• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sumo güreşçilerine döndün dedi eşim :::::((((

Yuruyun bol bol.ekmegi sadece kahvaltida ye aksami da erken yemeye gayret goster tabi birde tatliya duskunsen onu azalt cok yemek istiyorsan kacamagini sabahlari yap ki aksama kadar onu yakasin.birde istagram hesabin varsa super diyet hesaplari var bunlarin arasinda ciddi kilo verenler var diyetisyenler de var.motive edici anlamda iyi bir yer tavsiye ederim.hemde kilonu esin icin verme kendin icin ver.sagligin icin onemli kilo vermek yadsinamaz gercek ozguven veriyor.giydigin yakisiyor.

Kendini topla canim.seni strese sokan ne ise bul ve kurtul. Boyle te.eye devam edersen kalp tansiyon bel fitigi zamanla seni ziyaret eder.
Kendimi yemek yemekten alamıyorumm.Sanırım stres yaptıkçada daha çok yiyorum çok mutsuzum bugün ilaç kullanmaya başladım mide bulantısından ölüyorummm.

Zayıflama hapı kullanma lütfen. Haberleri izlemiyo musun hiç allah korusun..

esiniz icin degil kendiniz icin
ve sagliginiz icin zayiflayin
hayatta hicbirsey emek vermeden olmuyor
kilo vermek istiyorsaniz ugracasacaksiniz
kendize acimak daha kolay

spor yapmalisin ve mümkünse bir diyetisyenle görüsmelisin eger mümkün degilse bircok kitap var incelemelisin karatay, dukan, tas devri diyeti, atkins diyeti kendine uygun olan birini secip ise baslamalisin
zayiflamak saglam irade ve sabir isidir.

Çok mutluyum arkadaşım ilaç ne ilacı rahatsızlığın mı var denildin rahatsızlığım yok zayıflama ilacı almıştım ana içmedim bugün tartıldım vesile olanlara çokk teşekkürler teşekkürlerrrrrrrrr

Çok mutluyum arkadaşım ilaç ne ilacı rahatsızlığın mı var denildin rahatsızlığım yok zayıflama ilacı almıştım ana içmedim bugün tartıldım vesile olanlara çokk teşekkürler teşekkürlerrrrrrrrr

İçmemekle en iyisini yapmışsın. Sen istedikten sonra istediğin kiloya gelirsin zaten.

Sakın, istersen 1000 kilo ol ama alma o ilacı
Hiç bir ilacı alma zayıflamak için
Biraz sabır, biraz dikkat, biraz hareket hepsi bu
Aman diyeyim sağlığınla oynayacak bir işe girme
Tamam çok teşekkür ederim içmedim 1 kere deneyim dedim çok iğrençliğin hemde 2 şer ikişer içiliyor yok irademe sahip olup sabredeceğim sabır sabır sabır

Yuruyun bol bol.ekmegi sadece kahvaltida ye aksami da erken yemeye gayret goster tabi birde tatliya duskunsen onu azalt cok yemek istiyorsan kacamagini sabahlari yap ki aksama kadar onu yakasin.birde istagram hesabin varsa super diyet hesaplari var bunlarin arasinda ciddi kilo verenler var diyetisyenler de var.motive edici anlamda iyi bir yer tavsiye ederim.hemde kilonu esin icin verme kendin icin ver.sagligin icin onemli kilo vermek yadsinamaz gercek ozguven veriyor.giydigin yakisiyor.
Kesinlikle bütün söylediklerinize katılıyorum insstegram hesabım yok ama açarım sizin şimdi bile zayıflamak için Bahçeli'de bir yerdeyim. Lenf Dranaj. MAlinesindeyim zayıflama paketi 1 2 Seans 500 çok uygun geldi sıkılaşmam için bu makinalara girmem de şarttır kilom çok olduğundan kapmam ya varmış hemen başladım normalde araştırdım çok pahalı diyorlar burası çokk uygun bayan aynızamanda dikkat edilmesi gerekenleri De söylüyor hem boğazımı tutup hem burası hemde spor la sumi güreşçisi Halim'den kurtulacağımmm inşallah

Keyfi alıyorsanız kilolarınızı öncelikle kendiniz için artık bir dur diyin. Eşinizede alınmayın boşuna ondan büyük kötülüğü kendinize siz yapıyorsunuz kendinize alının ve yemeği kesin. Benim sevgilimde ben aynada dişlerimi çıkarıp abuk subuk mimik yaparken aha at oldu kadın dediydi takılmamak lazım böle şeylere samimiyetten sölemiştir.

