sucum neydi ?

dedim ya inanip inanmamak senin hakkin..ama su yazdiklarimi bastan okudum ilk konuyu..ustelik birde orda bana kalsin yazmisim..malum sabaha kadar aglamaktan helak oldum yaptim bir cilginlik buraya doktum derdimi..tekrar okudum o dolu kafayla bir lafi bitirmeden digerine falanmi gectim acaba die olur ya..yok baya net demisim aslinda olayi..ben onu okudugumda anlamadigim neden ayrilmak zorunda kaldigim deil sonucta mecbur oldugumuzuda soyledim..benim anlamadigim bir erkegin bir cocugu nasil cani ister hatta emanet aldigi cocugu hatta oz yegenini..benimde erkek yegenlerim var 5 yaslarinda ciplak banyoda yaptirdim ama hic erkek gibi gormedim kendi cocugum gibi yikadim kuruladim giydirdim aklima bisi gelmeden..iste asil anlasilmayan bu daha haala anlayamadigimda bu BI DAYININ CANI NASIL 5 YASINDAKI OZ YEGENINI CEKER

guzel arkadasim lutfen hirpalama kendini
valla cekinerek yaziyorum ama lutfen guclu ol
muhtemelen serbest kalacak
bunu goze alman gerek
intiharmis oldurmekmis lutfen cikar aklindan
iki cocugun var DAYANACAKSIN
bir hastanin senin hayatini ele gecirebilmesine izin vermeyeceksin!

serbest kalacak ama goz onune bulunduracaklar bu sikayeti
hep bir yerde akillarinda olacak
adam belki yapar belki yapmaz insallahta yapmaz yapmamistir daha
ama rezil olacak sonucta inkar ettiginde evine dondugunde
vicdaniyla hesaplasacak en azindan
rezil olacak boyle bir suclama karsisinda

yok bunlar yetmez diyorsan illa iceri girmesi lazim
suclu bulunup yargilanmasi lazim yoksa ben daha kotu olurum diyorsan
o zaman bulasma derim
sadece seni ele gecirmesine izin verme
sen cocuklarini koruyabildigin kadar korursun
sen bilincli bir annesin
sen acinin tadina vardin bu yuzden daha merhametli daha duygusalsin
ve cocuklarina daha baglisin
onlarin sana ihtiyaci var senin SANA IHTIYACIN VAR kendini bu serefsizin
pislikleri yuzunden anneligini tehlikeye atma

bak ben tacize ugradim kucukken yunan bir komsumuz vardi
ve ilk defa burda yaziyorum !
bir kere oldu bu
elle tacizi uc sefer ayri ayri insanlar tarafindan yasadim
o kadar seviyordum ve guveniyordum ki adama benden buyuk
kizlari vardi dunya guzeli iki kiz
biri meme kanserinden öldü ilerdeki zamanlarda
karisi hep hasta basi bagli gezerdi
soylemedim kimseye ve cok tahlisizlikler yasadim sonradan
yirmi yasimdan sonra bir bunalim sonucu anneme soyledim
"hayir yapmaz o " dedi sadece ve konu kapatildi
sonra ne oldu biliyormusun bir kucuk cocuga taciz etti
ve sikayet ettiler adam ceza almadi !

o kadar pismanimki mahkemeye gitmedigim icin
benim sonradan haberim oldu gerci ama belki faydam dokunabilirdi

Nasıl üzüldüm anlatamam ya ve şuanda ona nasıl sövüyorum bi bilsennn Allah mutlaka bu kötülüğü cezalandırır ya sen bakma onun 4 4lük yaşadığında ne bu hayatta ne de diğer hayatta yaptığı yanına kalmayacaktır, bazen bazı şeyleri çok beklemek gerekiyor malesef buda Allah'ın takdiri işte Sen ne güzel bir yuva kurmuşsun hayatını rayına oturtmuşsun bunada şükür , artık kendini üzüp yıpratma lütfn

Yorumlari okurken cok sinirlendim.ne kadar merakli, duyarsiz,acik aramaya calisan hem cinslerim var.yahu bu kadin derdini anlatirken herseyi anlatmak zorundami?illa sebep ariyorsunuz size ne allah askina.nicin bu kadar ustune gidiyorsunuz?
Konu sahibi anlatamam,mecburlardi diyor.ordan tahminler geliyor yok terordu diyor birisi.birisi kiniyor yok bence asla birakmamaliydi diyip konu sahibini anlatmasi icin baski yapiyor.inanin ben dayanamadim okurken.yahu ne meraklisiniz siz!!!

