Sümüklüböceğin hikayesi

az önce bir şarkıda şöyle diyordu.şu hayatta önemli tek şeyy....ne verdiğin ,ne aldığın.....ve ben bunu dinlerken kızm tatlı kızım bana güvenle sarılmış uykuya dalmıştı kendiliğinden....bir bebeğin size güvenle yaslanması çokk güzel birşey...bir bacağını üzerime atmış bir eli ağzında emzik...çokk tatlı...

düşünüyorum da....ben hayata yaklaşık 20 yılımı verdim...artık almaya başladım...o benim kızım.....kızım bana geçmişimi geri getiriyor...ve gelecek....inşallah bizim...Allahım....hep yanımızda ol...sessiz ağlamak rahatlatmıyor...dolu dolu ağlamak istiyorum...ama kızım uyanmasın....tatlı kızım...

sevgiler.....

merhaba teyzeler merhaba denizcik.. biz eliftoşla tatildeyiz internet adeta kağnı hızında burada ama okuyoruz hep sizleri geçmiş olsun deniz kızıma.. bizim eliftoş da havuzda çok kaldı sanırım ondan cır cır oldu :)) ama keyfimiz yerimizde suyu yüzmeyi çok sevdik..
hepinize sevgiler

denizgeldi benim kuzucuklarimda o virusa yakalanmisdi,cok kötü ya biz kafayi yedik ne yediler ne ictiler atesle icinde yatdilar 4 gün,malesefki burda serum felanda vermiyorlar,sadece ates düsürücü fitil o yaralar gectiktem sonra derisi kavluycak bu normal sakin korkma... gecmis olsun canim rabbim evlatlarimizi korusun...

ah....sağolasın yaaa...içim rahatladı bu saatte...Allahım seni se rahatlatsın inşallah...benim kızın parmak emme huyu var..bir ka. gündür yara bantı sarıyorduk baş parmaklarına...ayak parmakları ile el parmakları resmen yılanların deri değiştirmeleri gibi soyuldular.biz de anlayamadık.kızım hep parmaklarını ağzına götürüyor.sandık ki kendisi soyuyor,kızıyorduk ona...diyordum bu nasıl birşeydir yaaa bir çocuk nasıl parmaklarının derisini soyar,yüzer??

canım ...sağolasın...size de çokkk geçmiş olsun...çokk zormuş..

siz neredesiniz ki....yurt dışında mı?bizim de son gittiğimiz dr böyle bir tedavi uyguladı.(4üncü dr..)diğerleri hep kendiliğinden geçeceğini söylemişlerdi.ama gel gör ki yavrum bir de verilen bir şurubun çokkk kötü yan etkilerini yaşadı...kahrolduk...buradan böyle bir hakkım var mı bilmiyorum.tüm anneleri uyarmak adına.çünkü verilen şurup bir soğuk algınlığı ilacı idi.yavrumun beynini etkiledi.şükür geçti...hiçkimsenin başına gelsin istemem...uyarmak adına bu ilacın adını yazmak isterim..kimse almasın...hatta toplatılsın!

bebişlerini öpüyorum....sevgiyle kal.

ooooooo...selam dileağacı...canlı selam

der kaçarım.....çünkü gözler kapanmak üzere.....sabah öperiz seni dilekteyze

denizgeödi evet canim ben almanyada yasiyorum,bizim burdaki doktorlar bu hastalin hic bi tedavisi olmadini söyledi kendi kendine geri gider dediler gercektende öyle olmusdu,ama ilk etapda cok kötü bi hastalik.
tabiki yaz ilacin adini kimse senin yasadiklarini yasamsin...
minik kizinida öpyüorum

canım tatlı kızım....baban parka indirdi seni.ben gelmedim bu akşam.zilli! hiç rahat vermiyorsun.oh!çay demledim kendime...siz gelmeden içeyim bari.heh heh.

merhaba ayşe teyze:))

oooo bayan böceğin adı elif demek.severim onu ben...sağolasın teşekkür ayşe teyzesi..iyi oldu şükür..eski kudurukluğuna döndü.ama olsun.iyi olsun da ...bakıyorum da süzütorum da onu teyzesi.büyüdü benim kızım yaa....canım yaaa yerim onu ben...

cır cır mı olmuş elifçik...size de geçmiş olsun..muz ver muz...katılaştırır.bizim için de çıp çıp yapın.biz henüz sezon açmadık....

bende canli canli optum sizi bencede dogru yataga deniz kuzusu bir iki saat sonra kalkar seninde uyuyp pillerini sarj etmen lazim tatli ruyalar deniz kizi ve onun guzel annesine

teşekkürler dilek teyzeçiçekler güzeldi...

deniz kızı şu an parkta.babasıyla...ben de çay içip şarj oluyorum..heh heh...ay....süper keyifli....anneliğin tadını çıkarıyorum...mubarek ezan okunuyor şimdi.Allahımmmm....nerede varsa Yarabbi....ver...ver lütfen....mutluluk tek olmasın...isteyen herkes tatsın anneliği.aminnnn

iftarda bir doz sahurda bir doz denizkizi almaya geliyorum ama gelmisken deniz kizinin guzel annesinin elinden bir caya da yok demem

iyi geliyoruz ha....canımsın....tam çayı koyuyordum ki sana tık tık geldiler...eh hemen çabuk çabuk toparladım kaldırdım dizüstünü......

iki bardaklık çay keyfi yapmış oldum...üçüncüsünü kızımdan kaçıra kaçıra...heh heh...dibini veriyorum hafif soğuyunca...istiyor içiyor.tatlım yaaa...çok seviyorum onu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım kızım bugün aşı oldu.bastı yaygarayı...şimdi iyi...sulu köftesini muhallebisini yedi uyudu...tatlımmm....

hayat güzel yaaa...dışarıdayken şöyle bir etrafa bakındım da....düşündüm....o olmasaydı....halaa tırmalıyordum hastane köşelerinde....iyiki var dedim....

hayat güzelll....iyiki varsın kızım....canım kızım...

sen şimdi enerji topla....annen de sana evde evi dağıtma alanı açsın:))

sevgili sümüklü böcek
böyle bir günlük yazdığın için Allah sen den razı olsun.bende 6 yıllık evliyim.ve bu haziran ayında hiçbir zaman evladımızın olmayacağını öğrendik.eşimde hiçbirzaman sperm oluşma ihtimali yokmuş.doktorlar böyle söylüyor.genetik sorun var.
ben 2 yıldır bebiş yolunda uğraşıyorum.ve kendimi tükenmiş gibi hissediyorum ama siz 19 yıl uğraşmışsınız.ne büyük sabır örneği.
Rabbim size annelik babalık duygusunu bahşetmiş ne güzel...
mutluluğunuz daim olsun inşallah.bir gün bizimde evimiz bebiş kokar sizin gibi bu heyecanları yaşayabiliriz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…