Kizlar beni bilen bilir 5 yildir bebisim olmuyordu ama Rabbime sukurler olaun bende hamileyim 12 haftalik sizlerede haber vermek istedimm rabbim isteyen butun kardeslerime de nasip etsin insallah
masallah subhanallah daim olsun insallah cok dikkatli olun lutfen onemli surec hadi hayirlisiKizlar beni bilen bilir 5 yildir bebisim olmuyordu ama Rabbime sukurler olaun bende hamileyim 12 haftalik sizlerede haber vermek istedimm rabbim isteyen butun kardeslerime de nasip etsin insallah
Canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin rabbim en kisa surede sana da esine de bu duyguyu tatdirsin rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin herzaman sabir vakti saati gelince muhakkak olur canim saol tesekkur ederim dualarim sizinleeLion ella
Canım benim ya seni tanımıyorum ama anlattıklarına çok duygulandım bende bekleme surecindeyim çok uzun değil 1 yıl olacak ama beklemenin ne demek olduğunu çok iyi oluyorum canım hamilesinmelekn gibisin hepimize dua et rabbim seni ve bebeğini şeytandan ve bütün kötülüklerden korusun ve hayırlı sağlıkla inşallah kucağına almayı nasip eylesin kendine bol bol ayet-el kürsi ve armenier resulü oku canım allaha emanet oll
9 yıldır bende bekliyorum birgun bende böyle sevinirmiyim.Allah kimsenin kucagını boş bırakmasınne mutlu sanasorun neydi, nasıl hamile kaldın. bende 3 yıldır bekliyorum
Kizlar beni bilen bilir 5 yildir bebisim olmuyordu ama Rabbime sukurler olaun bende hamileyim 12 haftalik sizlerede haber vermek istedimm rabbim isteyen butun kardeslerime de nasip etsin insallah
Amin canim insallah sevinirsiniz emin olun ki bende bunu butun kalbimle istiyorum rabbim en kisa surede hayirli evlat nasip etsin9 yıldır bende bekliyorum birgun bende böyle sevinirmiyim.Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
Amin canim cok tesekkur ederim:)Hayırlısı olsun canım Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin
Canim insaallah en kisa surede rabbim sanada nasip etsinn insallahhhayy gözün aydın çok sevindim benimde 5 yıldır olmuyor darısı bana inşallah
Aminn canim Allah razi olsunAllah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşalahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?