Sümüklüböceğin hikayesi

teşekkür ederim esma.....dr ların söyledikleri o...herşeyi Allah bilir.

dilerim canım....dilerim..innnşallah sizin de tüm isteyenlerin de evleri çocuk sesi ile şenlensin....

hem;hiçbir zaman eşinden sperm çıkmaması baba olmasına engel değil

bak! biz yumutamız spermimiz var iken anne baba olduk.....iyiki de olduk...

ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM SANA

canım kızımmmm.....
sen hayatımdaki en güzel şeysin
evde yürürken ayağıma hep bişeyler batıyor
birşeyler yapışıyor
canım çok yandığında sana çokk kızıyorum
bir müddet sonra geçiyor
yemek yerken yerler hep kırıntı içinde
yapma diyorum
sen yine gözüme baka baka yapıyorsun
çamaşır makinesinin üstü tozşeker dolu
daha temizlemedim
temizleyemedim
makine çok sarsıyor kızım

sabah seni yıkadım.
sen de ineğini yıkadın
kuruladım giydirdim seni
artık hiçbirşey üstünde tutmuyorsun
fanilanı askılarından aşağı çekip çıkarıyorsun
donunu da...
sonra...sonra bana ''hava'' diyorsun
sıcak ya...hava gelsinmiş sana:))
sonra....
sonraben mutfğı topladım sen guga dediğin kulelerinle oynadın.
senden izin istedim .az işim var,bitsin h,kaye okuyacağım dedim.
söz verdim.
sözümü tuttum sana iki hikaye okudum.sadece okumadımcanlandırdım
sen ''yine'' dedin....''yine''
uzun zamandır yoğurt mayalamamıştım kızım.
bugün sennle evde yapılmış anne yoğurdunu birlikte yedik kızım
sonra,yine oynaştık...
etrafı yoğurtla batırdığını söylemiyorum.
sonra kollarımda uyudun yavrum
üzerinde sadece bezin var.
uyudun..
Allahım....bu kadar mı tatlı olur bebek bir çocuk bir böcek..
sana baktım...baktım...baktım...
Allahımm.....nazarımdaan koru Yarabbi..
bu arada eskimiş bir diziyi izliyordum.seninle birlikte hayatımdan çıkardığım DOKTORLAR'ı....
ölümü ele almış bu bölümde,,
hayata döndürmeye çalışıyorlar birini...
o an ''HAYATIMDAKİ EN GÜZEL ŞEY'' olduğunu anladım.
baban da seninl oynadıkça mutlu oldukça,hep
ALLAHIMMM diyor
hayatımdaki en iyi karar diyor

seni yatırıken baktımm baktım baktım annem....
yine dua eetim Allahıma....Allahım ona sağlık ver hep bizimle olsun dedim....sağlıkla yanımızda olsun dedim.....
bütün yavrulara sağlık......

geldi....yazdım.

denizkizininn guzel annesinin evlat edinen aileler basligina yazdigi yaziyi buraya kopyaliyorum belki onun vakti olmaz diye 7/24 takipteyim

bir sabah...... mutfaktayım.tezgahı topluyorum.benim zilli almış mama sandalyesinin tepsisini bağırıyor''imimiiiiiiiiiii imimiiiiiiiiiiiii

dedim annem ne yapıyorsun sen?simitmi satıyorsun?
dedi-hı
devam ettiimimiiiiii imimiiiiiii

zilli demek parka çıktığında görmüş aklında tutmuş....simitçi görmüş....evde bana taklit yapıyor sümüklüm..

ben hemen devamını getirdim.bıraktım işimi...mini bir tiyatro yaptık ikimiz ana kız.
o şimdi tepsi başında geziyorimimiiiidiye...ben de çağırıyorum onu.müşteriyim ya..simitçiiiiii simitlerin taze mi?
-tate
çıtır çıtır mı
-tıtı tıtı
- bir tane ver bakalım
hayalde veriyormuş gibi yapıyor.siz gözünüzün önüne getirin.ben tadına bakıyorum
-hımmmm eveet.çok tazeymiş çıtır çıtır.
-kaç para?
-10
-tamam.al sana 10 para....
parasını cebine koymasını kaybetmemesini söylüyorum...hayalde koyuyor cebine.....
sonra sırasıyla ayşesine pepesine tavşanna ve ababasına(alibaba)simit satıyor...
a babaya geliyor sıra.parasını istiyor.ben devreye giriyorum.
-anneciiiim...a babanın parası yokmuuuuş....olsun de annem sonra verirsin de annem diyorum...

