Sükürler olsun hamileyimmmmmmm:)

Kizlar beni bilen bilir 5 yildir bebisim olmuyordu ama Rabbime sukurler olaun bende hamileyim 12 haftalik sizlerede haber vermek istedimm rabbim isteyen butun kardeslerime de nasip etsin insallah

allah bağşlasın canım. rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah

Kizlar beni bilen bilir 5 yildir bebisim olmuyordu ama Rabbime sukurler olaun bende hamileyim 12 haftalik sizlerede haber vermek istedimm rabbim isteyen butun kardeslerime de nasip etsin insallah
masallah subhanallah daim olsun insallah cok dikkatli olun lutfen onemli surec hadi hayirlisi

Lion ella
Canım benim ya seni tanımıyorum ama anlattıklarına çok duygulandım bende bekleme surecindeyim çok uzun değil 1 yıl olacak ama beklemenin ne demek olduğunu çok iyi oluyorum canım hamilesinmelekn gibisin hepimize dua et rabbim seni ve bebeğini şeytandan ve bütün kötülüklerden korusun ve hayırlı sağlıkla inşallah kucağına almayı nasip eylesin kendine bol bol ayet-el kürsi ve armenier resulü oku canım allaha emanet oll

Canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin rabbim en kisa surede sana da esine de bu duyguyu tatdirsin rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin herzaman sabir vakti saati gelince muhakkak olur canim saol tesekkur ederim dualarim sizinlee

Cnm benim çok sevindim. Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

ayy gözün aydın çok sevindim benimde 5 yıldır olmuyor darısı bana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…