Şukufe Tozalan'ı kim eve kapattı?


ya niye öyle diyon. bu ülkede kahraman tazeoğlu vb kitap yazıyor para kazanıyor hobi olarak evi boyasın tabi :) yeniliklere açık ol turuncu
 

Bir süre tembellik ve dinlenme hakkımı kullanmaya karar verdim.
Ivır-zıvır, dolap yerleştirme işleri: Tamam.
Kocamın beynini yeme görevi: Tamam.
Son bitirdiğim tabloyu hiç beğenmedim (Sanırım 2 gün önce filan bitti ve gerçekten berbat oldu), ondan biraz ilham molası verdim.
Banyo bekliyor, tek başıma hayatta yapmam.
Gardırop için ölçü alındı, yaptırılacak model çizildi ama güzel para istediler; bilemedik değer mi? Onu da bekletiyoruz.
Gangsta'dan sıkıldım ya, bu nicki de bura girmiyim diye aldımdı ama yeni oyuncağım Şukufe'yi bulmam iyi olmadı.
Gideyim mi? Beni özlemiyceğne emin misin?
 
ya niye öyle diyon. bu ülkede kahraman tazeoğlu vb kitap yazıyor para kazanıyor hobi olarak evi boyasın tabi :) yeniliklere açık ol turuncu

Ahdjajfjsjd yazmasin diye degil, az daha darlarsam yaraticiligi biraz daha artar diye seeettim ben.
Şu sıra her şeye kapalıyım.
Cumaya gittim geleceğim. Yazısını astım boynuma, geziyorum. Ne cumalar geçti karası, yeşili, şahanesi, muhteşemi, dönen yok seferinden.
Geçen müzik dinleyeyim dedim, sevdigim butun sarkilar en az 10 yil oncesinden.
Hayır sonra güzel şarkı mi yapamadılar ben mi beğenmez oldum, noluyoruz bilmem.
Şimdi sen yillarin nooption ı, suraya yakadakikaranfil diye nick alsan, hazir degilim. Gerek yok bence
 

Gitme dünyam dönsün mönsün.
Gitme gitme gitme kal bu şehirde.
Git git git gitme dur ne olursun gitme kal yalan söyledim.
Bakarken ardindan, Gitme kal diyemedim
Gitme gitme gitme ah gitme (tarkan bana böyle diyecek, dünyaya kazık çakar ölmem yeminle)

Spoiler vermek gibi olmasın, şekerpare sukufeye yazıyor diyorlar hadi cik şimdi işin içinden..
Sukufe tek dostunu kaybediyor mu?
Yoksa kocasını aldatmayı mi seçecek?
Azmancan 2 annem oldu, 2 de babam olsun derse neler olacak?
(Bunlar hep netflix ten)
 
Şukufe Sekerpare'den duyduğu bu cümle karşısında ne yapacağını ne diyeceğini şaşırıp Murtaza'ya ait toz bezi yapabileceği bir atlet aramaya başladı. Resmen deli gibiydi. Yirtik atlet bulamayınca kocasının 250 lira verip de aldığı ve hiç giymediği adidas marka sporcu seksi atletini kutusundan çıkarıp cart diye ortadan ayırıp toz almaya başladı.
"Silmeliyim, silmeliyim, silmeliyim"
Şekerpare neye uğradığını şaşırmıştı.
" Kuşum sen iyi misin? Bir anda delirdin resmen. "
"Silmeliyim, silmeliyim, asıl sen delirmişsin, evli barklı kadin ne aşık olması? Silmeliyim, silmeliyim..."
" benim de yasamaya hakkım yok mu? O küçük pipili hefirle ömür mü geçer? "
Elindeki atleti kenara koyan Şukufe " madem ömür geçirmek isteniyorsan boşan sekerim, herife boynuz mu takman lazım?"
" olmaz boşanamam!!! Annem ve babam çok üzülür." Bunu duyan Şukufe tekrar " silmeliyim, silmeliyim" diye diye toz alınmadık tek nokta bırakmamıştı.
Şekerpare en son sinirlenerek : " bırak şu toz bezini, amma da temizlik hastası çıktın. Senin üniversiteledeki pasaklı, pis hallerini bilmesem...."
Şukufe birden donup kalmıştı. Evet yaa üniversitede pasaklı, kirli, eline toz bezi almamış, burnunu karıştırıp sağa sola süren, tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmeyen bir kızdı. Ne olmuştu o arkadaşlarının pasaklı kontes diye dalga geçtikleri Sukufe'ye???????????????


