Sümüklüböceğin hikayesi

selam eften püften

ve...iki ziyaretçim....size de canlı selam

Son düzenleme:
muhakkak denecek çok şey var ama harflere sığmıyor bende üç nokta ile anlatayım tarif edemediğim duyguları sizde üç noktanın içinde bilinki çok güzel şeyler var.... denizin anneciğine sevgiler...

canım kızım....

bu gece sadece kendim için girdim.gezdim dolaştım...uyumanı bekledim girebilmek için.ama bak görüyorsun ki yolum yine sana düşmüş.canımmmm....

canım kızım ...parktaydınız yie bu akşam babanla...her akşam olduğu gibi...her akşam baban eve geldiğinde yapacağını yapıyorsun.daha içeri girmeden babana''hoşgeldin babaciiiim..yorgunmusun....

alıyorsun ya babanın yorgunluğunu kızım....
yemekte de bir naz bir naz....yemek yedirmiyorsun bi rahat babana...üstüne çıkıp sen yedir diyorsun....

bak....saat kaç olmuş...öyle kk nın saatine bakıp aldanma.bir saat eksik yazıyor saati burası.saat şu an tam 02: 01

baban az önce wc ye uyandı.artık kızmıyor,söylenmiyor...heh heh....alıştı alıştı....alışmak zorunda ne yapsın....neyse ...artık gideyim uyuyayım kızım....bugün uyumamıştın.aman Allahım....o neydi öyle....evi talan ettin be kızım...uyumadığın zaman tam bir psikopat oluyorsun!
kızma ....ama öyle....çarşamba pazarı halt ediyor senin yaptıklarının yanında...gidiyorum diyorum bak yine yazıyorum.
neyse...bu sefer gittim....yanına geliyorum kızım....
yani o benle uyuyor :))

cok duygulandım okurken.
ne güzel yazmışsınız
ne iyi düşünmüşsünüz.cesaret edemeyen herkese güzel bir örnek olmuş.

ben de dün tüp bebek denememizin olumsuz sonucunu duydum.8 haftalık ama olmadı ,kalbi atmadı,büyümedi...ilk denememizdi.
biz bir seferde ne kadar yıkıldık,
neler çektiniz neler yaşadınız nasıl üzüldünüz kimbilir.
Rabbim öyle hayırlı bi evlat kılsın ki denizi bütün acılarınız dinsin.
mutluluğunuz daim olsun .

selam deniz geldi biz geldikk
prensesim nasılnasıl büyümüş annesiyardım ediyormuş artık sana daha neler yapıcak bak gör
bu arada kısmetse oğlum olcakmış deniz geldibenim oğlum olcakmış nekadar çok istiyordum rabbim sağsalim doğmasınıda nasip eyler inşallahdarısı tüm istiyenlere olsun.büyümüşte tabi 166 gram olmuş her gittiğide ağzım açık bakıyorum.ilk zamanlar nokta olan meleğim şimdi ultrosana sığmıyor bilerabbim bu duyguları herkese yaşatsın
ee bende kilo alıyorum tabi sanırım biraz hızlıda gidiyorumelimde değil ama çok şişiyorum daha şimdiden bakalım ne olucam ilerde şimdilik bizde bi sorun yok deniz geldi herşey normal akışında ilerliyor şuan içinçok şükür bugünümüzeprensesimi ve seni kocaman öpüyorumm

selam böcekseverler selam....günydın olsun bu saatte uyanık olana........

az önce kitabımdan hatırı sayılır sayfalar okudum....bu benim için inanılmaz mutluluk!

çocuk ywtiştirirken kendine vakit ayırmak isteyenler çok iyi anlar beni sanırım....okuduğum kitap ta daha çok onunla ilgili...Doğan Cüceloğlu'nun Keşkesiz bir yaşam için iletişim''

tüm anne adaylarına ve çocuk sahibi herkese öneririm...

kitaptan biraz sıyrılıp size bir merhaba demek istedim.denizden birşeyler yazmak istedim.ama hepsi uçuştu...öyle şeyler yaşıyoruz ki onunla............çok küçük...akşamdan......(uçuştu dedim ama bir tanecik yakalamışım) :))

ramazan davulcusu bayram harçlığı toplamaya gelmiş dün gece.....biz tabiii her akşam olduğu gibi kağımızın önündeki parktayız.daha çok babası ilgileniyor denizle...ben denizden sonra daha bir haşır neşir olduğum komşularımıızn yanındayız.hafif sohbetteyim....
davulcu çalıyor...bizim deniz davulcunun peşinden oynaya oynaya kırıta kırıta gidiyor....görenleri kırdı geçirdi gülmekten.sanırsınız davulcunun köçeği....hahhahahahhahahahahahahha
davulcu davulunu tokmaklamayı kestikçe deniz duruyor....davulcu çalıyor deniz oynuyor...kollar iki yanda...tötünü kıvıra kıvıra......

apartmanımızın maskotu oldu tatlım...

