- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.221
oy canımm....bi yerlerden hatırlıyorum bu sözleri ben.
daha önceki yazına cevap veremedim....bu saatte...işte ...ne kadar olursa.....
sümeyyecim nasılsın canım. toparladınmı kendini biraz.
Merhaba canım. İlgin için teşekkür ederim. Tam olarak ne zaman iyileşirim, bilmiyorum, ancak elhamduLillah çok iyiyim. Yaralarım kapandı. Sadece içim yangın yeri gibi. Sönmesini bilmiyor. Yağmasını bilmeyen yağmur yüklü bultlar gibiyim elhamduLıllah. Bu bile güzel. Olmayan bir kalpdense, yanarak kendini hiss ettirmesi daha güzel.
Rabbim evladını korusun.
sadece bir selaaaammm.
güzel denizin güzel yürekli annesi nasılsın?
Gelemiyorum buralara çok fazla. Aslında okuyorum da yazma fırsatı bulamıyorum.
Denizimiz büyüyor maşallah. Ah bu çocuklar bizleri şaşkına çevirecek zekaya sahipler. denizin konuşmalara baksana maşallah. kıvrak zeka :)
Bizde oğlumla büyüyoruz çok şükür. 15 aylık oldu teyzesi paşam.
çok öpüyorum sizi..
fırsat buldukça yazmaya çalışırım. ama sen yaz her fırsatta okuyorum ben sizi
İyi geceler deniz annesi
Karnım futbol topu kadar olduoğluşum da bol bol tekme atıyor. İnanırmısın şuanda bile uyku düzeni var paşanın, 3 saatte bir tekmeler savuruyor
Deniz ablasını gocumaaannn gocumaaaann öpüyoruzzzzz
deniz kız ve annesi yazın tadını çıkarıyorlar galiba 3 gündür sesleri çıkmamış.bari ben yazayımda sayfa ilerlesin.öptüm o tatlı kızı gıdısından:)
herkese selam.olduk teyzesi olduk kocaman göbüş olduk e artık 22 haftalık olduk maşallah kıpır kıpır oğluşum yerinde durmak bilmiyor artık.
aus ablam
ben deniz anneme niye hayranım sanıyorsun
gecelerde hiç durmadan okudum
o bu dünyaya gelmiş bir melek benim gözümde
bu yazıyı okumuştum
yine gözlerim doldu
zaman ne çabuk geçiyor dimi
birde bakmışsınız kocaman bir genç kız olmuş pıtırcık
sümeyyecim....daha iyimisin....profilimden bazen denk geldiğim oluyor birkaç cümlene....sanırım daha iyisin ve yeni tedavi planları yapıyorsun.....
canım..naçizane...yaranı deşermiyim...diye de sıkılarak yazıyorum..en son yaşadığının bir daha olma olasılığı var mı?su kaybının sebebi?olası diğer diğer gebelikte(inşallah)karşılaşmamak için yapabileceklerin?acı büyük....kayıp.....canım.....umarım iyi niyetle yazdığıma kalpten inanıyorsun...tekrar üzülmeyelim....
dr un seni bu konuda aydınlatıyordur....bilmek istedim....
Yaramı deşmiyorsun Deniz annem. Deşsen bile daha iyi, hiç deyilse ağlarım, ağlayamaz oldum. Senin yazdığın her kelime o kadar iyi geliyor ki... Her gün bir az daha iyiye gidiyorum. Sanırım içimi yakan şey, taşıdığım anne kalbiymiş ki, çok ağırmış Deniz annem, çoook... çocuksuz, o kalbi taşımak çok zormuş. O duygular azaldıkca yangında azalıyor.
Evet tedavi planlar yapıyorum kısmet olursa. Ancak kendi doktorumun açıklamaları benim için yeterli değil (gerçi bu konuda daha görüşmedim). Tekrar böyle bir durum yaşamamak için alanında iyi bir riskli gebelik uzmanı (Arda Lembet) ile görüşmeği düşünüyorum inşeAllah. O da hastalarını en tez 40'ı çıkınca görmek istiyormuş. O yüzden inşeAllah bayramdan sonra görüşme planım var. Bakalım Mevlam neyler.... Neylerse güzel eyler.
Deniz kızı da öpüyorum. Gözüm burda hep sizi arıyor. Yukarılarda görünce seviniyorum.
haydi hayırlısı Sümeyye....evet...Mevla neylerse güzel eyler....bir beni düşün....bir kendi imtihanını...bak..ben ne mutluyum şimdi....ne dr lara gitmem kaldı me sıkıntım...evladmsa evlat.ŞÜKÜR.....güzel günler ileride Sümeyye...ileride.Allhın izni ile hayırlısı ile yazmışsa olacağını biliyorsun zaten....sevgiyle kucaklıyorum seni....iyi geceler...ben de yavaş yavaş çıksam iyi olacak..yarına misafirim var iftara....uyumak gerek.
canım.hoş uğramışsın
şımartma kız beni.....melek miestağfirullah...melekler yemezler içmezler.....vs vs vs .......
evet....zaman geçiyor.biz de inanamıyoruz....zaman sanki hem dursun hem geçsin....keşke benim gençliğim dursa deniz büyüse.....ya da daha genç iken deniz yanımda olsaymış(
neyse...zararın neresinden dönersem denizdir.yavrum benim....
profilimden gördüm.senin de yemek topiğin var he....ah keşke vakit bulabilsem de bakabilsem az biraz....yapıversem güzel güzel
hoşçakal hamarat kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?