• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sumo güreşçilerine döndün dedi eşim :::::((((

eşinize, kullanıdığı benzetmeden dolayı çok kızdımm :KK20::KK20:
Kusura bakmayın ama kendisi ne, tüğ siklet mi? :KK67:

zayıflamak için ilaç kullanma lütfen.
spor yaparsan ve yediklerine dikkat edersen kısa zamanda kilo vereceksin zaten hemde sıkılaşacaksın

Bu şekilde çirkin bir uslupla zayıflaman gerektiğini belirtmesi tabii ki çok kırıcı ama yani zaten sizin şimdiye kadar bu kilo olayına dur demeniz lazımdı. O boya o kilo bırak görüntüyü herşeyden önce sağlık için zararlı. İlla birinin uyarması mı lazım zayıflamanız için? Hem doğru düzgün rejim ve spor yapıp zayıflamak varken neden hemen zayıflama ilaçlarına yönelirsiniz hiç bilmiyorum.

9 aylık hamileyken eşimde bana benzer bir şey söylemişti. Dikkat et de üzerine oturmayayım dedim ciddi bir şekilde sustu.
Kilonuzu yazmamışsınız ama umarım sağlıklı olabileceğiniz kiloya ulaşorsınız.

Ya çok kiloluuyum sende amma kilolusun dediğinizi duyar gibi oldum ama katsa verdim tutacağım şu iştahımı bakalım inşallahh

İnsanın çok zoruna gidiyor değil mi ana yinede tutamıyor kendisini açma sen hamileymişsşn birde erkekler ah erkekler

İnsanın çok zoruna gidiyor değil mi ana yinede tutamıyor kendisini açma sen hamileymişsşn birde erkekler ah erkekler
Canım benim üzme kendini. Erkekler böyle işte Öküz malesef.
Bak diyetle çözebilirsin uzak dur o ilaçlardan görmüyor musun tv de gencecik yalında sağlık problemleri yaşayanları...
Benim de hafif bir kilo problemim var. Aslında ağır da diyebilirim. 15 kilo fazlam vardı.dukan diyeti yapmaya başladım. O kadar sağdık kaldım ki son 3 haftadır. Yemeklerimi kendim pişirip üşenmeden utanmadan taşıdım yanımda. Üstelik özel sektörde ve çok yoğun çalışıyorum.
3 haftada 5 kg verdim ve çoğu yağda . Spor da yapıyorum.
Inan önce verebilirsin. Fıstık gibi olup dolaptan bir kot bi beyaz Tişört çekip şık Olacağın günü hayal et ve kendin için yap.
O haplardan uzak dur lütfen, ben yapabileceğine inanıyorum.

Ay
Bak diyetle çözebilirsin uzak dur o ilaçlardan görmüyor musun tv de gencecik yalında sağlık problemleri yaşayanları...
Benim de hafif bir kilo problemim var. Aslında ağır da diyebilirim. 15 kilo fazlam vardı.dukan diyeti yapmaya başladım. O kadar sağdık kaldım ki son 3 haftadır. Yemeklerimi kendim pişirip üşenmeden utanmadan taşıdım yanımda. Üstelik özel sektörde ve çok yoğun çalışıyorum.
Inan önce verebilirsin. Fıstık gibi olup dolaptan bir kot bi beyaz Tişört çekip şık Olacağın günü hayal et ve kendin için yap.
ay. OkAdar güzel yazmışsınız ki canım benim înanırmısın hep hayalini kuruyordum beyaz kot yüreklendirrdin beni yarın başlıyorum dukan diyetini duydum bende yapmaya çalışacağım eczacı da tamamen bitkisel hiç korkma dedi. Tanda canım çok sıkkındı aldım işte ama midem ağzım da gezdim bütün gün::((( çok teşekkür ediyorum sana çok fazla ihtiyacım vardı motiveye varmış mesajını okuyunca anladımn çok teşekkürler.

:( Kıyamam ya :/ Sizde ona alınacağı birşey söyleyin bence ki anlasın sizin ne hissettiğinizi.

Madem sumo gurescisine benzemissiniz bi gures tutup yerden yere vursaydiniz su adami:110: saka bir tarafa lutfen ilac.kullanmayin.Faha gecen bu tur ilaclar sebebiyle 22 yasinda hayatini kaybeden bi genc kizin fotograflarini gordum.
Diyetisyen esliginde diyete baslayip, kilolarinozdan kurtulabilirsiniz.

1.45 boyundayım 70 kiloyum:KK43:((((

Arkadasimin abisi eczaci. Kilolu oldugu icin kendisinin guvenerek sattigi zayiflama ilaclarindan kullandi ve komaya girdi canim. bu olay gecen yildi, adam su an iyi toparlandi ama ölebilirdi de.Görüyoruz bu tarz haberleri. Zaten zayiflama ilaclari ise yarasaydi/saglikli olsaydi kilolu insan kalmazdi. Bence ilac kullanma ya diyetsyene git yada arastirarak saglikli beslenmeye çalış yoksa sağlığından olursun

Ay

ay. OkAdar güzel yazmışsınız ki canım benim înanırmısın hep hayalini kuruyordum beyaz kot yüreklendirrdin beni yarın başlıyorum dukan diyetini duydum bende yapmaya çalışacağım eczacı da tamamen bitkisel hiç korkma dedi. Tanda canım çok sıkkındı aldım işte ama midem ağzım da gezdim bütün gün::KK43:(( çok teşekkür ediyorum sana çok fazla ihtiyacım vardı motiveye varmış mesajını okuyunca anladımn çok teşekkürler.
Körü körüne Başlama ama dukana da.
Ben önce kitabı aldım okudum, yemek tarifleri Kitabı'nı Alman'a gerek yok internette yüzlerce tarif var.
Dediğim gibi diyete Sadık kalıp ufak bi sporla 3 haftada 5 kilo verdim.
10 kilo daha verip Fıstık olmak amacım:)
Ben inanıyorum sen de başaracaksın:)

Ne ayip sey ya insan esine böyle bir sey der mi :l

Back
X