- 27 Şubat 2015
- 308
- 137
- 103
- Konu Sahibi hilayhilal
eşinize, kullanıdığı benzetmeden dolayı çok kızdımm 

Kusura bakmayın ama kendisi ne, tüğ siklet mi?

Kusura bakmayın ama kendisi ne, tüğ siklet mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.45 boyundayım 70 kiloyum((((
Lutfen ilac kullanma.Canlarım onun için değil de kendim için zayıflayacağım xls diye bir ilaç verdi eczane ci
H hilayhilal nette çok iyi videolar var. eğer istersen, ben severek yapıyorum. + mekik bacak hareketleri falan
Canım benim üzme kendini. Erkekler böyle işte Öküz malesef.İnsanın çok zoruna gidiyor değil mi ana yinede tutamıyor kendisini açma sen hamileymişsşn birde erkekler ah erkekler
kankı konu sahıbının kocası sana bırını hatırlattımı ehehehheheKafasına kürekle vuraydino nasıl bi benzetme
![]()
Canım benim üzme kendini. Erkekler böyle işte Öküz malesef.
Bak diyetle çözebilirsin uzak dur o ilaçlardan görmüyor musun tv de gencecik yalında sağlık problemleri yaşayanları...
Benim de hafif bir kilo problemim var. Aslında ağır da diyebilirim. 15 kilo fazlam vardı.dukan diyeti yapmaya başladım. O kadar sağdık kaldım ki son 3 haftadır. Yemeklerimi kendim pişirip üşenmeden utanmadan taşıdım yanımda. Üstelik özel sektörde ve çok yoğun çalışıyorum.
3 haftada 5 kg verdim ve çoğu yağda . Spor da yapıyorum.
Inan önce verebilirsin. Fıstık gibi olup dolaptan bir kot bi beyaz Tişört çekip şık Olacağın günü hayal et ve kendin için yap.
O haplardan uzak dur lütfen, ben yapabileceğine inanıyorum.
ay. OkAdar güzel yazmışsınız ki canım benim înanırmısın hep hayalini kuruyordum beyaz kot yüreklendirrdin beni yarın başlıyorum dukan diyetini duydum bende yapmaya çalışacağım eczacı da tamamen bitkisel hiç korkma dedi. Tanda canım çok sıkkındı aldım işte ama midem ağzım da gezdim bütün gün:Canım benim üzme kendini. Erkekler böyle işte Öküz malesef.
Bak diyetle çözebilirsin uzak dur o ilaçlardan görmüyor musun tv de gencecik yalında sağlık problemleri yaşayanları...
Benim de hafif bir kilo problemim var. Aslında ağır da diyebilirim. 15 kilo fazlam vardı.dukan diyeti yapmaya başladım. O kadar sağdık kaldım ki son 3 haftadır. Yemeklerimi kendim pişirip üşenmeden utanmadan taşıdım yanımda. Üstelik özel sektörde ve çok yoğun çalışıyorum.
3 haftada 5 kg verdim ve çoğu yağda . Spor da yapıyorum.
Inan önce verebilirsin. Fıstık gibi olup dolaptan bir kot bi beyaz Tişört çekip şık Olacağın günü hayal et ve kendin için yap.
O haplardan uzak dur lütfen, ben yapabileceğine inanıyorum.
1.45 boyundayım 70 kiloyum((((
Körü körüne Başlama ama dukana da.Ay
ay. OkAdar güzel yazmışsınız ki canım benim înanırmısın hep hayalini kuruyordum beyaz kot yüreklendirrdin beni yarın başlıyorum dukan diyetini duydum bende yapmaya çalışacağım eczacı da tamamen bitkisel hiç korkma dedi. Tanda canım çok sıkkındı aldım işte ama midem ağzım da gezdim bütün gün:(( çok teşekkür ediyorum sana çok fazla ihtiyacım vardı motiveye varmış mesajını okuyunca anladımn çok teşekkürler.