Konu sahibinin derdi baska ve bu konu uzerine gidecegimize olumlu seyler soyleyeceginize iyice sikinti vermek neden.

Bu yorumuma tabikide herkes dahil degil.yazilmasi gerekenleri yazan cok kisi var.konu sahibi sen rabbime havale et.sen.bi talihsizlik yasamassin cok zor ama geride birakmaya calis.bunlari dusunme.ne guzel aile kurmussun.rabbim yardim etmis sana...lutfen bunlari dusunup heba etmeyin kendinizi.
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı kadınlar kendini çok zeki sanıp dedektifçiliğe soyunmuşlar sinirlerim bozuldu. Olayı anlamadıysanız konu sahibine neden yükleniyosunuz. Sorunu kendi beyin kıvrımlarınızda arasanız. Belki de elinizi kalbinize koyup kalbinizi dinleseniz birazcık. Kadın bize bir sorunundan bahsetmiş.

annesinin başından bir olay geçmiş ve ananeyle yaşamak zorunda kalmış. Pedofili bir dayı ve ilgisiz bir anneanne yüzünden (belki de annesinin olayıyla ilgili bir nedenden dolayı anneanne kızı istemedi) hayatı boyunca acılar çeken bir kadın var. Bizim de çoluk çocugumuz var bizler de insanız. Allah korusun o dayı hala sokaklarda dolanıyo. Allahım nolur başka canları da yakmasın diye dua ediyorum ben.

Ama meğersem daha önemli detaylar varmış sağolun kk kızları iyi ki varsınız. Mesela 5. sınıfta cinsellik öğretilmezmiş. Mesela anne niye bırakmış. Anane görmemiş mi? İnanmayanlar yazmasın bi zahmet. Yazıktır günahtır ya.

Belli ki burada annesinin başından geçen olayı anlattıgında okuyan konu komşu olayı hatırlayacaktır. Ama taciz tecavüz olayını hiç kimse bilmediği için konu sahibinn kim oldugunu anlamaycak.

Şimdi gidin kendi sorunlarınızla uğraşın hadi. çeyiz falan düzün kaynanızla görümcenizle kavga edin. Tecavüzden size ne. sizin anneniz de sizi terk etmez zaten..

Siz mükemmel analar cocuklarinizi hic birqkmazsiniz olur biter.hersey siz mükemmel analarin elinde ya .bosa uzmeyin kadini.onun bile annesiyle alacagi verecegi yok bu meselede.birakmak durumundaydi birakti dio size noluo.rabbim cocuklarimizin bizden öte koruyucusu sen ol

canım öncelikle sana Allah sabırlar versin.Geçmişi düşünüp hayatını karartma bak ne güzel iki de evladın var.kocana da güven herkes o pislik gibi değil.Ben senin konuna inandım.Ama inanmayanları da suçlayamıyorum.O kadar çok fake konu dönüyor ki burda.Yani herkes bir şekilde temkinli yaklaşıyor.
Benim cevremde yok başıma gelmez demeyin.Çünkü eminim çoğumuzun çevresinde böyle insanlar var fakat söyleyemiyorlar bu arkadaşımız gibi.Ben de onlardan biriyim.Erkek arkadaşımdan başka kimseye anlatmadım bunu.Tabi bu kadar ileri gitmedi.Tacizde kaldı ben de cocuktum.Ve bunu yapan ilkokul öğretmenimdi.Yani kimin ne yapacagı belli olmaz.Okula gönderirsiniz eğitim yuvası diye o masayı haketmeyen biri gelir basınıza öğretmen olur.O adam da bizi masaya yanına cagırır ya bir şey okutturur ya ödevimize bakar.ama eli arkada boş durmazdı.küçüksün anlayamıyorsun zaten o an.Ama ileride büyüdüğünde düşşününce anlıyorsun ne oldugunu.Şimdi ben de bir öğretmenim.Öğrencilerimin hepsini kardeşlerim gibi görüyorum.evli değilim ama evlatlarım gibi görüyorum hepsini.Ve benim calıştıgım okul da sorunluydu bu şekilde pek çok kız vardı anlatan.dayısının tecavüzüne ugramıs olan da vardı.olmayacak sey degil bunlar arkadaşlar.Böyle çok kişi var çevremizde bizim bilmediğimiz tepkilerden cekinip anlatamayan utanan.O yüzden konu bana inandırıcı geldi açıkçası.

Konu sahte mi gerçek mi diye yorum yazıp konuyu dağıtmak yerine içeriğe yorum yapınız.

