Sümüklüböceğin hikayesi

bayram temizligi grip hepsini birarada geciriyorum surekli takipteyim ama yazamadim :2::2::2::2::2:yarin sarma yapilacak denizi yardima yollarmisin denizannem

eveli gece yazdım sana ...gtmemiş...(

sarmalar hazırdır şimdi.:))
afiyet olsun...ağız tadıyla yiyin..artık bu saatten sonra deniz göbüşüne indrmeye gelir

not:ananedeyiz...harçlıklar toplanıyor.anneye veriliyor

sağolasın canımmm...darısı sana olsun....en yakın zamanda müjdeni okuyayım inşallah...ne yaptın?start verdin mi?

Amin Deniz annem Amin. Start verildi. Eğer her şey yolunda giderse gelen haftaya bebişlerimi alırım inşeAllah. Allahtan hayırlısı olsun.

iyi bayramlar denizannem kuzumu ve seni bol bol sariyorum yolunuz duserse beklerim deniz sarmalari yer ben de onu

cicekler de senin icin denizannem torun tombalak sahibi oldugun bayramlari da goresin insallah

merak edildin tabi edilmezmisinbende yazdıklarını hep okuyorum ama yazamıyorum giremiyorum o ara kkya..hamilelik çok güzel allaha şükür.aldığım kilolar dışında iyi diyelim iyi olalım deniz geldi ağırlaşmak tam değilde artık yavaş yavaş eğil kalklar yapılmıyor eskisi gibimalum göbek izin vermiyor hazırlıklar tam gaz şuan çok şükür rabbım yardım edıyor valla rabbım darda kalanların yardımcısı olur inşallah herkese nasıp eylesın bu telaşıokşadım denizgeldi deniz teyzen için dedim hatta duymuştur hehaldesende minik prensesimi öp emi

Son düzenleme:

allah neşenizi hiç bozmasın inşallah.umarım bizlerde yaşarız bu günleridaha güzel günlere inşallah

selam .......ve ..iyi geceler böcekseverler
bu gece netim vızır vızır gibi.....inşallah buradayım

allah neşenizi hiç bozmasın inşallah.umarım bizlerde yaşarız bu günleridaha güzel günlere inşallah

ışığın açık hayalot

oh herşey yolunda imişevet evet.yardımcımız O.bu günlerime şükür...hep yanımızda olsun İNŞAALLAH..
o kadar öpüyorum ki......bebeğini öpüp kokladığında anlıyacaksın.hayırlısı ile Allahın izni ile sen de yaşayacaksın.....

denizden yazacağımm o kadar çok şey var ki.....kısmetse artık,,,,

iyi bayramlar denizannem kuzumu ve seni bol bol sariyorum yolunuz duserse beklerim deniz sarmalari yer ben de onu

cicekler de senin icin denizannem torun tombalak sahibi oldugun bayramlari da goresin insallah

biz de seni sardık varsay dilek teyzemiz....ne güzel dilekler öyle.....ama önce diploma.!! ille de diploma......inşallah paylaşırım o günleri......ne hikaye olur ama haaa diii mi teyzem....canlısından

şimdiiii......haydi bismillah....

denizle yaşantımız süper.....yaaa....özür....evlat edinenler topiğine bakmadan yazamıyacağım

tamam....şimdi buradayım...

deniz.....deniz bu aralar bana sürekli anneciğim seni çok seviyorum diyor...yavvucum benim bitanesin deyip mahvediyor beni...babasına söylediğinde babası ona aramızda kalsın diyor...bana söylediğinde de aramızda kalsın diyor ama ben kabul etmiyorum...hayır annem hayır herkes bilsin diyorum......bu yüzden yazıyorum ya..............

deniz le geçen bayramımızı yazmak istiyordum ama nedense onu ne zaman istersem yazarım gibi geliyor.oysa anlık duygular anlık hissedilenler sonra unutuluyor.bu yüzden bayram maceralarımız sonraya kalsın...olur mu?

içimi dökmek istiyorum sanırım biraz.hazır, neti de hızlı bulmuşken.....denizi nasıl yetiştiriyorum.....denizi hayatta hiç kimse kırmasını ruhuna bedenine zarar vermesini istemiyorum.gözlerim açıkken o şimdi herşeyi öylesine güzel anlıyorken....kendini asla ezdirmesin istiyorum...
refleks çalışmaları yapıyorum.çoook zaman önceden başladım ya....ona vuracakmış gibi yapıyorum.benim elimi daha havada iken yakalamasını istiyorum....bir kaç ay önce bayağı acemiydi..şimdi daha iyi....
can kıymetli....kimse onu acıtmasın...deniz güçlü olsun.ne kimsenin canını yaksın ne de kendini acıtsın..dün ne dedi biliyormusunuz bir alışveriş merkezinin servisinde.....karşı koltukta annesi ile doğrusu;annesi olduğunu tahmin ettiğim birinin yanında duran deniz yaşlarında bir erkek çocuğunu göstererek....anne o bana eğer vurmak isterse DOĞRU DİİİL diycem dedi....
yavrum yaa.....oturuyor işte yavaş yavaş....yanlış anlaşılmasın ..karşı cinsle ilgili aşılamıyorum ona....misal parkta hakkını savunsun.biraz kaba olacak ama pısırık kalmasın öyle her anlaşmazlıkta annesine koşan ağlayarak anlatmaya çalışan biri olmasın....şimdilik her şey güzel.....problem çözmeye çalışsın....kendi.....çözemediğinde yardım alsın...

