Sümüklüböceğin hikayesi

deniz....büyüdü deniz...büyüyor. bu akşam ilk kez elinden bir bardak çay içtim.ince belli....
teşekkür ederim kızım.

Afiyet bal şifa olsun ablacım yazılarının bir kısmını okudum o kadar etkilendim ki Allah kızını size bağışlasın hiç derdini kederini görme .Umarım bir gün bende senin gibi yazarım sevgiler

bu sabah;
,uyandım.ev düzenli topluydu.ben biraz fazlaca uyumuş olduğumdan çookk düzenli olduğunu farketmedim hemen denizin beslenmesini hazırlamaya koyuldum.deniz bi ara bana sana bişey yazdım sonra okursun demişti.
şimdi süpürge çekmeden önce etrafı toplarken notunu gördüm.yazdıkları aynen şöyle idi.

NOT(Deniz)

Canım Annem Günaydın
Nasılsın?Anne seni çok seviyorum.Senin için odamı ve içeriyi topladım.Cevabımı alta yazmanı istiyorum.Lütfen.Sevgilerle
Deniz........

uhf.yazım kaidelerine riayet etmek sıkıcı ve zaman alıyor.el çabukluğu istiyor.sanki biraz mesafe de koyuyor okuyanla araya...bunlar benim düşüncelerim.

şimdi.cevabımı az önce yazdım ve bunu yazmalıyım dedim.(buraya)

Canım kızım.Sana da günaydın.İyiyim bitanem.Bende seni çok seviyorum.Sevgimiz karşılıklı.Odaları toplamana sevindim.Düzenli olmak güzeldir.İnsanı ferahlatır,kendini iyi hissettirir.Ve ben hep,her zaman kendimi iyi hissetmek istiyorum.Umarım dileğim gerçekleşir.Güzel yavrum.
Annen.....

dağınıklıkla ilgili çatışmalarımız ara ara alevleniyordu.umarım artık söner ve küle dönüşür.
inancım çok kuvvetli değil

benim için değil kendi ,için yapmalı.ya da bilmiyorum.tartışmaya açık bir konu.kimi dağınıklıktan hoşlanır.

sevgi ile.

selam böcekseverler..........

denizi camiye göndermeye başladım..iyi mi yaptımbilmem,ben evde bildiğim namaz dualarını ezberletiyordum.bildiklerimi hatırladıklarmı da...
seviyor...yeni bir şeyler öğrenmeyi çok seviyor.

Merhaba deniz anne
Seni denizi aldigin zamanlardan takip ediyordum. Sonra hayat telasi girdi araya hesabima ne oldu bilmiyorum bile giremedim takip edemedim. Aradan yillar gecti. Gecen hafta 5hafta 5 gunluk gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim. Aslinda beni belki hatirlarsiniz cunku ben tanidik bir sicaklik aradigim icin yeni hesap acar acmaz size geldim. Aradan gecen zamanda bende kayip ile yuzlestim. Her ne kadar birinci derece olmasa da cok zormus. Simdi okurken ogrendim ve cok uzgunum. Deniz kizina da sana da Allah sabirlar versin.
Ilerleyen gunlerde evleniyorum su siralar psikolojik olarak iyi degilim ama iyi olacagim. Hem minik kaybimi hem de yasadigim o zor sureci atlatip daha guclu ve her seye daha hazir olacagim. Sizleri ozlemisim cok guzeldiniz, hala cok guzelsiniz. Her ikinize de cok cok sariliyorum

Bu arada sumeyye008 seninle de tanisiyorduk. O donem gebelik denemelerin devam ediyordu. Ikizlerin olmus cok sevindim. Saglikla artarak buyutmeyi nasip etsin size de Allah.
Simdi size taniyordum tanisiyorduk diyorum ama adimi kimligimi aciklamak istemiyorum. Bu aralar belirsiz yasamak istiyorum. Ozlemisim sizleri cok opuyorum. 🖐

teşekkür ederim ilginiz için.kaybınız için Allah sabır versin...sabrın en büyüğünden..

sıcaklık....çok teşekkür ederim..mutlu oldum.az önce yağmurda kendim için Allahtan güç istemiştim..size de olsun inşallah..daha güçlü olalım,dik, dimdik olalım hayata karşı..gelecekte güzel günler bizi beklesin...biz de o güzellikleri.amin.

ikimiz de farklı tonlarda aynı şeye muhtacız...ne zaman istersen yaz.ister özelden ister buradan.belki böylece ben de yazmaya başlayabilirim..sevgi ile.

teşekkür ederim..bebiş.sen.ikizler...nasılsınız?
Bizler iyiyiz çok şükür. Yuvarlanıp gidiyoruz. Bebek de büyüyor. Daha doktora gitmedim, umarım her şey yolunda büyüyordur. 28-i gideceğim in şe Allah.

Sizləri okumayı özledim. Seni, Denizi... Her zaman iyi olduğunuzu var sayıyorum. Sizleri seviyorum.

Selam deniz ve annesi. Sadece selam vermek istedim. Dugun stresi hormon dengesizliklerim felan derken herkesle herseyle küsecek aglayacak noktadayim. Yine bos bisey yuzunden tartisma cikardim ve uzgunum. Ama bazi insanlarin iyi gelen taraflari vardir bende buraya selam verip rahatlamak istedim. Sizler nasilsiniz her sey gun gectikce cok daha iyiye gidiyordur umarim. Opuyorum ikinizi de

selam...

bir selam verip uğraman iyi geldi ise ne mutlu bana.......şimdi ben de kendimi daha iyi hissettim..çocuk gibi gülümsettin beni..kocaman.
sağolasın.
olanların farkındasın,üzgünsün..bu iyi bir şey. yine de yaşadıklarının geçici olmasını dilerim.
bizi sormuşsun..deniz şu anda etkinlik yapmakta...halinden memnun..ben onu izlemekten mutlu.koca bir kız oldu deniz..bugün tablette oynadığım bir oyunda kendi skorumu geçtim.niye geçtim diye bi yarım saat ağladı,yüksek sesle..tahammül edemiyor benim yüksek puan almama..
tuhaf değil mi?sevinmesi gerekmez mi?ben olsam deniz kendini geçse sevinirdim..görünüşü koca bir kız..ama deniz halaa deniz işte : )

öyle çok şey oluyor ki...dur bunu bi yazıyiim diyorum.sonrasında aa nı yaşıyoruz...kalıyor.azıcık kelimelerimi oynattın,çağırdın..aklıma gelirse yazacağım denizden ...gülümsetmek dileğiyle...

selam böcekseverler......aylar önce denizin yazdığı bir şiir.bugün yüzümde gülen yüzle tekrar okuyunca,buraya da yazmak istedim.

At gibi koşarsın
Ne iş varsa
Nasıl hız bu
Emek veren her işe

Sen nasıl hızlısın
Eee bu kadar çok
Nasıl nasıl
İp,halat gibi sağlamsın

Seni seviyorum
Emek verdiğinde
Ve sadece o zaman değil
İyi ettin kötüleri nefesinle
Ye ye ye
Oooo
Mee mee anne kuzu

bana akrostiş yazmış! tat lı şey.

Harika yazmış annesi senin nasıl güçlü sağlam ve hızlı olduğunu ve emek vererek yaptığın herşeyi sevdiğini yazmış oyy kuzum nasıl tatlısın sen yaa Maşallah sana tatlı böcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…