- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.321
İnşallahh Allah razı olsun iznin olursa sana annem demek istiyorumtabikide yazıcam Allah nasip ederse sağlıklı olması için hepinizden dua isteyeceğim iyiki varsınızz
Allahım sizi hiç ayırmasın melek kalpli deniz annemcanım yaa...ne demek...estağfirullah...içinden geldiyse.....de tabiii..duygulandırdın beni...benim kızım deniz...ama ben çoğunun deniz annesiyim..öyle hitap edenler var...denizle öyyle bütünleştik ki......bundan olsa gerek....
ogluşumla benden hepinize GÜNAYDINNNNNNN
Deniz annem çok geçmiş olsun. Bir daha da hastalığın geri dönmesin. Rabbim bundan sonra böyle sıkıntılar yaşatmasın. Dilerim Denizle ilgili hayallerine kovuşman nasip olsun. Burdan universite kazandığının da müjdesini vermen, gelin olduğunu paylaşman dileği ile. Kendineiyi bak. Biz sizi çok seviyoruz ve devamlı okumak istiyoruz. Allaha emanet olun. Öpüyorum.
Deniz annem çok geçmiş olsun. Bir daha da hastalığın geri dönmesin. Rabbim bundan sonra böyle sıkıntılar yaşatmasın. Dilerim Denizle ilgili hayallerine kovuşman nasip olsun. Burdan universite kazandığının da müjdesini vermen, gelin olduğunu paylaşman dileği ile. Kendineiyi bak. Biz sizi çok seviyoruz ve devamlı okumak istiyoruz. Allaha emanet olun. Öpüyorum.
Bazen sen paylaşırsın, bazen de Deniz. Biz de her ikinizi okuruz, kitap gibi...tşkkür canım...geçtiiii....şükür.aamin amin...dilin ne güzel şeyler söylemiş...inşallah o günleri görürüm de elbet paylaşırım...kimbilir belli mi olur belki deniz paylaşır...ay hayali bile müthiş!müthiş güzel..
sen neler yaptın ya da yapmaktasın?
Bazen sen paylaşırsın, bazen de Deniz. Biz de her ikinizi okuruz, kitap gibi...
Benim rotam daha belli değil. Perinotologla görüştüm. Bazı kan tahlilleri yapıldı. Tahlillerin cevabı çıkınca tekrar görüşeceyiz inşeAllah. Bakalım tedavi için izin çıkıcakmı... Doktor acele etme diyor, benim içim-içime sığmıyor. Bana kalırsa bu adetimle başlamayı düşünüyorum, doktora kalırsa vücut bir az dinlensin diyor. Bakalım tahlillerden ne çıkacak. Umarım doktor benim duymak istediyim kararı verir, onu dinleyecem de...
Kendimi en güzeline konsantire ediyorum. Kötü düşünce ile bir yere varılmıyor.
Bu arada doktora göre benim hikayem kanamaların yaptığı enfeksiyondan kaynaklı gözüküyor. Doğrusunu Allah bilir.
yazarız Sümeyye canım...inşallah yazarız......sabırsızlanıyorsun anlıyorum..bir an önce başlamak istiyorsun.inşallah tahlillerin sonucu seni üzmeyecek şekilde çıkar..
hayırlısı ile biir an önce başlarsın (ndense kızının yolculuğuna demek geldi içimde)bu saatlerde...Güzel Allahım duysun sesimizi isteyen her gönüle nasip etsin inşallah...tabiii ki hayırlısı ne ise.....bilmediğimiz ne hayırlar var şer gibi görünenlerin içinde....biz mesela....ne çok şükrder dururum....canım kızım...
neyse....şimdi ne yazarım ben denizi ya...öyyle doluyum.ama neti gezmeliyim biraz....pc nin ışığına kalkmasın da....ya da çişe filan...yanarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?