S
Kesinlikle bütün söylediklerinize katılıyorum insstegram hesabım yok ama açarım sizin şimdi bile zayıflamak için Bahçeli'de bir yerdeyim. Lenf Dranaj. MAlinesindeyim zayıflama paketi 1 2 Seans 500 çok uygun geldi sıkılaşmam için bu makinalara girmem de şarttır kilom çok olduğundan kapmam ya varmış hemen başladım normalde araştırdım çok pahalı diyorlar burası çokk uygun bayan aynızamanda dikkat edilmesi gerekenleri De söylüyor hem boğazımı tutup hem burası hemde spor la sumi güreşçisi Halim'den kurtulacağımmm inşallah[/QUOTEHepinize teşekkür ederim bana ilk cesaretleri siz verdiniz
İçmemekle en iyisini yapmışsın. Sen istedikten sonra istediğin kiloya gelirsin zaten.
çooookkkk teşekkür ederim çokk çok bunalımlı Halim'de yazmıştım mutluluğumu da sizinle paylaşmak istedim

Çok al
Keyfi alıyorsanız kilolarınızı öncelikle kendiniz için artık bir dur diyin. Eşinizede alınmayın boşuna ondan büyük kötülüğü kendinize siz yapıyorsunuz kendinize alının ve yemeği kesin. Benim sevgilimde ben aynada dişlerimi çıkarıp abuk subuk mimik yaparken aha at oldu kadın dediydi takılmamak lazım böle şeylere samimiyetten sölemiştir.
nmıştım artık alınmıyorum arkadaşın bir tanesi beyaz pantolon giyip yazın dolaştığını hayal et demişti burdan o da beni çok motive etmişti böyle şeyleri aklıma getirip sabırla yemiyorumm

benim boyuma göre kilom normal gibi gözükse de göbek basen almış başını gidiyor , 5kilo daha alsam yüzüme vurur erkek arkadaşım ama ciddi ciddi kilo almanı öneririm diyor, doktor sanki. :KK53:

galiba bizi bulunduğumuz durumdan cıkarıp kendi akıllarınca şekillendirmeye calısıyorlar. bu erkekler cidden garip :KK57:

yani kilolu olmanıza rağmen kilo almanı mı önerdi :KK57:

kilo almanızdaki yeme isteğinizin tedavi edilmesi gerekiyor
bu metabolik bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir
endokrin bölümü ile görüşüp sağlığınızla ilgili testleri yaptırın bence

Kesinlikle bütün söylediklerinize katılıyorum insstegram hesabım yok ama açarım sizin şimdi bile zayıflamak için Bahçeli'de bir yerdeyim. Lenf Dranaj. MAlinesindeyim zayıflama paketi 1 2 Seans 500 çok uygun geldi sıkılaşmam için bu makinalara girmem de şarttır kilom çok olduğundan kapmam ya varmış hemen başladım normalde araştırdım çok pahalı diyorlar burası çokk uygun bayan aynızamanda dikkat edilmesi gerekenleri De söylüyor hem boğazımı tutup hem burası hemde spor la sumi güreşçisi Halim'den kurtulacağımmm inşallah

şehir neresi bende istiyorum o seanstan ama bizim burda 1300 dediler geçen yıl

Bence insanlar 1 kg fazlasi oldugunda bile onu vermeye calismali, fazlalik 50 kg olmasini beklememeli.

Back
X