Sükürler olsun hamileyimmmmmmm:)

çok duygulandım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

tebrikler :) Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin :) Bu forumun en güzel başlıkları :)

tebrikler :) Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin :) Bu forumun en güzel başlıkları :)
Katiliyorum sana benim mutlulugumla mutlu oluyosunuz saolun aminn birbirini gormeden sevmek buymus mutlulugina uzuntusune hepimiz destek oluyoruz birbirimize

yaaa çok duygulandım bende 3 yıldır istiyorum . cok kafama takıyorum elimde değil. sürekli düşünüyorum. kafaya takmayın olur diyolar nasıl takılmaz böyle bişey. Allah kucağına sağsalim almayı nazip etsin, darısı bizim başımıza. cok sevindim senin adına o heyecanını mutlulugunu okurken bile anlıyo insan.

Hayirli olsun, Allah sag saglim kucaginiza almak nasip etsin ve isteyen hayalini kuran herkeze nasip etsin Allah ...Anne olmak cok güzel bir duygudur eminim...

Hayirli olsun, Allah sag saglim kucaginiza almak nasip etsin ve isteyen hayalini kuran herkeze nasip etsin Allah ...Anne olmak cok güzel bir duygudur eminim...
Saolun cok tesekkur ederim yani simdi karnimdayken bu diygular icerisindeyim.dogunca kucama alinca nasil olur bilemiyorum rabbim isteyen hrkeze nasip etsinnnnn aminnn

Anliya biliyorum canim seni gercekten sabir isi 6 yilimda rabbim nasip etti bana da takma derlerdi ama olmuyo illaki takiliyor kafaya yasayanlar birbirlerini daha iyi anliyor hep dua ediykrim hrkeze rabbimm en kisa surede hayirli zamanda hayirli evlat versin cnm dua et bol boll

Aminnn canım benim aminn ediyorum zaten doğru zamanı rabbim bilir sabretmek önemli dediğin gibi. Duayı bırakmam hiç bi şekilde ama artık fazla umutlanıp kendimi yıpratmak istemiyorum her ay olcak ümidiyle bekleyip sonra adet oldugumda yasadıgım üzüntü testte olumsuz cıkınca yasadıgım üzüntü daha kötü. Eşime her ay acaba oldu mu bu sefer olcak galiba saçma sapan hamilelik psikolojisine giriyorum bunlar daha cok zarar veriyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…