- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
İçine koyduğun kabın da etkisi var mıdır ya? Seramik bendekiler mesela, başka bir malzemede daha mı ideal oluyor acaba.
benimkiler porselen canım.silikon kabım vardı hiç beğenmedimÇok heyecanla bekliyom şu an :)
Sufle kaplarının malzemesi önemli midir sence?
Hazırın içinden kap çıkıyor. Alüminyum dandirik kap çok etkili bir şey ama geçen sütlaç yaptım onlarla, o da pastane işi gibi oldu, seramiklerle/toprak ve fırın kaplarıyla hiç o doneyi alamamıştım.
Bendekiler de porselen, sen porselende denediysen ve olduysa ben de porselenden devam edeyim önce. Bir debenimkiler porselen canım.silikon kabım vardı hiç beğenmedim
Bendekiler de porselen işte. Silikonlarda ben de aynı randımanın alınamayacağını tahmin ediyorum, silikonda normal kekler falan da daha hızlı pişiyor çünkü.
porselen en sağlıklısı canım zaten.silikonlar çok kötü geliyor bana.silikonun maddesini sevmiyorum zaten kaygan kayganBendekiler de porselen, sen porselende denediysen ve olduysa ben de porselenden devam edeyim önce. Bir desafkelebek in dediği gibi alüminyumlarla denemek lazım.
Bana da atarmisin ? Canim cok cekti valla simdi.şimdi burdan site adı verirsem reklam olur canım.özel mesaj atıyım sana linkini.aynen atacağım linkteki tarif gibi yaptım.o kadının yaptığı bütün tarifler güzel oluyor.bide sen dene bakalım :)
atıyım canım :) şimdi yapmıcan inşallah :)Bana da atarmisin ? Canim cok cekti valla simdi.
Gecenlerde biri de gizleme konusu acmisti gene delirmistim.
Selam yalnız bir ayrıntıyı es geçmemek lazım. Pizzacılrda sufle diye satılan veya şu Burger Kingdeki volkan kek, (ki kendisi favorimdir) asıl sufle ortası biraz sulu olur ama öyle akışkan olmaz. Gramajlı sufle tarifim yok. Hep aynı kapları kullandığımdan, yapıyorum geçiyorum.Yar bana bi akışkan sufle tarifi allaseniz ya.
Çok fazla yüzlerce deneme de yapmadım gerçi, ama internetteki tarifler falan artık cıvığını çıkardı bu işin. Denemeden yazıyorlar falan, internetten tarif falan almıcam artık yeter yani.
Siz nası yapıyonuz bi anlatsanıza.
Hani şu malum pizzacılardaki gibi akışkan yapmak istiyorum.
CikolataEvet çukulatalı.
Ya ben nette buldugum türlü türlü tariflerle denedim, ya fırında tutma süresinde bişey var bilmiyorum artık.
ama bu konu buraya ait değil konu sahibi. biraz dikkatYar bana bi akışkan sufle tarifi allaseniz ya.
Çok fazla yüzlerce deneme de yapmadım gerçi, ama internetteki tarifler falan artık cıvığını çıkardı bu işin. Denemeden yazıyorlar falan, internetten tarif falan almıcam artık yeter yani.
Siz nası yapıyonuz bi anlatsanıza.
Hani şu malum pizzacılardaki gibi akışkan yapmak istiyorum.
yok canim haftasonu :).atıyım canım :) şimdi yapmıcan inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?