- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
canım tatlı kızımm...çok üzüldük çok babasıyla...şükür şimdi daha iyi....
parktaki bir çocuktan koksaki virüsünün sebep olduğu bir hastalık geçmiş yavruma.dr lar el ağız ayak sendromu dediler.4 ayrı yere götürdüm. dr un yetersiz teşhisi,yanlış ilaç,çoookkk kötü yan etkiler...çok büyük korkular yaşadık...Allahımmm kimselere verme Yarabbi....sonunda serum la kendine geldi yavrum.her tarafı yara içinde.ağzının içi,elleri kollarıiayakları...yavrum çok ağladı serum takılırken.hadiiiiiiiii diye bağırdı hemşirelere..bir de onlar da damar bulaamadılar.kaç kere deldiler yavrumu. şükür dünden beri daha iyi...canımmm benimmm.
yanlış ilaç ve etkisi hakkında sonra yazacağım.tabipler birliği ya da eczacılar,neyse...şikayetimi bildireceğim.dilekçe e mail imza ne gerekliyse yapacağım..
canım yavrum her an uyanabilir...çok korkuttu bizi çok
selammm.....çokkk geçmiş olsun..gerçi çok şükür geçmiş gitmiş....Allahım hiç bir anneye evladının acısını göstermesin....
canım tatlı kızımm...çok üzüldük çok babasıyla...şükür şimdi daha iyi....
parktaki bir çocuktan koksaki virüsünün sebep olduğu bir hastalık geçmiş yavruma.dr lar el ağız ayak sendromu dediler.4 ayrı yere götürdüm. dr un yetersiz teşhisi,yanlış ilaç,çoookkk kötü yan etkiler...çok büyük korkular yaşadık...Allahımmm kimselere verme Yarabbi....sonunda serum la kendine geldi yavrum.her tarafı yara içinde.ağzının içi,elleri kollarıiayakları...yavrum çok ağladı serum takılırken.hadiiiiiiiii diye bağırdı hemşirelere..bir de onlar da damar bulaamadılar.kaç kere deldiler yavrumu. şükür dünden beri daha iyi...canımmm benimmm.
yanlış ilaç ve etkisi hakkında sonra yazacağım.tabipler birliği ya da eczacılar,neyse...şikayetimi bildireceğim.dilekçe e mail imza ne gerekliyse yapacağım..
canım yavrum her an uyanabilir...çok korkuttu bizi çok
selammm.....çokkk geçmiş olsun..gerçi çok şükür geçmiş gitmiş....Allahım hiç bir anneye evladının acısını göstermesin....
selam canım....teşekkürler şimşek....amin amin aminnn duana...sen ne yaptın....kararında var mı bir gelişme...ya da herhangi bir tedavi durumu?
sevgiler
denizgeldi benim kuzucuklarimda o virusa yakalanmisdi,cok kötü ya biz kafayi yedik ne yediler ne ictiler atesle icinde yatdilar 4 gün,malesefki burda serum felanda vermiyorlar,sadece ates düsürücü fitil o yaralar gectiktem sonra derisi kavluycak bu normal sakin korkma... gecmis olsun canim rabbim evlatlarimizi korusun...
ooooooo...selam dileağacı...canlı selam
der kaçarım.....çünkü gözler kapanmak üzere.....sabah öperiz seni dilekteyze
merhaba teyzeler merhaba denizcik.. biz eliftoşla tatildeyiz internet adeta kağnı hızında burada ama okuyoruz hep sizleri geçmiş olsun deniz kızıma.. bizim eliftoş da havuzda çok kaldı sanırım ondan cır cır oldu :)) ama keyfimiz yerimizde suyu yüzmeyi çok sevdik..
hepinize sevgiler
bende canli canli optum sizibencede dogru yataga deniz kuzusu bir iki saat sonra kalkar seninde uyuyp pillerini sarj etmen lazim tatli ruyalar deniz kizi ve onun guzel annesine
dilek teyze...kız....çayın kokusunu mu aldın...yoksa şıkırtısını mı?he he he he...
iftarda bir doz sahurda bir doz denizkizi almaya geliyorum ama gelmisken deniz kizinin guzel annesinin elinden bir caya da yok demem
canım kızım bugün aşı oldu.bastı yaygarayı...şimdi iyi...sulu köftesini muhallebisini yedi uyudu...tatlımmm....
hayat güzel yaaa...dışarıdayken şöyle bir etrafa bakındım da....düşündüm....o olmasaydı....halaa tırmalıyordum hastane köşelerinde....iyiki var dedim....
hayat güzelll....iyiki varsın kızım....canım kızım...
sen şimdi enerji topla....annen de sana evde evi dağıtma alanı açsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?