- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.361
denizi daha ormana götürmedik hiç...görmedi...ama hep gitmek istediğini söylüyor...geçenlerde aramızdaki diyaloğumuz:
deniz:annecim senle ben ikimis oğmana gidelim mi....ikimis.
ben:baba? baba gelmesin mi?
deniz:babayya akşama gideğis diye düşünüyom
diye düşünüyom.!! dil gelişimine bakarmısınız.....3 yaşında...ve süper önde gidiyoruz...canımmm kızımm
MaşaAllah kuzuya. Daha neler görüceksin neler neler. İnsan yaşına bakıp konuşmasına hayret ediyor.
Deniz annem, geçenlerde sizi rüyamda gördüm. Deniz 7 yaşında ve okula gidiyordu. Sizi canlı olarak gördüğüm için çok mutlu olmuştum. Deniz tompiş bir kızdı. Okula gitme heyecanı vardı. Rabbim o günleri de görmenizi nasip eylesin.
sümeyyecim...ağzın dilin bal yesin...inşallah o günleri de göreceğim..ama,aman tombiş olmasın...çok dikkat ediyorum yemesine içmesine....şekeri çikolatayı mümkün oldoğınca az vermek istiyorum.ama ne yaparsın ..çocuk...başka yerde tadına varıyor istiyor.yine de kısıtlı veriyorum.anneannenin elinden hop kapıyorum o görmeden başka zaman veriyorum....
,okula gitme heyecanı hep var..çok istiyoruz çok..
sen e yaptın.tedavinde var bir gelişme...hayırlısı ile başla...yaz emi.
Paylaşmaz olurmuyum hiç. Bir başlayayım mutlaka paylaşırım. Adet olmayı heyecanla bekliyorum. Kısmetse ekim başı gibi tedaviye başlıycağız inşeAllah. Bir tarafta yeni tedavinin heyecanı, güzel temenniler, diğer tarafta geçmişin burukluğu. Farklı bir ruh hali içindeyim.
geçmişi okudum ikinci deniz fikri düşmüş yüreğine çok sevindim babayı ikna edin bence deniz kuzusundan çok çok çok güzel abla olur ben eminim buna dede yanınızdaymış teyze de öyle anneanne denizde de böyleydi sonradan sevdiği yoğurdu öğrenmek için neler yaptığını hatırlıyorsun değil mi bu bebeği de en az denizkuzum kadar çok sevecektir emin ol
ikinizi de kocaman kocaman sarıyorum ve 4 kişilik bir aile olmadan daha da kalabalıklaşmadan önce yolunuz Sultanahmete düşerse denizkuzumu görmeyi çok isterim
düştü...düştü de...babayı ikna edemiyoruz...deniz de istiyor..bana söyledi.ben de akşama baba gelince babaya söylersin dedim.ama.ı ıh.ben sadec seni sevmek istiyorum dedi denize(
sever anneane yaa...severiz işte...çocuk çocuktur...sevdiriyor kendini...sen seversen o da seni seviyor...SEVİYOR!
bu sabah almış bebeğini babasının kucağına çıkmış...şimdi baba ne demişti denize tam hatırlamıyorum...ama deniz babaya sen ikimizin de babasısın demişti...deniz zorluyor...aklında var...bu iyi...iyi iyi
sultanahmatte mi çalışıyordun?bilmiyorduk...yaz başında deniz iyi gezdi oralarda...heh heh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?