Şukufe aslinda evlendiği gün bu hale gelmişti. Düğün bittikten sonra zorla kaynanasının evine getirilen Şukufe kaynananasinin " sen artık bir Tozalan oldun, soyadının hakkını verip bu gece baştan aşağıya evdeki bütün tozları alacaksın" sözüyle neye uğradığını şaşırmıştı. Uyuz kadın sırf Sukufe'ye toz aldırmak için aylardır evdeki tozların hiçbirini almamıştı. Kocası Murtaza'ya mahzun gözlerle bakan Şukufe, Murtaza'nin gevşek gevşek gulmesiyle iyice şaşırmış bir o kadar sinirlenmişti. Aslında sinirlenmek hafif kalırdı çünkü çok ciddi bir travma yaşamıştı. O akşam, gece yarilarina kadar toz aldı. Hayatının şokunu yasayan Şukufe bir akıl tutulması yaşayarak Murtaza ile gerdeğe girmiş ve o gece hamile kalmıştı. Yaşadığı o travma ile doğacak çocuk da Azmancan gibi bir çocuk olurdu ancak. Yani Şukufe Azmancan' in bu kadar anormal olmasına şaşırmıyordu.
 
"Adamın alıp ayırdığı, 250 liralık atleti de yırttım. Öf." diye mırıldandı Şukufe, sanki tek dert buymuş gibi.

Ortasından, cart Ayşe teyze efektiyle ayırıp canhıraş temizliğe giriştiği 250 liralık adidas spor atleti, kendini usulca bıraktığı koltuğa doğru fırlatmış, kafasını ve bedenini öne doğru eğip, sağ elini çenesinin altına Düşünen Adam heykeli pozisyonu aldırarak tutmuş, acı dolu bu cicim ayları hatırasını dimağında evirip çeviriyor, bir yandan ortalığa gerilimi saldıkça salan Şekerpare'nin önünde ağlamamak için dişlerini sıkıyordu; fakat başarılı olamadı ve göz yaşları, yanağına doğru usul usul süzülmeye başladı.

Ortalığı manasız bir sessizlik almıştı; arkadaşını anlık çıkışı ve patavatsızlığı ile yaraladığını düşünen Şekerpare, çimen yeşili buğulu gözlerini, çenesinden tutup yüzünü kaldırdığı Şukufe'nin gözlerinin içine kilitleyerek, sessizliği bozdu:

-Şukufe, bu senin suçun değil anlıyor musun? Her insan bazen sifonu çekmeyi unutur, unutmamalısın ama insansın yani olabilir. Semiramis teyzem günlerinden biraz fırsat bulup sana tuvalet terbiyesi öğretmediyse, bu onun suçu. Bak, geldiğimden beri burnunu karıştırdığını da görmedim, en azından bunu başkalarının yanında yapmaman gerektiğini öğrenmişsin, takdir ettim. Eskisi gibi çiş de kokmuyorsun, aferin, demek donunu da düzenli değiştirme alışkanlığı edinmişsin. Seni kırdıysam affedersin, biraz fevri davrandım kabul, ama sen de beni yargılamadan önce bi dinle, zor zamanlardan geçiyorum ve görmeyeli temizlik işini çok abartmışsın, bu kadarına gerek yok gerçekten, şu haline bak; ellerin kıpkırmızı olmuş. Ayrıca kocanı kazıklamışlar, abidas yazıyor o atlette. Kuşum karı-koca birer yakın gözlüğü mü edinseniz? Neyse, ne diyordum, aklım dağıldı yah?

