herhalde bu bazı yorumlar ben olmuyorum dımı? ben sızı yasadıgınızı soyledıgınız seyle ıtham etmıyorum ama herkez tuttu bır yerınden fake te fake dıyen ben olmusum - demedımde herkez gormek ıstedıgı gıbı goruyor bana gore bu alıntıladıgım acıklamada ıkılem var ıcımde tutmadım sordum sızde ısrarla cevaplamadınız bumu konu dıyenlerın ozellıkle bır tanesı her konuda muhalefet oldugu ıcın uzerıme alınmıyorum
peki ya dava acan olmazsa ?ya elinin altinda oldugum icin sirf bana yaptiysa?? hakim delil yetersizligi derse heleki onun karsinda heleki elini kolunu sallaya sallaya cikarsa iste o zaman beni bu hayatta cocuklarimda tutamaz...iste buna katlanamam..bu sanal da olmicak yuz yuze o serefsizin sirita sirita gitmesine dayanaamam ya onu oldururum ya kendimi..yasadigim olay biliorum tek benim basima gelmedi kimin basina geldiyse size soyliyecegi bu yuk cok agir beni cok yoruyo bazen yikilsamda kalkiyorum devam ediyorum yoluma ammaaa birde bunun ustune gozune baka baka sana inanmayip obur serefsiz birakilirsa bu daha agir kimse kaldiramaz
canım öncelikle sana Allah sabırlar versin.Geçmişi düşünüp hayatını karartma bak ne güzel iki de evladın var.kocana da güven herkes o pislik gibi değil.Ben senin konuna inandım.Ama inanmayanları da suçlayamıyorum.O kadar çok fake konu dönüyor ki burda.Yani herkes bir şekilde temkinli yaklaşıyor.
Benim cevremde yok başıma gelmez demeyin.Çünkü eminim çoğumuzun çevresinde böyle insanlar var fakat söyleyemiyorlar bu arkadaşımız gibi.Ben de onlardan biriyim.Erkek arkadaşımdan başka kimseye anlatmadım bunu.Tabi bu kadar ileri gitmedi.Tacizde kaldı ben de cocuktum.Ve bunu yapan ilkokul öğretmenimdi.Yani kimin ne yapacagı belli olmaz.Okula gönderirsiniz eğitim yuvası diye o masayı haketmeyen biri gelir basınıza öğretmen olur.O adam da bizi masaya yanına cagırır ya bir şey okutturur ya ödevimize bakar.ama eli arkada boş durmazdı.küçüksün anlayamıyorsun zaten o an.Ama ileride büyüdüğünde düşşününce anlıyorsun ne oldugunu.Şimdi ben de bir öğretmenim.Öğrencilerimin hepsini kardeşlerim gibi görüyorum.evli değilim ama evlatlarım gibi görüyorum hepsini.Ve benim calıştıgım okul da sorunluydu bu şekilde pek çok kız vardı anlatan.dayısının tecavüzüne ugramıs olan da vardı.olmayacak sey degil bunlar arkadaşlar.Böyle çok kişi var çevremizde bizim bilmediğimiz tepkilerden cekinip anlatamayan utanan.O yüzden konu bana inandırıcı geldi açıkçası.
Bazı kadınlar kendini çok zeki sanıp dedektifçiliğe soyunmuşlar sinirlerim bozuldu. Olayı anlamadıysanız konu sahibine neden yükleniyosunuz. Sorunu kendi beyin kıvrımlarınızda arasanız. Belki de elinizi kalbinize koyup kalbinizi dinleseniz birazcık. Kadın bize bir sorunundan bahsetmiş.
annesinin başından bir olay geçmiş ve ananeyle yaşamak zorunda kalmış. Pedofili bir dayı ve ilgisiz bir anneanne yüzünden (belki de annesinin olayıyla ilgili bir nedenden dolayı anneanne kızı istemedi) hayatı boyunca acılar çeken bir kadın var. Bizim de çoluk çocugumuz var bizler de insanız. Allah korusun o dayı hala sokaklarda dolanıyo. Allahım nolur başka canları da yakmasın diye dua ediyorum ben.
Ama meğersem daha önemli detaylar varmış sağolun kk kızları iyi ki varsınız. Mesela 5. sınıfta cinsellik öğretilmezmiş. Mesela anne niye bırakmış. Anane görmemiş mi? İnanmayanlar yazmasın bi zahmet. Yazıktır günahtır ya.
Belli ki burada annesinin başından geçen olayı anlattıgında okuyan konu komşu olayı hatırlayacaktır. Ama taciz tecavüz olayını hiç kimse bilmediği için konu sahibinn kim oldugunu anlamaycak.
Şimdi gidin kendi sorunlarınızla uğraşın hadi. çeyiz falan düzün kaynanızla görümcenizle kavga edin. Tecavüzden size ne. sizin anneniz de sizi terk etmez zaten..
Konu sahte mi gerçek mi diye yorum yazıp konuyu dağıtmak yerine içeriğe yorum yapınız.
Kadınlar, çocuklar tacize uğruyor, malesef hayatın gerçeği olmaya başladı taciz, tecavüz((
Konuyu bu gerçek üzerine ele alırsanız birbirinizi boşu boşuna kırmamış olur, polemiğe de girmezsiniz.
benım yazdıgım ıkı yoruma kımse karısamaz degılmı mune?
benım ardımdan 10-15 kısı bana saydırıyor bu yorumunuz onlara dıye dusunuyorum
DEdektif cok gecen gun bir arkadasimiz benide yakaladi eksik olmasin!!!!!!!!!!!
Usenmemis tek tek yazilarimi analiz etmi ve yalanci olduguma karar vermis sagolsun!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?