Sükürler olsun hamileyimmmmmmm:)

bebegı olanlara Rabbım saglık ve haırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın. benımde 6 gun gecıkmem var ınsaalla vardır dun test yaptm sonuc negatıf bıraz bekleyıp snra kan vermeyı dusunuyorum dua edın kızlar ınsaaallah vardır

evettt yine adet oldum yine olmadı. artık ne düşünceğimi bilmiyorum üzülsem ne fayda diyorum. diğer türlü hiçbişyden zevk almıyorum.

Kendimmiş giibi sevindim şuan gözün aydın olsun. Bebeğin sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin inşallah

Insallah hayirli sonuclar alirsin cmm umidini kaybetme ben cok kan sonicu verip negatif aldim 5 yil ama vakti saati varmis umarim rabbimden en kisa surede hamile kalirsin canm bnm

evettt yine adet oldum yine olmadı. artık ne düşünceğimi bilmiyorum üzülsem ne fayda diyorum. diğer türlü hiçbişyden zevk almıyorum.
Canm uzulme desem hic bir ise yaramivsk biliyorum cunku ayni durumlari yasadom seni cok iyi anliyorum morelini yuksek tut dua et ben inaniyorum rabbim vakti saati geldiginde herkeze anne olmayi tattiracaktir insallah en kisa surede hamile olur uzinterin gecrr cnm

Lion ella tebrikler kuzum Allahim anali babali ve saglikli huzurlu buyutmenizi nasip etsin insallah. Bende kendimi nasil korusam die kara kara dusunuyorum...

Merhaba ben araniza yeni katıldım. Bebek bekleyen arkadaşım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende istiyorum bebek sahibi olmak adetime 8 gün kaldı Allahimmm insallaahhh

Merhaba ben araniza yeni katıldım. Bebek bekleyen arkadaşım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende istiyorum bebek sahibi olmak adetime 8 gün kaldı Allahimmm insallaahhh
Oncelikle hos geldin canim rabbim gonlune gore versin canm benm insaallah rn kisa surede bebisin olur hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin rabbim

Oncelikle hos geldin canim rabbim gonlune gore versin canm benm insaallah rn kisa surede bebisin olur hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin rabbim

Canım benim Allah razı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin, evlatla sinamasin..

bende yeni anne adayıyım aranızada yeni katılıyorum çok heycanlıyım ilk hamileliğim :) allah isteyen herkese nasip etsin bizede sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah

Sevgili gizem hayırli uğurlu olsun.Heycanını anlıyorum.Mutlu sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.Allah sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin.Benim ikinci hamileliğim 6 aylık hamileyim.Biraz daha tecrübeli hamileyim.kafana takilan bisey olursa sorabilirsin bildiğim ve ögrendigim kadariyla yardımci olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…