Sümüklüböceğin hikayesi

Es Selamu aleykum. Deniz annem, nerelerdesiniz? Neden aylardır bir şey yazmıyorsun? Bir selam dahi olsun verirdin hep. Her şey yolunda mı? Deniz kuzusu nasıl? Karanrina günleriniz nasıl gidiyor?

Es Selamu aleykum. Deniz annem, nerelerdesiniz? Neden aylardır bir şey yazmıyorsun? Bir selam dahi olsun verirdin hep. Her şey yolunda mı? Deniz kuzusu nasıl? Karanrina günleriniz nasıl gidiyor?

aldım kabul ettim sümeyye selamını....

okuyorum...çok kitap okuyorum...düşünüyorum...en çok ta düşünüyorum..bazen sadece düşünüyorum..denizden fırsat bulduğum sessizlikte düşünüyorum.

sağlığımız açısından çok şükür şimdilik iyiyiz..çok mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum..malum deniz ve ben tekiz.ona virüs bulaşsın istemiyorum.kendime çok dikkat etmeliyim.

deniz iyi şükür.

siz nasılsınız..çocuklar..

selam vermemek yazılanlara cevap vermemek açısından çok maçubum.sen... sağra...diğer yazan denizseverler...özür dilerim dönemediğim için.yazasım yok..sadece düşünüyorum..

sizlerin nezdinde
erkese kocamaaan selamlar olsun...........

sağlıkla kalın.

not:
klavyem bazı arflerde özürlü...oş örün..

Merhabalar yazınıza yeni başladım. Gün içinde kızımdan fırsat buldukça okuyorum
Siz çok şanslı bir annesiniz Deniz gibi bir evladınız var Rabbim sizleri hep güldürsün. Daha çok başlardayım bakalım ilerleyen yıllarınızda beni neler bekliyor
Sevgiyle kalın Deniz kızımı yanaklarından öptüm

size de merğaba : )

teşekkür ederim....iyi olmaya çalışıyoruz pandemi sürecinde...sevğiler.....
Pandemi çok korkutmaya başladı cidden. Sanki bir iki aya kadar virüs kapmayan kalmayacakmış gibi. En iyisi sokağa çıkma yasağı ama çoluk çocuk için çok zor. Evde uzun süre kalamıyorlar haklılarda bi yandan eğitimleride yarım kalıyor. Nereden bakılsa elde kalıyor

Bir iki yıl önce okumuştum hikayenizi

Ve bugün aklıma geldiniz
Hangi bölümde oldugunu bilmiyordum konunuzun,tevafuk oldu rastladım konuya.
Iyi olmanıza sevindim

tam da o konuda dertliyim.deniz astım astasıydı bebekliğinde.2 yıldır iyiydi.bu süreçte ikimizin de psikolojisi bozuldu.

zom ve eba dan da verimli faydalanamadık..internet çok kalabalık ..atıyor.
o takdirlik deniz ğitti başka bir çocuk oldu.
ben de ilk zamanlar biraz fazla korumacı yaklaştım..doğal olarak..aylarca çıkarmadım çocuğu...

sonuç.... psikolojisi bozuk anne ve kızı..
okula ğitse astalık
ğitmese eğitimden kalacak..

sakal bıyık meselesi...nereye tüküreceğiz...

dokundunuz.....carladım....

sevği ile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…