Allah sağlıkla kucağınıza koysun... Bende 4 yıldır bekliyorum 2. Tüp tedavisindeyim 1 tane yumurtam var sadece inşallah bende altın yumurtam dan güzel haberi alirim
Aminnnnnnnn cokkkkk tesekkurr ederimmmmm:)Hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :))
Aminnn ınslalah benmde 4 günüm üstünden geçti inş hamileyimdir :) Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sana bağışlasin :)Kizlar beni bilen bilir 5 yildir bebisim olmuyordu ama Rabbime sukurler olaun bende hamileyim 12 haftalik sizlerede haber vermek istedimm rabbim isteyen butun kardeslerime de nasip etsin insallah
Amin canim insallah seninde guzel haberini aliriz insallahhhhhAminnn ınslalah benmde 4 günüm üstünden geçti inş hamileyimdir :) Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sana bağışlasin :)
Insallah canmmAmin canim insallah seninde guzel haberini aliriz insallahhhhh
benim de 2 seneyi geçti bizlere de dua et canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin doğal yolla mı hamile kaldın yoksa tedavi ile miKizlar beni bilen bilir 5 yildir bebisim olmuyordu ama Rabbime sukurler olaun bende hamileyim 12 haftalik sizlerede haber vermek istedimm rabbim isteyen butun kardeslerime de nasip etsin insallah
Saollllunnnnn evettttHayırlı olsun canım çok sevindirici bir haber.
Amin canim insallah rabbim evladini saglikli sihatli buyumesini nasip etsinAllah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah Benimde 4.5 yıl sonra şimdi 5.5 aylık olan Defne'mleyim. Allah isteyen herkese nasip etsin...
Canim normal yolla kaldim sukurler olsun ederim tabikide herkeze ediyorummm en kisa surede hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsinbenim de 2 seneyi geçti bizlere de dua et canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin doğal yolla mı hamile kaldın yoksa tedavi ile mi
ALLAH RAZI OLSUNCanim normal yolla kaldim sukurler olsun ederim tabikide herkeze ediyorummm en kisa surede hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin
Sorunum esimde sol tarafta varikosel vardi sprem sayisi cok yuksek ama sayisi %15 doktor olur demisti bende de bir sikinti yok demekki vakti saati gelmis cnm bnde cok bekledimm insallh sizinde ve butun kardeslerimizin olurrrne mutlu sanasorun neydi, nasıl hamile kaldın. bende 3 yıldır bekliyorum
Aminnnnnnnn insallahhhh canimmhayırlısı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallahdarısı biz bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?