- 14 Ekim 2011
- 1.739
- 245
- 163
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
eşim bir iki gün önce şöyle dedi.....
ohhh....çok şükür Allaha....evim bebek boku kokuyor!!
:))
oh yaaaa....hele şükür...hele şükür.....ben de bunu istiyordum....bir kişi yaaa.bir kişi....bir kişi olsun niyetlensin....bir kıpırdanma olsun....
sevgili beren.....canım yavrucum....innşallah tedavin olumlu sonuçlanır.yavrunu hayırlısı ile kucağına alırsın....ama ola ki...b planımız kenarda hazır olsun....canım benimmm....çokkk teşekkür ederim.için ferah olsunnnn...yavrucun öyle ya da böyle kollarında olacak...
slm cnm ilk sayfanı okudum ve beyendim...fırsat buldukça takip edicem diğer sayfalarınıda merakla okucam buna inanevlat edinmek banada ters olmıyan bi durum bilmiyorum ama hep ben evlat edincem der dururdum 2 yıllık evliyim 31yaşındayım eşimdede bendede sorun çıktı bu ay tüp bebek denicez inş. olur. olmazsa tedavimiz iyi yönde gitmezse bende evlat edinicem dediğin gibi geç kalmak istemiyorum bebiğimi kucağıma almak için, içimdeki duygu yoğunluğu yoksa benide eşimide çok yıpratıcak bunuda biliyorum. aklım hep tedavide bebeğim olucakmı yumurtam olucakmı sperm çıkıcakmı olmazsa nasıl gider bu hayat 2 kişi yetmiyoruz birbirimize bi eksiğimiz var onunla tamamlanıcaz ben buna inanıyorum...
hep olur acele etmeyin derler ya olmıyıncada olmıyor bazen zorlamanında bi alemi yok senelerce hastane yollarında yıprancağına insanlardan elini ayağını çekceğine evlat edinmek daha iyi sonuçta herkes kapısını kapıyor evinde çoluk çocuğuyla vakit geçiriyor ama biz evlatsızlığın verdiği acıyla birbirimize daha çok ızdırap çektiriyoruz.( ne oldu yine neyin var,germe beni vs gibi)
ama bi evladımız olsa birbirimizle uğraşmaz bebeğimizi sevmekle vakit geçirirdik onun hakkında konuşurduk hep,çocuk olan yerde gıybetde olmazmış ayrıca hoş güzel sohbetler gülüşmeler oluyor onların varlığı yeterdediğin gibi onlarda anne babaya sahip olmayı çok isterler, hangisi annneler gününde annnesine sarılmak veya hediye almak istemezdiki
rabbim sizi denizkızınızdan hiç ayırmasın...mutluluklar...
Evet canım..onunla tamam olduk biz...canım kızım...ara sıra beni delirtse de....heh heh....çokkk seviyorum onu...
insanlardan elini eteğini çekeceğine........çok haklısın..bizde zamanında yaşadık bu duyguyu.şükür bitti..20 yıldır doğru dürüst merhabalaşmadığımız insanlarla sohbet eder oldum kızımı parka götürdüğümde...giyinip dışarı çıktığımızda arkamızdan seslenir oldular .ne iyi oldu sana arkadaş oldu ...keşke daha önce alsaydın diye görünmez elle dille destek verdiler..
gıybet olmadığı kesin:))çünkü inan vaktin kalmıyor..sadece kendini ve yavrunu düşünüyorsun.kendini dedim.çünkü sen iyi olmazsan o da iyi olamaz.sen sağlıklı olacaksın ki o da sağlıkla büyüsün.
duygularım öyle karışıkki.. o kadar yazmak istediğim şeyler var ki.....çünkü yazarken düşünüyorum düşününcede tekrar yaşıyorum...Allaha şükürler olsun...çok başka şeyler...tuhaf tarif edilmez duygular..zilli uyumuşken az evi topluyayım.inşallah yazabilirim yine...
güzel duan için teşekkürler....sevgiyle kal.
okurken bayıldım sıze ne guzel bı yurek ne ıctensınız annelık emekle olur sabırla olur sız harıka bı ane olmusunuz bıle VE MUTLULUGU fazlasıyla hakedıyorsunuz lutfen olumsuz herseyı duymazdan gelınmelegınızle ve ailenizle saglıklı ve mutlu bır omur dılıyorum opun bocegınızı bnım ıcın
yazdiklarinizi okudum okdudum okudum okudum................. ve birseyler yazmak istedim ki guzel yazarim oyle derler yani :) ama yazicak hicbisey bulamadimm icten simsicakkkkkk gercekkkk anne olannn siziiii canigonuldenn alkisliyorummmmmmmmm,takdir ediyorum ya birsuru guzel cumleler kurmak istiyorum sana ama bulamiyorum
Allah girdigin yolda tummmmmmmmm kaderini yollarini acik etsin kucuk meleginin sansi bahti her daim acik olsun evinize ,yureginize getirdigi mutluluk sonsuza kadar daim olsun .
Allahh senden razi olsun guzel annecik meleginide nazarlardan korusun ne sansliki senin gibi bir annesii var
saygiyla egiliyorum ve cok opuyorumm
ablacım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim .ama emin olki yazını okuyupta cevap yazmayan o kadar çok insan varki bence sen içindeki sevgiyi bize aşılamayı başardın.anne olmak illede dogurmak degildiri bence azda olsa bi kitleye yaşadıklarınla tekrar hatırlattın.seni tanımasamda bunun için çok teşekkür ederim.benim tüp bebek olayımın sonuçları 1 ay içinde belli olur bakalım ondan sonra hakkımda hayırlısı olsun inşallah .o zamandan sonra egerki b planı devreye girerse senin bilgilerinden faydalanmak isterim.kendine çok iyi bak denizide benim yerime kocamannnnn öppppp.şimdilik hoşçakalın.
şöyle bir gezinirken konunuzun başlıgı dıkkatımı çekti sümüklüböceğin hikayesi :)) bayıldım başlıga.Bir göz atayım dedim aman Allahım bırakıp çıkamıyorum saatlerce okudum butun sayfaları o kadar güzel aktarmıssınız ki duygularınızı birebir hissettirdiniz bana. henüz 26 yasımdayım 5 yıllık evliyim hamile kalmamı engelleyen bir takım sorunlar var (polikistik over gibi) ama hep böyle bir düşünce vardır aklımda niye kendimizi böyle yıpratıp duruyoruz ki o kadar ailesiz yuvasız evlatlarımız varkentabiki her seyi düşünüyorsunuz acabalar oluyor evlat edinmeyle ilgili insanın aklında yazınızı okuyunca acabalar aklımdan uçup gitti ve çok cesaretlendirdi beni.öncelikle bu güzel yazıyı bizimle paylaştıgınız için çoooooook teşekürler. denizinizle ve eşinizle sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?