başka bir konu..........
denize hayatta her şeyin bizim istediğimiz gibi olmıyacağını anlatıyorum...anlatıyorum ki hazırlıklı olsun bazı bazı yenilgilere...yenilgi kelimesini sevmedim ya...yani işlerin her zaman olmasını istediğimiz gibi yürümiyceğini....(bu arada,,,,,bundan sonra hem zamandan tasarruf yapmak amaçlı hem de karşınızda konuşurmuşçasına canlı gibi olabilmek için konuşma diliyle yazmak istiyorum.örn;yazamayacağım-gitmeyeceğim yerine yazamıycaam ,gitmiycem gibi)ne kadar başarılı olurum muamma....pratik yapa yapa olur herhal.
herhal :))
yine iç içe girdi....ah ben....neyse...anlatmak istediğime döneyim....

küçük örnekler vererek.anlatmaya çalışayım...bir gün bir arkadaşımı çağırdım bize...denizden bir yaş büyük kızı olan...onlar müsait değillermiş.başka bir yere sözleri varmış...ama denize bunu anlatmanın zor olduğu bir an...defalarca anlattım.başka bir yere söz verdiklerini bize başka bir zaman geleceklerini...deniz arkadaşının gelmesini istiyodu arkadaşı ile vakit geçirmek....ama o gün mümkün değildi......

benden almamı istediği bir şeyi...bu bir hikaye kitabı olabilir boyama kitabı.çıkartma ya da benzeri vs vs.....anneciğim eğer varsa alacağım derim.gerçekten varsa alırım gittiğim yerden...ya da o gün onun istediği şeyi bulamamış olabilirim.almadığım ,daha doğrusu bulamadığım zamanlarda hayal kırıklığına uğramamayı öğrendi.şimdiaklıma gelmiyor .ama öyle cümleler kuruyor ki hani istediği şeyin olmamasını doğal bulabiliyor...bu beni mutlu ediyor...canımmmmmmmm.

capcanlı netim varken.....her ihtimale karşı göndereyim....

denizi nasıl yetiştiriyoruma devam.....

bugün teyzesinin gönlü olsun diye bir fastfood mağazasındaydık.ben hiç götürmedim denizi o tür yerlere....yermiyorum..ticaret yapıyorlar...ama ne kadar yararlı şeyler yemeli ise ondan yanayım.örneğin denzi hiç aç iken dışarı gezmeye çıkarmam.karnı her zaman tok olur.ne zaman karnının biraz biraz acıkacağını tahmin ederim.siz kendinizi de bilmezmisiniz yani...öyle işte...çantamın içinde küçük bir çantacık daha vardır.içinde elma ya da havuç,kuruyemiş bulunur bu çantacığın içinde...suyu söylemiyorum bile..küçükken yanıma evde mayaladığım yoğurttan da koyardım.şimdi büyüdü olmuyor.
neleri yiyorsa sevyora hep evde bulundurdum.onunla alışverş yaptım birlikte aldık.gözü de doydu karnı da...hiç bir zaman ille de şunu isterim diye tutturmadı...
giysi konusunda da öyle....çok fazla eşyaya da boğmam.ikişer ,üçer kat en fazla bir yere giderken giyeceği vardır.onlar ayrıdır.eve gelince çıkartır benimle birlikte...hemen evdekileri giyer..böyle davranmamın doğru olduğunu bir ilköğretim öğretmeninin davranışında kendimi bulunca anladım...ne kadar çok o kadar doyumsuzluk.

az mola...

ben bu huyumdan ne zaman vazgeçeceğim....fastfood mağazasındaydık.demiştim yazmamışım bu günü.heh heh...

dört kişilik bir masa seçtik...teyze siparişe gitti.denize yardımda bulunacağım için yanına oturacağım tarafı seçiyorum o karşı taraf geçiyor.bana ''ben kendim yiycem sen orda kal!yardım etme bana! dedi.......
bugün yardımsız yemeğini yiyen 3 yaşındaki küçük bir hanımefendinin karşısında eleştire eleştire yedim birşeyler..

deniz büyüyor...deniz yardım almak istemiyor.herşeyi kendi yapmak istiyor.banyo sonrası bile bana sen çık diyor.kapıyı üzerime kapıyor bir miktar su hazırlayıp kendini yıkıyor zilii!

yazdiklarini bir cirpida okudum denizi de seni de cok ama cok begendim herzamanki gibi yarin is var ben evlat edinenler topigine de bakip uyuyorum

iyi geceler denizannem

Selam canım ara ara okuyorum hikayenizi elimden geldigi kadar takip etmeye çalışıyorum ve sizi takdir ediyorumm çokk tatlısınız vee çok güzel bir annesinin size imreniyorum inşş benimde bir gün çocugum olursa sizin gibi egitici ,ögretici olmak isterimm tkdir ederim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…