• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sumo güreşçilerine döndün dedi eşim :::::((((

Kendimi yemek yemekten alamıyorumm.Sanırım stres yaptıkçada daha çok yiyorum çok mutsuzum bugün ilaç kullanmaya başladım mide bulantısından ölüyorummm.
Ben de stresliyken öyle oluyorum iştahım açılıyor benim de kilolarımdan biraz rahatsız eşim ama bazen en kırıcı olanlar da eşler olabiliyor kaynanam bile ay kilo aldın diyor bana kendi benden daha iştahlı olduğu halde herkes kendine baksın dedim ben de bazen çok çok sinirleniyorum ben de 2 gündür dikkat ediyorum kıyafetlerime giremedikçe eşim yine ne giyeceksin sorun olacak dışarı çıkmamız uzun sürüyor dedi :( artık zayıflayacağım kendime saygımı kaybedeceğim yoksa

Aklı sıra espiri yapan kocama 5 kilo vererek cevabımı veriyorum

Cok guzel gidiyorsun. Ama daha esin farketmeyebilir cunku mesela 50 kg olsan 45 e dussen hemen farkedilir ama 70 kg da 5 kg pek farkedilmez. Esin anlamazsa moralin bozulup birakma sakin.

Cok guzel gidiyorsun. Ama daha esin farketmeyebilir cunku mesela 50 kg olsan 45 e dussen hemen farkedilir ama 70 kg da 5 kg pek farkedilmez. Esin anlamazsa moralin bozulup birakma sakin.
Devam ec
yok bırakmıyorum iyice hırslandım dün ki menüm mesela sabah kahvaltı tam gün 2 kase cacık yedim çok da mutluyum artık acıkmıyorum da inşallah böyle giderim

Kilolu olabilirsiniz kilo bu alinirda verilirde esin tam bi hodükmüs oyle mi denir ben olsam oyle bisey dediginde hooooosstt koper derim sen kendine bak derdim
en tamammuk edemedigim sey su erkeklerden hakaret duyup sessizce kabugumuza cekilmek ne munasebet kocam deil isterse babam olsun bende bir insanim bireyim herkes haddini bilcek

Sanirim kilo vermeye basladin spor yapmayi da ihmal etme cok sarkarsin yoksa. Veee tum istedigine kavusunca kocanin gozune bakarak ahhhh ahhh biscolata erkegi olaydi yanimda tam olurduk iste hayaller paris naparsin de sonra da poponu cevir ve yat oh olsun erkeklereEn Büyük KKEn Büyük KK

Bunun için ilaç kullanmayın lutfen ya bir doktora görünün
Bende cok hızlı kilo almaya basladım doktora gittim meğer haşimatoluymuşum
Sizde ilk iş bir doktora görünün yoksa boşa çabalayıp sağlığınızdan olursunuz
o nedir?

Kilolu olabilirsiniz kilo bu alinirda verilirde esin tam bi hodükmüs oyle mi denir ben olsam oyle bisey dediginde hooooosstt koper derim sen kendine bak derdim
en tamammuk edemedigim sey su erkeklerden hakaret duyup sessizce kabugumuza cekilmek ne munasebet kocam deil isterse babam olsun bende bir insanim bireyim herkes haddini bilcek
Çevre
evet. Canım önemli olan insan olabilmek başladım zayıflamaya 7 kilo oldu ama kalp kırıldı bir kere neye yarar psikolojik destek bile alıyorum artık çok hassassım ama iyiyim çok şükür şimdi

Çok teşekkürler bende duydum şimdi başka bişeye başladım o bitsin peşinden düşü
Akupunkturun ise yaradigini duyd
Akupunkturun ise yaradigini duydum
bende duydum ama şimdi başka bir yere başladım çok iyi gidiyor zayıflama inceleme sıkılaşma herşey var inanılmaz faydasını gördüm ama hırs taptım ya iyice gerekirse akupuntura da giderim

Diyetisyene git lütfen ve sağlıklı kilo ver. Kilon fazla. Ama vermek için gerekli azim de sende. Kendi iradene başaracaksın. Hem yiyip hem veremezsin o kiloları. En başta kendin için eşin söylemeden vermelisin zaten. Boyun kısa olduğu için diyetisyenle sağlıklı kilo versen, minyon çıtır bir kız olursun. Eşin gözlerin alamaz senden.

Back
X