- 13 Haziran 2018
- 749
- 2.486
- 113
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #3.321
deniz....büyüdü deniz...büyüyor. bu akşam ilk kez elinden bir bardak çay içtim.ince belli....
teşekkür ederim kızım.
Afiyet bal şifa olsun ablacım yazılarının bir kısmını okudum o kadar etkilendim ki Allah kızını size bağışlasın hiç derdini kederini görme .Umarım bir gün bende senin gibi yazarım sevgiler
Çoook tebrik eder başarılarının devamını dilerim kuzununselam böcekseverler.......tekvandoda.bir kuşak daha atladı geçen hafta denizim...güzel güzel..ilerlediğini görmek güzel.
Tebriklerkarnemizi aldık..hepsi çok iyi..hepsi.
Tebrikler ❤❤❤. Deniz kadar senin de başarın bu.
Merhaba deniz anne
Seni denizi aldigin zamanlardan takip ediyordum. Sonra hayat telasi girdi araya hesabima ne oldu bilmiyorum bile giremedim takip edemedim. Aradan yillar gecti. Gecen hafta 5hafta 5 gunluk gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim. Aslinda beni belki hatirlarsiniz cunku ben tanidik bir sicaklik aradigim icin yeni hesap acar acmaz size geldim. Aradan gecen zamanda bende kayip ile yuzlestim. Her ne kadar birinci derece olmasa da cok zormus. Simdi okurken ogrendim ve cok uzgunum. Deniz kizina da sana da Allah sabirlar versin.
Ilerleyen gunlerde evleniyorum su siralar psikolojik olarak iyi degilim ama iyi olacagim. Hem minik kaybimi hem de yasadigim o zor sureci atlatip daha guclu ve her seye daha hazir olacagim. Sizleri ozlemisim cok guzeldiniz, hala cok guzelsiniz. Her ikinize de cok cok sariliyorum
Bizler iyiyiz çok şükür. Yuvarlanıp gidiyoruz. Bebek de büyüyor. Daha doktora gitmedim, umarım her şey yolunda büyüyordur. 28-i gideceğim in şe Allah.teşekkür ederim..bebiş.sen.ikizler...nasılsınız?
Selam deniz ve annesi. Sadece selam vermek istedim. Dugun stresi hormon dengesizliklerim felan derken herkesle herseyle küsecek aglayacak noktadayim. Yine bos bisey yuzunden tartisma cikardim ve uzgunum. Ama bazi insanlarin iyi gelen taraflari vardir bende buraya selam verip rahatlamak istedim. Sizler nasilsiniz her sey gun gectikce cok daha iyiye gidiyordur umarim. Opuyorum ikinizi de
Harika yazmış annesi senin nasıl güçlü sağlam ve hızlı olduğunu ve emek vererek yaptığın herşeyi sevdiğini yazmışselam böcekseverler......aylar önce denizin yazdığı bir şiir.bugün yüzümde gülen yüzle tekrar okuyunca,buraya da yazmak istedim.
At gibi koşarsın
Ne iş varsa
Nasıl hız bu
Emek veren her işe
Sen nasıl hızlısın
Eee bu kadar çok
Nasıl nasıl
İp,halat gibi sağlamsın
Seni seviyorum
Emek verdiğinde
Ve sadece o zaman değil
İyi ettin kötüleri nefesinle
Ye ye ye
Oooo
Mee mee anne kuzu
bana akrostiş yazmış! tat lı şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?