- 9 Ağustos 2014
- 3.897
- 2.799
- 333
- Konu Sahibi hilayhilal
1.45 boyundayım 70 kiloyum((((
canım üzme kendini zayıfla bu lafını hatırlat ona inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.45 boyundayım 70 kiloyum((((
yani kilolu olmanıza rağmen kilo almanı mı önerdi![]()
Ben de stresliyken öyle oluyorum iştahım açılıyor benim de kilolarımdan biraz rahatsız eşim ama bazen en kırıcı olanlar da eşler olabiliyor kaynanam bile ay kilo aldın diyor bana kendi benden daha iştahlı olduğu halde herkes kendine baksın dedim ben de bazen çok çok sinirleniyorum ben de 2 gündür dikkat ediyorum kıyafetlerime giremedikçe eşim yine ne giyeceksin sorun olacak dışarı çıkmamız uzun sürüyor dediKendimi yemek yemekten alamıyorumm.Sanırım stres yaptıkçada daha çok yiyorum çok mutsuzum bugün ilaç kullanmaya başladım mide bulantısından ölüyorummm.
moralımızı bozmayalım canım yoksa sadece kendimize yapıyoruzİnsanın çok zoruna gidiyor değil mi ana yinede tutamıyor kendisini açma sen hamileymişsşn birde erkekler ah erkekler
Aklı sıra espiri yapan kocama 5 kilo vererek cevabımı veriyorum
Devam ecCok guzel gidiyorsun. Ama daha esin farketmeyebilir cunku mesela 50 kg olsan 45 e dussen hemen farkedilir ama 70 kg da 5 kg pek farkedilmez. Esin anlamazsa moralin bozulup birakma sakin.
yok bırakmıyorum iyice hırslandım dün ki menüm mesela sabah kahvaltı tam gün 2 kase cacık yedim çok da mutluyum artık acıkmıyorum da inşallah böyle giderimCok guzel gidiyorsun. Ama daha esin farketmeyebilir cunku mesela 50 kg olsan 45 e dussen hemen farkedilir ama 70 kg da 5 kg pek farkedilmez. Esin anlamazsa moralin bozulup birakma sakin.
o nedir?Bunun için ilaç kullanmayın lutfen ya bir doktora görünün
Bende cok hızlı kilo almaya basladım doktora gittim meğer haşimatoluymuşum
Sizde ilk iş bir doktora görünün yoksa boşa çabalayıp sağlığınızdan olursunuz
o nedir?
ÇevreKilolu olabilirsiniz kilo bu alinirda verilirde esin tam bi hodükmüs oyle mi denir ben olsam oyle bisey dediginde hooooosstt koper derim sen kendine bak derdim
en tamammuk edemedigim sey su erkeklerden hakaret duyup sessizce kabugumuza cekilmek ne munasebet kocam deil isterse babam olsun bende bir insanim bireyim herkes haddini bilcek
Kilolu olabilirsiniz kilo bu alinirda verilirde esin tam bi hodükmüs oyle mi denir ben olsam oyle bisey dediginde hooooosstt koper derim sen kendine bak derdim
en tamammuk edemedigim sey su erkeklerden hakaret duyup sessizce kabugumuza cekilmek ne munasebet kocam deil isterse babam olsun bende bir insanim bireyim herkes haddini bilcek
evet. Canım önemli olan insan olabilmek başladım zayıflamaya 7 kilo oldu ama kalp kırıldı bir kere neye yarar psikolojik destek bile alıyorum artık çok hassassım ama iyiyim çok şükür şimdiKilolu olabilirsiniz kilo bu alinirda verilirde esin tam bi hodükmüs oyle mi denir ben olsam oyle bisey dediginde hooooosstt koper derim sen kendine bak derdim
Akupunkturun ise yaradigini duyd
bende duydum ama şimdi başka bir yere başladım çok iyi gidiyor zayıflama inceleme sıkılaşma herşey var inanılmaz faydasını gördüm ama hırs taptım ya iyice gerekirse akupuntura da giderimAkupunkturun ise yaradigini duydum