- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.561
selam denizseverler........
sorular başladı......
nasıl evlendiniz?
nasıl?
siz büyürken ben neden büyümedim?
beyninden neler geçiyor.....beni çok zorluyor bu ara...yapmadıklarını yazsam daha az yorulurum..sesimi yükseltmemek için Allah tan sabır istiyorum...yanında ağlayamıyorum da...güçsüz sanmasın.
bu ara hayat zor.......sabır istiyorum....sadece sabır...
anne nerden aldın dedi bu gece bana onu uyutmaya çalışırken kucağımda.....neyi annem?.....beni nerden aldın diye sordu...bu da nereden çıktı diye sordum...beklediğim soru bu değildi....bebekliğim yok ta ondan dedi....birkaç gündür bebekliğinden beri çekilen videoları izliyordu...çok akıllı ...fazla akıllı...
aklıma ilk gelen....çok güzel bebekler vardı... en güzeli sendin....kollarını bize açtın dedim sadece......hiçbirşey demedi...ama sürekli banaanne ben seni çok seviyom deyip duruyor gün boyunca...
daha erken....okula gitmeden söylemeyi düşünüyorduk...anlayın algısını...henüz 3 buçuk değil......
Ne denir ki, maşeAllah. Sen durumu söyleyene kadar kendisi çözeceğe benziyor. Allah yardımcınız olsun.
Denizgeldi sonuç negatif yarin bi hafta olacak yeni yeni toparlaniyorum daha Rabbim hayırlısini versin hoşçakalin
anne nerden aldın dedi bu gece bana onu uyutmaya çalışırken kucağımda.....neyi annem?.....beni nerden aldın diye sordu...bu da nereden çıktı diye sordum...beklediğim soru bu değildi....bebekliğim yok ta ondan dedi....birkaç gündür bebekliğinden beri çekilen videoları izliyordu...çok akıllı ...fazla akıllı...
aklıma ilk gelen....çok güzel bebekler vardı... en güzeli sendin....kollarını bize açtın dedim sadece......hiçbirşey demedi...ama sürekli banaanne ben seni çok seviyom deyip duruyor gün boyunca...
daha erken....okula gitmeden söylemeyi düşünüyorduk...anlayın algısını...henüz 3 buçuk değil......
selam böcekseverler....selam kızlar...hayalot...Sümeyye....beren...özlem...dilekağacı....selam tüm denizseverler....herşey yolunda....sizleri özledim...denizin canavarlıkları...hastalıklar...serum ilaç iğne....şükür bugüne iyiyiz....hayalot doğurdumu ki diye merak etmiştinm.daha buralardaymış...halbuki ne çok yazasım vardı sana hayalot..çoook yazdıklarına dönemedim...ama inan yavrun doğsun....ne zor uğramak buralara anlıyacaksın...
Sümeyye....sen neler yaptın...başladın mı....beren ,özlem.....nasıl gidiyor yavrularla....öperim onları...
dilek teyzeeee....sen yine beğenip beğenip kaçmışsın :))
bizi m deniz fazla akıllandı....e tabiii işi gücü evi bırakıp tüm vaktimi ona ayırırsam olacağı budur...yazacak ne çok şeyim var.ama bu ara sadece yaşıyorum...inşallah yakında yazarım yine.kaçak göçek yazdım...sevgiyle kalın hepiniz...kocaman öpücükler
büyüdükçe daha zormuş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?