- 3 Nisan 2014
- 36.482
- 149.211
- 798
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Ay resmen icime 65 model anne kaçtı ama,Yokuspokus yavrum senin işin gücün, düzenlemen gereken evin, resimlerin, kabaklarin neyin yok mu da burada sukufe'nin derdine düştün?
Hayır hiç olmadi adamı darla,
o da olmadı evi boya,
banyo yenilenecekti yaptin mi gülüm?
Kocanın eve getirdigi/biriktirdiği ıvir ziviri kaciracaktin gizlice, yapabildin mi?
Şu nickini de değiştirsen mi acaba yine yeniden gangsta mı olsa ki? (Değişikliğe direncliyim her zaman)
Mune müdür idrak in banı kaldırsa da az eglensekokumaya geleyim bende belki içime kaçan kadın kacar gider.
Ay resmen icime 65 model anne kaçtı ama,Yokuspokus yavrum senin işin gücün, düzenlemen gereken evin, resimlerin, kabaklarin neyin yok mu da burada sukufe'nin derdine düştün?
Hayır hiç olmadi adamı darla,
o da olmadı evi boya,
banyo yenilenecekti yaptin mi gülüm?
Kocanın eve getirdigi/biriktirdiği ıvir ziviri kaciracaktin gizlice, yapabildin mi?
Şu nickini de değiştirsen mi acaba yine yeniden gangsta mı olsa ki? (Değişikliğe direncliyim her zaman)
Mune müdür idrak in banı kaldırsa da az eglensekokumaya geleyim bende belki içime kaçan kadın kacar gider.
ya niye öyle diyon. bu ülkede kahraman tazeoğlu vb kitap yazıyor para kazanıyorhobi olarak evi boyasın tabi :) yeniliklere açık ol turuncu
Bir süre tembellik ve dinlenme hakkımı kullanmaya karar verdim.
Ivır-zıvır, dolap yerleştirme işleri: Tamam.
Kocamın beynini yeme görevi: Tamam.
Son bitirdiğim tabloyu hiç beğenmedim (Sanırım 2 gün önce filan bitti ve gerçekten berbat oldu), ondan biraz ilham molası verdim.
Banyo bekliyor, tek başıma hayatta yapmam.
Gardırop için ölçü alındı, yaptırılacak model çizildi ama güzel para istediler; bilemedik değer mi? Onu da bekletiyoruz.
Gangsta'dan sıkıldım ya, bu nicki de bura girmiyim diye aldımdı ama yeni oyuncağım Şukufe'yi bulmam iyi olmadı.
Gideyim mi? Beni özlemiyceğne emin misin?
Şukufe Sekerpare'den duyduğu bu cümle karşısında ne yapacağını ne diyeceğini şaşırıp Murtaza'ya ait toz bezi yapabileceği bir atlet aramaya başladı. Resmen deli gibiydi. Yirtik atlet bulamayınca kocasının 250 lira verip de aldığı ve hiç giymediği adidas marka sporcu seksi atletini kutusundan çıkarıp cart diye ortadan ayırıp toz almaya başladı.Murtaza, Şukufe'yle evlilikleri içinde, her ne kadar öküzlükte bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor olsa da, karısının sabır taşından, hangi noktada "Çat" sesi gelebileceğini ve şalterleri indirip, kendisine hayatı zehir zıkkım edebileceğini doğru tahmin edebilecek kadar O'nu tanıyordu.
Öküz içgüdüleriyle yaklaşan tehlikeyi fark etmiş, ürkmüştü Murtaza.
Şukufe'nin kendini bir koşu vapurlara atıp ardından gerisin geri, elinde 5-6 farklı yerden güneş figürü gibi dişlenmiş simit, omzunda kısa sürede evcilleştirdiği pis bakışlı bir martıyla eve çıkagelmesi ve oğulları Azmancan ile sümük yuvarlama derslerine aylar sonra, kaldığı yerden yeniden başlaması... Meşazı alan Murtaza, hemen annesini, kardeşini, yengesini, yeğenleri ve Azmancan'ı, içindeki enişte yönünün bir çeşit dışa vurumu olan ve arka camına "Hakkımı aradım, meşgul çıktı" yazdırdığı metalik gri doblosuna doldurup "Sizi bi gezdireyim" bahanesiyle evden uzaklaştırmış ve Şukufe'ye dinlenebileceği bir yalnızlık bırakmıştı.
İşte tam da bu sırada, Şukufe'nin biricik dostu, içgüveysi hayırsız kocası Sedat'ın ayaklı kredi kartı Şekerpare'nin sürpriz ziyareti, Şukufe'ye bir nefes olacaktı. Fakat, Şekerpare'nin dilinin altında bir bakla vardı, utana sıkıla, "Kimseye söyleme, tek sen yardım edebilirsin" diyerek, defalarca Şukufe'yi tembihleme ihtiyacı hissederek, sonunda döküldü:
-Şukufe... Ben galiba aşık oluyorum.
