Sümüklüböceğin hikayesi

deniz coştu da coştu burada........dede her zaman ki gibi muzlarıyla geldi..anneanne desen market gibi.heh heee...şimdi teyzesinin yemeğini kapmakla meşgul karga misali.
çok şımardı burda çokk

hep yazacağım diyorum...hep kalıyor...deniz teyzesinden bıkmadan çabucak yazayım..

denize yaptığı davranışlarda uyarıda bulunurken doğru değil anneciğim doğru değil diyorum...çocuk öyle öğrendi ya....hemen her akşam parktayız ya..yani baba ile deniz beni sofrada bırakıp benden önce kaçıyorlar...

parkta salıncağa ters binenlere DOĞRU DEĞİİİİLLL DOĞRU DEĞİİİL.ÖYLE YAPMAAAAAAAAAAA diye bağırıyormuş...bağırıyor.tabiii babadan sonra öğreniyorum...bize az gıcıklar DOĞRUCULAR GELDİdiyorlarmış biz parka girince

günaydın denizseverler...............mutlu pazarlar

biz halaa anneanedeyiz.......dün akşam düğüne götürdüm denizi.....bu gün de başka bir gezmek, teyzeyle........ne çok şey öğreniyor deniz.ne çok.....

herkese sevgiler........

geçmişi okudum ikinci deniz fikri düşmüş yüreğine çok sevindim babayı ikna edin bence deniz kuzusundan çok çok çok güzel abla olur ben eminim buna dede yanınızdaymış teyze de öyle anneanne denizde de böyleydi sonradan sevdiği yoğurdu öğrenmek için neler yaptığını hatırlıyorsun değil mi bu bebeği de en az denizkuzum kadar çok sevecektir emin ol

ikinizi de kocaman kocaman sarıyorum ve 4 kişilik bir aile olmadan daha da kalabalıklaşmadan önce yolunuz Sultanahmete düşerse denizkuzumu görmeyi çok isterim

denizi daha ormana götürmedik hiç...görmedi...ama hep gitmek istediğini söylüyor...geçenlerde aramızdaki diyaloğumuz:

deniz:annecim senle ben ikimis oğmana gidelim mi....ikimis.

ben:baba? baba gelmesin mi?

deniz:babayya akşama gideğis diye düşünüyom

diye düşünüyom.!! dil gelişimine bakarmısınız.....3 yaşında...ve süper önde gidiyoruz...canımmm kızımm

MaşaAllah kuzuya. Daha neler görüceksin neler neler. İnsan yaşına bakıp konuşmasına hayret ediyor.
Deniz annem, geçenlerde sizi rüyamda gördüm. Deniz 7 yaşında ve okula gidiyordu. Sizi canlı olarak gördüğüm için çok mutlu olmuştum. Deniz tompiş bir kızdı. Okula gitme heyecanı vardı. Rabbim o günleri de görmenizi nasip eylesin.

sümeyyecim...ağzın dilin bal yesin...inşallah o günleri de göreceğim..ama,aman tombiş olmasın...çok dikkat ediyorum yemesine içmesine....şekeri çikolatayı mümkün oldoğınca az vermek istiyorum.ama ne yaparsın ..çocuk...başka yerde tadına varıyor istiyor.yine de kısıtlı veriyorum.anneannenin elinden hop kapıyorum o görmeden başka zaman veriyorum....
,okula gitme heyecanı hep var..çok istiyoruz çok..
sen e yaptın.tedavinde var bir gelişme...hayırlısı ile başla...yaz emi.

Paylaşmaz olurmuyum hiç. Bir başlayayım mutlaka paylaşırım. Adet olmayı heyecanla bekliyorum. Kısmetse ekim başı gibi tedaviye başlıycağız inşeAllah. Bir tarafta yeni tedavinin heyecanı, güzel temenniler, diğer tarafta geçmişin burukluğu. Farklı bir ruh hali içindeyim.

haydi hayırlısı o zaman....

düştü...düştü de...babayı ikna edemiyoruz...deniz de istiyor..bana söyledi.ben de akşama baba gelince babaya söylersin dedim.ama.ı ıh.ben sadec seni sevmek istiyorum dedi denize (

sever anneane yaa...severiz işte...çocuk çocuktur...sevdiriyor kendini...sen seversen o da seni seviyor...SEVİYOR!

bu sabah almış bebeğini babasının kucağına çıkmış...şimdi baba ne demişti denize tam hatırlamıyorum...ama deniz babaya sen ikimizin de babasısın demişti...deniz zorluyor...aklında var...bu iyi...iyi iyi

sultanahmatte mi çalışıyordun?bilmiyorduk...yaz başında deniz iyi gezdi oralarda...heh heh.....

haaaa dilek teyzeeee.unuttum yazmayı..denizin üçüncü tarhanasını çıkardık dün.... onun da eli değdi...:))

tarhana icin kasemi kapip geliyorum evet sultanahmetteyim caminin tam karsisindaki tarihi binada gelince meydanda bagirsaniz sesinizi duyardim kesin bundan sonra aklinizda olsun herzaman beklerim

buarada deniz bu kararlilikla devam ederse baba da kesin kabul eder opuyorum denizkuzusunu

CANIM KIZIM....şu an senin için bilge dedenin yazılarını okuyorum...(Doğan Cüleloğlu )
sen şimdi tatlı tatlı uyu...bugün de pek gezdin...yarın evdeyiz kızım..yarın ev toplama günü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…