çok duygulandım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinOkadar zor bir durumki anlarim canlarim ama duyunca ole mutlu oldumki saglik ocagina test verdim dedim ama yoktur hemsire var dedi basimdan asa kaynar sular dokuldu esimde evde uyuyordu sabah gelmisti isten hemen aglaya aglaya gittim saglik ocagina inanamadim doktora gittim hastaneye dedievet 4 hafta 3 gunluk aglaya aglaya eve geldim eve yaklastikca daha da cok agladm esime solicem diye geldim dedimkalkarmisin kotuyum o siralarda 20 likdisim agriyor dedi disinmi agriyor kagidi cikardim dedim baba oluyosun sarildik oyle agladikki hickira hickira kime soyledysem annm bbm kv. Kp gormcem wltim kaynim herkez sevincten agladi cok farkliibir duyguuymuss
Saol canim Allah razi olsun suan 5 ayimiz bitti sukurler olsunçok duygulandım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Insallah en kisa surede rabbim hayii evlat nasip etsin size ve isteyen herkeze insallahgözün aydın çok sevindim bende 5 senedir istiyorum darısı bana inşallah
allah kucagina almayi nasip etsinSaol canim Allah razi olsun suan 5 ayimiz bitti sukurler olsun
Aminnnnn cok saolun canmTebrik ederim , Allah sağlıkla bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Allah razi olsun canimallah kucagina almayi nasip etsin
Katiliyorum sana benim mutlulugumla mutlu oluyosunuz saolun aminn birbirini gormeden sevmek buymus mutlulugina uzuntusune hepimiz destek oluyoruz birbirimizetebrikler :) Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin :) Bu forumun en güzel başlıkları :)
Amin insallah canim cok saolun iyiki varsinizHayırlı uğurlu olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin :)
yaaa çok duygulandım bende 3 yıldır istiyorum . cok kafama takıyorum elimde değil. sürekli düşünüyorum. kafaya takmayın olur diyolar nasıl takılmaz böyle bişey. Allah kucağına sağsalim almayı nazip etsin, darısı bizim başımıza. cok sevindim senin adına o heyecanını mutlulugunu okurken bile anlıyo insan.Okadar zor bir durumki anlarim canlarim ama duyunca ole mutlu oldumki saglik ocagina test verdim dedim ama yoktur hemsire var dedi basimdan asa kaynar sular dokuldu esimde evde uyuyordu sabah gelmisti isten hemen aglaya aglaya gittim saglik ocagina inanamadim doktora gittim hastaneye dedievet 4 hafta 3 gunluk aglaya aglaya eve geldim eve yaklastikca daha da cok agladm esime solicem diye geldim dedimkalkarmisin kotuyum o siralarda 20 likdisim agriyor dedi disinmi agriyor kagidi cikardim dedim baba oluyosun sarildik oyle agladikki hickira hickira kime soyledysem annm bbm kv. Kp gormcem wltim kaynim herkez sevincten agladi cok farkliibir duyguuymuss
Saolun cok tesekkur ederim yani simdi karnimdayken bu diygular icerisindeyim.dogunca kucama alinca nasil olur bilemiyorum rabbim isteyen hrkeze nasip etsinnnnn aminnnHayirli olsun, Allah sag saglim kucaginiza almak nasip etsin ve isteyen hayalini kuran herkeze nasip etsin Allah ...Anne olmak cok güzel bir duygudur eminim...
Aminnnnnnnnnn insallahhhHayırlı uğurlu olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Saol amin canimAllah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah canım
Anliya biliyorum canim seni gercekten sabir isi 6 yilimda rabbim nasip etti bana da takma derlerdi ama olmuyo illaki takiliyor kafaya yasayanlar birbirlerini daha iyi anliyor hep dua ediykrim hrkeze rabbimm en kisa surede hayirli zamanda hayirli evlat versin cnm dua et bol bollyaaa çok duygulandım bende 3 yıldır istiyorum . cok kafama takıyorum elimde değil. sürekli düşünüyorum. kafaya takmayın olur diyolar nasıl takılmaz böyle bişey. Allah kucağına sağsalim almayı nazip etsin, darısı bizim başımıza. cok sevindim senin adına o heyecanını mutlulugunu okurken bile anlıyo insan.
Aminnn canım benim aminn ediyorum zaten doğru zamanı rabbim bilir sabretmek önemli dediğin gibi. Duayı bırakmam hiç bi şekilde ama artık fazla umutlanıp kendimi yıpratmak istemiyorum her ay olcak ümidiyle bekleyip sonra adet oldugumda yasadıgım üzüntü testte olumsuz cıkınca yasadıgım üzüntü daha kötü. Eşime her ay acaba oldu mu bu sefer olcak galiba saçma sapan hamilelik psikolojisine giriyorum bunlar daha cok zarar veriyo banaAnliya biliyorum canim seni gercekten sabir isi 6 yilimda rabbim nasip etti bana da takma derlerdi ama olmuyo illaki takiliyor kafaya yasayanlar birbirlerini daha iyi anliyor hep dua ediykrim hrkeze rabbimm en kisa surede hayirli zamanda hayirli evlat versin cnm dua et bol boll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?