Kadınlar, çocuklar tacize uğruyor, malesef hayatın gerçeği olmaya başladı taciz, tecavüz((
Konuyu bu gerçek üzerine ele alırsanız birbirinizi boşu boşuna kırmamış olur, polemiğe de girmezsiniz.

Allah belasını versin o öğretmenin..

Arkadaşlar bu konu sahte olsa ne olacak? Çocuk istismarı, tacizleri,tecavüzleridemi sahte ? yazıktır günahtır madem empati kuramıyoruz bari önyargılı davranmayalım. Küçücük bi çocuğa nasıl böyle davranabilir öz akrabalar bide.Çocuk bunlar ya hatta bebek daha, aklım almıyo böyle bir hayvanlığı

DEdektif cok gecen gun bir arkadasimiz benide yakaladi eksik olmasin!!!!!!!!!!!
Usenmemis tek tek yazilarimi analiz etmi ve yalanci olduguma karar vermis sagolsun!!!!!!!!!!!!!

Farzedin ki konu fake,

peki hayatta bunlardan daha adice şeyler de olduğunun farkında mısınız?

Sizin çevrenizde böyle şeylerin olmaması, bunların hiç kimsenin başına gelmeyeceği anlamını taşımıyor !

Konuyu okudum ama cevap yazamadım.

Çünkü ben de küçükken komşumuz tarafından tacize uğradım hem de defalarca. Anlatması bile çok zor. Ve o adamı bazen görüyorum, her seferinde gözlerinin içine nefretle bakıyorum anlasın diye. Allah inşallah hepsini kahhar ismiyle kahreylesin. Başka da birşey diyemiyorum.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza((
Gerçekten böyle olaylar çok fazla oluyor.Bir dayı öz yeğenine bunu nasıl yapar.Öz yeğeni olması gerekmiyor bir adam,genç her neyse küçüçük bir çocuğa bunu nasıl yapar anlamıyorum
Adam cezalandırılmalı mutlaka ama siz bunları açıklayınca yaşayacağınız olaylar ,çevrenizdekilerin tepkileri ve bakış açıları bunları kaldırabilecek misiniz?Hiç sanmıyorum.
Allah yardımcınız olsun Çocuklarınız ve eşinize sıkıca sarılın mutlu olmaya çalışın ,Rabbim size bunu yaşatanlardan elbet hesabını soracaktır

ben senin yaşadıkların kadar ağırını yaşamadım.
ama o yaşlarda beni de hayata küstüren bir şerefsiz oldu.
Hala tüylerim ürperiyor aklıma geldikçe.
sen suçlu değilsin kesinlikle.
lütfen böyle düşünme.
ben neredeyse hiç düşünmemeye çalışıyorum.
bir nevi sildim beynimden.
artık düşünsem bile hayal meyal hatırlıyorum.
madem yapabileceğin bir şey yok, tamamen unutmaya çalış.
umarım cezalarını bu dünyada olmasa da ahirette çeker pislikler.

benım yazdıgım ıkı yoruma kımse karısamaz degılmı mune?
benım ardımdan 10-15 kısı bana saydırıyor bu yorumunuz onlara dıye dusunuyorum

oooofff çook üzüldüm. bir üye yazmış ya, bunu okuyan herkes o pis sapığa lanet okuyacaktır, bu bile bişeydir diye. evet. lanet olsun o ve onun gibi çocuklara bunu yapan herkese. ne dünyada ne ahirette huzur bulamasınlar. diyecek laf bulamıyorum, hepsi geliyo dilimin ucuna ama inan midem bulanıyor..
psikolojik desteğe devam et lütfen. en ufacık psikolojik sorunlar bile ilaç bırakıldığında tedavi sonuçlandığında bir gün bir olayda yeniden ortaya çıkıveriyor. seninkisi çok ağır bir durum.. mutlaka yeniden psikologa görün, gerekirse ilaçlarına yeniden başlarsın..
Allah yardımcın olsun. Allah yüzünü evlatlarından güldürsün inşallah..

benım yazdıgım ıkı yoruma kımse karısamaz degılmı mune?
benım ardımdan 10-15 kısı bana saydırıyor bu yorumunuz onlara dıye dusunuyorum

Konulara yazılan uyarıları kişi bazında algılamamak lazım, topiklere yazılmış uyarıları tüm yorum yapanlar dikkate almalıdır.

