- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.341
annemm müjde ver demiştin ya hamileyim çok şükür Allahıma. Rabbim tüm isteyenlere versin. Ama düşük tehlikem varr ne olur bana dua et olurmu annelerin duası kabul olur
aminnn Rabbim tüm iisteyenlere versinnn.. dualarınızı eksik etmeyinncanım tebrık ederım rabbım kucagınada almayı nasıp etsın ınsallah
annemm müjde ver demiştin ya hamileyim çok şükür Allahıma. Rabbim tüm isteyenlere versin. Ama düşük tehlikem varr ne olur bana dua et olurmu annelerin duası kabul olur
aminn inşallahhh annem . dualarını esirgeme bende tüm isteyenlere sana ve denizine duacıyımmmcanım yaaa...acaba haber verirmi ki diye geçirmiştim içimden yakın zamanda....ne mutlu...Allahım tamamına erdirsin inşallah..Allahım korusun yavrunu....ne güzellll.bak hemen aldın yavrunu...çokkk sevindim.darısı tüm isteyenlre olsun inşallah.
Merhaba Deniz annem. Umarım iyisinizdir. Benim tahlil sonucuma göre talasemi taşıyıcılığı çıktı. Şimdi eşimin sonucunu bekliyoruz. Umarım o temiz çıkar. Aksi halde bir de onun için pgt yaptırmamız gerekecek. Eşimin tahlil sonucu çıkınca dr tekrar görüşüceyiz. O zaman tedavi zamanı da belli olur her halde. Biliyormusun bence de sırada kız var. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Hamilelikten önceden taa kötü sonuca kadaryalnız erkek bebek kıyafetlerine bakardım, sanki cinsiyetini biliyormuş gibi. Şimdi de kız elbiseleri çok güzel geliyor. Bakmayı seçmeği çok seviyorum. Ben bu sefer ikiz olsun istiyorum. Hem kız hem erkek. Aslında ne olursa olsun istiyoruz. İki kız iki erkek hepsi de çok güzel olurdu. Allah hayırlısı ile nasip eylesin. Ben işte böğle güzel şeylere kendimi hazırlıyorum.
iyi geceler böcekseverler............
hayalot........uğramışsın...hoş uğramışsın:))senin nezdinde...göbüşler nasılsınız......nasıl gidiyor
BİZDENDE DENİZ LE ANNESİNE MUTLU HAFTASONLARI VE KOCAMAN ÖPÜCÜKLER.....bu arada benim erkegimde büyüyor teyzesi 30+2 günlük olduk bugün tam 1.800 gr olmuşuz herşey yolunda bakalım az kaldı oğluşumla buluşmama:))))
Merhaba deniz annem... Pek iyi günler geçirmiyorum malesef... Eşimin daha önce geçirdiği bi ameliyat aynı bölgede daha büyük hasarlara yol açtı. Nerdeyse 1 aydır doktor doktor geziyoruz. Çok büyük riskleri olan bir operasyon olduğu için malesef kimse yanaşmıyor. Eşim gözümün önünde eriyor resmen. Bugün başka bir doktora gitcez. İnşallah bu doktor göze alıp yapar ameliyatını ve en kısa zamanda sağlığına kavuşup kucağına alır oğlumuzu. Duaya çok ihtiyacımız var.. Sevgiler...
Merhaba deniz annem... Pek iyi günler geçirmiyorum malesef... Eşimin daha önce geçirdiği bi ameliyat aynı bölgede daha büyük hasarlara yol açtı. Nerdeyse 1 aydır doktor doktor geziyoruz. Çok büyük riskleri olan bir operasyon olduğu için malesef kimse yanaşmıyor. Eşim gözümün önünde eriyor resmen. Bugün başka bir doktora gitcez. İnşallah bu doktor göze alıp yapar ameliyatını ve en kısa zamanda sağlığına kavuşup kucağına alır oğlumuzu. Duaya çok ihtiyacımız var.. Sevgiler...
denizannemmm merhabageçen seneden beri işyerimden giremiyordum buraya dün deniz aklıma düştü bir deneyeyim dedim açıldı forum çok şaşırdım ve sevindim kuzumu ve seni çok sarıyorum işleri toparlar toparlamaz geriye dönüp hepsini okuyacağım sevgiler
dilek teyzemizzzzzzzzz....
nerelerdesin teyzesineyse....buradaymışsın artık...
denizden yazacak çok şey var da....onunla ilgilenmekten, nerdeeeee....şimdi uyuyor da girdim az...bir de mümkün olduğunca nete kısıtlı sokmak istiyorum onu.görünce pepeyi istiyor
pepe deyince...........okuyanlara minik bir gözlem ve minik bir uyarı!!
deniz pepeyi izledikçe pepenin kardeşini fazlaca taklit ediyor.bebe gibi konuşmaya başlıyor...tabii gelişimi için bu doğru değil.bir komuşumuzun kızı sürekli pepe izlerdi.annesinin işine de gelirdi(
geçen yıl okula başladı.karnesine öğretmeninin yazdığı not:YAŞITLARINDAN KÜÇÜKLERLE ZAMAN GEÇİRİYOR.DAHA FAZLA YAŞITLARIYLA BİRLİKTE OLSUN........
bunu dikkate alarak ve de denizi de gözlemleyerek buradan okuyanlara bu uyarıyı yapmayı borç bilirim kendime....zaten sınırlı olan izternet izletme süremiz daha sınırlandı.haftada 3 -4 kere iken (1-bir saat )şimdi 2-3 e indirdim.ne kadar doğruyum bilmiyorum ama bu benim doğrum şimdilik.
herkese sevgiler....baba gelmden kalkmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?