- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Evet çukulatalı.neyli sufle cikolatalı mı deniyorsun ? sen nasıl yaptıgını anlatır mısın.
Tabi böyle yazınca komik durmuş başlık da.Senin derdini üstüne pudra şekeri döküp yirim ben
Senin derdini üstüne pudra şekeri döküp yirim ben
En büyük derdin bu olur inşallah. Diyip bende efsane bir tarif gönderecek üye bekliyorum 4gözleTabi böyle yazınca komik durmuş başlık da.
Çerezlik dert bu canım, yazayım bu da kenarda dursun dedim.
Yar bana bi akışkan sufle tarifi allaseniz ya.
Çok fazla yüzlerce deneme de yapmadım gerçi, ama internetteki tarifler falan artık cıvığını çıkardı bu işin. Denemeden yazıyorlar falan, internetten tarif falan almıcam artık yeter yani.
Siz nası yapıyonuz bi anlatsanıza.
Hani şu malum pizzacılardaki gibi akışkan yapmak istiyorum.
Hazır sufle dediğin ney?Hazır sufleyi tarifine uygun yaptım, malum pizzacıdaki gibi oldu, peki bu bilgi gerçek hayatta ne işine yarayacak?
Bir hazır dene, sorunun fırında olup olmadığını anla. Pişirme dakikası en mühim şey, anında keke dönüşüyor çünkü.
Geçen öyle yaptım, yani kenarlarının piştiğini görünce hemen çıkardım ama sönük oldu bu sefer de. bi otuz saniye daha tutucaktım sanırım.Aslında akiskanlik pişirme süresiyle alakali. Kenarlardan kabarmaya başladığı gibi çıkarmanız gerekiyor. O zaman akışkan olur.
Bir arkadaşım da fırına vermeden önce kek kalıplarının ortalarına bir parça tablet çikolata koyup öyle pişirir. Bu da degisik bir fikir :)
Hazır sufle dediğin ney?
İşte evet pişirme süresi mühim, hatta ben fırının çeşidinden bile şüpheleniyorum.
En büyük derdin bu olur inşallah. Diyip bende efsane bir tarif gönderecek üye bekliyorum 4gözle
Haa, ötker'in suflesi var mıydı. Doğru diyon, önce bi hazırıyla deneyip sorun fırında mı onu anlayayım. Sorun fırında değilse hamurda bi ponçiklik var demek olur.Dr. Oetker
internette devamlı takip ettiğim tarifini beğendiğim birisi var.onun tarifine göre yapmıştım harika olmuştu.pişirme süresi ve derece çok önemli
İçine koyduğun kabın da etkisi var mıdır ya? Seramik bendekiler mesela, başka bir malzemede daha mı ideal oluyor acaba.Dr. Oetker
şimdi burdan site adı verirsem reklam olur canım.özel mesaj atıyım sana linkini.aynen atacağım linkteki tarif gibi yaptım.o kadının yaptığı bütün tarifler güzel oluyor.bide sen dene bakalım :)Pınar böyle sufle yapmayı nerden öğrendi?
Bu sufle neden böyle güzel kokuyor?
Kim o, nasıl yaptın anlat haydin
Çok heyecanla bekliyom şu an :)şimdi burdan site adı verirsem reklam olur canım.özel mesaj atıyım sana linkini.aynen atacağım linkteki tarif gibi yaptım.o kadının yaptığı bütün tarifler güzel oluyor.bide sen dene bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?