Sümüklüböceğin hikayesi

dilemmaaa....yaaa.içim rahat etmedi.sen bişeyler tapabilirsin.kendi ruhunu iyi etmek için.gönüllü annelik yapabilirisn.ben deniz büyüsün.b planı olarak düşünüyorum.minik bebeklerde de kaldı aklım...

canım benim nasılsın. prenses nasıl?
uzun zamandır bakamıyorum buralara.
bugün işe başladım.çok mutsuzum.oğlumu bakıcıya bıraktım.
içim sızlıyooooo.

canım benim nasılsın. prenses nasıl?
uzun zamandır bakamıyorum buralara.
bugün işe başladım.çok mutsuzum.oğlumu bakıcıya bıraktım.
içim sızlıyooooo.

oy canım hoşgelmişin
iyiyz böceğimle sağolasın.uyumadan önce bir seviştik bir seviştik.zilli çok oyuncu oldu bu aralar.ık diyor.sıkarak seviyorum ya.hoşuna gidiyor.ık(sık)diyor bana.ık...heh heh...
alışırsın canım...işe giden çok anne var...daha çok özler daha çok seversin:))
ne kadar oldu eymen...kartal eymen...unutmamışım değilmi...arada gir yaz oğlanı....
sevgiler..

selam böcekseverler...yine kocamaaaaan selam bizden.
zilli uyuyor.ben de evi temizliyeceğim.sessiz sessiz...yoksa yazacaklarım var.çok var yazacağım da...zorunlu mıntıka temizliği

Ne güzel yazmışsın,çok ta haklısın...
Bak ne mutlusunuz sen ve eşin,hepsi evlat sonuçta...
Yeter ki onlara anne-baba olunabilsin...
Yuva olsun o 3 kişi o evde değil mi canım benim....
Allah senin ve eşinin yaşadığı bu mutluluğu yaşama şansını istemeyi tüm çiftlerin yüreğine versin.amin..

evet...hepsi evlatmış...yaşamayınca bilemiyor insan...yaşayınca anlıyor.evet...biz de anne baba olma yolunda birer öğrenc,y,z.kızımda evlat olma öğrencisi...birbirimize öğretiyoruz.evet..evet.artık üç kişiyiz.kalabalığız...bu çokkkk güzell....
seviyorsun bakıyorsun anne oluyorsun.yarımın tamam oluyor.tamam olmak çokk güzel...sonra,,,sonra sevgin sana geri dönüyor.o da seni seviyor sarıyor annnnembabammmm diyor.büyüdüğünü görmek çokkk güzel...en güzeli.

duana gönülden katılıyorum.aminn.

oyyyy sevsinler senin böceğiniiiiiiii.ohhh sık sık annesi mıncıklaya mıncıklaya ye onuuuuu.

biliyomusun ilk gün işten geldim oğluşum beni görünce önce bi kahkaha attı hemen sarıldı bana. sonra birden suratını asıp itti beni babasına atladı.sonra bütün gün hiç yüzüme bile bakmadı.babasının kucağından bana gelmedi.resmen küsmüş bana..
ki bide eymen aşırı anneci bir bebek. normalde benden asla kimseye gitmezdi.sürekli yapışık dururdu bana.çok üzüldüm bana çok küsmüş onu bıraktım diye.tüm gün üzgün durmuş zaten.

4.5 aylık oldu teyzesi.çok bilmiş bir bebek bi görsen. herşeyi anlıyo.
hasta ama bayadır. böbreklerinde taş var. çok sancılanıyo.

günaydın bövekseverler

dün akşam kızım babasıyla ne güzel oynuyordu.öyyle duygulu izledimki onları.koca adam at oldu.ne hareketler nehareketler.ne kişnemelr..ben de oluyorum bazen ya.ama onun hiç böyle olacağını düşünmemiştim aklıma bile getirmemiştim.bu yüzden çok şaşırıyorum.şok oluyorum.neredeyae o anı resmetmek videoya alıp tüm dünyaya göstermek geliyor içimden.meğer meler saklamışız içimizde.kimbilşr daha hangi, babanın içinde neler var.gizlenmiş .biri daha çıkarsa yerinden....onların da evlerinden mutluluk kahkahaları yükselse...umursamasalar hiçkimseyi bizim gibi yavrularını severken ..bağıra bağıra...içinden geldiği gibi.yazarken bile akşam akıma geliyor yaşarıyorum.tatlıcım arada tekme atıyor yatağına.sinyaller geliyor.uyanacak.karnım a çok acıktı.şşmdi o olmadan da yiyimiyorum.çay suyunu koyayım bari.
heh!babaya ekmek arası yaptık bugün.kaşar sucuk haşlanmış yumurta....nerdeeee o eski kahvaltılar.hehheh.zaten artık o da istemiyor.ben yerim bişeyler diyor.ama içim de rahat etmiyor.uyanıkken illa bişeyler hazırlıyacağım...neyse böcekseverler.çabuk çabuk yazdım.