Ağlamasını kesmeye ve gerçekte neye ağladığını çaktırmamaya çalışan Şukufe, sümüğünü çekerek cevap verdi:
-Sniff... Küçük pipi diyordun.

Ve Şekerpare, derin bir iç çekip olayların iç yüzünü anlatmaya başladı...
 
Son düzenleme:
Niiiiğeeeyyy bruno gebereceksın mi cıktı
Bır koli selpak kagıt havlu ne varsa alıp geliyorum
O da sümüklünün biriydi @Gebere Jackson du bruno olmuş sanırım:)
Yeminle o ben değilim sadece bir sümük benzerliği arkadaşlar
Ama burnunu karıştıran bir profil resmine sahip biriyle tanışmak isterim açıkçası hala faal ise buralarda
Yine gelip konuyu bambaşka yerlere çekip herkesi tiksindirmeyi başardım
 
Niye banlandınız çok merak ettim :)
 

Şukufe, Şukufe olalı, böyle eziyet görmedi.
Daha neler neler etçez Şukufe'ye; gel de kurtar oluşturduğun karakteri.
 
-Biliyorsun benimkinin pipisi küçük...

-ah tabi ki biliyorum tatlım, hangimiz bilmiyor ki. Ne saçmalıyorsun şekerpare nereden bileyim kocanın uzvunu!

-ne kadar gerginsin ayol. Neyse konuya döneyim. Ben lavabo pompası ile çektim defalarca ama yok, yarım cm bile uzamadı. Uzun süre bu sorunu görmezden gelmeye çalıştım ki boyutu düşününce bu çok da zor olmadı, ancak ben anladım ki mevzu boyutu değil işleviymiş. Ay yok bu başka konuydu, işlevsiz de zaten cücük pipi. Ben daha ne olduğunu anlamadan adam bitiriyor işi. En son "çok güzeldi aşkım" dediğinde, "sen olay bölgesine girmiş miydin ya" dedim diye bir ay konuşmadı benimle. Çok lazımdı sanki.

-şekerpare pipiden tiksindirmeden konuya girer misin artık?

-he onu diyordum. Mevzu pipi değilmiş. Eksik olan aşkmış. Ben aşık oldum şukufe. Hayatımda hiç tatmadığım duygular bunlar. Kalbim yerinden çıkacakmış gibi. Onu düşünmediğim bir an bile yok. Kabızken düşünüyorum, sümkürürken düşünüyorum, kulak pamuğuyla kulağımın derinliklerine dalarken bile hep aklımda.

-şekerpare, pipiden soğuttun sıra kendine mi geldi? Söyle artık, kim bu talihsiz pipili?

-sen tanıyorsun aslında. Yakından hem de. Bir de, pipili değil.

-ne demek pipili değil. Hadım mı etmişler ne olmuş? Kız küçüğünü beğenmezken hepten mahrum mu kaldın, şuursuz musun anlamadım ki ben.

-ay ne anlatıyorum bir saattir sana. Mevzu pipi değilmiş işte. Şukufe... Bak sakin kal, lütfen anla beni. İlk defa mutluyum diyorum sana. O, şu an içeride.

-kızım sen beni delirtmek mi istiyorsun. Ne demek içeride? Kaynanama mı kaydın ne yaptın? Eğer öyleyse al git Allahını seversen. Gidip Alaskada yaşayın aşkınızı. Uzaklarda, çok uzaklarda pipiye hasret aşkınızın tadını çıkarın.

-şukufe saçmalama! Kaynanana mı kaldım ben?

-he söylediklerimde tek takıldığın yer bu oldu yani. Kalmadın tabi canım niye kalasın kaynanama.

Şukufe anlam veremediği bir hızla evine doluşan onca insanı taradı zihninde. Bu zinanın muhatabı kim olabilirdi? Pipisi de yoktu üstelik. Yoksa...
 
Al işte şukufe lezbiyen ilişkiye zorlanıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…