şimdi uyuyor ve cok cok parmağını emiyor emzik yapmış......yakalanırsam pepe isteyecek....

parmak emme işini halletmiştik fakat geceleri başladı yine...gündüz yok...öyyle tatlı emiyor ki....normalda gece sabaha kadar parmak görevlisiyim...o sokar ağzına ben çekerim.....ama çok haz aldığını hissediyorum....bazen bıraksammı diyorum ve izin veriyorum...izinli olduğu zamanlarda da ya kitap okuyorum ya size birkaç şey yazıyorum....
şimdi olduğu gibi....kendime de kızıyorum böyle durumlarda...çelişiyorum...ara sıra kaçamaklar lsun değil mi?şimdi o böyle mutlu ben böyle......
her zaman değil ama....kesinlikle......

giremezsem eğer şimdiden herkse keyifli tatlı bir bayram olsun diyorum....hayalot ve canan dı sanırım....yazamadım....sizi ve herkesi sarıyorum...hayal ot.....hayal ettiğin olmuş...ne güzel...oğluna iyi bak...

herkese sevgiler....

Son düzenleme:
ay!

çıkmadan aklıma geldi....bayam şekeri olsun...bir kere gülmelik....

dün dışarıda fazlaca vakit geçirmişti.uyku saati de gelmişti.artık psikopata bağlıyordu.heh heh...arabasını sürüyorum.içinde....arabanın kumaşlarını kemirmeye başladı.kemirgen fare!
süngerini söktü ya !

meğer ne için sökmüş...(tahmini büyük bir boy salatalık büyüklüğünde sökmüş tutunma yerinin süngerini)...

vites yapmış! arabanın vitesymiş!

çok yataıcı bu kız yaaaa.....
yavvvrum benim

günaydın böcekseverler..........iyi bayramlar

göbüşler......herkes iyi mi?

denizle biz bu bayramın ilk günü mezarlık ziyareti yaptık.artık onun da birşeylerin farkına varmasını istedim....insanların önce bebek olduklarını,sonra büyüdüklerini ,sonra da artık uyuduklarını anlattım.yakın zamanda koca teyzemizi kaybetmiştik.onun çok uzaklara gittiğini bir daha göremiyeceğimizi bize bir daha gelmiyeceğini anlatmıştım...

bu bayram da o uzaklardaydık(
hayat böyle işte....bir tatlı bir acı.......neyse...

deniz koca teyzemize sübhanekeyi okudu...ben de bildiklerimi....bizim onu göremediğimizi ama onun bizi görebildiğini anlattım...belki daha anlatılmaz ,küçük diyebilirsiniz ama deniz çok akıllı...anlattıklarımı büyük bir olgunlukla dinledi....

oradan ayrıldık...biz yorulmuştuk.çünkü epeyi yürüme yolu vardı.ama deniz be yorulmadım deyip durdu.yollar vesaitler çok kalabalıktı bayram dolayısı ile.olsun...deniz alışsındı...kalabalığa.sıkışık ta olsa ayakta yolculuk etmeye...hayatın kendisi zor...öğrensindi...

ben babayla biraz faklı düşünüyorum.ona kalsa bin taksiye çocukla sıkılma yollrda,rahat git....be ise hayatın içine karışsın kolaya alışmasın istiyorum.gerektiğinde taksiye de binsin uçağa da...ama gerektiğinde...hayatı ona çokta el bebek gül bebek sunmak istemiyorum....çünkü gerçekten de öyle değil...

rahatı da öğrensin...keşke hep rahatta olsun....ama zorluğu görsün başa çıkabilmeyi öğrensin..kendisi öğrensin hayatı kolaylaştırmayı..seçeneklerini çoğaltmayı....

bu saatte de......böyle oldu.sanki ders gibi...ama ben öyle işte........ne geldiyse o.....

bugün kızımla aramızda özel bir gün....belki dışarıda belki evde....çokkk güzel geçmesini istiyorum..ilk fırsatta yazarım....devgiyle kalın...

not:bu ara ikinci bir deniz fikri düştü aklıma....babayı bir kandırabilsem....olmazsa,belki koruyu aile olabiliriz....deniz de kardeşlik duygusunu tadar....bazı cicilerini bile veremiyorum isteyenlere....saklıyorum....kimbilir.....ALLAH bilir:emir_bebek

dilek ağacıııııııııııı....dilek tyezemiz....beğenip kaçmışsın....iyimiyiz?

mutlu bayramlar

muhakkak denecek çok şey var ama harflere sığmıyor bende üç nokta ile anlatayım tarif edemediğim duyguları sizde üç noktanın içinde bilinki çok güzel şeyler var.... denizin anneciğine sevgiler...

aldım kabul ettim sevginizi......mutlu bayamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…