çoo küçük bir invi deni<den.sonra kaçıyorum...bazen kızdırıyor beni.eşşek! diyorum.artık ne diyor biliyormusunuz.diiil.ne peki diyorum.BAL diyor...annesinin balı diye seviyorum ya...annesinin balı kim diye soruyorum.o da MEM diyor...

çayım güzeldir heee...haydin

zeytinn....yazacağım sana..

Son düzenleme:

selam zeytinn.....kara zeytinn:))
çok önce okudum.şimdi yazmak kısmetmiş....sana tavır yapmış oğlun anladığım kadarıyla...aynı biz büyüklerde öyle değilmiyiz?:))
zaanla alışacalktır annesi...maşalah 4,5 aylık olmuş ha...hey gidi zaman ne çabuk geçiyor.isim zorluğu yaşarken!dğil mi....
anlar anlar...herşeyi anlarlar.şimdiki bebekler çoook akıllılar.herşeyin vitaminlisini enerjilisini faydalısını yiyiorlar öyle yaşıyorlar...benimki de çok tatlı oldu teyzesi.ölüyoruz babasıyla ona biz.herşeyimiz o...yaşama sevincimiz...öyleler değil mi....ama hasta olduğuna üzüldüm .yavrucumm.daha o ne ki.nerden de taş olmuş o kadarcık yavru da.genetik filan mı....yavrum sancılanır durur.acil şifa diliyorum ona...sağlık durumunu yaz olur mu...kıyamam..

aynen öyle canım yaa zaman bu su gibi akıp gidiyor. daha dün gibi. ismi ne olacak derken şimdi taşlarıyla savaşıyoruz oğlumun.
aynen dediğin gibi.yaşama sevincimiz evlatlar. iyiki onlar var.
günlerdir hastanelerdeyiz. çocuk nefroloji bölümleri sadece eğitim araştırmalarda var. dün kaç doktor gezdik. hastaneye yatıracaklar kuzumu. minnacık pipisine sonda takacaklar 2 gün idrarı toplanacakmış araştırılacakmış. taşın sebebi ne diye. ona göre tedavi yöntemi uygulanacakmış. 4 eylülde yatışını yapacaklar.kafam çok dolu.yatırmak istemiyorum ama onu öyle kıvranırken görünce elimden bişey gelmiyorya o zaman deliriyorum işte. dua et teyzesi sende.

tatlı denizimiz nasıl.kaç yaşında şimdi.şeker kız.dillendi iyice dimi prenses.

oy yavrum yaaa..e peki nasıl kalacak sonda.tutabilecekmi oğlun.daha çok küçük çıkarır gibime geliyo.Allah yardımcın olsun.çok geçmiş olsun.
deniz 2 yaşında bir genç kız!iyi maşallah.şimmdi tam sana yazıyordum sayfayı açtım uyandı zilli pşpışladım da yatırdım.oo ne diller ne diller teyzesi...
oluşuna çok geçmiş olsun...severim ben onun bibisini.oy yavrum

merhaba deniz kızıyla güzel annesi.. hep okuyorum sizi ama yazacak kadar zamanım çoğu zaman da dermanım olmuyor.. iş ev ve devammmmlı misafir var şu sıralar.. kızım çok iyi şükürler olsun bir tane dişimiz geldim geliyorum diyor şimdiden diş buğdayı için planlar yapmaya başladım.. yorgunum çok yorgun ama çok mutlu canımın parçası kızım iyi ki gelmiş hayatıma
öpüyorum deniz kızını eliftoş da öpüyor ablasını

oy oy...eliftoşu az sonra öpecek ayşe teyzesi...yatağını tekmelemeye başladı deniz...evet..annelik çok yorucu.ama bir o adar güzel..yoruluyorsun ama emeğinin karşısında onun büyüdüğünü görünce değiyor herşeye.zaten zor olan herşey güzeldir öyle değilmi
dişlerine birşey sürüyormusun.ben kullanmıştım bir jel..dr lar doğal çıkmasını istiyor...ses geldi...