aklına geldikçe oynarız bunu....tatlı kızımmmm.anlatmakla bitmez....yaşanır....

güzel anneler.....yaşanası günler çokkk yakında...müjdeniz yakın olsun....

teşekkürler dilekağacı.....ne diyeyim sana....çok sarıyorum seni....deniz uyansın. o da öpecek seni teyzesi....

herkese deniz kadar selam olsun.günaydınnnn

tatlı kızımla 3 gündür anneannedeydik...bayramlık onlardanheh heh....çoook tatlı oldu kızım...bayramda gelin gibi olacak....Allahımmmm...inşallah o günleri de görürüm...

herkese çok selam....

annecim...senin için okudum yine bu gece...doğru yoldayız...yalnız;suyu bilerek döktüğünde daha az tepki vermeliymişim.bu konuda kendime orta veriyorum.yarın iyi olacak..sonra pekiyi:))

seni seviyorum tatlı kızımmmmmmm

sümüklüböceğin annesi bol bol uyku gönderiyor...kendisinde çok var da.....tatlı uykularda olun...sevgiler.

Sümüklü böceğimi o sümüklü burnundan,dünyalar tatlısı annesini de hem alnından hem de yanaklarından öpüyorum.Allah sizi (böceğini,babasını ve seni)birlikte çoook uzun yaşatsın ve birlikte yaşlandırsın Amiiin...

hocammm......sarıyorum sizi....çokk teşekkür ederim güzel duanız dilekleriniz için...innşallah siz de çooook yakında gülün....güleceksiniz..herkese duacıyım...sevgiler...

dilekteyze canlı selamnerelerdeydin....iyimisin...hadi .iyi olduğunu yaz.da.uyuusn böceğin annesi

selam böcekseverler

denizimden sizlere kocamaaaan bayram öpücüğü

bayramınız iyi geçsin...sevgiyle kalın..

dilekteyze canlı selamnerelerdeydin....iyimisin...hadi .iyi olduğunu yaz.da.uyuusn böceğin annesi
iyiyim denizin guzel annesi sekerden dolayi biraz zor bi ramazandi benin icin ama cok sukur bitirdik hergun okudum sizi ama pek yazamadim simdide bayram temizligi yaptigimi saniyor annem ama ben burda denizi okyorum annesii yolla denizide yardim etsin bana iki dagitip bir toplariz beraber

selam böcekseverler

denizimden sizlere kocamaaaan bayram öpücüğü

bayramınız iyi geçsin...sevgiyle kalın..
ne mutlu size
ne şanslısınız
benim eşim kabul etse bir an beklemem o meleği koklamak için
bende umutsuzum rabbim benden bir çocuk nasip etmeyecek ve ben bunu 15 yıldır biliyorum TS im çünkü...
ama istiyorum bir melek koklamak
dokunmak üstünü örtmek elini tutmak beslemek okşamak
anne olmak istiyorum
eşim evlatlık almam diyor...
Allah size böcüğünüzle kocanızla mutlu bir ömür versin
çok duygulandım offfffffffffff

hayat öyle pilav gibi değil...bire buçuk..her zaman olmaz on mumara pilav.......

çok beğendim...paylaştım.deavımıda vardı unuttum(

bu arada....dün koca teyzemizdeydik.annemdeki kahvaltıdan sonra...kızımı uyutmaya çalıırken gördüm..torunlarının fotolarının yanında kızımın iki fotosu vardı.çokkk mutlu oldum...o bizim artık.bizim=kızımı yüreğinde hisseden,bağrına basan..
sevgiler....

iyi olduğuna sevindim dilek teyze...Allah tutan herkesin orucunu kabul etsin.bayramınız bayramm gibi olsun..

oooooooo.iki dağıtır bir toplarsanız.aynı yerde sayarsınız.yine dağınık kalmış olur.heh hehbenim ev hep dağınık zaten.sizinki toplu kalsın...uyansın...öpecek seni deniz

canım..senin adına üzüldüm...kocan evlat... almam diyorsa zaten almasın.biz evlat edindik.anne baba olduk.o da bize evlat...lık lik....çok yakışıksız ekler..çaydanlık gibi cansız duygusuz birşey ifade eder gibi...

güzel dileklerin için teşekkür edrerim.inşallah eşini ikna etme yollarını bulursun.ya da bilmiyorum.eşin bundan sonra senin mutluluğunu düşünür.inşallah..
bayramınız tatlı olsun....sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…