- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.241
deniz ebenden de selam olsun.ben sizi daha yeni kesfettim.aslında uzun zamandır okuyordum bu sayfaları.masallah denizinize okudum baya sizi bastan.ben de ilk denemi yaptım negatif malesef.bakalım dondurulmusları denicem önümüzdeki ay.
denizi öp benim için ....
koca göbüşler
bereeen....özleeemmm....hayalot...ilk aklıma gelenler....iyimisiniz?sıcaklara dikkat!zordur şimdi bu havalarda...herşey yolunda inşallah....
en taze anne adayı....Sümeyye...iyimiyiz?
denizden hiç yazamadım...şifreyle pek çekmez oldu artık net...şimdi bile tesadüf oldu.o yüzden yazmaya niyetlenemiyorum.hoş!denizle hayatı yaşamaktan pek bi vakitte bulamıyorum ya girmeye...biraz bakınayım...net gitmezse...deniz de uyanmazsa ....buradayım
büyüyor işte büyüyor....son bir iki ay içerisinde 3 kitap okudum ve 2 taneyi de birlikte okumaya devam ediyorum...byüyor işte büyüyor..bir gazete okuyamazken (gazetenin ortasına otururdu )...düşünün....
artık çayımı da rahat içebiliyorum.....ohhh hayat....ne rahat.....
isteyene olsun:13:
deniz annemm
sen şımarmaları hakediyorsun
herşeyi hakediyorsun
deniz yanında ya boşver
gerisi boş değil mi
geç miş erken miş
boşver
sarıl sıkı sıkı miniğine
benim içinde dua et
inşallah bir gün benimde deniz gibi bir kızım olur
hayattan tek isteğim bu
yemek topiğine gelince
topik aus ablanın
bende ekliyorum işte birşeyler elimden geldiğince
uğra sende bekleriz
hah....buldum kız seni......evet....deniz yanımda ya....boşveriyorum çoğu şeye....bazen işe güce bazen başka şeylere....mazeretim deniz....
aman ben sadece ne yaptığımı söylemeye gelebiliyorum.o da çok az...nasıl da yapıyorsunuz öyyle güzel şeyler....maşallah diyeyim ben almıyayım...belki deniz biraz daha büyüyünce.....tam zaman denize :))
Görmüşken bir selam vereyim bende canım
öpüyorum sizi
Sağolasın Deniz annem. Artık daha iyiyim. Doğruldum. En son cumaertesi bebekten geride kalan bir parçanın alınması için kürtaj yapıldı. Sanki içimde biriken üzüntülerimi de aldılar. O işlemden sonra eski halime döndüm gibi. Ne kadar sürer bilmiyorum, ancak şimdi çok daha hafifim.
Senin en üstün tarafın, ne kadar mutlu olduğunun farkında olman, Denizin farkında olman. Rabbim bu mutluluğunuzu hep artırsın, Denizle birlikte büyütsün. Olsun, olsun, bize de olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?