artık akşamları yere serilip ikimiz uyuyoruz.kimin kimi uyuttuğu belli değil.annemmm diyor dudağımdan öpüyor.sonra nanak diyor.sonra öbür nana diyor sonra gıgı diyor...zilli!çokkkk tatlı oldun kızım.artık göz kapama numaraları da çoğu zaman sökmüyor sana.ben seni uyutacağım nete gireceğim diye beklerken sen uyutuyorsun beni.
sonra bir vakit uyanıyorum.saat kaç olmuş.ya da baban gelmiş kaldırıyor.yatır kızı diye.sen de yat diye..çokkk zilli oldun çok...seni çok seviyorum tatlı böceğim...

şimdi uyuyorsun.az nete bakayım heh heh

valla sonda konusunda bende tereddütteyim.banada durdurmaz gibi geliyor.birde benim yaramaz asla yatmayı sevmiyor.uyanık olduğu müddetce kucakta etrafı inceleyip kurcalama yapması gerekiyor.yatırırsan kıyamet kopuyor. sonda takılı olursa yatması lazım.kafam çok karışık canım yaa.nasıl olacak bilmiyorum.

ohh maşallah koca kız olmuş prenses.abla yaaa
seni uyutmayada başlamış cadı.yakında seni uyutup kalkar kurcalar etrafı

iyi pazarlar böcekseverler

dün gece kızımı ilk kez bir düğüne götürdük.çooook güzeldi.gerçi hiç oturmadım ama tanıdık tanımadık bu benim kızım diye ilan etmek çok ama çok mutlululık vericiydi.öyyyle mutlu oldum ki.benim demek diyebilmek ne güzelmiş.birileriyle selamlaşırken bu benim kız demek.benim kızım demek....süper güzeldi.kötü bir cümle oldu ama süperdi işte.çokkk mutlu oldum çokk

zilli kızım şaşkındı.gelin damatı bekledik.ışıklar ,oyunlar ilgisini çekti.plastik faresini elindeki baloncuğu tuttarak şişirmeye çalışan çocuk d,ikkatini çekti.bazı çocukların elinde ışık oyuncaklar vardı.almak istediellerinden.ben bizim değil annem diye müdahale ettim.babası ona da getirmişti ya farklı bir ışıklı oyuncak.ben gizledim sonra vermedim bir daha .çünkü sallayınca gözleri yanıltıyor bozabiliyor.bir de kızımın bir takıntısı var.artık takıntımıdır yoksa huy mu yada simetri miveyahut tertiplki düzenli olma mı???evde bile açık bişey görsün hemen kapatır.açık kapı ya da hafif aralı kalmıuş herhengi birşey.bu su şişei bile olabiliyor.koca salonda bozulan bütün sandalyeleri yerlerine yerleştirdi hahhahahah.çoook tatlıydı yaa
eve dönerken aslında kızıma ücret istemeliydim salonu düzeltti diye söylendim anneme kızkardeşime.

çabucak yazdım.yanlışlara affola.babasıyla parka indiler.nerdeyse gelşirler.ben de bu arda mutfağımı fayanslarını ocağı bir güzel tem,zledim.temizlik ,işte böyle kaçak göçek oluyor da dağınık bitmiyor maalesef

not:sabah babaya bi daha istiyom yaaa dedim...cevap(

herkese sevgiler...

Son düzenleme:

canım ne yaptın.çok ta küçüktü.nasıl geçti...takılabildimi sonda?sağlık durumu?

canım ne yaptın.çok ta küçüktü.nasıl geçti...takılabildimi sonda?sağlık durumu?

henüz yatırmak için götürmedim cnm.kıyamıyorum. cuma günü muayenehanesine götürdüğümüz doç.dr. kalsiyumunun fazla olduğunu ve tekrar tahlil yaptırmamı söyledi. o sonuçları görelim sonra yatıralım dedi. cumartesi tekrar yaptırdım. doktor değer 5 iken fazla demişti. bu kez 17 çıktı
dün çok kötüydü sürekli ağladı. bugün ben işteyim ve az önce bakıcıyla konuştuğumda oğlum arkadan feryat figan ağlıyordu. çok üzgünüm çok.
yarın doktorda randevum var.akşam 6 da sonuçları değerlendirip yatış ve sünnet için bi karar vericez. hayırlısı olur inşallah. sende dua et teyzesi.

sanki böbrek sancıları yetmiyo gibi bide öksürmeye başladı. daha 5 aylık olmadı bisürü ilaç kullandı yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…