Sulaleyi birbirine dusurdum galiba

Yok, kardesi kiz, erkek degil. :) 35 yasinda bir kadin o da neticede, toy biri degil. Hakkatten de dogru duzgun sormak ya da beklemedigini yazmak gibi olgun bir tavir yerine daha konuyu bilmeden, anlamadan, beni tanimadan oyle saldirganca yazmis. Ben hic birini normal bulmuyorum bu kisilerin artik. Su konuda tahminin cok dogru. Benim muhattabim ruhsal sorunlari olan, psikolojisi bozuk olan biri, bazi yasadiklarindan ve karakterinden oturu. Kendi adina bile konusamadigi icin kardesi direkt onu savunma ihtiyaci hissetti. Ama taraf tutarak.
Bunlarin hepsi evli barkli, cocuklu insanlar. Oyle ayni evde degiller. Ama demek herkesi aradi taradi, hic vakit kaybetmeden bire bin katarak neler anlatti.
Henuz babama cephe aldilar mi, nekadar aldilar filan bilemiyoruz. En son yasanan sey annesinin babami misafirlige reddetmesi oldu iste. Babam yine telefon eder konusmak icin. Oyle yuzune kapatacak degiller, ama bakacagiz iste ne olacak.
Bu kadar cahilce davranacalarini, bu kadar cirkinleseceklerini bilmiyordum. Bak simdi, benim aklimdan hepsi silinir, hepsi kabuk baglar, ama o kadinin bana nefes aldigini bile hissettirme lafi unutulmaz. Onunla zaten asla gorusmeyecegim. Esas muhattabimla gorussem bile kardesi benim icin bitti. Zaten ezelden beri pek sevmezdim.

Aynen, ben de hastaymis, normal degillermis gibi dusununce daha rahatliyorum. Cunku benim muhattabim normal degil zaten, bu bilinen bir sey. Keske ondan beklentilerimi de buna gore ayarlayabilseydim. Cok yuz goz oldum bosuna.

Tabi ki kendilerine toz kondurmuyorlar :) Ve insanların kendilerini kavgada belli ettiklerine ben de inanırım :)

İlehi... hahaaahaa hakkaten iki kuzenin yüzünden aileler küsmüs.. biraz uzun süreblr küslk.. bi kötü günde ele güne karsı barısılır genellkle... ama akrasa işte akrep yarısı...

Bende kardeşlerimden bile daha çok sevdiğim halamin kızıyla 7 senedir tek kelime etmiyorum. İlla ki bir araya geliyoruz Düğünde filan ama 'Merhaba nasılsın' dan ötesi olmuyor. Açıkçası hiçbir kaybım yok . Onunda olduğunu düşünmüyorum. Ablasiyla da rahat bi 9 senedir hiç konuşmadık. Bizim aramızda hiçbir sorun yoktu bu arada,onlar aristokrat aileden geldikleri için muhattap olmuyorlar bizimle ,affedersin ama bende ağzımla değil, kulağımla gülüyorum. Boşver yani arkadaşım akraba bile olsa uzak olmak en iyisi kafan rahat en azından. Bosuna dememişler ''akraba akreptir"diye...

Bencede baya baya aile yi birbirine düşürmüşsün baban hakli smsle akrabalij bitirmek! Enteresan.
Hem de diğer konulardan okuduğum kadarıyla size istediğiniz ilgiyi göstermediler diye ki zorunda degiller
Konuşmak istemiyorsan konusmazsin
Bence mesaj göndererek kuzeninin canini acitmak istemişsin ama o umursamamis bitmesini
Ama olan baba ve akrabaya olmuş yazik aralari bozulmuş.
Umarim aralari düzelir baba ve akrabanin çünkü kus kalınacak bi durum yok.

Ya ama insan uzuluyor. Ben de senin gibi kardesim gibi severdim kendisini. Boyle birden koklu degisim, baglari koparmak filan kendimi cok garip hissettiriyor. Siz bir de dugunde filan bir araya gelecek kadar yakin yasiyorsunuz sanirim. Biz ayri ulkelerdeyiz. Ayri ulkelerde oldugumuz surece birbirimize degmeden yasariz da, ben Istanbul'a dondugumde ne olacak acaba... Sizinki buyuk bir mesele miydi ki kardes gibi yakinken tek kelime edemeyecek raddeye geldiniz?
Sizde de cirkinlesmeler oldu mu bizdeki gibi? Hani dusmanca laflar filan. Su zamana kadar hic kimseden adim gelmedi mi? Araci filan olmak isteyen oldu mu? Neden yillardir barismadiniz? Ne hissediyorsun, cok uzuldun mu, icin zamanla sogudu mu? Yanlis anlama, sadece fikir alabilmek icin soruyorum. Acaba yillarca unutulmayacak bir sey mi olacak bu benim icin. Ozelse anlatma tabii ki.

