Sümüklüböceğin hikayesi

dünaydın böcekseverlernette sorun var.giremedim bir türlü..bir geldi bir gitti.boşunA yazmaya çalıştım...sadece bir selam gönderiyorum.....inşallah herkesin keyfi yerinde....

en uygun zamanda herkese tek tek yazacaüım.sevgilerimi gönderiyorum.sümeyyecim...daha iyisin inşallah.

denizle benden çok kısa.....

denizle saldık çayıra Mevla kayıra...hayatı yaşıyoruz...baba bana kızıyor.ev işleri kalıyor diye.hemmen göndereyim de...

oy canımm....bi yerlerden hatırlıyorum bu sözleri ben.

daha önceki yazına cevap veremedim....bu saatte...işte ...ne kadar olursa.....

ne o denizimizin tatlı annesi sadece sen mi sadece selam veriyosun sandın hehhehe

nasılsın canım benim. prenses nasıl?
ben iyiyim paşamla uğraşıp duruyorum. işten eve evden işe.
oğlum iyice büyüyor teyzesi ama artık hiç yemek yemiyor. iyice yemez içmez oldu. bıraktığım anne sütünü bile içmiyor gündüzleri.
pek bi dilli olacak galiba şimdiden azı laf dolu
geçenlerde bi komşu adı neydi bunun dedi bizimkisi direk kakaaalll dedi şok oldum ki kartal ismini çok kullanmıyoruz sadece 2 adınıda öğrensin diye arada söylüyorum.
işi gücü evde futbol oynamak. babasına çekti hepten yandım ben
topa vurup kolları kaldırıp koşuyo evin içinde gaaaaaaaaa diye gooll diyor kendince.
tatlı böcek büyüyor yaaaa

sümeyyecim nasılsın canım. toparladınmı kendini biraz.

Merhaba canım. İlgin için teşekkür ederim. Tam olarak ne zaman iyileşirim, bilmiyorum, ancak elhamduLillah çok iyiyim. Yaralarım kapandı. Sadece içim yangın yeri gibi. Sönmesini bilmiyor. Yağmasını bilmeyen yağmur yüklü bultlar gibiyim elhamduLıllah. Bu bile güzel. Olmayan bir kalpdense, yanarak kendini hiss ettirmesi daha güzel.

Rabbim evladını korusun.

Son düzenleme:

canım benim yine söylüyorum rabbim bu acını unutturacak başka acılar yaşatmasın sana. sana içindeki yangını söndürecek salih evlatlar nasip etsin inşallah.
yaralar kapanmasa nasıl yaşar ki insan. allahım içine ferahlıklar versin.

Rabbim cümlemizin evladını korusun kimselere evlat acısı yaşatmasın inşallah.

iyi geceler böcekseverler....benim netimde sorun var anlaşılan...her an kopabilirim...sadece...kızımı çok ama çok sevdiğimi istiyorum.iyi ki benim kızım olmuş...iyi ki ona anne olmuşuz...yazacak o kadar çok şey var ki....netim azizlik yapmazsa.....buralardayım....sevgiler herkese.....deniz kadar

sümeyyecim....daha iyimisin....profilimden bazen denk geldiğim oluyor birkaç cümlene....sanırım daha iyisin ve yeni tedavi planları yapıyorsun.....

canım..naçizane...yaranı deşermiyim...diye de sıkılarak yazıyorum..en son yaşadığının bir daha olma olasılığı var mı?su kaybının sebebi?olası diğer diğer gebelikte(inşallah)karşılaşmamak için yapabileceklerin?acı büyük....kayıp.....canım.....umarım iyi niyetle yazdığıma kalpten inanıyorsun...tekrar üzülmeyelim....

dr un seni bu konuda aydınlatıyordur....bilmek istedim....

İyi geceler deniz annesi
Karnım futbol topu kadar oldu oğluşum da bol bol tekme atıyor. İnanırmısın şuanda bile uyku düzeni var paşanın, 3 saatte bir tekmeler savuruyor
Deniz ablasını gocumaaannn gocumaaaann öpüyoruzzzzz

sadece bir selaaaammm.

zeytin...kara zeytin....hoşgelmişsin
15 aylık olmuş ha eymen....bak...unutmamışım isminiaman haaa 1 buçuk yaşlarında çok dikkat....her çocuk aynımı bilmem ama.yürümek koşmak istiyorlar yaaa...çok dikkat etmek gerekiyor...ne yakalamaya çalışsan da bi yerlerini morattıyorlar.sonra çok üzülüyorsun.dikkat..

büyüdü kızım evet....çok tatlı teyzesi...bakıp bakıp gerçek mi diyoruz babayla...Allahımmm diye diye şükrediyoruz...bu ara pk giremedim.girmeye çalıştıysam da gitti geldi net....inşallah uygın zamanda denizimi çoook çok yazacağım...öp oğlanı benim için....uğra arada....

