Sümüklüböceğin hikayesi

Denizgeldi sonuç negatif yarin bi hafta olacak yeni yeni toparlaniyorum daha Rabbim hayırlısini versin hoşçakalin

selam böcekseverler.

sahra.....canın sağolsun gülüm...her şerde vardır bir hayır..

dilek teyzeeeeeee...uğramışsın...hoş uğramışsın...denizden çok şey var yazacak...ama vakit yok (

Deniz anam nasilsin?
Deniz kizimiz nasil buyudumu?giremiyorum coook yogunum coookkkkkkk pasam buyudu teyzesi anaokuluna basladik denizini biraz anlat canimmmm istahi nasil bizimkisi coook istahsiz surekli hasta okula basladik hastaligimiz bitmiyor ogretmenler ilk sene cocuklar hep boyle diyorlar hayirlisi deniz kizimizi kocaman öpüyorum sevgiler

selam denizseverler........

sorular başladı......

nasıl evlendiniz?

nasıl?

siz büyürken ben neden büyümedim?

beyninden neler geçiyor.....beni çok zorluyor bu ara...yapmadıklarını yazsam daha az yorulurum..sesimi yükseltmemek için Allah tan sabır istiyorum...yanında ağlayamıyorum da...güçsüz sanmasın.

bu ara hayat zor.......sabır istiyorum....sadece sabır...

Allah bol bol sabır versin Deniz annem. En zor dönemlerden birindesiniz (diğeri ergenlik dönemi). Çocukların kendisi için en önemli dönemlerden birisi, en çok soru sorulan bir dönem (hatta bilim adamları bu döneme "bu nedir" ismini koymuşlar). Hayatın keşf edildiği, hırçınlıkların yükseldiği bir dönem ve çocuk açısından kötü geçirilirse ciddi pisikolojik sorunların geçirile bileceği bir dönem.

Senin ühtesinden geleceğine eminim. Allah yardımcın olsun. Bir az daha sabır, geçicek in şee Allah.

Öpüyorum seni ve Deniz kızını.

anne nerden aldın dedi bu gece bana onu uyutmaya çalışırken kucağımda.....neyi annem?.....beni nerden aldın diye sordu...bu da nereden çıktı diye sordum...beklediğim soru bu değildi....bebekliğim yok ta ondan dedi....birkaç gündür bebekliğinden beri çekilen videoları izliyordu...çok akıllı ...fazla akıllı...
aklıma ilk gelen....çok güzel bebekler vardı... en güzeli sendin....kollarını bize açtın dedim sadece......hiçbirşey demedi...ama sürekli banaanne ben seni çok seviyom deyip duruyor gün boyunca...
daha erken....okula gitmeden söylemeyi düşünüyorduk...anlayın algısını...henüz 3 buçuk değil......

Ne denir ki, maşeAllah. Sen durumu söyleyene kadar kendisi çözeceğe benziyor. Allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcınız olsun.benim böceğim çok akıllı ama annesi emin ol bunu rahatlıkla kaldırabilecek bir kızherşey çok güzel ilerler inşallah

deniz geldi okuyorum ama yazamadım sana..mide bulantılarım başladı tekrardan dünden beri fenalardayım
çok şükür heerşey yolunda şimdilik..herşey güzel gidiyor..az bir zamanımız kaldı ama inan hiç geçmek bilmiyor günler..dualarında benide unutma emiinşallah sağsalim kucağıma alabilirim bende bebeğimi..rabbim herkese nasip eyler inşallah..sümüklü böceğimi ve seni kocaman öpüyoruz

Son düzenleme:
Nerelerdesin Deniz annem bir ses ver. Uzun süredir hiç bir şey yazmamışın. Seni merak ettim. Deniz kızımız nasıl, sen nasılsın? Bizim küçük canavar ne alemlerde? Sadece bir Selam vermen bile yeterli. Sizi seviyorum

Son düzenleme:
selam böcekseverler....selam kızlar...hayalot...Sümeyye....beren...özlem...dilekağacı....selam tüm denizseverler....herşey yolunda....sizleri özledim...denizin canavarlıkları...hastalıklar...serum ilaç iğne....şükür bugüne iyiyiz....hayalot doğurdumu ki diye merak etmiştinm.daha buralardaymış...halbuki ne çok yazasım vardı sana hayalot..çoook yazdıklarına dönemedim...ama inan yavrun doğsun....ne zor uğramak buralara anlıyacaksın...
Sümeyye....sen neler yaptın...başladın mı....beren ,özlem.....nasıl gidiyor yavrularla....öperim onları...
dilek teyzeeee....sen yine beğenip beğenip kaçmışsın :))

bizi m deniz fazla akıllandı....e tabiii işi gücü evi bırakıp tüm vaktimi ona ayırırsam olacağı budur...yazacak ne çok şeyim var.ama bu ara sadece yaşıyorum...inşallah yakında yazarım yine.kaçak göçek yazdım...sevgiyle kalın hepiniz...kocaman öpücükler

büyüdükçe daha zormuş (

Seni çok merak etmiştim. Çok şükür düşündüyüm gibi çıktı.

Daha tedaviye başlamadık. Histereskopi yapıldı. Şimdi Baküdeyim. İn şee Allah sorun çıkmazsa bir sonrakı adetimle belki başlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…