sucum neydi ?

Dayıyı bırakın böyle baba duymuyor muyuz?
Allah hidayet versin.
Sapığa neden, nasıl diye sormanın faydası ne?

Nasıl olur diye diye kendinizi tüketmeyin artık.
Bunun nasılını çözmeye yıllarca düşünmeler yetmez.

Siz pis,kirli falan değilsiniz.
Tepki alacak hiç bir ayıbınız yok.
Çocukluğunda bu talihsiz olayı yaşamış ancak bugün mutlu yaşamı haketmiş bir günahsızsınız.

Konunun sahteliğinden, sizin samimiyetinizden şüphelenen insanlara alınmayın, üzülmeyin.
Öyle bir zamandayız ki kimsenin kimseye güveni yok.
Herkeste bir şüphe,bir saldırganlık.

Lütfen artık eşinizle ve evlatlarınızla mutlu yaşamaya bakın..

okurken inanılmaz üzüldüm..sizin ne suçunuz ne günahınız var ki bunları düşünüp kendinizi kötü hissetmeyin lütfen..
pis-kirli olan siz değilsiniz o ş.r.fsiz adam..
Allahım bir dha aklınıza gelmesine yine kendinizi kötü hissetmenize izin vermesin,inşallah artık hepp mutlu olmanızı nasip etsin.. Allahım elatlarınızı,evlatlarımızı bu tarz pislik sapık insanlarla karşılaştırmasın..
Allahım hem bu dünyada hem öbür dünyada çektirsin o pisliğe...

ben öldüm ya burda abla sen nasıl dayandınn bunca sene
okurken dağıldım ben ki daha çocuğum yok birşeyim yok
evladıma biri dokunsa parçalarım o şerefsizi

psikoloğunuzu sakın sakın ihmal etmeyin en azından içinizi dökersiniz
her zaman insanların derdine çare bulmaya çalışmışımdır rahatlatmak istemişimdir
ama ben kendime bile şuanda okuduklarım karşısında söz geçiremiyorum
Allah sabır versin biliyorum ki benim şuan hissettiklerim sizin yaşadıklarınızın hissetiklerinizin karşısında bir hiç kalır

Allah yuvanızı mutluluğunuzu daim etsin
sizi çocuklarınıza çocuklarınızıda size bağışlasın

dünya ne kadar acımasız bir yer
insan insana bile zulüm ediyor
hayvanlar bile daha şevkatli
hangisi hayvan bilemedim

Son düzenleme:

amin amin amiiinnnnn insallahhh

amin amin insallah allah kimsenin evladina zarar getirmesin..bi ara diodum anneme citlatsammi die kizim gelior gozumun onune kafayi yiyorum.yok diorum sus

sanirim cevap vermek istemeyeceksin
fransadanmisin belcikadanmi?

bu arada cinsel egitim dersleri evet veriliyordu bundan on sene on bes sene once
bile avrupadaki okullarda
ve bende ortaokuldayken ileri boyuta getirip
prezervatif dagitmislardi ve cok acik bicimde anlatiyorlardi
anal haricindeki cinselligi destekliyorlardi tabii
biz sok olurduk gurbetci cocuklari olarak oyle bir egitim agir gelirdi tabii

Yuregimi yaktin be zoulou
cocuklarinla buyuteceksin icindeki cocugu anlamadinmi daha

ben size ne diyeyim.allah hepinizden binlerce kez razi olsun resmen aglamaktan bittim.sanki icimdeki karanlik aktiiii gittiiii..kizlar sayenizde ben bugun esimi rahatlamis olarak guler yuzle karsilarim..ve gercekten kimseyi uzmek deil niyetim.dun kucuk zoulouyla konusurken yazdim bunlari sarteller atmis simdi olsa cesaret edip yazamazdim..siz beni rahatlattiniz tum topikler allahta sizin rahatinizi hic kimseye bozdurmasin..ne garipki her yazdigim seyde diorum aha deli dicekler ama kimse demio..tanimiorum sizi ama cansiniz cannn

oralardanim..ben soke olmak deilde sanki al bak geri zekali bunlar bu yasta boyle boyle yapilior gibi algiliordum sanki benim gozume sokmaya calisiliormus gibi..ama alakasi yoktu tabi

ah benim canım,ah benim güzel yüreklim...maalesef bazı yaralarımız geçmiyor izini silemiyoruz hayatımızdan..ne kadar unutmalı gecmişle yaşanmaz densede elimizde olmuyor biliyorum..böyle zamanlarda cok kendinle kalma..kendine bir ugras bul.bi kursa kayıt ol..bu arada sana bır sır vercegim ..ben kendi çaremi hukuk okumakta buldum..

Bunlar icin deli diyenin ben aklindan suphe ederim. Ben aptal saptal sebepler yuzunden dusune dusune, icime atmaktan kendi psikolojimi bozdum. Goruyorum ki ne dertler var.

Yarin kimin basina ne gelecegi bilinmez. O yuzden buyuk konusmadan evvel bir kez daha dusunmek gerek.

Madem buraya yazmak seni rahatlatti, her ihtiyacin oldugunda yaz.

