- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.441
Selam canım ara ara okuyorum hikayenizi elimden geldigi kadar takip etmeye çalışıyorum ve sizi takdir ediyorumm çokk tatlısınız vee çok güzel bir annesinin size imreniyorum inşş benimde bir gün çocugum olursa sizin gibi egitici ,ögretici olmak isterimm tkdir ederim sizi
ışığın açık hayalot
oh herşey yolunda imişevet evet.yardımcımız O.bu günlerime şükür...hep yanımızda olsun İNŞAALLAH..
o kadar öpüyorum ki......bebeğini öpüp kokladığında anlıyacaksın.hayırlısı ile Allahın izni ile sen de yaşayacaksın.....
denizden yazacağımm o kadar çok şey var ki.....kısmetse artık,,,,
ancak yazabiliyorum....özür..
ohss nin zor bir durum olduğunu biliyordum..çok geçmiş olsun..kasımda müjdeyi yazarsın inşallah..güzel sözlerin için teşekkür ederim...hamileliğini paylaş olur mu....
sevgiyle kal....
selam böcekseverler......selam ziyaretçim
akşam kaptırdık bilgisayarı denizeşimdi de iş bölümü yaptık...o çizgi film izlerken pc de ben diğer yrleri süpürdüm cam sildim.şimdi bana da ona da mola....onun süresi bitti.ben de az bakınayım...denizden nasıl olacaksa.verdİM eline" iki man"dalinaO YİYOR BEN AZ BAKACAĞIM ARIK ANLAMIŞSINIZDIR YAZILARDAKİ BOZUKLUKLARDAN NE KADAR BAKABİLECEĞİM
denizannem yakında deniz seni aradan çıkarıp direk bizle sohbete başlayacak klavyeyi ve bilgisyarı ele geçirmiş:126::126::128:[/QUO
evet dilek teyzem.....deniz öyle akıllı ki....biz bazı konuları nasıl aşabileceğiz diye hikayeler düşünürken,diyorum ki babaya biliyorum be ben herşeyi biliyorum bırakın artık masal anlatmayı!!!
diyecek hiç beklemediğimiz bi aanda neredeyseolacağız.
inşallah kolay olur....
evet dilek teyzem.....deniz öyle akıllı ki....biz bazı konuları nasıl aşabileceğiz diye hikayeler düşünürken,diyorum ki babaya biliyorum be ben herşeyi biliyorum bırakın artık masal anlatmayı!!!
diyecek hiç beklemediğimiz bi aanda neredeyseolacağız.
inşallah kolay olur....
canlı canlı günayddın sümeyyyyyyemmm....cannn lı günaydın....en içten dileğimle söylüyom...innşallah sana da ....innnnşallah
ses var....kalkacak mı?hayalota da ...
hahahaayyyyyyyyyyyy...gerine gerine geldi bu yavru yaaaaaaaaaaaaaaa...ne yazıyosun diyo yaaaaaaaaaaaa......Allllllaaaaaaaaah ...şükür Allahhhhhhhhhhhhhh....
bacağıma başını dayadı...var mı başka güzellik mutluluk...
kime yazıyosun?
orda benim arkadaşlarım var.
bana pepeyi aç
tamam.
hayalot.....hayal oldun
ayyy ben seni yerim cimcimem ya anlatırken gözlerimin önünde canlandı sanki oan
rabbım her gününüzü böyle güzel eylesin inşallah
buradan istediğin kadar yiyebilirsin....gerisi benim :))ben bu kızçeni yemek istiyorummm
aminnn inşallah bizlerde yaşarız o günleriii.
denizle geçen saatleri okudumda tam benim olmak istediğim şekilde bi annesin.ve tam yetiştirilmeyi,öğrenipte uygulamayı seven bir evlada sahipsin.rabbım bozmasın inşallah.
geçen gün eşimle bebek alışverişine çıkmıştık eşim dediki 2 sene sonra bu katta gezemiycez dedi .
niye diye sordum tabii.bana çocuğumuz olduğunda hep oyuncak magazlarına gırmemızı ısteyecek.bizde zoraki girmek zorunda kalıcaz dedi.
ve ben bunu anlarsınki hiç istemem.hani almamak için değil öğrenmesini isterim herşeyin her an alınmayacağını bilmesini isterim.nasılki sen karnı tok dışarıya cıkarıyosun onun gibi yani..her neyse eşime anlattım benle dalga geçti görücez dedi nasıl yetiştirceksin cocugu.bende senin gibi bir anne olmak isterim inan hayalim bu.ama yapamamaktan,uygulayamamaktan çok korkuyorum.umarım bende başarablirim.belki sizde baba sana yardımcı oluyordur ama ben çocuğa bişey öğretirken eşimin bana bu konuda destek vereceğini hiç sanmıyorum.kesin ben nedersem tersini yapıcak.şimdiden bunları düşünüyorum..senin başarını gördükçe çok hoşuma gıdıyor birkez daha tebrık ederım seni denizgeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?