- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
evet lena....mis gibi bir gün...
bugün kızımla bisküvili pasta yaptık.daha doğrusu ben yaptım ona izlettim.kakaolu pudingimiz kalmamış.kenddim yaptım.heh.biraz kakao,iki kşık nişasta,karara göre şeker...çok ta güzel oldu.3 bardak ta süt.tamam.hem ben içine ceviz de koydum...pişmeye yakın da az tereyağ.hazırlardan daha güzel oldu.şekeri de az eksik..al sana organik pudink heh heh..
ben yaptım o izledi.bir sandalye getirdim yanıma.üzerine çıkarttım.o ayakta...hiçbirşeyi ellemiyoruz annem dedim.hıh dedi.yani tamam.:))ama bisküvi kırdım verdim sıkılmasın diye.hem istedi de oburum..anne sana pasta yapıyo dedim.pasta bitti.tencereyi de bir güzel yaladık.uykusu vardı.sabah erkenden uyanmıştı.soğusun sonra vericem dedim.sşimdi öff dedim.öff sıcak demek oluyor.az tutturur gibi odu.kandı.uyudu kucağımda yavrucum.uyuturken ona onu ne kadar sevdiğimizi anlattım.annesinin babasının onu çok sevdiğini onun bizim bi tanecik kızımız olduğunu,çok kıymetli çiçeğimiz,böceğimiz olduğunu anlattım.onun büyüyeceğini,ona neler alacağımızı,onu çooook sevdiğimizi sıkı sıkı sarılıp çok çok öperek anlattım.çooook hoşuna gidiyor.bir iç çekiyor.dalıyor...
anneler ....lütfen yavrularınıza sık sık onu çok sevdiğinizi söyleyin...çokk iyi anlıyorlar..aradan zaman geçtiğinde beklemediğim bir anda annnnneeeğğeeeemmm diye şapur şupur öpüveriyor beni denizim.onu çok seviyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Allahıma binlerce şükürler olsun...şimdi uyuyor da kaçak göçek yazıyorum....herkese sevgiler...
NOT:hayat öyle ya da böyle geçiyor.....zaman çokkk kıymtli....geçmişi geçmişte bırakıp geleceğe bakmalı...
Her yazdigini gozumde bir damla yasla okuyorum. Allah bocegini sana bagislasin. Onun sana puding yaptigi gunleri de gostersin insallah.
allahım sen nasıl bir insansın yaaa....şu an işte bunları okudum ve ağlamamak için kendimi zor tuttum...benm 3 yaşında bir kızım var tüp bebekle oldu, sonra spontan 2 gebelik ve 2 düşük...şu an gene spontan bir gebelik ve bu seferde oğlumu bekliyorum hayırlısıysa...tüp bebeğe başladığım yıllara döndüm senle...yıkıldığım umutsuzluğa kapıldığım zamanlardı...o zamanlar eğer olmazsa evlatlık edinirim demişttim...bence doğurmak değil annelik..inan doğurmak hamile olarak beklemek işin en kolay kısmı...esas doğduktan minicik gözlerini dünyaya açtıktan sonra annelik başlıyor...ve sen annelerin şahı olmuşsun bence...allah sizi hiç birbirinizden ayırmasın inşallah...inşallah sen de denizin anne olduğu zamanları görür, torunlarını seversin aynı annen gibi...her ne kadar seni tanımasamda çok sevdim seni de denizide...hep mutlu olun...
yıllardan beri içinden geçtiğim bir çocuk parkı vardı.alışverişe olsun,ya da yolumun üstü diye içinden geçtiğim..banklarında oturduğum.kayan sallanan çocukları izlediğim.içim burkularak...gizli gizli gözlerim dolarak....
geçtiğimiz pazar günü Denizmle oradaydık..kaydı,sallandı.oh yaaa.çokkkk güzelmiş.
bitti.bitti işte...artık herşey bizim...bütün salıncaklar....kaydıraklar....herşey...herşey...Allahım!Sana şükürler olsun...Bitmesin bu rüya...AMİN....
not:zorlukları da var haaaa.bir kere peşinden koşturmak yorucu,minicik merdivenleri sen de çıkıyorsun,koşan çarpan diğer çocuklara dikkat etmek zorundasın.
yazacağım...yazacağım...ilk önce pembeleri göstereyim.....grileri de anlatacağım...bir kişi de daha çıkmadı yahuuu tamam ben de düşünüyorum artık diye...
sen yine iyi cesaret etmiş oturmuş izlemişsin ben geçerken bakamam bile..yanımda yeğenlerim varken ohhhh be derdim....bu arada en güzel fotoğraflar çocuk parklarında çekilendlerdin canlı renkler olduğu için inanılmaz pozlar çıkar.....güzel günler dilerim......emin ol ki sessiz sessiz okuyanlar var.....her kez gibi çığırtkan böcek olsa ortalık ağustos böceği kaynardı:))))
Böceğimmmmm DENİZ'iiimmmmmm Hayatımızda bize verilmiş candan istediğimiz dilediğimiz en değerli hediyemizsin bizimm. Tam 8 ay oldu o çekik çekik gözlerinle evimize geleli mis kokunu bizimle tanıştıralı tam tamına 8 ay..
Hayatımızın renklendiği her şeyin anlam kazandığı günün ardından tam 8 ay geçti… İyi ki geldin dünyamıza prensesim Hayallerimizin gerçeği O güzel gözlerinde hep gülüşler oynaşsın dünya güzeli deniz'im benimmm O minicik yüreğinin içinden insan sevgisi hiç eksilmesin…
Seni seviyorum minik balığım.. İyi ki katıldın yaşantımıza, anlam kattın her anımıza Minik kelebeğim… Evimizin neşesi, gözümün nuru İyiki geldin be Deniz'immm
hayat ne kadar zor olursa olsun hep yanındayım senin mutlu huzurlu yaşaman için o içten gülüşünün hiç eksilmemesi için ne gerekiyorsa yaparım Ne kadar büyürsen büyü seni her kokladığımda o ilk evimize geldiğin andaki kokunu hissediyor olacağım miniğim balımmm Hayatın boyunca yüzündeki gülücükler hiç eksik olmasın bebeğimmm Seni herkezden her şeyden canından çok seven TEYZENN Senin ifadenle Ödüüüüüüün :)
günaydın böckseverler
23nisanınız kutlu olsun...dün kızımı 23nisana götürdüm.yazacaktım ama uyandı(
oyyy yavrum benim gözünü açmış ta akkaa akkaa diye ayakkabılarını almış alkış yapıyor.atta istiyor
aman Allahım...tutturmaya başladı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?