- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
Selamlar, Siz gerçekten muhteşem bir annesiniz. Yazılarınızın hepsini okuyamadım ama gözyaşlarına boğuldum. Çevremde birçok anne var ki çoğu zaman çocuklarından yakınırlar. Kızınız çok şanslı sizin gibi bir anneye sahip olduğu için. Allah size ömür boyu mutluluk ve sağlık versin kızınızla.
Çok güzel yazmışsın. Duygulandım çok. Burda sabah ezanı duymam mümkün değil hiç camii yok. Benim içinde dua edin. Huşu ile ezanı dinlemeyi öyle çok özledim ki.. Allah böceğinizide analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün. Bende bebeğime düğme derdim. Allah herkese böccükler düğmeler nasip etsin...
sen ne güzel bir annesin yaaa! her doğuran anne midir gerçekten,ben gerçek bir anne miyim? senin kadar yüreğimde hissedebiliyor muyum anne olmayı? evlat sevgisini?
2 kızım var Allahım bağışlasın,cümlemizin evlatlarını...sorsan dünyayı yıkarım onların tırnakları için,saçlarının tek teli için...bu topiğe neden girdim,hikayelerinizi neden okudum,hiç bilmiyorum...çok şükür evlendikten hemen sonra hamile kadım,2. kez istediğimde yine hamile kaldım...ama inan bana 33 yaşındayım,anneliğimi hiç sorgulamamıştım...taa ki senin günlüğünü okuyana dek...
hamile kaldım,kısa süreli ama coşkulu bir sevinçten sonra başladım yakınmaya;ah bu sabah bulantım çok,ellerim ayaklarım şiş,şekerim düştü,tansiyonum çıktı,koca göbeğimle hareket edemiyorum,geceleri uyuyamıyorum......
doğum yaptım;kısa süreli aynı sevinç ve coşkudan sonra,her an,of hiç uyumuyor,sürekli ağlıyor,uykusuzum,yorgunum,bi büyüse de yükümü azaltsa,okula başlasada kurtulsam(ne acı ki bu cümleyi çok sık kullandım)yemeğini dökmese,üstünü kirletmese...
okula başladılar;yine sevinç ve coşku ama kısa süreli...3 -5 gün aman canım kızım okula gidiyor falan,sonrasında yine mi kalemini kaybettin,ödevlerini yap hemen,formanı as,çorabını makinaya at.....
seninle benim aramdaki fark ne biliyor musun;ben elimdeki hazinenin kıymetini bilmiyorum,sen ise dünyanın ennn büyük hazinesine sahip çok şanslı,mutlu ve mükemmel bir "ANNE"sin...
13 yıllık anneyim ama anneliğimi sen bana 13 dk da hatırlattın..."SEVGİ EMEK DEMEK" nasıl doğru söyledin...seni tanıdıktan sonra,yüreğindeki bu evlat sevgisini gördükten sonra,evlatlarıma sarılırken,öpüp koklarken seni ve yavrunu hatırlayacağım...Allah ayırmasın sizi...
denizin annesi ozledim yazdiklarinizi yeni haberler yeni gulucukler yok mu denizkizindan
deniz kizinin guzel annesi anneler gunun kutlu olsun denizinle nice mutlu senelere anneanne oldugun zamanlarida gorursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?