabalar. Sevgilim subay olmak için basvurdu ve kazandı mülakatı olacak. Eğer subay olursa sürekli şehir değiştirmesi gerekecek. Ben Doğumdan beri İstanbul da yaşıyorum. Eğer evlenirsem sürekli farklı şehirlerde olmam gerekecek ve bu beni çok korkutuyor. Kendi işim var burda iyi bir kazancım da var tüm çevrem de burda. Pek bir bilgim yok ama kazandığı bölüm öyle çatışan tarzda değil normal bir memur gibi 8/5 çalışan olacak ve sadece merkezi yerlerde görev alacak. Yani daha çok kagit işleri masabasi iş tarzi. Ben bu konuda endiselerimi belirttiğimde biraz tartışma oldu aynı durumda olanlar var mı burda? Yardımcı olursanız sevinirim..
7 aylik ilişki için herseyinizi çöpe atmayın. Üstelik yapamayacak gibi de duruyorsunuz en başından ayrılın.Kendisi aslında mühendislik okudu ama subay olmak çok istiyordu. Yaklaşık 7 aydır birlikteyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?