sudan sebeplerle tartışma

whovian1

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
79
105
293
Bursa
Merhaba arkadaşlar, eşimin bir huyu var. Bazen yapmadığı halde bir şeyi yaptığını söylüyor benim kızdığım bir şey oluyor bu. Sonra kavga ediyoruz , ve çok sonra açıklıyor aslında yapmamış ama benim tepkim öyle olmamalıymış ben sakin olup kavga etmesem doğrusunu söylermiş. Mesela borcumuz var bu ay çok şey aldık ama bana diyor ben bir şey aldım 1300 TL ben de kızdım geri ver borcumuz var dedin daha uygun fiyata alabileceğin bir şey. Çok sinirlendim ama iddia ediyor aldım ne var vs. Sonra eve geldi bak fiyatına diyor meğer 450 TL ye almış. Bu sabah da tartıştık. Diyorum neden doğru söylemiyorsun. Diyor ki sen insan gibi tepki ver ben şaka yaptım ama sen saçmaladın o yüzden söylemedim. Sen karışamazsın o fiyata almış olabilirdim. daha önce de 2-3 kere bu şekilde davrandı ve kavga ettik. Ben de çok sinirleniyorum dedim ki istersen al 1300 TL ama yine de beni üzmemek için söyleme ama sen bilerek beni üzmek sinirlendirmek için yapıyorsun ve yok yere kavga ediyoruz. Yani saçma sapan olmamış şey yüzünden neden kavga edelim? Çok yoruldum artık beni anlamıyor.

Anlamadım hani siz normalde herşeye kızıp sinirlenen biri misiniz size böyle yapıyor

Sizi deniyor ve aklı sıra "eğitmeye" çalışıyor. Ama sorun şu ki siz onun çocuğu değilsiniz.
Bunu da aynen bu şekilde kendisine söyleyin
Nokta atışı tesbit helal olsun

Esiniz ergenlikten cikamamis anlasilan. Ergen tavirlari bunlar

Sizi deniyor ve aklı sıra "eğitmeye" çalışıyor. Ama sorun şu ki siz onun çocuğu değilsiniz.
Bunu da aynen bu şekilde kendisine söyleyin.
Evet bu dogru. Kendince egitmeye calisiyor gibi. Tabi ki sacma bir dusunce. Karsindakini bir birey olarak kavrayamamaktan kaynakli

Benim tepkim insanca değilmiş. Ama kendisi de çok çabuk sinirlenen biri. Öyle biri olsam da bir insanı bile isteye neden kızdırmak istiyor bunu anlamıyorum.
Ben olsam bende onu denerim kızarsa da ama bak insanca tepki vermiyorsun demek ki sorun sadece bende değilmiş derim ama eşiniz sen beni nasıl denersin ben sana hesap mı vericem diye üste çıkmaya çalışacak öyle bir tip anlaşılan. Allah akıl fikir versin. Erkek evlat yetiştirmek önemli hep diyorum eşine çocuğuna saygılı sevgili olmak kalp kırmadan söylemek, kadınların çocukların daha hassas olduğunu anlatsak, anne baba çocuğa rol model amaan ne desem boş olmuyor bu toplum

Eşiniz saçmalıyor

Daha pahalı olduğunu söylemesi garip mesela bende 300 e bisey aliyosam aile evine 150 ye aldım 100 e aldım diyorum daha uygununu söylüyorum parayı kendim kazaniyorum ama tipik anne baba işte , tepkinizden korkuyor olabilir diyeceğim ama neden daha fazlasını söylemesini anlamadım daha fazla kışkırtmak için sanki ya da hoşuna gidiyor sizi sinirlendirmek falan ya da kavga çıkartıp bak sen böylesin söylesin demek için falan bilemedim ama bunun yalancılikla pek bı ilgisi yok bence asıl önemli olan günlük yaşantı da yalan söyleyip söylememesi bazıları bilerek kışkırtıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…