- 26 Aralık 2008
- 3.975
- 1.647
- 398
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.401
çok şükürki iyi sanırımsaat 5 gibi girmiş çünkü demekki denizimiz rahat bırakmadı annecini yazamadı oda
yoksun kaç gündür:26:iyisinizdir umarımmm
Ben de merak ettim. Bu kadar uzun süre ayrı kalmazdın sen. Umarım kötü bir şey yoktur. Sadece Denizli bir hayatın keyfini çıkarmanın verdiği yoğunluktan kaynaklanıyordur. Deniz kızı öpüyorum. Arada yaz be annem (annem demem annem demek değildir, sen benim ablamsın, sadece böğle seslenmek hoşuma gidiyor). Sadece bir Selam... yazman bile insanın içini ısıtıyor. Ben senin hayata tutunmanı, elindekinin değerini bilmeni seviyorum. Seni okumak mutlu ediyor.
uzun zamandır okuyamıyordum işteyim hala canım sıkıldı bir girim bakim dedim azcık neşem yerine gelsin
biiyormusun kedicik bugün kızına kavuştu müjdemide vermiş oldum :)
okurken inanın cook duygulandım allah yavrunuza uzun omur versin bende cook anne olmak istiyorum 2.defa allah herkese nasip etsin anne olmak tarife sıgmayacak kadar guzel bır duygu.....
Roman gibi okudum yazını öncelikle kalemin çok güzel eline yüreğine sağlık seninle ağladım güldüm sayfalar bitince üye oldum en sonunda yazıyorum şimdi bizde üç yıllık evliyiz 2 yıldır uğrasıyoruz ben 29 eşim 31 yaşında ilk tüp bebek denememize eylülde başladık ohss oldum zor günleri atlattık çok şükür geçti transfer kasıma ertelendi bunda da hayır var dedik senden çok şey öğrendim güç aldım Allah güzel evladınızı size bağışlasın artık tatlı kızını ve seni takip edicem hoşçakalın Allaha emanet olun :)
selam deniz annem bayagı olmuş okumayalı anca bitirdim sayfaları.biz oglumla gün sayıyoruz artık 35. haftamızın içindeyiz rabbim nasip ederse kasım ayının başında oğluşuma kavuşacagım darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına olsun inşallah.karnımda tekmelerken bile o kadar mutlu oluyorumki demekki gerçekte görsem o ayacıklarını öperek bitiricem anlaşılan.seni ve denizi çok öpüyorum ..
denizannem neredesin denizkuzum ve sen iyimisin merak ettim sizi :26::26::26:
İyi olun Deniz annem. Hep iyi olun. Rabbim Denizi doya doya yaşatsın.selam dilek teyzemm....beğenip beğenip yazmadan gidiyorsunvakit yok galiba.....sarıyoruz seni
KOCAMAN BİR NOT:biz çok iyiyiz
selam dilek teyzemm....beğenip beğenip yazmadan gidiyorsunvakit yok galiba.....sarıyoruz seni
KOCAMAN BİR NOT:biz çok iyiyiz
zaman......
avatarını görünce birden evlat edinenler topiğinde sandım kendimi :))
bilgi için teşekkürler....mutluluklarını paylaşıyorum...sen uğra arada...ne şenlikler var burada...birkaç zamandır giremedim....şimdiden sonra yazarım sanırım..seni çok sarıyorum....kızın çabuk gelsin artık!
ne kadar özdeşleşmişim dimi :)
bugün bayram bende bayramlaşmaya geldim ablam hayırlı bayramlar deniz nasıl bayramınız nasıl geçiyor
benim kızım çok nazlı hala sıramız aynı 25 bir aydır hiç ilerlemedi. terk olunca malum sıralar yavaş ilerliyor :)
bu arada kızımızın adını koyduk ERVA ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?