Sümüklüböceğin hikayesi

hoş geldin hayalot....artık koca göbüş te diyebilirim maşallah hoşgeldinizz

prensesin süper hayal teyzesi....süperr...hereçen gün büyüyor her GEZEN gün büyüyor gezdikçe büyüyor akıllanıyor

bir oğlan ha! eh bibili de lazım canım...bazen ikinciyi düşünürken olur mu ki diyorum ben d ekendime....ama daha olacağı hiç belli değil...benim gönlüm yine kız da...
maşallah maşallah...karnına da sığmaz olsun inşallah.hayırlısı ile kucağında gör...tat evlat sevgisini....ne tatlı şey....yorucu ama çokkkk tatlı...hayırlısı ile sağlıkla doğduğunun müjdesini yaz inşallah...fırsat buldukça da her aanını paylaş inşallah.

bu saatte.............tatlı uykularda olun koca göbüşler

canım.......

başka acın olmasın inşallah...tez zamanda acını unuttursun Allah ...

canımsın...daha şimdiden eskimiş ne kadar acı varsa unutturdu yavrucum....i denizim...kincisinin derdine düşer oldumolmz ise de anne baba deniz inşallah böyle mutlu gideriz..
sevgiyle kal....

lütfen...çabuk toparlan!

günaydın deniz annem sana denize ve babasına iyi bayramlar .geçmişi okuyordum şimdi bizleri merak edip sormuşsun ne kadar düşüncelisin sen ya :))biz iyiyiz teyzesi oğlumla büyüyoruz bugün itibariyle 26+2 günlük olduk son 3 ayımıza girdik artık çok şükür iyiyiz bol bol tekme yiyoyrum sıpa hiç durmuyor bazen diyorum içerde böyleyse dışarda nasıl olacak:))ama inşallah deniz ablası gibi insancıl sevecen ve bayram şekeri tadında olur.kocaman öptüm denizi ve seni görüşürüz.

büyüsün benim gezentimamin aminn aminn darısı tüm istiyenlere olsun inşallahikincimidüşünceler büyüyor gönüle doğru kaymaya başlıyor sanırım çok sevindim prensese bi kardeş şartrabbim gönlüne göre nasip eylesi inşallah.belki 2.ci bibili olabiliryada deniz gibi güzeller güzeli bi kız daha.hakkında hayırlısı olsun inşallah

bu saatte.........günaydın herkese

denizi denize götürdük.......heh heeeee.......uygun zamanda tazacağım...sevgiler

iyi geceler böcekseverler..............

biraz yazmak istiyorum...zor olacak gibi...net gidip geliyor...denize ışık gelmesin diye sessizce yazmaya çalışıyorum.aman uyanmasın:18:
çok cadı oluyor heh heeee...neyse....yazmaya çalışayım...

daha bir hafta öncesinden bikinilerini almıştı teyzesi,,,, denizin.sütten sütten deyip elinde gezdirip durmuştu.yavrum...bu kadar mı yakışır...
teyzesi anneannesi ve tabiiki de annesi ile birlikte ilk kez yolculuğa çıkıyordu.anne endişeliydi biraz.wc konusunda....neyse...onu da hallettiler.yudum yudum suyla :))
yerinde durmadı şehirler arası otobüs yolculuğunda.bir anneaneye bir bana bir teyzeye ....hani bazıları kurt var bunda derler ya.....bizim deniz de öyle..kurtlusundan
hiç korktuğum gibi geçmedi.daha doğrusu endişelendiğim gibi.....çay kahve kola serislerini çok sevdi!....minik obur!
kola yok tabiii ki...kahveyi de ben almadım sıcak diye....ne olur ne olmaz diye....çay da öyle....içeceksiz geçti...iyi geçti dedim ya....kısa süren seyahat bitti.indik.kalacağımız pansiyon sahibi bizi karşılamaya geldi...yaşlıca bir teyzecik...diyarbakırlı olduğunu sonradan öğrendiğim.....doğu kökenli olduğu konusunda yanılmamıştım....neyse..denizin ilk deniz tecrübesiydi....teyze ile anneanne kısa bir dinleenmeden sonra ilksiftahı yaptılar.ben de yol yorgunu denizi biraz uyuttum....iyi de oldu...ertesi gün deni<zle tanıştı bizim deniz:))
denizle pek ilgilenmedi ilk.kumları sevdi.pembe kurdeleli beyaz hasır şapkasıyla ve hello kitili pembeli bikinisi ve eteğiyle ne tatlıydı görseniz.Allahım nazarımdan korudu

her ihtimale karşı göndreyim...devam ediyorum

evet....Allahım nazarımdan korudu...diğer nazarlardan da şükür....o kadar tatlıydı ki tatlı kızımm....hele bir gözlük almışım ona....şimdi bu yazıyı okuyan deniz yaşta çocuğu olanlar varsa....büyük ihtimalle sizler görmemişsinizdir öyle gözlük....siyah camlı pembe çerçeveli.her iki gözlük camıknın önünde birer miki fare resimli....bir gözlük düşünün.çerçevelrine iki iki fare konmuş olsun...gören bir daha baktı.bir daha...bir daha....
gözlükten ziyade şapkası da ne yakıştı....hani filmlerde ya da dergilerde görürsünüz ya tatlı tatlı kızları...güzel güzel giydirmişlerdir.benim kızım da sanki oaralardan hoop ışınlanmıştı deniz kenarına...anlatmakla bitmez işte....her çocuk annesine güzeldir ya.....kara karga misali.....