Biz kocaman bir aileyiz. <3

ooooyyyyyy
evet gercekten buyuk bir ailem oldu..ya valla size ne kadar dua etsem tskr etsem azdir yaaa..inanin benim icin yaptiginiz seyi anlatamam.sanki bir haftalik terapi gordum o zavalli kocamda isten gelir ben odamda kapali..simdi sayenizde acacam kapiyi gulerek karsiliycam..iyiki o saatte patlamisim iyiki buraya dokulmusum..allah hepinizden razi olsunn

benim de başıma gelmişti 7-8 yaşlarındaydım
akrabalardan birinin tacizine uğramıştım o yaşta
daha sonra hep kaçtım o kişiden, o anı hatrımdan atamadım uzun süre ve kimseye söyleyemedim
sizin kimseye söyleyememeniz çok normal
şu an eşime o yaşta o kişi tarafından tacize uğradığı söylesem hiç abartmıyorum gider öldürür onu
sizin durumunuz çok daha zor
sabahtan beri giriyorum yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum
bi şeyler yazamadım ne diyeceğimi bilemedim
hem birinci derece akraba hem de tecavüz Allah yar ve yardımcınız olsun
Allah o kişiyi de beter etsin inşallah
suçlu olan siz değilsiniz bana kalırsa anneniz de değil
insan ailesine bile güvenemeyecekse kime güvenecek değil mi?
benim merak ettiğim bir şey var
size bu pisliği yaparken 2 yıl hiç kimse bir şey görmedi mi? duymadı mı?

cok saol cnm benim..sanada cok gecmis olsun allah yardimcin olsun ..aslinda hep kafami kurcalayan neden nasil lardan biride o bi kosede sigara icersin hemen gorurler bisi saklarsin bulurlar..bi ara taktim ananemi aradim bi kac kez kitlendim konusamadim..nasil fark etmedin demek istiorum..cok ozur dileyerek bisi yazacam o zamanlar ic camasiri falan yoktu don giyerdik ee ananem yikardi beyfendi amacina ulastiginda o kani goren olmadimi donumda (( yada uzun zaman yururken gozlerim doldu oturup kalkamadim nie kimse merak etmedi bunlari sormak istiorum aslinda..psikopata baglamisim kizlarimin her gun yuruyusune bakiorum her aksam banyo yaptiriorum afedersin kontrol ediorum keseler gibi yapip..benim basima geldigi icinmi bu kadar pimpirikliyim yoksa onlarmi umursamazdi ??sormak istiorum iste ama kalbim dayanmio nefesim kesilio..ama soracam..ne zaman bilmiorum soracam..hatta kafanizi sisirmiosam yazarimda burdan..ama bu hafta gercekten bunu halledicem.. insallah annemin kulagina gelmez gelirmiki?

canım gerçekten okuyunca çok üzüldüm içimden senin için hep dua ettim.İnşallah kabul olur.hayatın bir düzene girmiş, evlenmişsin ve çocukların olmuş ne kadar güzel.kendimce belki cahilce ama kesinlikle samimi düşüncelerimi yazmaya çalışıcağım.bundan öncesine bakma asla.gelecektir aklına zor unutmak ama ne kadar kendini oyalarsan, ne kadar çok meşgul edersen başka şeylerle zihnini o kadar geride kalacaktır. İlahi adalete güven.hiç kimsenin yaptığı kötülük kimseye kalmaz ve ne kadar geç çıkarsa emin ol o kadar büyük acı olacaktır o vicdansız için. sen Allah a havale et kendi yaşamına dön. anladığım kadarıyla eşin anlayışlı biri ve belli ki seni seviyor. ne kadar güzel bir şeye sahipsin. 2 tane mucizen var, kızların.onları da çok kısıtlama. inancın varsa bence bol bol dua et onlar için duan korur onları ve hep olumlu düşünmeye çalış. karışık yazdım sanırım keşke senin için yapabileceğim daha çok şey olsa inşallahhh çok mutlu olursun bunu çok içtenlikle diliyorum Rabbimden

Allah yardımcınız olsun.
özellikle son yazdığınıza çok çok üzüldüm. o dayın nasıl Allah'ın huzuruna çıkacak? nasıl ölecek acaba düşünüyor mu?

bir de merak ettim belki yazışsınızdır kaçırdım, bunu size sözde ceza olarak mı yapıyordu?
siz de anlmıyordunuz tabi o yaşta ceza sanıyordunuz değil mi?

evet ceza ydi o yuzden diyemiordum kimseye nasil derim yaramazim ben cok aksiyim o beni durmadan cezalandirior die

herhalde bir anneanne böyle bir durumu fark etse olaya kayıtsız kalamazdı
çok zor biliyorum fakat düşünmeyin
oldukça yalnız kalmamaya çalışın
çünkü yalnız kaldıkça kendinizle konuşuyorsunuz iç dünyanızda hesaplaşmalar yaşıyorsunuz
çocuklarınıza şimdi böyle kontrol altında tutuyor olabilirsiniz ama onlar büyüyecekler ve sizin kanatlarınız altından uçup gidecekler
kendi ayakları üstünde duracakları zaman gelecek
o yüzden onlara kendilerini nasıl korumaları gerektiğini anlatın
insanlara kolay kolay güvenilmeyeceğini anlatın

hiç üzülmeyin lütfen Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…