- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
canım benim nasılsın. prenses nasıl?
uzun zamandır bakamıyorum buralara.
bugün işe başladım.çok mutsuzum.oğlumu bakıcıya bıraktım.
içim sızlıyooooo.
canım..senin adına üzüldüm...kocan evlat... almam diyorsa zaten almasın.biz evlat edindik.anne baba olduk.o da bize evlat...lık lik....çok yakışıksız ekler..çaydanlık gibi cansız duygusuz birşey ifade eder gibi...
güzel dileklerin için teşekkür edrerim.inşallah eşini ikna etme yollarını bulursun.ya da bilmiyorum.eşin bundan sonra senin mutluluğunu düşünür.inşallah..
bayramınız tatlı olsun....sevgiler..
Ne güzel yazmışsın,çok ta haklısın...
Bak ne mutlusunuz sen ve eşin,hepsi evlat sonuçta...
Yeter ki onlara anne-baba olunabilsin...
Yuva olsun o 3 kişi o evde değil mi canım benim....
Allah senin ve eşinin yaşadığı bu mutluluğu yaşama şansını istemeyi tüm çiftlerin yüreğine versin.amin..
oyyyy sevsinler senin böceğiniiiiiiii.ohhh sık sık annesi mıncıklaya mıncıklaya ye onuuuuu.oy canım hoşgelmişin
iyiyz böceğimle sağolasın.uyumadan önce bir seviştik bir seviştik.zilli çok oyuncu oldu bu aralar.ık diyor.sıkarak seviyorum ya.hoşuna gidiyor.ık(sık)diyor bana.ık...heh heh...
alışırsın canım...işe giden çok anne var...daha çok özler daha çok seversin:))
ne kadar oldu eymen...kartal eymen...unutmamışım değilmi...arada gir yaz oğlanı....
sevgiler..
oyyyy sevsinler senin böceğiniiiiiiii.ohhh sık sık annesi mıncıklaya mıncıklaya ye onuuuuu.
biliyomusun ilk gün işten geldim oğluşum beni görünce önce bi kahkaha attı hemen sarıldı bana. sonra birden suratını asıp itti beni babasına atladı.sonra bütün gün hiç yüzüme bile bakmadı.babasının kucağından bana gelmedi.resmen küsmüş bana..
ki bide eymen aşırı anneci bir bebek. normalde benden asla kimseye gitmezdi.sürekli yapışık dururdu bana.çok üzüldüm bana çok küsmüş onu bıraktım diye.tüm gün üzgün durmuş zaten.
4.5 aylık oldu teyzesi.çok bilmiş bir bebek bi görsen. herşeyi anlıyo.
hasta ama bayadır. böbreklerinde taş var. çok sancılanıyo.
selam zeytinn.....kara zeytinn:))
çok önce okudum.şimdi yazmak kısmetmiş....sana tavır yapmış oğlun anladığım kadarıyla...aynı biz büyüklerde öyle değilmiyiz?:))
zaanla alışacalktır annesi...maşalah 4,5 aylık olmuş ha...hey gidi zaman ne çabuk geçiyor.isim zorluğu yaşarken!dğil mi....
anlar anlar...herşeyi anlarlar.şimdiki bebekler çoook akıllılar.herşeyin vitaminlisini enerjilisini faydalısını yiyiorlar öyle yaşıyorlar...benimki de çok tatlı oldu teyzesi.ölüyoruz babasıyla ona biz.herşeyimiz o...yaşama sevincimiz...öyleler değil mi....ama hasta olduğuna üzüldüm .yavrucumm.daha o ne ki.nerden de taş olmuş o kadarcık yavru da.genetik filan mı....yavrum sancılanır durur.acil şifa diliyorum ona...sağlık durumunu yaz olur mu...kıyamam..
aynen öyle canım yaa zaman bu su gibi akıp gidiyor. daha dün gibi. ismi ne olacak derken şimdi taşlarıyla savaşıyoruz oğlumun.
aynen dediğin gibi.yaşama sevincimiz evlatlar. iyiki onlar var.
günlerdir hastanelerdeyiz. çocuk nefroloji bölümleri sadece eğitim araştırmalarda var. dün kaç doktor gezdik. hastaneye yatıracaklar kuzumu. minnacık pipisine sonda takacaklar 2 gün idrarı toplanacakmış araştırılacakmış. taşın sebebi ne diye. ona göre tedavi yöntemi uygulanacakmış. 4 eylülde yatışını yapacaklar.kafam çok dolu.yatırmak istemiyorum ama onu öyle kıvranırken görünce elimden bişey gelmiyorya o zaman deliriyorum işte. dua et teyzesi sende.
tatlı denizimiz nasıl.kaç yaşında şimdi.şeker kız.dillendi iyice dimi prenses.
merhaba deniz kızıyla güzel annesi.. hep okuyorum sizi ama yazacak kadar zamanım çoğu zaman da dermanım olmuyor.. iş ev ve devammmmlı misafir var şu sıralar.. kızım çok iyi şükürler olsun bir tane dişimiz geldim geliyorum diyor şimdiden diş buğdayı için planlar yapmaya başladım.. yorgunum çok yorgun ama çok mutlu canımın parçası kızım iyi ki gelmiş hayatıma
öpüyorum deniz kızını eliftoş da öpüyor ablasını
oy yavrum yaaa..e peki nasıl kalacak sonda.tutabilecekmi oğlun.daha çok küçük çıkarır gibime geliyo.Allah yardımcın olsun.çok geçmiş olsun.
deniz 2 yaşında bir genç kız!iyi maşallah.şimmdi tam sana yazıyordum sayfayı açtım uyandı zilli pşpışladım da yatırdım.oo ne diller ne diller teyzesi...
oluşuna çok geçmiş olsun...severim ben onun bibisini.oy yavrum
valla sonda konusunda bende tereddütteyim.banada durdurmaz gibi geliyor.birde benim yaramaz asla yatmayı sevmiyor.uyanık olduğu müddetce kucakta etrafı inceleyip kurcalama yapması gerekiyor.yatırırsan kıyamet kopuyor. sonda takılı olursa yatması lazım.kafam çok karışık canım yaa.nasıl olacak bilmiyorum.
ohh maşallah koca kız olmuş prenses.abla yaaa
seni uyutmayada başlamış cadı.yakında seni uyutup kalkar kurcalar etrafı
allahh mutlulugunu dahdahdahadaha........ arttirsinnn cnmm benimmmm
canım ne yaptın.çok ta küçüktü.nasıl geçti...takılabildimi sonda?sağlık durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?