bak şimdi!bilmeyen varsa diye yazarım ben onu.kara kargayı....kargaya sormuşlar dünyanın en güzel yavrusu kimin...kara karga:benim tabiiii demiş

ikinci alıştı denize,deniz....çok sevdi.deniz yatağını,simidini çok sevdi.ama daha çok yunus şekilli deniz arabalarını.....hiç ayrılmadı yanından.içine girdi karıtırdı durdu.heh eheh....
her beş dakikada bir yiyecek satanlar geçti durdu....çok şükür Allaha.tam istediğim gibi bir çocuk ....öyle her gördüğünü tutturmayan....yenecek yenmeyecek...tabiii benim de katkım var.evden çıkartırken her zaman tok olur.ve mutlaka kuru yemiş poşetimiz olur denizin.badem fıstık kuru üzüm yaban mersini kaju fıstığı ....dönüşümlü....bir iki çeşit....fındık nedense hep beni korkutur...sanki birden boğazına kaçacakmış gibi.ALLAH KORUSUN...

sadece fırından yeni çıkmış mis kokulu açmaları es geçmedik...uzun kara tepsisiyle kolunun altına almış satıcı...daha yeni çıkmış fırından belli...üzerleri parlak...brdoya çalan kırmızı....insan tahrik oluyor.çok aç değilsen bile...yanımıza ayran da almıştık.teyze ile anneanne kolacı...denizle biz ayrancı :))

yine göndereyim....denizden mırıltılar geldi

sonraki günler de süperdi...her eve gelişimizde doooğru banyoya...önce banyo sonra yemek...uyursa uyudu...uyumadıysa şımardı kök söktürdü eşek!
öyle ama.......gülken gül,diken iken diken..

eh...şımardı da biraz....dede de geldi bir sonraki gün....daha bi şımardı....neyseeeee.....denizle deniz güzeldi velhasılı.....insan yaşadığı yerden uzakta olunca bir tuhaf oluyor.ya da ben öyle...bizim kaldığımız yerin balkonundan dağlar görünüyordu.koyu yeşil ağaçlarla kaplı dağlar....o kadar yakındı kiii....deniz uyusa çıksam da karşıdan bi el sallasam istedim teyzeye....denizin teyzesine...güldü bana....

bol bol çay keyfi yapma imkanı da buldum...

deniz akşamları gündüz uymadığı için biraz erken uyudu...erkeni de saat 10-11 arası.....dedeyle sohbet ettik bol bol....böyle yerde böyle zamanda güzel oluyormuş sohbet...dedeniz ağrılarından denize kardeş fikrimden hatta geleceğe dair planlarımdan...dede biraz biraz yanımda gibi benim ikinci bir deniz isteğimden....annem gözlerini açı açıveriyor bana.biraz şaşkın.biraz sen delirmişsin dercesine....denizin kudurkluğuna orada daha bir şahit oluncateyze bişey demez...benden.....sever....

bu sefer böyle yazdım...olur da ilk kez biri okur.azıcık roman tadında olsun...hikaye daha doğru.....değil mi?

yine yazacağım...birkaç satır...ana artık biraz nete bakmak istiyorum...sevgiyle kalın böcekseverler.....

Bu denizz ne kadar güzel birşeymiş yaa Kafamda canlandırdığım denizi mıncıklamak istedim resmen

Allah mutluluğunuzu bozmasın. Çok güzel bir aile görünüyorsunuz.

Bu arada deniz kaç yaşında?

selam

önce;bebeğin hayırlı olsun...sağlıkla kucağına al inşallah....güzel dileklerine teşekkürler....evet....denizle mutlu bir anne baba olduk.o da bizle..
deniz 3 yaşında....sevgiler..

selam

önce;bebeğin hayırlı olsun...sağlıkla kucağına al inşallah....güzel dileklerine teşekkürler....evet....denizle mutlu bir anne baba olduk.o da bizle..
deniz 3 yaşında....sevgiler..

Amin Teşekkür ederim. İnşallah bende sizin gibi bir anne olabilirim

büyüyor büyüyor hayal teyzesi....ne bilmiş bir bilsen....her konuşmasında büyük insan gibi cevaplar veriyor....

baba pek yanaşmıyor ikinciye....koruyucu ailede bari anlaşabilsem of of! (

sorarım tabiii berenim....hep iyi olun inşallah...sağlıkla al yavrunu kucağına...darısı tüm isteyenlere olsun inşallah..valla tekmeler sadece karnında kalmayacak.oynaşırken inatlaşırken sevişirken hep yiyeceksin tekmeleri..evlat işte....

sen ne veriyorsan öyle oluyor....ben de bilmezdim.yaşadıkça öğreniyor insan....ve onun güzelliklerle donanımlı olması beni çok mutlu ediyor.az gurur duyuyorum kendimle..ama inan kendi kendine olmuyor.yani insandan anneden değil....şimdi hamilesin ...bol bol karıştır neti....çocuk gelişimiye ilgili...sonra neredeyse hiç vaktin olmayacak.bilginin peşinden koş....harmanla....doğru geleni uygula....şükür bugüne....bugünden çok memnunum....inşallah daim olur....sağlıkla.AMİN.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…