Sümüklüböceğin hikayesi

deniz ebenden de selam olsun.ben sizi daha yeni kesfettim.aslında uzun zamandır okuyordum bu sayfaları.masallah denizinize okudum baya sizi bastan.ben de ilk denemi yaptım negatif malesef.bakalım dondurulmusları denicem önümüzdeki ay.
denizi öp benim için ....

misafir senmiydin?

inşallah dondurulmuşların seni anne yapar...bir an önce tatmanı isterim....çokkk güzell bir duygu...

öperim...uyansın....

sevgiler...

Son düzenleme:
koca göbüşler
bereeen....özleeemmm....hayalot...ilk aklıma gelenler....iyimisiniz?sıcaklara dikkat!zordur şimdi bu havalarda...herşey yolunda inşallah....

en taze anne adayı....Sümeyye...iyimiyiz?

denizden hiç yazamadım...şifreyle pek çekmez oldu artık net...şimdi bile tesadüf oldu.o yüzden yazmaya niyetlenemiyorum.hoş!denizle hayatı yaşamaktan pek bi vakitte bulamıyorum ya girmeye...biraz bakınayım...net gitmezse...deniz de uyanmazsa ....buradayım

selam böcekseverler.........

hani bir zamanlar çok yoruluyorum diyordum ya.......yavrum benimm....hayat nasılda devam ediyor...dönüyor...herşey nasıl da yerine oturuyor.herşey ...çok karışığım....yavrum ya...deniz...deniz..deniZ.

nasıl anlatsam kızım....yaşıyorum işte seni...
deniz evdeki rutin işleyişi biliyor.süt aldık bugün.balkondan sepetle çekiyorum.arkamı dönüp kapıyı kapatırken ne görüyorum...sepetten içinde süt olan poşeti almış.dolapta boş olan yere koymaya çalışıyor....sonra,

sonra evi süpürdüm.ben su haznesini boşaltırken süpürgenin,bana içindeki pislikleri koymam için poşetlikten poşet alıp getiriyor.
temizleme işlemi devam ederken süpürgenin hortumunu çıkarmış yerine koymuş.

yani daha çok...o kadar çok şey var ki.bunlar bugün olanlar...deniz bir elimin altıncı parmağı ya da sanki işlerimi gören üçüncü bir elim oldu.büyüdü ya....bunları kendi yapıyor.kimse ona şunu şunu yap demiyor.

sarımsaklarımız mutfakta yüksek yerde asılı...ben bile dolap üstüne çıkarak alırım.bana ben büyüyüm.sana sarımsak alıcam ordan diyor.yavrucum ya....
günde kaç kere annecimmm.ben seni çok seviyorum diyor biliyormusunuz? ben bilmiyorum....çok....çok kez.

ne çok yazılırsın sen kızım ....daha çok yaşanırsın....iyi ki kızımsın...iyi ki annenim...şükür SANA....

büyüyor işte büyüyor....son bir iki ay içerisinde 3 kitap okudum ve 2 taneyi de birlikte okumaya devam ediyorum...byüyor işte büyüyor..bir gazete okuyamazken (gazetenin ortasına otururdu )...düşünün....

artık çayımı da rahat içebiliyorum.....ohhh hayat....ne rahat.....

isteyene olsun:13:

misafirim....canlı selam

şimdi gideyim o uyurken kitabımı okuyayım...bişey bişey eşliğinde....

Sağolasın Deniz annem. Artık daha iyiyim. Doğruldum. En son cumaertesi bebekten geride kalan bir parçanın alınması için kürtaj yapıldı. Sanki içimde biriken üzüntülerimi de aldılar. O işlemden sonra eski halime döndüm gibi. Ne kadar sürer bilmiyorum, ancak şimdi çok daha hafifim.

Senin en üstün tarafın, ne kadar mutlu olduğunun farkında olman, Denizin farkında olman. Rabbim bu mutluluğunuzu hep artırsın, Denizle birlikte büyütsün. Olsun, olsun, bize de olsun.

Son düzenleme:
iyi akşamlar denizseverler

aus,sümeyye,atik açıklar...ışığınız yanıyor ...selam olsun...herkese selam

gözde....sanki sana yazmamışım.aklımın bi yerlerinde kalmış.dönüp birkaç sayfa öncesine bakayım.

not:deniz babayla parka çıktı.bende burada...hihoyyyt

iyi akşamlar denizseverler

aus,sümeyye,atik açıklar...ışığınız yanıyor ...selam olsun...herkese selam

gözde....sanki sana yazmamışım.aklımın bi yerlerinde kalmış.dönüp birkaç sayfa öncesine bakayım.

not:deniz babayla parka çıktı.bende burada...hihoyyyt

şeyyy....sütü dolapta unutmuşum da....mecbur kaynamasını bekliyorum denize yoğurt mayalıyacağımçok sever dekızıma.....

hah....buldum kız seni......evet....deniz yanımda ya....boşveriyorum çoğu şeye....bazen işe güce bazen başka şeylere....mazeretim deniz....

aman ben sadece ne yaptığımı söylemeye gelebiliyorum.o da çok az...nasıl da yapıyorsunuz öyyle güzel şeyler....maşallah diyeyim ben almıyayım...belki deniz biraz daha büyüyünce.....tam zaman denize :))

süt taştı....iyi mi?

kaymağını da pek severim...ocağı temizlemek yerine ocağın başına oturup bi güzel yalasam mı!

salaaaaaak saaalaaaak saaaaalaaaaaaaakkk.
bu tezahürat bendenize.öhöm öhöm.

neyse ben kaçayım.şimdi de süt soğuyana kadar parka ineyim bizimkilerin yanına...soğursa artık onu da pudink pasta bişeyler uydururuz

deniz annem seni burda görmek bile yetiyor bana
br iki cümlen bile içimi ısıtıyor
kapımız açık her daim bekleriz

daha iyi olmana sevindim..

tedavi sürecini yaz olur mu.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…