Sümüklüböceğin hikayesi

uzun zamandır okuyamıyordum işteyim hala canım sıkıldı bir girim bakim dedim azcık neşem yerine gelsin
biiyormusun kedicik bugün kızına kavuştu müjdemide vermiş oldum :)

Ben de merak ettim. Bu kadar uzun süre ayrı kalmazdın sen. Umarım kötü bir şey yoktur. Sadece Denizli bir hayatın keyfini çıkarmanın verdiği yoğunluktan kaynaklanıyordur. Deniz kızı öpüyorum. Arada yaz be annem (annem demem annem demek değildir, sen benim ablamsın, sadece böğle seslenmek hoşuma gidiyor). Sadece bir Selam... yazman bile insanın içini ısıtıyor. Ben senin hayata tutunmanı, elindekinin değerini bilmeni seviyorum. Seni okumak mutlu ediyor.

çok şükürki iyi sanırımsaat 5 gibi girmiş çünkü demekki denizimiz rahat bırakmadı annecini yazamadı oda

Son düzenleme:
iyi geceler..........ve koca bir selam böcekseverler

nete girmede sorunlar oluyor...biz denizle çok iyiyiz ..şimdi cevaplayayayım hemmen....

son yazılanı gördüm...kız ben seni yerim hayalot....koca göbüş....

yarım saat denizin uyumasını bekledim.şansa ,nete girmek için..neredeyse çoğu gecelerde olduğu gibi uyuyacaktım
az önce de çişe uyandı:18:yakalnıyordum az daha.....neyse,bir gidip bir geliyor net...ağır aksak buradayım.

Son düzenleme:
çok şükürki iyi sanırımsaat 5 gibi girmiş çünkü demekki denizimiz rahat bırakmadı annecini yazamadı oda

aynen canım...deniz uyuyorken bir deneyeyim dedim...girdim...merak edilmişim....güzel canlar....

nasıl gidiyor hamilelik?ağırlaştın mı?hazırlıklar tamamlanıyor mu?okşa benim için göbeciği.....tüm göbüşler;siz de...

yoksun kaç gündür:26:iyisinizdir umarımmm

süperiz canımmmmm....canım.denizle hayat bambaşka....babayla birbirimizi unuttuk...gündüz benimle akşam da yemekten sonra yaşıyor vallahi deniz yaşıyor...ne çok seviliyor bir bilseniz görseniz.....koca adam ne şebeklikler yapıyor...ya biz?denizle?biraz ev işi yapsam deniz mızurlukla bana annecimm iş yapmayalım dışarı çıkalım diyor zilli...sinsi sinsi gülerek....temizliğin zorunlu olduğu hallerde gayet ciddii tavrımı takınıyorum yok annecim.!iki gündür gezdik.bugün evdeyiz.bugün iş günü diyorum.....

çoğunlukla onun istediği oluyor...tabiii o günü kendime de uyduruyorum alışverş market alınacaklar vs vs vs

herkese yazmak istiyorum...biraz da nette dolaşmak ....çabuk yazayım....deniz uyanacak korkusuyla babanın horultusuyla

yok canım yok bişey.Allah'a şükür.ben annemi hangi anlamda yazdığı yada yazdığınızı biliyorum sümeyyem...benim sümeyyem dediğim gibi....değil mi.....

teşekkür ederim........beni de yazmak mutlu ediyor...keşke farklı olsa....ne bileyim anlatması zor...herkesi ama herkesi....özellikle de çocuk sahibi olmak isteyen herkesi içime sokabilsem...sokabilsek....gösterebilsek.....ah....ah ki ne ah...zamanları boşa gitmese....kendilerini mutlu olmaktan alıkoymasalar..bunlar sadece düşüncelerim...dikte değil...benim yaşadıklarım....bizim yaşadıklarımız....yaaa...ancak yaşanıyor be!

vakit olsa....şimdi ne çok yazarım...hele bu konuda...

uzun zamandır okuyamıyordum işteyim hala canım sıkıldı bir girim bakim dedim azcık neşem yerine gelsin
biiyormusun kedicik bugün kızına kavuştu müjdemide vermiş oldum :)

zaman......

avatarını görünce birden evlat edinenler topiğinde sandım kendimi :))

bilgi için teşekkürler....mutluluklarını paylaşıyorum...sen uğra arada...ne şenlikler var burada...birkaç zamandır giremedim....şimdiden sonra yazarım sanırım..seni çok sarıyorum....kızın çabuk gelsin artık!

okurken inanın cook duygulandım allah yavrunuza uzun omur versin bende cook anne olmak istiyorum 2.defa allah herkese nasip etsin anne olmak tarife sıgmayacak kadar guzel bır duygu.....

yazınız banamıydı bilemiyorum...başka bir yazıdan alıntı yapmışsınız...ama dileğinize yürekten katılıyorum...Allah istekli her aileye versin inşallah

ancak yazabiliyorum....özür..

ohss nin zor bir durum olduğunu biliyordum..çok geçmiş olsun..kasımda müjdeyi yazarsın inşallah..güzel sözlerin için teşekkür ederim...hamileliğini paylaş olur mu....
sevgiyle kal....

hadi beren hadi....az kaldı...hayırlısı ile kavuşacaksın oğluna..sana minik bir uyarı...bol bol uyku depola...çok ihtiyacın olacak

ne kadar özdeşleşmişim dimi :)
bugün bayram bende bayramlaşmaya geldim ablam hayırlı bayramlar deniz nasıl bayramınız nasıl geçiyor
benim kızım çok nazlı hala sıramız aynı 25 bir aydır hiç ilerlemedi. terk olunca malum sıralar yavaş ilerliyor :)
bu arada kızımızın adını koyduk ERVA ...

hoşgelmşsn zaman bacı :))

senn de bayramın kutlu olsun...yavrucun bir an önce gelsin de buralara uğrayamayasın:))ama sen yine uğramaya çalış...neler yaptığınızı anlatırsın güzel kardeşm....
bayramımız iyi geçiyor..daha da iyi geçecek..denizle yarın küçük bir yolculuğumuz var şehir dışına...maceralı olacağını düşünüyorum .

nazlıdır onlar çoook...o yüzden kıymetlidirler daha çok...çok beklediğimiz için..kızın gelince herşeyi seni üzen herkesi unutacaksın...emin ol...inan btecek...
adını biliyordum..ervayı...okumuştum...da malum isteidiğn zaman yazamıyorsunyavrucum ...o da sen bekliyor annesi..inşallah az kaldı.süpirz yapar belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…