- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.421
İyi olun Deniz annem. Hep iyi olun. Rabbim Denizi doya doya yaşatsın.
bayram temizligi grip hepsini birarada geciriyorum surekli takipteyim ama yazamadim :2::2::2::2::2:yarin sarma yapilacak denizi yardima yollarmisin denizannem
sağolasın canımmm...darısı sana olsun....en yakın zamanda müjdeni okuyayım inşallah...ne yaptın?start verdin mi?
eveli gece yazdım sana ...gtmemiş...(
sarmalar hazırdır şimdi.:))
afiyet olsun...ağız tadıyla yiyin..artık bu saatten sonra deniz göbüşüne indrmeye gelir
not:ananedeyiz...harçlıklar toplanıyor.anneye veriliyor
iyi geceler..........ve koca bir selam böcekseverler
nete girmede sorunlar oluyor...biz denizle çok iyiyiz ..şimdi cevaplayayayım hemmen....
son yazılanı gördüm...kız ben seni yerim hayalot....koca göbüş....
merak edildin tabi edilmezmisinaynen canım...deniz uyuyorken bir deneyeyim dedim...girdim...merak edilmişim....güzel canlar....
nasıl gidiyor hamilelik?ağırlaştın mı?hazırlıklar tamamlanıyor mu?okşa benim için göbeciği.....tüm göbüşler;siz de...
süperiz canımmmmm....canım.denizle hayat bambaşka....babayla birbirimizi unuttuk...gündüz benimle akşam da yemekten sonra yaşıyor vallahi deniz yaşıyor...ne çok seviliyor bir bilseniz görseniz.....koca adam ne şebeklikler yapıyor...ya biz?denizle?biraz ev işi yapsam deniz mızurlukla bana annecimm iş yapmayalım dışarı çıkalım diyor zilli...sinsi sinsi gülerek....temizliğin zorunlu olduğu hallerde gayet ciddii tavrımı takınıyorum yok annecim.!iki gündür gezdik.bugün evdeyiz.bugün iş günü diyorum.....
çoğunlukla onun istediği oluyor...tabiii o günü kendime de uyduruyorum alışverş market alınacaklar vs vs vs
herkese yazmak istiyorum...biraz da nette dolaşmak ....çabuk yazayım....deniz uyanacak korkusuyla babanın horultusuyla
Amin Deniz annem Amin. Start verildi. Eğer her şey yolunda giderse gelen haftaya bebişlerimi alırım inşeAllah. Allahtan hayırlısı olsun.
merak edildin tabi edilmezmisinbende yazdıklarını hep okuyorum ama yazamıyorum giremiyorum o ara kkya..hamilelik çok güzel allaha şükür.aldığım kilolar dışında iyi diyelim iyi olalım deniz geldi ağırlaşmak tam değilde artık yavaş yavaş eğil kalklar yapılmıyor eskisi gibi malum göbek izin vermiyor hazırlıklar tam gaz şuan çok şükür rabbım yardım edıyor valla rabbım darda kalanların yardımcısı olur inşallah herkese nasıp eylesın bu telaşı okşadım denizgeldi deniz teyzen için dedim hatta duymuştur hehalde sende minik prensesimi öp emi
allah neşenizi hiç bozmasın inşallah.umarım bizlerde yaşarız bu günleri daha güzel günlere inşallah
iyi bayramlar denizannem kuzumu ve seni bol bol sariyorum yolunuz duserse beklerim deniz sarmalari yer ben de onu
cicekler de senin icin denizannem torun tombalak sahibi oldugun bayramlari da goresin insallah
yazdiklarini bir cirpida okudum denizi de seni de cok ama cok begendim herzamanki gibiyarin is var ben evlat edinenler topigine de bakip uyuyorum
iyi geceler denizannem
oy dilek teyzem...canlı selam
ben bu huyumdan ne zaman vazgeçeceğim....fastfood mağazasındaydık.demiştim yazmamışım bu günü.heh heh...
dört kişilik bir masa seçtik...teyze siparişe gitti.denize yardımda bulunacağım için yanına oturacağım tarafı seçiyorum o karşı taraf geçiyor.bana ''ben kendim yiycem sen orda kal!yardım etme bana! dedi.......
bugün yardımsız yemeğini yiyen 3 yaşındaki küçük bir hanımefendinin karşısında eleştire eleştire yedim birşeyler..
deniz büyüyor...deniz yardım almak istemiyor.herşeyi kendi yapmak istiyor.banyo sonrası bile bana sen çık diyor.kapıyı üzerime kapıyor bir miktar su hazırlayıp kendini yıkıyor zilii!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?