En yakın dostu Şekerpare'nin kalbine dolan aşk-ı memnu rüzgarlarını bir anlık dalgınlıkla sesli düşünen Şukufe;
-Bihter, sonunda ölüyon, yapma bacım! dedi.
Burnunu karıştırıp sağa sola süren, tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmeyen bir kızdı.
Niiiiğeeeyyy bruno gebereceksın mi cıktı
Bır koli selpak kagıt havlu ne varsa alıp geliyorum
Yeminle o ben değilim sadece bir sümük benzerliği arkadaşlarO da sümüklünün biriydi@Gebere Jackson du bruno olmuş sanırım:)
Yine gelip konuyu bambaşka yerlere çekip herkesi tiksindirmeyi başardım
Niye banlandınız çok merak ettim :)Sonra gardiyan Mune şukufenin burun deliklerinden tutarak dışarı atmış. Öyle böyle değil çok fena atmış ahsjsjs.
Geri döndüm hatunlar. Şukufeye ne olmuş böyle. Sümüklü pislik bir kadına dönüşmüş.
Sonra gardiyan Mune şukufenin burun deliklerinden tutarak dışarı atmış. Öyle böyle değil çok fena atmış ahsjsjs.
Geri döndüm hatunlar. Şukufeye ne olmuş böyle. Sümüklü pislik bir kadına dönüşmüş.
Niye banlandınız çok merak ettim :)
Şukufe, Şukufe olalı, böyle eziyet görmedi.
Daha neler neler etçez Şukufe'ye; gel de kurtar oluşturduğun karakteri.
Valla karakter çok acayip yerlere gitti lezbiyen olmasından korkuyorum ahshsh.
Hiç belli olmaz, elini çabuk tut derim. Biseks yapar oturturum aşk-ı memnunun ortasına, ona göre.
Al işte şukufe lezbiyen ilişkiye zorlanıyor-Biliyorsun benimkinin pipisi küçük...
-ah tabi ki biliyorum tatlım, hangimiz bilmiyor ki. Ne saçmalıyorsun şekerpare nereden bileyim kocanın uzvunu!
-ne kadar gerginsin ayol. Neyse konuya döneyim. Ben lavabo pompası ile çektim defalarca ama yok, yarım cm bile uzamadı. Uzun süre bu sorunu görmezden gelmeye çalıştım ki boyutu düşününce bu çok da zor olmadı, ancak ben anladım ki mevzu boyutu değil işleviymiş. Ay yok bu başka konuydu, işlevsiz de zaten cücük pipi. Ben daha ne olduğunu anlamadan adam bitiriyor işi. En son "çok güzeldi aşkım" dediğinde, "sen olay bölgesine girmiş miydin ya" dedim diye bir ay konuşmadı benimle. Çok lazımdı sanki.
-şekerpare pipiden tiksindirmeden konuya girer misin artık?
-he onu diyordum. Mevzu pipi değilmiş. Eksik olan aşkmış. Ben aşık oldum şukufe. Hayatımda hiç tatmadığım duygular bunlar. Kalbim yerinden çıkacakmış gibi. Onu düşünmediğim bir an bile yok. Kabızken düşünüyorum, sümkürürken düşünüyorum, kulak pamuğuyla kulağımın derinliklerine dalarken bile hep aklımda.
-şekerpare, pipiden soğuttun sıra kendine mi geldi? Söyle artık, kim bu talihsiz pipili?
-sen tanıyorsun aslında. Yakından hem de. Bir de, pipili değil.
-ne demek pipili değil. Hadım mı etmişler ne olmuş? Kız küçüğünü beğenmezken hepten mahrum mu kaldın, şuursuz musun anlamadım ki ben.
-ay ne anlatıyorum bir saattir sana. Mevzu pipi değilmiş işte. Şukufe... Bak sakin kal, lütfen anla beni. İlk defa mutluyum diyorum sana. O, şu an içeride.
-kızım sen beni delirtmek mi istiyorsun. Ne demek içeride? Kaynanama mı kaydın ne yaptın? Eğer öyleyse al git Allahını seversen. Gidip Alaskada yaşayın aşkınızı. Uzaklarda, çok uzaklarda pipiye hasret aşkınızın tadını çıkarın.
-şukufe saçmalama! Kaynanana mı kaldım ben?
-he söylediklerimde tek takıldığın yer bu oldu yani. Kalmadın tabi canım niye kalasın kaynanama.
Şukufe anlam veremediği bir hızla evine doluşan onca insanı taradı zihninde. Bu zinanın muhatabı kim olabilirdi? Pipisi de yoktu üstelik. Yoksa...
Al işte şukufe lezbiyen ilişkiye zorlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?