Sümüklüböceğin hikayesi

zeytinnn.sana yazmıştım geçenlerde..elektrik kesildi ..gitti(

güle güle büyüt yavrunu.sağlıkla...yazacağım yine...öptüm miniğini....süt kokulunu...

Çok güzel yazmışsın. Duygulandım çok. Burda sabah ezanı duymam mümkün değil hiç camii yok. Benim içinde dua edin. Huşu ile ezanı dinlemeyi öyle çok özledim ki.. Allah böceğinizide analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün. Bende bebeğime düğme derdim. Allah herkese böccükler düğmeler nasip etsin...

herkese selam..yazmaya vakit yok..sadece üst sıralarda bir kaç saniye de olsa kalsın diye bir selam veriyorum.hoşçakalın...sevgiyle kalın....

Selamlar, Siz gerçekten muhteşem bir annesiniz. Yazılarınızın hepsini okuyamadım ama gözyaşlarına boğuldum. Çevremde birçok anne var ki çoğu zaman çocuklarından yakınırlar. Kızınız çok şanslı sizin gibi bir anneye sahip olduğu için. Allah size ömür boyu mutluluk ve sağlık versin kızınızla.

Son düzenleme:
canım kızımmmm..canım yavrummmm.çoookkk tatlı çıkmışsın.yavrum benim.seni çokkkk seviyorum...

Son düzenleme:

teşekkürler yorumun için....estağfirullah...ben de diğer anneler gibiyim.yeri geldiği zaman sesimi de yükseltebiliyorum.eşek!kızdırıyor bazen beni....
kızım kadar ben de çokkk şanslıyım...çokkk çok teşekür ederim güzel dilekleriniz için...AMİNNN AMİNNN AMİNNNNNN.İNŞALLAHHH.

CANIMMM....sanırım gurbettesin...Allah yardımcın olsun.
düğme derdim demişsin...inşallah büyüdü yavrucun...(tuhaf bir korku düşmüştü ilk okuduğumda)
güzel dileklerin için de çokk teşekkür ederim.

sen ne güzel bir annesin yaaa! her doğuran anne midir gerçekten,ben gerçek bir anne miyim? senin kadar yüreğimde hissedebiliyor muyum anne olmayı? evlat sevgisini?

2 kızım var Allahım bağışlasın,cümlemizin evlatlarını...sorsan dünyayı yıkarım onların tırnakları için,saçlarının tek teli için...bu topiğe neden girdim,hikayelerinizi neden okudum,hiç bilmiyorum...çok şükür evlendikten hemen sonra hamile kadım,2. kez istediğimde yine hamile kaldım...ama inan bana 33 yaşındayım,anneliğimi hiç sorgulamamıştım...taa ki senin günlüğünü okuyana dek...

hamile kaldım,kısa süreli ama coşkulu bir sevinçten sonra başladım yakınmaya;ah bu sabah bulantım çok,ellerim ayaklarım şiş,şekerim düştü,tansiyonum çıktı,koca göbeğimle hareket edemiyorum,geceleri uyuyamıyorum......

doğum yaptım;kısa süreli aynı sevinç ve coşkudan sonra,her an,of hiç uyumuyor,sürekli ağlıyor,uykusuzum,yorgunum,bi büyüse de yükümü azaltsa,okula başlasada kurtulsam(ne acı ki bu cümleyi çok sık kullandım)yemeğini dökmese,üstünü kirletmese...

okula başladılar;yine sevinç ve coşku ama kısa süreli...3 -5 gün aman canım kızım okula gidiyor falan,sonrasında yine mi kalemini kaybettin,ödevlerini yap hemen,formanı as,çorabını makinaya at.....

seninle benim aramdaki fark ne biliyor musun;ben elimdeki hazinenin kıymetini bilmiyorum,sen ise dünyanın ennn büyük hazinesine sahip çok şanslı,mutlu ve mükemmel bir "ANNE"sin...

13 yıllık anneyim ama anneliğimi sen bana 13 dk da hatırlattın..."SEVGİ EMEK DEMEK" nasıl doğru söyledin...seni tanıdıktan sonra,yüreğindeki bu evlat sevgisini gördükten sonra,evlatlarıma sarılırken,öpüp koklarken seni ve yavrunu hatırlayacağım...Allah ayırmasın sizi...

teşekkür ederim.....

denizin annesi ozledim yazdiklarinizi yeni haberler yeni gulucukler yok mu denizkizindan

selam dilekağacı

olmaz olurmu...çook..ama maalesef vakit yok.yoksa o kadar yazacak şey var kiii.çok kısa yazayım hemen.23 nisana götürdüm onu okula...canım benimmmm.koydum onu platforma...konfetiler....gösteriler...şaşırdı yavrumm..ilk bayramıydı bizimle.ilk 23 nisanıydı....bizimle...kızıma kimi balon verdi.kimi bakışlarıyla maşallahlarıyla yediler denizimi...ama merak etme.denizden daha var...öperimmm senin için...

kilolarla aran nasıl?bir yazım vardı benim 38 de...kilomu nasıl kontrol altında tuttuğumla ilgili..uygun zamanda sana o yazımı bulup buraya kopyalayacağım.ama sanırım senin hormonlarla sorunun vardı.yanlış okumadıysam....

mutluysan kiloyu çok ta dert etme...gittiği kadar....
sevgiler.....

kiloylada seker hastaligiylada problemlerim devam ediyor :2: guzel deniz kizinin o 23 nisanlarda gosteri yaptigi gunleride anlatacagin guzel gunleriniz olsun ve bende burdan onlari keyifle okuyayim hergun bakmaya devam yeni bisey varmi diye

sümüklüböceğin annesinden bir selam...uyuyor....topiği canlı tutmak adına bşr selam verip kaçıyorum....o uyurken her türlü yaramazlık için enerji toplarken az ben de ona ayak uydurmak için uyumaya çalışayım...sevgiler....

Japon ekmeği

2 bardak ılık su

2 yemek kaşığı maya

1 tatlı kaşığı tuz

1 çaybardağı tozşeker

1 su bardağı sıvı yağ

alabildiği kadar un......

Kızım minik defterimi bulmuş.sabahtan beri oku oku diyor.....ezberliyoruz işte....ne yapayım:))

HERKESE İYİ HAFTA SONLARI.....

Son düzenleme:
eşim bir iki gün önce şöyle dedi.....

ohhh....çok şükür Allaha....evim bebek boku kokuyor!!

:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…