dualariniz ve dilekleriniz icin allah hepinizden razi olsun...aslinda bir konu var paylasmak ve yardim almak istedigim..dedigim gibi ilk zamanlar kendimi o kadar kirli suclu hissediyordumki kafami eydim yere yemin ederim bir daha kaldirmadim biri gozumden anlar anlimdan gorur diye..ilk okulda ogrendim zaten ne oldugunu.orta okulda patlak verdi saat basi ogretmen degisimi cogunun erkek olmasi bu konularin saatlerce ozel ders olarak verilmesi jinekologlarin sinifa gelip ask nasil yapilir iki yetiskin istekli kisi arasinda olur soyle dikkat edin boyle yapin derken yut yut yut bir yerlerden patlak verdi once kendi vucudumu kesmeye basladim neremde hissediyorsam nefesini aninda orayi keserdim sinifta evde wc de ogretmenlere el kaldirmalar evde ne var ne yok kirip dokmeler ailem hic bisi diemiordu annem hep aglardi kizimiz elimizden kayiyo naapcaz die.yani haddini bil kendine gel dien olmadi.derken okul mecburi hastaneye yatirdi bir hafta ordan imza verdim hafta bir gelcem die cikarttilar.tutturdular erkek psikologla gorusecen die.ne mumkun.ne kafami kaldirdim ne agzimi actim.her gorusmenin sonunda dahada agresiflestim.okul her oglen ariodu psi yi zoulou kendini kesti gorusun zoulou ogretmene bicak cekti gorusun 1 yil agzimi acmadim obur yil sadece sagdan soldan.3 yil bana dedi artik su kasketini cikartsanda yuz yuze gorussek.annem derdi yuzume bak goz rengini unuttum kuzum die yikar kirar odama gecerdim.psi ye diemedim hadi cikartta yuz yuze konusalim dedi.cikarttim yemin ederim bir saniye bile bakmadim yuzune SANA BU KOTULUGU KIM YAPTI DED zoulou dedim kafana s..yim ala baktin gozune gordu iste.ne gozumu kirpa bildim ne agzimi acabildim ama gozler cesme.derken az daha nefes almazsan oleceksin nefes al dedi omuz silktim aliorum dercesine agzindan duyayim dedi actim agzimi saniyeler icinde feryat figan sacimi basimi yolmalar..o gun ilk defa anladim her erkegin sapik olmadigini.bana dedi nie boyle giyiniosun ses yok konusurken anladim erkek gibi davraniorumki erkeklerden zarar gelmesin gogus yok popo yok adet gormuyorum.anlatti sadece kizlarin basina gelmedigini ama benim ona bana bu boyle boyle yapti demem gerektigini.uzuuun aylar diemedim.sonra kadin psi girdi terapiye erkeklerden pek korkum kalmamisti artik kendi adima kadinla ilk sene konusabildim ilaclarin etkisiylede artik krizler cok gelmiodu..ve her hareketimin nedenini fark ettigimde o yara kapaniyor yasamaya basliordum..bir sey var hala yanitlayamadigim beceremedigim onuda yapsam belki hersey bitecek..ben aslinda farkindayim hatasiz oldugumun ama icimdeki cocuk susmuyooootmm diorum evlendim coluk cocugum var sukur mutlu yuvam var bitsin olsun o dusunme devam et ama o cocuk dioki ben daha cocuk olmadim nasil buyuyup kabul edeyim..psi ye diorum nasil buyutcem sen bulacaksin dio bulamiorum..yemin ederim oturuyorum koltuga baskasiyla konusur gibi anlatiyorum akil veriyorum yeter kurtul yeme kendini diyorum cocuklugumu yasayayim oyle diyor ..vallahi deli deyilim ama susmuyo bu cocuk kucuk zoulou susmuyo ..uzun oldu kusura bakmayin ama nasil susturabilirim belki sacma oldu ama yemin ederim hissettiklerim bunlar evet var biri icimde evet konusuyorum onunla oda hakli bende hakliyim devam etmek istiorum zaten serefsizin biri etmis iki senemin icine birde ben etmiyeyim diorum

ben konu sahibine inanıyorum o kadar içten yazmış ki..okurken o acıyı hissettim..5 yaşında bir çocuk kendine yaplan fenalığın farkında değil o kadar baskı altında ki ne yaşadığını bile anlayamamış..çok üzücü..

ensest,cinsel istismar o kadar fazla ki keşke bütün o konular da sahte olsa..gönül ister ki böyle iğrençlikler hiç olmasa..

canım çocukların için korkuyorsun ve o korkular geçmişi hatırlatıyor sana. eğer imkanın ve zamanın varsa yardım almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…