SMS degil, facebook mesaji. :)
Iyi ki umursamamis yani. Umursamasaydi ortaligi ayagi kaldirip da milleti ustume salmazdi. Hem de oyle bir umursamis ki ben bile hayret ettim. Ben kimseye soyleme geregi duymamistim mesela.
Valla kimse hic bir seye zorunlu degil. Zorundaliktan bahsedersek bunun sonu gelmez zaten. Hic kimse kimseye bir sey yapmak zorunda degil. Ama benim muhattabimin bariz tavirlari vardi, kendimce anlamlar cikarmaya basladigim. Can acitmak mi bilmem ama sert bir sekilde tepki vermek istedim. Cunku artik sabrim tasmisti ve bu kisi dalga gecer gibiydi.
Babamla aralari duzelsin ben de istiyorum. Bakalim yari yariya akrabalik nasil olacak. :) Bizim aileden kim gorusurse gorussun, ben gorusmeyecegim cunku. Garip bir durum cikacak ortaya.

ne kadar gereksiz bir tavir..seninle gorusmek istemiyorum diye mesaj mi atilir..yavas yavas sogunudunu belli et gec.Dusman olmalari demeyim ama kusmeleri biraz dogal sanki..akisina birakin belki duzelir..yada konusmayi deneyin neden yaptiginizi vs. o zaman affedebilirler.

Yok yahu, af filan dilemiyorum. Onlar af dilesin tavırlarına önce.
Ama size katılıyorum, keşke bu kadar kesin bir şekilde bitirmeyip görüşmeyi bıraksaydım. Tantana çıkmazdı en azından. Neden yaptığımı mesajla anlattım zaten ama laftan anlamıyorlar malesef. Akışına bıraktım ben de.

ben.aynısını kuzenime yapmıştım aynı sene dayıma yaka paça daldım.pişmanmıyım hayır .yine olsa yine yaparım.olabiliyor böyle şeyler.ben sanmıyorum mesela dayımla barışacağımı.kuzenm onlarda kaldığımda bana harcadığı bi kaç liranın lafını etti.sonra evime dönerken yüzüne söyledm bunu senle bidaha görüşmeyeceğim nasıl insansın falan .bu bütün sülalaye yayılmış tabi.1 yıl sonra barışmak istedm hata bende olmamasına karşın kız benden 4 yaş küçük olmasına rağman salak git şurdan falan deyince duvarı çektim araya.
dayımla olan meseleye gelince annem psikolojik rahatsız bigün dayım içmiş gelmiş annemle dalga geçerken ben sinir krizi geçirdim daldım adama bidünya hakaret ettim.falan fistan... akrabadan ziyade insanlar arasında oalbiliyor.en büyük zarar akrabadan geliyo.

Of maşallah, benden beteri de varmış. Kötü olmuş sizinki de. Ben hiç de barışmak isteyeceğimi sanmıyorum. Karşı taraf adım atarsa düşünürüm. Ama benden adım gelmez daha.

Of maşallah, benden beteri de varmış. Kötü olmuş sizinki de. Ben hiç de barışmak isteyeceğimi sanmıyorum. Karşı taraf adım atarsa düşünürüm. Ama benden adım gelmez daha.
tabiki istemezdim ben de böyle şeyler yaşamak ama.yaşım küçük olmasından ziyade belki bazı yerlerde haksızım ama.kimin ne yaşadığını kimse bilemez.annem hasta iken çok zor günler yaşadık.dışardan birinin hastalık hakkında dalga geçmesi bi kere arayıp hal hatır sormaması çok gururuma dokunmuştu.annem ailem benm için hrşeyden önemli.ki ben de adım atmayacağım çünkü haklıyım.kim ne düşünürse düşünnsün hatta sülalem bana küssün.umrumda olmaz.

Canim bizim durumumuz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, benim ona kırgınlıgim , benim bi erkek arkadaşım vardı biz ayrıldık o da gitmiş kuzenime söylemedigim bir sürü şey söylemiş. Ben gayet normal aradığımda sen srfsizsin gibisine laflar etti olayı bilmiyorum o an birde hicbirseyden haberim yok.Yıkılıp kalmistim. Gunlerce belki kendime gelemedim o üzüntünun tarifi yok. Ben o günden sonra bir daha tek kelime etmedim sebebi iki günlük cocugun lafına inanıp bana hakaret etmesiydi. Çocuk beni arayıp birde dalga geçmişti '" kardeşim dediğin kıza bak aranızi bozmak bu kadar kolay işte , senin canını yakmak bu kadar basit diye'' çünkü biliyordu bende ne kadar değerli olduğunu, doğru yerden vurdu. Ama beni üzen kuzenimin bana sormaya gerek dahi gormeden inanıp ağzına geleni soylemesiydi.
Benimle konuşmaya çalıştı bir dönem sürekli aradı, eve geldi , bir yerlere çağırdı sonra baktı ki bende tepki yok oda aramadi birdaha. Sonra başka bir şehirde okul kazandım bastım gittim. En son düğünümde geldi işte ben beklemiyordum. Şimdi yine farklı şehirlerdeyiz anca tatilde yakın akrabanın düğününde denk gelirsek Merhaba diyip yolumuza gidiyoruz. Bizde cirkinlesme olmadi bende bilirdim ağzıma geleni saymayi ama sevip değer verdiğim birisine bu kadar cirkinlesmeye gerek yok bence. Ara bulmak isteyen çok oldu ama ben hiçbir şekilde gorusmedim onun cephesinde durumlar ne hiçbir fikrim yok. Içimde ona karşı halamin kızı olmasından başka hiçbir duygu yok. Ha su var başına allah korusun birsey gelse yine koşar giderim ama ötesi olmaz. Sonuçta birlikte paylaşılmis iyi kötü anılar var. Bence sizde hiç yüzgoz olmayın , zor oluyor biliyorum ama emin olun bir zaman sonra karşındaki de hatasını anlıyor. Mesele takindigin tavır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…