- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.281
selam deniz geldibiz geldikk
prensesim nasılnasıl büyümüş annesi yardım ediyormuş artık sana daha neler yapıcak bak gör
bu arada kısmetse oğlum olcakmış deniz geldibenim oğlum olcakmış nekadar çok istiyordum rabbim sağsalim doğmasınıda nasip eyler inşallah darısı tüm istiyenlere olsun.büyümüşte tabi 166 gram olmuş her gittiğide ağzım açık bakıyorum.ilk zamanlar nokta olan meleğim şimdi ultrosana sığmıyor bile rabbim bu duyguları herkese yaşatsın
ee bende kilo alıyorum tabi sanırım biraz hızlıda gidiyorumelimde değil ama çok şişiyorum daha şimdiden bakalım ne olucam ilerde şimdilik bizde bi sorun yok deniz geldi herşey normal akışında ilerliyor şuan için çok şükür bugünümüze prensesimi ve seni kocaman öpüyorumm
cok duygulandım okurken.
ne güzel yazmışsınız
ne iyi düşünmüşsünüz.cesaret edemeyen herkese güzel bir örnek olmuş.
ben de dün tüp bebek denememizin olumsuz sonucunu duydum.8 haftalık ama olmadı ,kalbi atmadı,büyümedi...ilk denememizdi.
biz bir seferde ne kadar yıkıldık,
neler çektiniz neler yaşadınız nasıl üzüldünüz kimbilir.
Rabbim öyle hayırlı bi evlat kılsın ki denizi bütün acılarınız dinsin.
mutluluğunuz daim olsun .
hoş geldin hayalot....artık koca göbüş te diyebilirim maşallahhoşgeldinizz
prensesin süper hayal teyzesi....süperr...hereçen gün büyüyor her GEZEN gün büyüyorgezdikçe büyüyor akıllanıyor
bir oğlan ha!eh bibili de lazım canım...bazen ikinciyi düşünürken olur mu ki diyorum ben d ekendime....ama daha olacağı hiç belli değil...benim gönlüm yine kız da...
maşallah maşallah...karnına da sığmaz olsun inşallah.hayırlısı ile kucağında gör...tat evlat sevgisini....ne tatlı şey....yorucu ama çokkkk tatlı...hayırlısı ile sağlıkla doğduğunun müjdesini yaz inşallah...fırsat buldukça da her aanını paylaş inşallah.
bu saatte.............tatlı uykularda olun koca göbüşler
Bu denizz ne kadar güzel birşeymiş yaaKafamda canlandırdığım denizi mıncıklamak istedim resmen
Allah mutluluğunuzu bozmasın. Çok güzel bir aile görünüyorsunuz.
Bu arada deniz kaç yaşında?
selam
önce;bebeğin hayırlı olsun...sağlıkla kucağına al inşallah....güzel dileklerine teşekkürler....evet....denizle mutlu bir anne baba olduk.o da bizle..
deniz 3 yaşında....sevgiler..
GÜNAYDIN..................................
(sayfalar ilerlesin:))))
büyüsün benim gezentimamin aminn aminn darısı tüm istiyenlere olsun inşallah ikincimi düşünceler büyüyor gönüle doğru kaymaya başlıyor sanırım çok sevindim prensese bi kardeş şart rabbim gönlüne göre nasip eylesi inşallah.belki 2.ci bibili olabilir yada deniz gibi güzeller güzeli bi kız daha.hakkında hayırlısı olsun inşallah
günaydın deniz annem sana denize ve babasına iyi bayramlar .geçmişi okuyordum şimdi bizleri merak edip sormuşsun ne kadar düşüncelisin sen ya :))biz iyiyiz teyzesi oğlumla büyüyoruz bugün itibariyle 26+2 günlük olduk son 3 ayımıza girdik artık çok şükür iyiyiz bol bol tekme yiyoyrum sıpa hiç durmuyor bazen diyorum içerde böyleyse dışarda nasıl olacak:))ama inşallah deniz ablası gibi insancıl sevecen ve bayram şekeri tadında olur.kocaman öptüm denizi ve seni görüşürüz.
günaydın böcekseverler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?