seninle birlikte bir de ayşe url vardı....eliftoşu....o da bakmaz oldu(

oy canlı selam özleemmm hocaaammm.maşallah maşallah oğlanasabaha öpücüğünüzü kondururuz....sen de bizim için sıvazlayıver kova gobüşünü

ay pardon...koca gobüş diyeceğime kova yazmışım....karanlıkta yazınca böyle oldu işte

deniz kız ve annesi yazın tadını çıkarıyorlar galiba 3 gündür sesleri çıkmamış.bari ben yazayımda sayfa ilerlesin.öptüm o tatlı kızı gıdısından:)

herkese selam.olduk teyzesi olduk kocaman göbüş olduk e artık 22 haftalık olduk maşallah kıpır kıpır oğluşum yerinde durmak bilmiyor artık.

sorma ,koca gobüş....denizle hayata yeniden başladık biz....her anım her dakikam kıymetli.....doya doya sindire sindire yaşıyoruz.

hımmmm...sizi gidi koca gobüşler sizi...baktım da.siz özlemle aynısınız galiba....bakalım önce hanginiz?

ay ,haydi hayırlısı ile....kırklarınız karışacak...bak buraya devam ama ha....özlem de sende....yazacaksınız bibililerinizi......

hehehheheee tabiii fırsat bulabilirsenizbenim kızım kocamaaan olacak.siz kakalarla oynarsınız artık

şaka bir yana......hayırlısı ile alın kucaklarınıza....isteyen herkes....Allahımm...herkse isteyen herkese tattırsın....sümeyyeciğime de arası fazla uzamadan yeniden inşallah.....öptüm seni sümeyye

beroş...ara sıra çek yavrucum yukarıya bizim sümüklüyü.....bak giremiyorum bazı...zaten çekiyorsun ya....

aus ablam
ben deniz anneme niye hayranım sanıyorsun
gecelerde hiç durmadan okudum
o bu dünyaya gelmiş bir melek benim gözümde

bu yazıyı okumuştum
yine gözlerim doldu
zaman ne çabuk geçiyor dimi
birde bakmışsınız kocaman bir genç kız olmuş pıtırcık

canım.hoş uğramışsın
şımartma kız beni.....melek miestağfirullah...melekler yemezler içmezler.....vs vs vs .......

evet....zaman geçiyor.biz de inanamıyoruz....zaman sanki hem dursun hem geçsin....keşke benim gençliğim dursa deniz büyüse.....ya da daha genç iken deniz yanımda olsaymış(
neyse...zararın neresinden dönersem denizdir.yavrum benim....

profilimden gördüm.senin de yemek topiğin var he....ah keşke vakit bulabilsem de bakabilsem az biraz....yapıversem güzel güzel
hoşçakal hamarat kız

Yaramı deşmiyorsun Deniz annem. Deşsen bile daha iyi, hiç deyilse ağlarım, ağlayamaz oldum. Senin yazdığın her kelime o kadar iyi geliyor ki... Her gün bir az daha iyiye gidiyorum. Sanırım içimi yakan şey, taşıdığım anne kalbiymiş ki, çok ağırmış Deniz annem, çoook... çocuksuz, o kalbi taşımak çok zormuş. O duygular azaldıkca yangında azalıyor.

Evet tedavi planlar yapıyorum kısmet olursa. Ancak kendi doktorumun açıklamaları benim için yeterli değil (gerçi bu konuda daha görüşmedim). Tekrar böyle bir durum yaşamamak için alanında iyi bir riskli gebelik uzmanı (Arda Lembet) ile görüşmeği düşünüyorum inşeAllah. O da hastalarını en tez 40'ı çıkınca görmek istiyormuş. O yüzden inşeAllah bayramdan sonra görüşme planım var. Bakalım Mevlam neyler.... Neylerse güzel eyler.

Deniz kızı da öpüyorum. Gözüm burda hep sizi arıyor. Yukarılarda görünce seviniyorum.

haydi hayırlısı Sümeyye....evet...Mevla neylerse güzel eyler....bir beni düşün....bir kendi imtihanını...bak..ben ne mutluyum şimdi....ne dr lara gitmem kaldı me sıkıntım...evladmsa evlat.ŞÜKÜR.....güzel günler ileride Sümeyye...ileride.Allhın izni ile hayırlısı ile yazmışsa olacağını biliyorsun zaten....sevgiyle kucaklıyorum seni....iyi geceler...ben de yavaş yavaş çıksam iyi olacak..yarına misafirim var iftara....uyumak gerek.

Allah sana kolaylık, yemeklerine bereket versin. Sizi seviyorum.

deniz annemm
sen şımarmaları hakediyorsun
herşeyi hakediyorsun
deniz yanında ya boşver
gerisi boş değil mi
geç miş erken miş
boşver
sarıl sıkı sıkı miniğine
benim içinde dua et
inşallah bir gün benimde deniz gibi bir kızım olur
hayattan tek isteğim bu

yemek topiğine gelince
topik aus ablanın
bende ekliyorum işte birşeyler elimden geldiğince
uğra sende bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…